30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

geshenkk ben de sorucam ovulasyonu soramadım
şimdi de bana kaçıncı gündesin.
bugun ve yarın da çalışın tamam mı? kapat adamı odaya:))

Naber tentoş ne zamandır karşılaşamıyoz, sen neler yapıyorsun, başlıyacakmısın herhangi bir tedaviye, yoksa bıraktın mı? oluruna.

bıraktım güzelim bebek işini.. kafamda başka meseleler var..

gündüzler lingir lingir geziorumm. ramazan gelmeden bol bol gezem diom evde durmayem diom :))

orucu uykuya vercez galiba bu sıcaklarda :))

anam ist da nem balıklara yuva olcak.. %95 ne demek yaoooo

bu çift çizgiyi nasıl görüyorsunuz..hergün testmi yapıysiniz...meraklandım hee :uhm:

hımm tamam o zaman.
çeşmeye gideceksin demek.. büyük görümcem bayramdan sonra tatil turu ile oraya gidelim diye bir teklifte bulundu bana bende tam cevap vermedim sadece bayanlar gidiyormuş pek kafa dengim yok diye sıcak bakmadım hem eşimle gitmek istiyordum ya ben hep bakalım daha o zamana kadar.. sen bilirsin oraları iyice capriss değil ona yakın bir yermiş adını öğreneyim bakalım tam pansiyonmuş falan.

hayriye ramazan ayı belki bize uğurlu gelir he ne dersin şekerim....inşallah....bol bol dua edelim kızlar...2010 bitmeden herkes hamile kalsın kaydirigubbakcemile2

inşallah.. belli olmaz çok dua edersek belki denk getiririz saatini bellimi olur...
bugün yasin okumak istiyordum ama iş yerinde mümkün olmuyor akşamda yemek çay meyve derken uykum geliyor.. ramazan geldi bizim yasinler bitmedi daha.

ogren tatlım soyle bana ama eşinle gitsen daha iyi olur bence..
çeşme su an en kalabalık ve pahalı donemini yasıyor..istanbul burada.

selam kızalr nasılsınız hepinize hayırlı cumalar
leylacımm teşekkür ederim hayatımm nasılsın
zerdalcım nasılsın canım durumun ne
geshenk nasılsın canım
çılgınım sen tüp tedvisinemi başladın yoksam benni yalnış anladımm
tentation naıslsın canım

ben soracaktım kaçıncı gündesin diye, sen benden önce davrandın canım.
iyi yapmışsın boşver, ya kızlar bende rendevu günümü değirtirsem mi diye düşünüyorum. ama bi karar veremedim. bayramdan sonra mı olsun diyorum. Düşüneceğiz bakalım.
bu çift çizgiyi nasıl görüyorsunuz..hergün testmi yapıysiniz...meraklandım hee :uhm:

Canım ovulasyon testi yapıyorsun, çift çizgiyi görünce çalışıyorsun. bu kadar.:hulya:

şarkıda şarkı yane.
sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :dance: :dance:
çoook severim fatma sezen aksu yu.... eski yeni bütün parçaları güzel.. eskiler daha güzel ama.. bir aralar hayranlık derecesi dinlerdim nerdeyse bütün şarkılarınıda bilirim... çatlak ama süper besteci yorumcu söz yazarıdır kendileri.. helal sezenime.

o iş tamamdır çılgınım kaydirigubbakcemile5

burası da öyleee fisfisfis dün akşam işten çıktım gidiyorum ayyy sanki buhar borusunda yürüyor gibiydim nefes alamadım resmen... nasıl nem nasıl sıkıntı vardı havada yağınca kızgın yerlere buğu oldu her yer.....

