30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

prolaktin ilacını dedim, hala içiyorsun demi diye.

Kız canı sıkıntısına avatarını mı değiştirip duruyon.

prolaktin ilacım biteli bir hafta oldu şekerim...ilaçları erittim valla...mide ilaç kazanı oldu heheheh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eczacıları biz zengin ettikk...ev eczane gibi her köşede bir ilaç kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızzzz hayriye bir harf yazda yaşıyayıp yaşamadığını anlayalım şekerrrrr klava: kesin geçmişe daldın yine sen....yada bişeyler yiyorsun zerdoşum gibi heee...bırakın tıkınmayı bakem...:1hug:

iyiyim kıslar sağolun, bugun evden sesleniyorum..
oglen 2 gibi doktorum var..
evde her türlü organizasyonum var..evden çalışıyorum..nasıl şık di mi;?:))

kızlar ben özgeeee ozdage yani..yönetim beni silmiş sonunda yeni üye oldum bana inşallah bunu da 10gün sonra silmezsiniz diye kızmış

valla daha nicki görünce anladım yemin ederim :=))) dedim bu kesin özge :)))) ee artık kaçak göçek yok.. dur durduğun yerde... makara kakara götürecez burada anlaştıkmı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 burası sana iyi gelecek göreceksin özgecim.. bugün nasılsın sağlığın yerindemi ağrın sızın varmı canım?

elfida kıss sende tam gececisin ama çook geç geliyorsun.. o tobiğine söyle azıcık kendi işini kendi de yapsın..aaaaaaa sen hizmetkarımısın onun çok şey istemesin öyle bütün gece... bak kızıyor arkadaşım de sempatiksalakcinni

ismini zerdal koymuş bilem... ben başlattım o devam ediyor isim babanız olarak kaydirigubbakcemile3 canım zerdalim benim opuyorumnanaktan

ZIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

BEN GELDİMMMM

ÇOK GÜZELMİŞŞŞ.

bu da çok hoş.. güzel hikayeler valla... kıssadan hisse...

bak hiçde zorlanmıyon geshenk yazarkene kaydirigubbakcemile çekicem saçlarını :))) hani dün zordu yazmak hee sen şimdi düriyemisin şukufe mi?? ne diyces sana lahmacuncuğum :roflol:

zırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hg hayriyecim....ben dürüyeyim...valla zorlanıyor nikini yazarken sen artık hayriyesin şekerimm........cezalısın bugün topiğe geç geldin...heheheehh klava:
:hulya: çalış çalış nereye kadar dimi şekerler..birazda bizle ilgilen canımmmm aaaa....:jeyyar:a.s.

zerdoşşşşcummm kaçtı gene...kim bilir nere gitti...kesin tıkınıyor...çay bisküvi saati geldi zerdoşumun....sempatiksalakcinni

çılgınım demek evden sesleniyorsun, radyo yayını gibi, doktor 2 demi bugün, günlerimiz geçiyor, yumoşlarımız büyüyor, hadi hayırlısı bakalım.

Geshenk canım, kaç gündür sorayım diyorum unutuyom, gece aklıma geliyor, senin ovulasyonlar ne durumda

canım benim seni okuyarak moralimiz artıyor sinoş ve lovelim ile de öyle.. maşallah size doğuma az kaldı artık ayy çok heyecanlanıyorum kendime gibi düşünsene daha oluşmadan onlar an ana yaşadık hep birlikte her anşarını ve yakında dünyaya gelecekler yani rahme düştükleri günden bu yana her gelişimlerini biliyoruz. sanki kendimiz hamile kalmışız gibi bir nevi.... ondan belkide heyecan duyuyorum sizlerle her kontrolde ve doğumlarını düşündükçe....

sezencim o boy hiç belli olmuor anne baba kısa çocuk ama uzun boylu olabiliyor.. bana uzun olacak gibi geldi büyürlerkende hala burada olup takip edebilecekmiyiz acaba Allah ömür verirse bilmiyorumkismile

bu sefer bilemediiinnnn şakkıdı tıkınmıyordumkiii sana cevap yetiştiriyordum.. kıss makinemiyim ben motormuvar arkamda ancak yazabiliyorum dur sabırsızlanmaaa delikafadulden

eğer sen isen bu eylemi yapan daima ŞIK olur... yakışır tatlıma kaydirigubbakcemile3

neden bugün öğlen dürtülme akşamlarıydı bu ne için canım?

Kızzzz çılgınnnnnn meslektaşım sana o kadar name döktüm...niye cevap yazmıysen bu sıcaklarda ne bu soğukluk kara kedimi girdi aramıza çılgınım heee bilmiyorumkismile

günaydın kızlar. :) dün gece hangi alemdeydiniz you siz??
çılgın bugün ev kıuşu mu oldun sen bakem? :)

valla ben gazoz partisi verdimdi söylemsei ayıp :kedi: ama sizde çok geç geliyorsunuz canikom valla bekliyorum kaç saat bakıyorum gelen giden yok.. topuk.. çalışma yapiim barim diyorum sempatiksalakcinni

zerdal bende sana diyecem bir vakit bulamadım konu ona gelemedi bir türlü kısss bende ilk kez gördüm çift çizgiyi bayram ettim inan bana.. hemen eşime seslendim dedim koşşşş ne oldu dedi baaak dedim bu sana neyi anlatıyorr... hadi gözün aydın yumurtluyorsun dedi... anladı valla hemen kendime çevirdim zavallımı :roflol: tabe çalışma yaptık bisde :kedi: kız bu testeler bize şans verir bakarsın zerdoş hımmm bilmiyorumkismile

izmir radyolarından yayın yapan çılgın :roflol: sıradaki parçayı hepimiz için armağan edermisin janem Şeniz

yok kıs niye kara kedi girsin aşkolsun meslektaşım.
bi yandan çalışıyom ya takip edemedim..bişi mi sordun güzelim..

geshenkim doktorun işi varmıs..öğlene kaldı..ya yarın sabah dedi ya bugun hafta sonu çaşmeye kaçmak için bugunu uygun gördümm...

yokk meslektaşım..hg faslı çekmiştimde sende cevaplamayınca aramıza kara kedi girdi sandımdı...sempatiksalakcinni sırnaşık şey sırnaşık şey

hayriye ramazan ayı belki bize uğurlu gelir he ne dersin şekerim....inşallah....bol bol dua edelim kızlar...2010 bitmeden herkes hamile kalsın kaydirigubbakcemile2

Geshenk canım iyi yapmışsın çalıştığına demek 2 çizgi çıktı süper, bak ovulasyondaki arkadaşlar 2 yada 3 gün üst üste çalışmışlar, mutlaka bugünde çalışma yap, yapabilirsen yarında tamam mı. Benim çift çizginin olduğu gün eşimin annesi ameliyat olmuştu, bir gün öncesi ve sonrası çalışma oldu, o yüzden biraz şübeliyim. Ama bugünde mutlaka çalış, sezende çift çizgiyi gördüğü gün ve ertesi günü çalışmış.:hulya::hulya:
ne yapsın adamlarda uzman oldu, bende aynı çağırıp bizimkine göstermiştim,akannehir görende beni gebelik zannedecek ti, o kadar sevindim yani.:roflol::roflol:

yok yok gördüm hosgeldninin koltuklarım kabardı:))
tentom kırmızı bonusum, dün aksam teyemlerleydik..eve 12 gibi geldim..hemen de yattım canım
size güzel bir parçar cılgından gelsin,

izmirli sezen aksudan geliyor.

salla salla gül ..meler oynasın,
sallla salla yer yerinden oynasın :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…