prolaktin ilacını dedim, hala içiyorsun demi diye.
Kız canı sıkıntısına avatarını mı değiştirip duruyon.
selam kıslarrr
kızlar ben özgeeee ozdage yani..yönetim beni silmiş sonunda yeni üye oldum bana inşallah bunu da 10gün sonra silmezsiniz diye kızmış
Ellerine sağlık be ya.
. eşimle birlikte bi güzelcene güldürdün bizi...
ALLAH da seni güldüreee kaydirigubbakcemile3
gececi buyda ama kimse kalmamış((
gündüz acamıyorum ben topiği büroda, sizde maşallah gırla mıhabbettt... vereliniortak[/B
ahanda bizim büroda en cok calan şarkı...
güzel olsada gına geldi artıkın...
neyse zaten bana hediye etmemişsin...
bende istiyorum şarkı Leylacımmmm benneyaptımki
benim ismim yeden yok....
aman bee.. iyiki giremiyorum gündüzleri, akşamlarıda benim tosbaaa hep bi planlar yapıyo giremiyorum. haliylen unutuyonus beni pekimmmm :sinifsinif:
kızlarrrrrrrr nerdesinizzzz bizim tayfaaaa zerdoşşşşşşş, geshenkkkkk namı diğerr hayriyecimmmm,özlemcimmmmm,tentoşşşşşşşşşummmm adını sayamadığım diğer tüm dostlar hepimizin cuması mübarek olsun arkadaşlarımmmmm,..zerdoşşşşş, geshenkkkk gelince bir kez zile basında sizin geldiğinizi anlayayım...lülülülülülü zira size bir soru yöneltecem de sempatiksalakcinni sizi beklemekten gözlerim yollarda kaldı yahuuubeni bu kadar bekletmeye ne hakkınız var bakem canelerim klava: beklemedeyim şekerler....
Baba baklavan güzeldi. Biraz indirim yaparsan her akşam senden alırım, demiş. Tıkandı baba da Peki, demiş ve anlaşmışlar. Tıkandı babaya her akşam baklavalar gelmiş ve Yahudi de her akşam Tıkandı baba'dan baklavaları satın almış. Aradan bir ay geçince Sultan Mahmut; Bizim Tıkandı baba'ya bir bakalım, deyip Tıkandı baba'nın yanına gitmiş. Bu sefer padişah kıyafetleri ile içeri girmiş. Girmiş girmesine ama birde ne görsün bizim tıkandı baba eskisi gibi darmadağın. Sultan;
Tıkandı baba sana baklavalar gelmedi? mi, demiş
Geldi sultanım
Peki ne yaptın sen o kadar baklavayı?
Efendim satıp evin ihtiyaçlarını giderdim, sağolasınız, duacınızım.
Sultan şöyle bir tebessüm etmiş.
Anlaşıldı Tıkandı baba anlaşıldı, hadi benle gel, deyip almış ve Devletin hazine odasına götürmüş.Baba şuradan küreği al ve hazinenin içine daldır küreğine ne kadar gelirse hepsi senindir, demiş. Tıkandı baba o heyecanla küreği tersten hazinenin içine bir daldırıp çıkarmış ama bir tane altın küreğin ucunda düştü düşecek. Sultan demiş; Baba senin buradan da nasibin yok. Sen bizim şu askerlerle beraber git onlar sana ne yapacağını anlatırlar demiş ve askerlerden birini çağırmış Alın bu adamı Üsküdar'ın en güzel yerine götürün ve bir tane taş beğensin. O taşı ne kadar uzağa atarsa o mesafe arasını ona verin demiş. Padişahın adamları "peki" deyip adamı alıp Üsküdar'a götürmüşler.
Baba hele şuradan bir taş beğen bakalım, demişler. Baba, Niçin, demiş. Askerler Hele sen bir beğen bakalım demişler. Baba şu yamuk, bu küçük, derken kocaman bir kayayı beğenip almış eline.
Ne olacak şimdi, demiş
Baba sen bu taşı atacaksın ne kadar uzağa giderse o mesafe arasını padişahımız sana bağışladı.demiş. adam taşı kaldırmış tam atacakken taş elinden kayıp başına düşmüş. Adamcağız oracıkta ölmüş. Askerler bu durumu Padişaha haber vermişler. İşte o zaman Sultan Mahmut o meşhur sözünü söylemiş;
"VERMEYİNCE MABUD, NEYLESİN SULTAN MAHMUT"
işte böyleeeeeee nasip meselesi
sizleri beklerken güzel bir hikaye buldum...sizinle paylaşmak istedim...herşeyin nasip kısmet olduğunu ne güzel anlatmışşşşş sempatiksalakcinni
..."Yollari oldukca uzunmus, yokus yukari gidiyorlarmis, gunes yakiciymis,
ter icinde kalmislar, susamislar.
Bir donemecin ardinda harika bir mermer kapi gormusler; kapi, ortasinda bir
cesme bulunan altin doseli bir meydana aciliyormus, cesmeden berrak bir su
akiyormus.
Yolcu kapidaki bekciye donmus.
'Iyi gunler.'
'Iyi gunler,' diye yanit vermis bekci.
'Burasi harika bir yer, adi ne?'
'Burasi cennet.'
'Ne iyi, cennete gelmisiz, cunku cok susadik.'
'Iceri girip dilediginiz kadar su icebilirsiniz', demis bekci ve eliyle
cesmeyi gostermis.
'Atimla kopegim de susadilar.'
'Kusura bakmayin,' demis bekci.
'Buraya hayvanlar giremez.'
