Asker
Bir general komşu ülkeden gelen konuk generale hem hava atmakhem de erlerinin kendisine ve vatanına bağlılıklarını göstermek içinüç erini ve karılarını yanına çağırır. Erlere birer kurusıkı tabanca verir. Onları yan odaya alır ve karılarını öldürmelerini ister. Konuk generale şimdi bakınız erlerimiz nasıl itaatkar ve vatanseverder. Erler teker teker içeri girerler. Birinci er karısından özür dileyip tüm şarjörü boşaltır. Tabii karısı ölmezkurşunlar kurusıkıdır. ıkincide de aynı şey olur. Genaralin gözleri yaşarmıştır. En son giren erin ardındaniki general kurşun seslerini dinlerkendan dan dan dan dan dan... şangırrrrdiye bir ses duyarlar. ışini bitirip çıkan ere merakla sorarlarneydi o şangırrr sesi? diye. Er yanıtlar:
- Komutanım bana kurusıkı kurşun vermişsinizkarım ölmeyince bende tuttum camdan aşağı attım
özlemede raziye koyuyorum.
raziyeeeeeeee sen nirdesinnnnnnnn sesin çıkmiyürrrrrrrrr canem...bilmiyorumkismile
raziye kaçmışşşşşşş yakalayıp getirin kaydirigubbakcemile hayriye sende kesin bişeyler yiyorsun heee sesin kesildi canem...lülülülülülü
selam kızlar.
özgecim geçmiş olsun ne diem kii:sinifsinif: inşlh en kısa zamanda kavuşçan sen de
zerdal maşalah bu ne enercii hatuunnn :kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herkeslerevinin yolunu tutmuşş..
lovelii burası da aynıı. kapadık camları haldur huldur klima çalışıo evde. fatura ne gelcek bilemom valla sempatiksalakcinni
özlemin yaptığı iğneler kas altı iğneleri zaten. ha göbek ha kol farketmez :)
geshenk niknin anlamı ne hakkat? :) dedikoducu kadına söylemekle ii yapmışın.. daaa kimse bişi sormaz sana.. merakları gitmiştirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam kızlar.
özgecim geçmiş olsun ne diem kii:sinifsinif: inşlh en kısa zamanda kavuşçan sen de
zerdal maşalah bu ne enercii hatuunnn :kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herkeslerevinin yolunu tutmuşş..
lovelii burası da aynıı. kapadık camları haldur huldur klima çalışıo evde. fatura ne gelcek bilemom valla sempatiksalakcinni
özlemin yaptığı iğneler kas altı iğneleri zaten. ha göbek ha kol farketmez :)
geshenk niknin anlamı ne hakkat? :) dedikoducu kadına söylemekle ii yapmışın.. daaa kimse bişi sormaz sana.. merakları gitmiştirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ellerine sağlık be ya.Asker
Bir general komşu ülkeden gelen konuk generale hem hava atmakhem de erlerinin kendisine ve vatanına bağlılıklarını göstermek içinüç erini ve karılarını yanına çağırır. Erlere birer kurusıkı tabanca verir. Onları yan odaya alır ve karılarını öldürmelerini ister. Konuk generale şimdi bakınız erlerimiz nasıl itaatkar ve vatanseverder. Erler teker teker içeri girerler. Birinci er karısından özür dileyip tüm şarjörü boşaltır. Tabii karısı ölmezkurşunlar kurusıkıdır. ıkincide de aynı şey olur. Genaralin gözleri yaşarmıştır. En son giren erin ardındaniki general kurşun seslerini dinlerkendan dan dan dan dan dan... şangırrrrdiye bir ses duyarlar. ışini bitirip çıkan ere merakla sorarlarneydi o şangırrr sesi? diye. Er yanıtlar:
- Komutanım bana kurusıkı kurşun vermişsinizkarım ölmeyince bende tuttum camdan aşağı attım
iyi akşamlar..
gececilerle görüşürüz benimde az kaldı çıkmama..
zerdal toplamıştır zaten tası tarağı... bu saatlerde vedalaşır genelde.
çılgınım kısa bir kaçamak daha yapmış.
özlem kaçtı.
kardelen bugün firarda hiç gelmedi..
aylin bizi neden bıraktın yaaaaaaaaa mafoldumben :gitme: :a015:
tentoş da yokkkkk..
evettttttttt sayın seyirciler değerli konuklar bu parça leyladan hepinize gelsin...yıldız osmanova seni severdim diyor....leyla namı diğer dürüyyeeee hepinize hayırlı akşamlar diler...opuyorumnanaktan
seninki duriye, sana dizi çekmişler starda bakıyon mu, reklamları çıkınca aklıma sen geliyorsun.:roflol:
raziyeeeeeeee sen nirdesinnnnnnnn sesin çıkmiyürrrrrrrrr canem...bilmiyorumkismile
bana isim koymadınızzzz
teşekkür ederim canım kısmet napalım valla doktor malumat vermedi boş gebelik kimyasal gebelik vs diye..alttan muyene etti sen düşük yapıyorsun dedi hemen anesteziyle uyutup kürtaj yaptılar yani kalanlar temizlendi herhalde ne biliyim
Asker
benim ismim yeden yok....
aman bee.. iyiki giremiyorum gündüzleri, akşamlarıda benim tosbaaa hep bi planlar yapıyo giremiyorum. haliylen unutuyonus beni pekimmmm :sinifsinif:
Ellerine sağlık be ya.
. eşimle birlikte bi güzelcene güldürdün bizi...
ALLAH da seni güldüreee kaydirigubbakcemile3
gececi buyda ama kimse kalmamış((
gündüz acamıyorum ben topiği büroda, sizde maşallah gırla mıhabbettt... vereliniortak
ahanda bizim büroda en cok calan şarkı...
güzel olsada gına geldi artıkın...
neyse zaten bana hediye etmemişsin...
bende istiyorum şarkı Leylacımmmm benneyaptımki
benim ismim yeden yok....
aman bee.. iyiki giremiyorum gündüzleri, akşamlarıda benim tosbaaa hep bi planlar yapıyo giremiyorum. haliylen unutuyonus beni pekimmmm :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?