30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlarrrrrrrr nerdesinizzzz bizim tayfaaaa zerdoşşşşşşş, geshenkkkkk namı diğerr hayriyecimmmm,özlemcimmmmm,tentoşşşşşşşşşummmm adını sayamadığım diğer tüm dostlar hepimizin cuması mübarek olsun arkadaşlarımmmmm,..zerdoşşşşş, geshenkkkk gelince bir kez zile basında sizin geldiğinizi anlayayım...lülülülülülü zira size bir soru yöneltecem de sempatiksalakcinni sizi beklemekten gözlerim yollarda kaldı yahuuu beni bu kadar bekletmeye ne hakkınız var bakem canelerim klava: beklemedeyim şekerler....

Baba baklavan güzeldi. Biraz indirim yaparsan her akşam senden alırım, demiş. Tıkandı baba da Peki, demiş ve anlaşmışlar. Tıkandı babaya her akşam baklavalar gelmiş ve Yahudi de her akşam Tıkandı baba'dan baklavaları satın almış. Aradan bir ay geçince Sultan Mahmut; Bizim Tıkandı baba'ya bir bakalım, deyip Tıkandı baba'nın yanına gitmiş. Bu sefer padişah kıyafetleri ile içeri girmiş. Girmiş girmesine ama birde ne görsün bizim tıkandı baba eskisi gibi darmadağın. Sultan;
Tıkandı baba sana baklavalar gelmedi? mi, demiş
Geldi sultanım
Peki ne yaptın sen o kadar baklavayı?
Efendim satıp evin ihtiyaçlarını giderdim, sağolasınız, duacınızım.

Sultan şöyle bir tebessüm etmiş.
Anlaşıldı Tıkandı baba anlaşıldı, hadi benle gel, deyip almış ve Devletin hazine odasına götürmüş.Baba şuradan küreği al ve hazinenin içine daldır küreğine ne kadar gelirse hepsi senindir, demiş. Tıkandı baba o heyecanla küreği tersten hazinenin içine bir daldırıp çıkarmış ama bir tane altın küreğin ucunda düştü düşecek. Sultan demiş; Baba senin buradan da nasibin yok. Sen bizim şu askerlerle beraber git onlar sana ne yapacağını anlatırlar demiş ve askerlerden birini çağırmış Alın bu adamı Üsküdar'ın en güzel yerine götürün ve bir tane taş beğensin. O taşı ne kadar uzağa atarsa o mesafe arasını ona verin demiş. Padişahın adamları "peki" deyip adamı alıp Üsküdar'a götürmüşler.

Baba hele şuradan bir taş beğen bakalım, demişler. Baba, Niçin, demiş. Askerler Hele sen bir beğen bakalım demişler. Baba şu yamuk, bu küçük, derken kocaman bir kayayı beğenip almış eline.

Ne olacak şimdi, demiş

Baba sen bu taşı atacaksın ne kadar uzağa giderse o mesafe arasını padişahımız sana bağışladı.demiş. adam taşı kaldırmış tam atacakken taş elinden kayıp başına düşmüş. Adamcağız oracıkta ölmüş. Askerler bu durumu Padişaha haber vermişler. İşte o zaman Sultan Mahmut o meşhur sözünü söylemiş;

"VERMEYİNCE MABUD, NEYLESİN SULTAN MAHMUT"

işte böyleeeeeee nasip meselesi

sizleri beklerken güzel bir hikaye buldum...sizinle paylaşmak istedim...herşeyin nasip kısmet olduğunu ne güzel anlatmışşşşş sempatiksalakcinni

aman ifenimmmmm kimler gelmiş kimler gelmiş zerdoşummm gelmişşşş hoşgeldin sefalar getirdin arkadaşım benim....opuyorumnanaktan

Güzel bir hikayeymiş canım hoşuma gitti, ama yinede biz elimizden gelen herşeyi yapıp tevekkelü allaha bırakacağız, ne soracaksın canım. :uhm: işte burdayım.

zerdalcım bişey sorcaktım ya...ben bugün klomen kullanmaya başlayacamya..bu klomen hapını aynı saatte mi almak gerekiyor yoksa saati farketmezmi...onu merak ettim...ayrıca bugün test yapmaya gidemeyecem...bizim bölümdeki arkadaş rahatsızlanmış izin almış yalnızım anlayacağınız gidemiyorum...offffff ya...mafoldumben

..."Yollari oldukca uzunmus, yokus yukari gidiyorlarmis, gunes yakiciymis,
ter icinde kalmislar, susamislar.

Bir donemecin ardinda harika bir mermer kapi gormusler; kapi, ortasinda bir
cesme bulunan altin doseli bir meydana aciliyormus, cesmeden berrak bir su
akiyormus.

Yolcu kapidaki bekciye donmus.

'Iyi gunler.'

'Iyi gunler,' diye yanit vermis bekci.

'Burasi harika bir yer, adi ne?'

'Burasi cennet.'

'Ne iyi, cennete gelmisiz, cunku cok susadik.'

'Iceri girip dilediginiz kadar su icebilirsiniz', demis bekci ve eliyle
cesmeyi gostermis.

'Atimla kopegim de susadilar.'

'Kusura bakmayin,' demis bekci.

'Buraya hayvanlar giremez.'