Yolcu cok uzulmus, cok susamismis, ama suyu tek basina icmek istemiyormus.
Bekciye tesekkur edip yoluna devam etmis. Epeyce bir sure yamac yukari
gittikten sonra eski gorunumlu kucuk bir kapiya varmislar, kapi iki yani
agaclikli toprak bir yola aciliyormus. Agaclardan birinin altinda, sapkasini
alnina indirmis, uyur gibi yatan bir adam varmis.
'Iyi gunler,' demis yolcu
Adam basini sallamis.
'Atim, kopegim ve ben cok susadik.'
'Surada taslarin arasinda bir pinar var,' diyen adam eliyle orayi isaret
etmis.'Istediginiz kadar su icebilirsiniz.'
Yolcu, ati ve kopegi pinara gidip susuzluklarini gidermisler.
Yolcu bekciye tesekkur etmis.
'Istediginiz zaman yine gelebilirsiniz,' demis bekci.
'Buranin adi ne?'
'Cennet.'
'Cennet mi? Ama mermer kapidaki bekci bana orasinin cennet oldugunu
soyledi.'
'Orasi cennet degil cehennemdi.'
Yolcunun akli karismis 'Sizin adinizi kullanmalarina niye izin veriyorsunuz?
Yanlis bilgi vermeleri buyuk karisikliga neden olur!'
'Hic de degil. Aslinda onlar bize buyuk bir iyilikte bulunuyorlar. En iyi
dostlarina sırt cevirenlerin hepsi orada kalıyor cunku
bu nasıl zerdoşummmmmmm....ben bunuda beğendim....laelaelaelaelae
hayriye nerelerde acaba...geshenk diye seslensem çıkarmıki ortaya...geshenkkkkkkkkkkkkkkkkk nirdesin gııııııı...kaydirigubbakcemile bizi zor kullanmaya mecbur bırakma...zerdal gelip alırız seni heeee sempatiksalakcinni
valla daha nicki görünce anladım yemin ederim :=))) dedim bu kesin özge :)))) ee artık kaçak göçek yok.. dur durduğun yerde... makara kakara götürecez burada anlaştıkmı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 burası sana iyi gelecek göreceksin özgecim.. bugün nasılsın sağlığın yerindemi ağrın sızın varmı canım?
elfida kıss sende tam gececisin ama çook geç geliyorsun.. o tobiğine söyle azıcık kendi işini kendi de yapsın..aaaaaaa sen hizmetkarımısın onun çok şey istemesin öyle bütün gece... bak kızıyor arkadaşım de sempatiksalakcinni
ismini zerdal koymuş bilem... ben başlattım o devam ediyor isim babanız olarak kaydirigubbakcemile3 canım zerdalim benim opuyorumnanaktan
ZIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
BEN GELDİMMMM
ÇOK GÜZELMİŞŞŞ.
bu da çok hoş.. güzel hikayeler valla... kıssadan hisse...
bak hiçde zorlanmıyon geshenk yazarkene kaydirigubbakcemile çekicem saçlarını :))) hani dün zordu yazmak hee sen şimdi düriyemisin şukufe mi?? ne diyces sana lahmacuncuğum :roflol:
iyiyim kıslar sağolun, bugun evden sesleniyorum..
oglen 2 gibi doktorum var..
evde her türlü organizasyonum var..evden çalışıyorum..nasıl şık di mi;?:))
günaydın kızlar. :) dün gece hangi alemdeydiniz you siz??
çılgın bugün ev kıuşu mu oldun sen bakem? :)
canımm ya evet hala gözümün önünde..hepiniz yaşayacaksınız bu duyguları inşallah..
baba da ben de uzun boylu değiliz ama bilmem ki..var ya eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun bahtı açık olsun başka da bişey istemem canım benim
çok geçmiş olsun ne diyeceğimi pek bilemiyorum..etkilenmemek elde değil..herşeyin hayırlısı olsun..RABBİM bir daha yaşatmasın
kızzzz hayriye bir harf yazda yaşıyayıp yaşamadığını anlayalım şekerrrrrklava: kesin geçmişe daldın yine sen....yada bişeyler yiyorsun zerdoşum gibi heee...bırakın tıkınmayı bakem...:1hug:
günaydın kızlar. :) dün gece hangi alemdeydiniz you siz??
çılgın bugün ev kıuşu mu oldun sen bakem? :)
çılgınım demek evden sesleniyorsun, radyo yayını gibi, doktor 2 demi bugün, günlerimiz geçiyor, yumoşlarımız büyüyor, hadi hayırlısı bakalım.
Geshenk canım, kaç gündür sorayım diyorum unutuyom, gece aklıma geliyor, senin ovulasyonlar ne durumda
yok kıs niye kara kedi girsin aşkolsun meslektaşım.
bi yandan çalışıyom ya takip edemedim..bişi mi sordun güzelim..
geshenkim doktorun işi varmıs..öğlene kaldı..ya yarın sabah dedi ya bugun hafta sonu çaşmeye kaçmak için bugunu uygun gördümm...
zerdal bende sana diyecem bir vakit bulamadım konu ona gelemedi bir türlü kısss bende ilk kez gördüm çift çizgiyi bayram ettim inan bana.. hemen eşime seslendim dedim koşşşş ne oldu dedi baaak dedim bu sana neyi anlatıyorr... hadi gözün aydın yumurtluyorsun dedi... anladı valla hemen kendime çevirdim zavallımı :roflol: tabe çalışma yaptık bisde :kedi: kız bu testeler bize şans verir bakarsın zerdoş hımmm bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?