30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

BU YIL ERKEK yılı çünkü.... genelde erkek ağırlıkta geliyor bebişler... hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar olsunlarda ne olurki kız erkek ne farkeder..

yazıları okuyup kendi kendime gülüyom...arkadaş gelmiş diyorki chatmi yapıyon niye gülüyon pc ye...beni deli ilan edecekler valla dairede...kaydirigubbakcemile3 ne yapam dayanamadım yazılanlara kaydirigubbakcemile3
Bizede oluyor canım, bide etrafa demiyorum tabi külüblere takıldığımı zamanım burda güzel geçiyor.
BU YIL ERKEK yılı çünkü.... genelde erkek ağırlıkta geliyor bebişler... hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar olsunlarda ne olurki kız erkek ne farkeder..

canım bebiş olsunda oğlanı kızı farketmez.sağlıklı olsun, zaten bebiş sahibi olamıyoz, bide o lüksü düşünemiyom, şunu istiyorum diyemiyorum. senağlama

evettttttttt sayın seyirciler değerli konuklar bu parça leyladan hepinize gelsin...yıldız osmanova seni severdim diyor....leyla namı diğer dürüyyeeee hepinize hayırlı akşamlar diler...opuyorumnanaktan

raziye kaçmışşşşşşş yakalayıp getirin kaydirigubbakcemile hayriye sende kesin bişeyler yiyorsun heee sesin kesildi canem...lülülülülülü
hee. arkadaş gofret verdi onu yiyordum.. kıss görüyonmu beni nee :1shok: nasıl annadın aaaaaaaaaaaa fisfisfis

seninki duriye, sana dizi çekmişler starda bakıyon mu, reklamları çıkınca aklıma sen geliyorsun.:roflol:

yokk kıss o şulufeydi ya... düriye başka biri değilmiydi bi bak bakiim

evet bakıyorum...gügümlerim kalaylıydı dimi kaydirigubbakcemile3

kalayciiiiiiiiiiiii... eskiden ben çocukken yani kalaycılar gelirdi sokağa çingene kadınlar yapardı bende şaşkın şaşkın bakardım ne yapıyorlar diye

yazıları okuyup kendi kendime gülüyom...arkadaş gelmiş diyorki chatmi yapıyon niye gülüyon pc ye...beni deli ilan edecekler valla dairede...kaydirigubbakcemile3 ne yapam dayanamadım yazılanlara kaydirigubbakcemile3

o neki ben sesli güldüm bir aralar
öyleyis bisss aklinialirimsmile bayanssulusmile delikafadulden

hele aylin varken tento çılgın da varsa akşamları ne muhabbet ediyorduk bis yaaa... ayliiiiiinn geeeeeeeeeeelllllllllll

gündüzde zerdoşun ekiple çook güldük buralarda koptukkk... :roflol:

bu topiği açan şahıs nerelerde niki nesemese galiba...hiç görmedim onu..bilmiyorumkismile

nesemiz hamile o her zaman giremiyor, gelince tanıştırırız seni. Arada giriyor, dinlenmesi lazım, o yüzden pek giremiyor. nesecim arada bi ce de, bak yeni arkadaşlar tanımak istiyorlar seni.

he bak benden bişey kaçmaz hayriyemmm ne yaptığınızı görürüm ben kaydirigubbakcemile3 benimde sesli gülmem yakındır canem...kaydirigubbakcemile3

nesemiz hamile o her zaman giremiyor, gelince tanıştırırız seni. Arada giriyor, dinlenmesi lazım, o yüzden pek giremiyor. nesecim arada bi ce de, bak yeni arkadaşlar tanımak istiyorlar seni.
tanışırız fikriyemmm...sempatiksalakcinni
ben kaçar mesai bitti...akşam belki takılırım...leptopum eşimde bende masa üstü girmek istemiyorum pek...akşama kadar zaten koltukta oturuyom...leptom iyi oluyor heryere taşıyon..görüşürüz..öptüm hepinizi tontişler...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktana.s.

zeytinede cariye ismini koyuyorum.

kızlar herkese iyi akşamlar, yarın görüşürüz. öptüm hepinizi.opuyorumnanaktan

benimki şimdi gelir beni almaya, hazırlanayım, umarım gittiğimde halıyı balkonda bulurum. bay bay.

iyi akşamlar..
gececilerle görüşürüz benimde az kaldı çıkmama..
zerdal toplamıştır zaten tası tarağı... bu saatlerde vedalaşır genelde.
çılgınım kısa bir kaçamak daha yapmış.
özlem kaçtı.
kardelen bugün firarda hiç gelmedi..
aylin bizi neden bıraktın yaaaaaaaaa mafoldumben :gitme: :a015:
tentoş da yokkkkk..

ay tam ismimi buldun kısss
ay piyanist şantörler gibi
oldu ooooo
sinem hanımlarda burdaymışşşş
piste buyrun lütfennn sositososito :dance:
kızlar geçmişi yarın yamalak okudum hep
okuyup cvo yazmdan çıkmak zorunda kalıtyorum
nasılsınız canlarım

bende çıkıcam birazdan kızlar
öpüldünüz kocaman yarın bebişimi görmeye gidicem
inş. güzel haberlerle gelirim ayrıntılımızda var
galiba bakalım dr amca gönderirse

iyiyiz sinoşum... neşemiz yerinde yine gördüğün gibi.. sizin denetimler ne alemde bitmiyormu daha..

canım bizim denetim eylülde eksik çok
onlarla uğraşıyoruz
yangın oldu yaa üretim yerleri değişti evraklar yok
üretimin yapıldığı alanlar değişti
makinalar yok
yeni makinaların talimatları yokk
nasıl geçecekse bir şekilde atlatacağız artık

kolay gele

cariye hepinizeee iyi akşamalar diliyor yarın görüşmek dileğiyleee

iyi akşamlar cariyem opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…