adetin 9-10. günü gibi başlarsan yakalaman daha mümkün hergün yapacaksın tabi... ama ben o ara doktora gittim ya myoma diye hani 14mm bir tane var demişti büyümesini tahminen yaptım ilkde net tek çıktı 11. günde sonra 12. günde gene yaptım pat diye çift çizgi çıkıverdi....nasıl mutlu oldum zerdal gibi valla anlatamam.. gebelik testide görebilecekmiyiz acaba böyle.... hala yumurtluyor olmkatan bilem mutluyum kıslar alkisalkisalkis :1rolleyes:

iyidir kumsal, bakalım 30.günüm bugün beklemedeyim, sen doktora gidecektin ne oldu, doktor ne dedi, senle aynı durumda sayılırız. Evet çılgıncığım tüpe başladı.

bizi hatırlama sevindim.
seni gördüğümüze memnun oldum biz iyiyiz asıl sen nasılsın?

La Bianca seni gördüğüme nasıl sevindim şaşırdım anlatamam..

lütfen hemen gitmeeeeeeeeeeee..

neler yaptın kaç ay oldu niçin hiç gelmiyorsun seni her zaman merak ettim durdum...

Geshenk sana yazdıklarımı okudun dimi, ama testi bugünde yap, dünkü iki çizgide netmiydi, bugünde yap bakalım ne çıkacak.

Labianca, uzun süre oldu, nasılsın evi taşıdınız mı?

LaBianca ben tüp yaptırdım tutmadı
çılgın tüpte şimdi inşallah canım benim o yakalayacak...
zerdal çalışmalarına devam ediyor..
tentation o da oluruna bıraktı gezip tozuyor ummadığı anda yakalayacak umarım
hamileleri biliyorsun zaten sezen zeytin loveli neşe....
yeni gelen kızlar var onlarda çalışmada...

senin nasıl geçiyor günler Türkiye ye geldinmi? daha iyimisin toparlandınmı artık??

Geshenk sana yazdıklarımı okudun dimi, ama testi bugünde yap, dünkü iki çizgide netmiydi, bugünde yap bakalım ne çıkacak.

Labianca, uzun süre oldu, nasılsın evi taşıdınız mı?

okudum canım evet testi 12. günde çift çizgiyi gördüm ve çalışma oldu o gece.. sezenden senden duyduklarımı kulağıma sokmuştum hiç unuturmuyum :1rolleyes: bugün 15. gün yani dünde yaptım artık tek çizgiye düştü. 3 gece oldu yani.. artık hayırlısı ümidim falan yokta bakalım denemiş olduk işte :))
döllenmişler tutmadı da bu mu tutacak eyvahedigeldismile

iyidir kumsal, bakalım 30.günüm bugün beklemedeyim, sen doktora gidecektin ne oldu, doktor ne dedi, senle aynı durumda sayılırız. Evet çılgıncığım tüpe başladı.
canım inşallah hamişsidir canım yarın gideceğim zerdalcım hala adet olmadım
korkuyorum birazcık neyle karşılacağımı bilmiyorum umarım güzel geçer yarın haber veririm size çılgına çok sevindim inşallah kavuşur bebişinee:Saruboceq:
bizi hatırlama sevindim.
seni gördüğümüze memnun oldum biz iyiyiz asıl sen nasılsın?

canım benim ihmal ettim burayı özür dilerim
çok şükür iyiyim canım biraz biraz korkularım var hala adert olmadım yarın doktora gideceğim bakalım neler olucak

çılgınım canım hayırlı olsun inşallah tedavini iki canlı olarak tamamlarsın canım :Saruboceq:
rabbim yüzünü güldürsünn

neyin nerden geleceği bilinmez canım, kalbimizi bozmayalım, eşşeği ahıra bağla sonra allaha emanet et demişler. dahada gelmezse paşa keyfi bilir, sevindim, çalışmalar zamanında olmuş. Süper bekleyelim bakalım. Canım senin myon tutunmuş bekliyoda orda bebiş mi tutunamıyacak. Allahın takdiri işte.:Saruboceq::Saruboceq:

kumsaall caok merak ettim kızım seni..
naber?? ayy insallah bebişti o..
haber ver mutlaka olur mu??
ben başladım gülüm hayırlı olsun inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…