Naber tentoş ne zamandır karşılaşamıyoz, sen neler yapıyorsun, başlıyacakmısın herhangi bir tedaviye, yoksa bıraktın mı? oluruna.
Geshenk canım iyi yapmışsın çalıştığına demek 2 çizgi çıktı süper, bak ovulasyondaki arkadaşlar 2 yada 3 gün üst üste çalışmışlar, mutlaka bugünde çalışma yap, yapabilirsen yarında tamam mı. Benim çift çizginin olduğu gün eşimin annesi ameliyat olmuştu, bir gün öncesi ve sonrası çalışma oldu, o yüzden biraz şübeliyim. Ama bugünde mutlaka çalış, sezende çift çizgiyi gördüğü gün ve ertesi günü çalışmış.:hulya::hulya:
ne yapsın adamlarda uzman oldu, bende aynı çağırıp bizimkine göstermiştim,akannehir görende beni gebelik zannedecek ti, o kadar sevindim yani.:roflol::roflol:
yok kıs niye kara kedi girsin aşkolsun meslektaşım.
bi yandan çalışıyom ya takip edemedim..bişi mi sordun güzelim..
geshenkim doktorun işi varmıs..öğlene kaldı..ya yarın sabah dedi ya bugun hafta sonu çaşmeye kaçmak için bugunu uygun gördümm...
hayriye ramazan ayı belki bize uğurlu gelir he ne dersin şekerim....inşallah....bol bol dua edelim kızlar...2010 bitmeden herkes hamile kalsın kaydirigubbakcemile2
bu çift çizgiyi nasıl görüyorsunuz..hergün testmi yapıysiniz...meraklandım hee :uhm:
ben soracaktım kaçıncı gündesin diye, sen benden önce davrandın canım.geshenkk ben de sorucam ovulasyonu soramadım
şimdi de bana kaçıncı gündesin.
bugun ve yarın da çalışın tamam mı? kapat adamı odaya:))
iyi yapmışsın boşver, ya kızlar bende rendevu günümü değirtirsem mi diye düşünüyorum. ama bi karar veremedim. bayramdan sonra mı olsun diyorum. Düşüneceğiz bakalım.bıraktım güzelim bebek işini.. kafamda başka meseleler var..
gündüzler lingir lingir geziorumm. ramazan gelmeden bol bol gezem diom evde durmayem diom :))
orucu uykuya vercez galiba bu sıcaklarda :))
anam ist da nem balıklara yuva olcak.. %95 ne demek yaoooo
bu çift çizgiyi nasıl görüyorsunuz..hergün testmi yapıysiniz...meraklandım hee :uhm:
yok yok gördüm hosgeldninin koltuklarım kabardı:))
tentom kırmızı bonusum, dün aksam teyemlerleydik..eve 12 gibi geldim..hemen de yattım canım
size güzel bir parçar cılgından gelsin,
izmirli sezen aksudan geliyor.
salla salla gül ..meler oynasın,
sallla salla yer yerinden oynasın :roflol::roflol::roflol::roflol:
geshenkk ben de sorucam ovulasyonu soramadım
şimdi de bana kaçıncı gündesin.
bugun ve yarın da çalışın tamam mı? kapat adamı odaya:))
bıraktım güzelim bebek işini.. kafamda başka meseleler var..
gündüzler lingir lingir geziorumm. ramazan gelmeden bol bol gezem diom evde durmayem diom :))
orucu uykuya vercez galiba bu sıcaklarda :))
anam ist da nem balıklara yuva olcak.. %95 ne demek yaoooo
selam kızalr nasılsınız hepinize hayırlı cumalar
leylacımm teşekkür ederim hayatımm nasılsın
zerdalcım nasılsın canım durumun ne
geshenk nasılsın canım
çılgınım sen tüp tedvisinemi başladın yoksam benni yalnış anladımm
tentation naıslsın canım
selam kızalr nasılsınız hepinize hayırlı cumalar
leylacımm teşekkür ederim hayatımm nasılsın
zerdalcım nasılsın canım durumun ne
geshenk nasılsın canım
çılgınım sen tüp tedvisinemi başladın yoksam benni yalnış anladımm
tentation naıslsın canım
Geshenk sana yazdıklarımı okudun dimi, ama testi bugünde yap, dünkü iki çizgide netmiydi, bugünde yap bakalım ne çıkacak.
Labianca, uzun süre oldu, nasılsın evi taşıdınız mı?
canım inşallah hamişsidir canım yarın gideceğim zerdalcım hala adet olmadımiyidir kumsal, bakalım 30.günüm bugün beklemedeyim, sen doktora gidecektin ne oldu, doktor ne dedi, senle aynı durumda sayılırız. Evet çılgıncığım tüpe başladı.
bizi hatırlama sevindim.
seni gördüğümüze memnun oldum biz iyiyiz asıl sen nasılsın?
okudum canım evet testi 12. günde çift çizgiyi gördüm ve çalışma oldu o gece.. sezenden senden duyduklarımı kulağıma sokmuştum hiç unuturmuyum :1rolleyes: bugün 15. gün yani dünde yaptım artık tek çizgiye düştü. 3 gece oldu yani.. artık hayırlısı ümidim falan yokta bakalım denemiş olduk işte :))
döllenmişler tutmadı da bu mu tutacak eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?