Yolcu cok uzulmus, cok susamismis, ama suyu tek basina icmek istemiyormus.
Bekciye tesekkur edip yoluna devam etmis. Epeyce bir sure yamac yukari
gittikten sonra eski gorunumlu kucuk bir kapiya varmislar, kapi iki yani
agaclikli toprak bir yola aciliyormus. Agaclardan birinin altinda, sapkasini
alnina indirmis, uyur gibi yatan bir adam varmis.

'Iyi gunler,' demis yolcu

Adam basini sallamis.

'Atim, kopegim ve ben cok susadik.'

'Surada taslarin arasinda bir pinar var,' diyen adam eliyle orayi isaret
etmis.'Istediginiz kadar su icebilirsiniz.'

Yolcu, ati ve kopegi pinara gidip susuzluklarini gidermisler.

Yolcu bekciye tesekkur etmis.

'Istediginiz zaman yine gelebilirsiniz,' demis bekci.

'Buranin adi ne?'

'Cennet.'

'Cennet mi? Ama mermer kapidaki bekci bana orasinin cennet oldugunu
soyledi.'

'Orasi cennet degil cehennemdi.'

Yolcunun akli karismis 'Sizin adinizi kullanmalarina niye izin veriyorsunuz?
Yanlis bilgi vermeleri buyuk karisikliga neden olur!'

'Hic de degil. Aslinda onlar bize buyuk bir iyilikte bulunuyorlar. En iyi
dostlarina sırt cevirenlerin hepsi orada kalıyor cunku

bu nasıl zerdoşummmmmmm....ben bunuda beğendim....laelaelaelaelae

hayriye nerelerde acaba...geshenk diye seslensem çıkarmıki ortaya...geshenkkkkkkkkkkkkkkkkk nirdesin gııııııı...kaydirigubbakcemile bizi zor kullanmaya mecbur bırakma...zerdal gelip alırız seni heeee sempatiksalakcinni

zerdalllllll hadi cevap bekliyorum...destanmı yazıysen yavvv şekerim..yoksa yine bisküvi çay olayına mı girdin seni gidi senii naniknanik

canım doktor sana nasıl tarif etti, klome genelde akşamları yatmaya yakın alınıyor, ben akşamları 5 gün boyunca 2 tane yutmuştum, aylin ilk başta bildiğim kadarıyla 1 tane yutmuştu, klomeni aynı saatte al canım akşamları. keşke gitseydin test yapmaya, çünkü senin rahtsızlığında önemli, hem sabah giderdin, kanı verince geri işine gelirdin. Sen bilirsin, neyse bakalım doktorun ne diyecek.

yalnızlıktan kafayı sıyırdım zerdalcım idare et...sempatiksalakcinni :teytey: :teytey:

niye kafayı sıyırdın anlat bakalım, iş yok mu?

Buda güzlemiş canım hikayeni beğendim.

zerdalllllll hadi cevap bekliyorum...destanmı yazıysen yavvv şekerim..yoksa yine bisküvi çay olayına mı girdin seni gidi senii naniknanik

Anacım hikayeni okudum, bide işe bakıyom, ancak, sabırsız şey sırnaşık şeysırnaşık şeyyani bildiğime cevap yazarım, diğer kızlarda okuduklarında mutlaka yazar, sen aklına gelini yaz bırak canım, görenler illaki olur. Güldürdün beni.:roflol::roflol:

iş var aslında ama sistem kapalı işlem yapamıyoruz...havada sıcak..sarmıyor bişey yani anlayacan...doktor bana günde tok karnına bir kez dedi...aynı saatte yada şu saatte al falan demedi...bakalım bende akşam yemekten sonra alırım...5 gün tok karnına bir defa günde dedi...:Saruboceq:
zerdal ya sence beni prolaktinim düşmüşmüdür...birde bu progestandanmıdır nedir adet bugün biraz az gibi geliyor daha bugün 3.gün...anlamadım yani...sanki adette biraz azalma var gibi..banamı öyle geliyor bilemiyorum...:uhm:

canımm ya evet hala gözümün önünde..hepiniz yaşayacaksınız bu duyguları inşallah..
baba da ben de uzun boylu değiliz ama bilmem ki..var ya eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun bahtı açık olsun başka da bişey istemem canım benim

çok geçmiş olsun ne diyeceğimi pek bilemiyorum..etkilenmemek elde değil..herşeyin hayırlısı olsun..RABBİM bir daha yaşatmasın

İşte bugün kan testini yaptırsaydın prolaktinin kaçlarda anlardık, peki ilacını içiyorsun hala değilmi, bitmedi. Zaten klomeni sönmüş yumurtaları uyarmak için veriliyor. bakalım, doktora gittiğinde alttan baktığında durumun anlaşılır canım. Yumurtalar klomene cevap vermiş mi anlıyacağız.

bak geshenkkk sesimi duydu.....seni almaya geliriz deyince hemen koştu geldi benim canem...hg hayriyecimmmmmmmm...sezencimmmmmmmm..sempatiksalakcinni

hangi ilacımı içiyormuyum...CADIARZU şuanda sadece folbiol çocuk için vitamin varya onu içiyorum...progestan biteli çok oldu...bugünde klomene başlıycam...

hangi ilacımı içiyormuyum...CADIARZU şuanda sadece folbiol çocuk için vitamin varya onu içiyorum...progestan biteli çok oldu...bugünde klomene başlıycam...

prolaktin ilacını dedim, hala içiyorsun demi diye.

Kız canı sıkıntısına avatarını mı değiştirip duruyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…