30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Asker

Bir general komşu ülkeden gelen konuk generale hem hava atmakhem de erlerinin kendisine ve vatanına bağlılıklarını göstermek içinüç erini ve karılarını yanına çağırır. Erlere birer kurusıkı tabanca verir. Onları yan odaya alır ve karılarını öldürmelerini ister. Konuk generale şimdi bakınız erlerimiz nasıl itaatkar ve vatanseverder. Erler teker teker içeri girerler. Birinci er karısından özür dileyip tüm şarjörü boşaltır. Tabii karısı ölmezkurşunlar kurusıkıdır. ıkincide de aynı şey olur. Genaralin gözleri yaşarmıştır. En son giren erin ardındaniki general kurşun seslerini dinlerkendan dan dan dan dan dan... şangırrrrdiye bir ses duyarlar. ışini bitirip çıkan ere merakla sorarlarneydi o şangırrr sesi? diye. Er yanıtlar:
- Komutanım bana kurusıkı kurşun vermişsinizkarım ölmeyince bende tuttum camdan aşağı attım

ayy çok yaşa zeytin gider ayak çok güldürdün beni gene :)))))))))))) :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
vay hain ere bakınızz..
yok be geshenkim bitmedi valla..offff..sorun yağdı bugun

sen cıkıcaın şimdi di mi? benim daha 1 saatim var..
öpüyorum aksam eve geç gelicem belki giremem..
yarın konusuruz ama.

özlemede raziye koyuyorum.

Raziyemi zemuszemuszemuszemuszemuszemus

raziyeeeeeeee sen nirdesinnnnnnnn sesin çıkmiyürrrrrrrrr canem...bilmiyorumkismile

Fatura işliyorum canım beyannameler için çok işim var çokkkkkk.

raziye kaçmışşşşşşş yakalayıp getirin kaydirigubbakcemile hayriye sende kesin bişeyler yiyorsun heee sesin kesildi canem...lülülülülülü

Kaçmadım canım net gitmiş fat.işlerken

selam kızlar.

özgecim geçmiş olsun ne diem kii:sinifsinif: inşlh en kısa zamanda kavuşçan sen de

zerdal maşalah bu ne enercii hatuunnn :kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkeslerevinin yolunu tutmuşş..
lovelii burası da aynıı. kapadık camları haldur huldur klima çalışıo evde. fatura ne gelcek bilemom valla sempatiksalakcinni

özlemin yaptığı iğneler kas altı iğneleri zaten. ha göbek ha kol farketmez :)

geshenk niknin anlamı ne hakkat? :) dedikoducu kadına söylemekle ii yapmışın.. daaa kimse bişi sormaz sana.. merakları gitmiştirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ben özgeeee ozdage yani..yönetim beni silmiş sonunda yeni üye oldum bana inşallah bunu da 10gün sonra silmezsiniz diye kızmış

teşekkür ederim canım kısmet napalım valla doktor malumat vermedi boş gebelik kimyasal gebelik vs diye..alttan muyene etti sen düşük yapıyorsun dedi hemen anesteziyle uyutup kürtaj yaptılar yani kalanlar temizlendi herhalde ne biliyim

Ellerine sağlık be ya.
. eşimle birlikte bi güzelcene güldürdün bizi...
ALLAH da seni güldüreee kaydirigubbakcemile3

gececi buyda ama kimse kalmamış ((
gündüz acamıyorum ben topiği büroda, sizde maşallah gırla mıhabbettt... vereliniortak

evettttttttt sayın seyirciler değerli konuklar bu parça leyladan hepinize gelsin...yıldız osmanova seni severdim diyor....leyla namı diğer dürüyyeeee hepinize hayırlı akşamlar diler...opuyorumnanaktan

ahanda bizim büroda en cok calan şarkı...
güzel olsada gına geldi artıkın...
neyse zaten bana hediye etmemişsin...
bende istiyorum şarkı Leylacımmmm benneyaptımki

seninki duriye, sana dizi çekmişler starda bakıyon mu, reklamları çıkınca aklıma sen geliyorsun.:roflol:

raziyeeeeeeee sen nirdesinnnnnnnn sesin çıkmiyürrrrrrrrr canem...bilmiyorumkismile

bana isim koymadınızzzz

benim ismim yeden yok....
aman bee.. iyiki giremiyorum gündüzleri, akşamlarıda benim tosbaaa hep bi planlar yapıyo giremiyorum. haliylen unutuyonus beni pekimmmm :sinifsinif:

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm ne sölesem boş şuanda seni teselli etmez biliyorum ama herşeyde bi hayır vardır üzme kendini.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal------------18
çılgınkız...............4
loveli...........
zerdal..................25
busecan..............20
efnanim.............. 13
aylint..............
_elfida_.................2
masal0663............2
tosti........................1
gizemm79........... .3
neşemeşe...........23
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2
GESHENK............19
Dilara....................1
leylamecnun..........2
Toplam ..............257

Fetih Suresi
Geshenk........3
Kumsal...........10
Lalehan..........1
Zerdal.............11
leylamecnun...1
toplam............26
Kenzülarş Suresi
Geshenk........12
Zerdal............3
Kumsal...........1
Çılgın..............1
toplam............17
Meryem Suresi
Geshenk.........4
Zerdal..............1
Çılgın...............1
toplam.............6

Amenerresulu
leylamecnun.....1

Maşallah listemize. Ekleme yapıyorum arkadaşlar. İsimlerinizin karşılarını yine kontrol edersiniz.

Bismillahirrahmanirrahim.
1.gün
2.gün
3.gün
4.gün
5.gün.......36.2
6.gün.......36.2
7.gün.......36.3 çalışma
8.gün.......36.1
9.gün.......36.0 çalışma
10.gün.....36.2
11.gün.....36.1 çalışma
12.gün.....36.1
13.gün.....36.1 çalışma (ikinci çizgi kırmızıya yakın)
14.gün.....36.2 (ikinci çizgi kırmızı gibi) Yakı yakmak.
15.gün.....36.2 çalışma (İkinci çizgi çok silik)
16.gün.....36.5 (İkinci çizgi yok gibi, belli belirsiz.)
17.gün.... 36.5 çalışma
18.gün.....36.3
19.gün.....36.3
20.gün.....36.3 çalışma
21.gün.....36.6
22.gün.....36.5 çalışma
23.gün.....36.7
24.gün.....36.5
25.gün.....36.5
26.gün.....36.6
27.gün.....36.5
28.gün.....36.5
29.gün.....36.6
30.gün.....36.6

benim ismim yeden yok....
aman bee.. iyiki giremiyorum gündüzleri, akşamlarıda benim tosbaaa hep bi planlar yapıyo giremiyorum. haliylen unutuyonus beni pekimmmm :sinifsinif:

Hemen sanada buluruz hayatım, gündüze trasfer edelim seni, tonla trasfer parası veririm,:roflol::roflol: üstüne bide isim koyarım, üstüne bide dondurma ısmarlarım :icecream: sende nuriye ol o zaman. Arkadaşlar stoklarda isim tükeniyor. Yardım.:uhm::uhm:

Günaydın arkdaşlar özgecik geshenkin dediği hızlı gonzales, büyük bir hızlada ismini değiştirmişsin, bundan sonra isim değiştirmek falan yok, hep beraber gırgır şamata, bebek düşünmekte yok. O kadar.:enbuyukkk:

özlemcik nasılsın.

en güzel şarkılar sana feda olsun elfidacım canım benim...en çok hangi parçayı seviyorsan o parça benden sana gelsin...öpüyorum seni...opuyorumnanaktan

sana yazarken güzel bir parça çıktı elfidacım...merak etme diye slow diye bir parça....buda benden sana gelsin hayatım...bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…