canım senin adına sevindim hayriyecim benim...zemuszemus çubuk testlerdenmi yaptın geshenkcim..çift çizgi çıksa zaten hamile olursun anlamadım bu işi yani...kafam karıştı şeker...adetin 9-10 gününden sonra hergün üst üstemi çalışma yapcaz...kaç gün yapmamız lazım...cahüll kalmışım..nasıl yumurtladığımı bile anlamıyorum...bilgi plss geshengim...:Saruboceq:şutarafagittişarkıda şarkı yane.
sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :dance: :dance:
çoook severim fatma sezen aksu yu.... eski yeni bütün parçaları güzel.. eskiler daha güzel ama.. bir aralar hayranlık derecesi dinlerdim nerdeyse bütün şarkılarınıda bilirim... çatlak ama süper besteci yorumcu söz yazarıdır kendileri.. helal sezenime.
o iş tamamdır çılgınım kaydirigubbakcemile5
burası da öyleee fisfisfis dün akşam işten çıktım gidiyorum ayyy sanki buhar borusunda yürüyor gibiydim nefes alamadım resmen... nasıl nem nasıl sıkıntı vardı havada yağınca kızgın yerlere buğu oldu her yer.....
adetin 9-10. günü gibi başlarsan yakalaman daha mümkün hergün yapacaksın tabi... ama ben o ara doktora gittim ya myoma diye hani 14mm bir tane var demişti büyümesini tahminen yaptım ilkde net tek çıktı 11. günde sonra 12. günde gene yaptım pat diye çift çizgi çıkıverdi....nasıl mutlu oldum zerdal gibi valla anlatamam.. gebelik testide görebilecekmiyiz acaba böyle.... hala yumurtluyor olmkatan bilem mutluyum kıslar alkisalkisalkis :1rolleyes:
canım inşallah hamişsidir canım yarın gideceğim zerdalcım hala adet olmadım
korkuyorum birazcık neyle karşılacağımı bilmiyorum umarım güzel geçer yarın haber veririm size çılgına çok sevindim inşallah kavuşur bebişinee:Saruboceq:
neyin nerden geleceği bilinmez canım, kalbimizi bozmayalım, eşşeği ahıra bağla sonra allaha emanet et demişler. dahada gelmezse paşa keyfi bilir, sevindim, çalışmalar zamanında olmuş. Süper bekleyelim bakalım. Canım senin myon tutunmuş bekliyoda orda bebiş mi tutunamıyacak. Allahın takdiri işte.:Saruboceq::Saruboceq:
canım senin adına sevindim hayriyecim benim...zemuszemus çubuk testlerdenmi yaptın geshenkcim..çift çizgi çıksa zaten hamile olursun anlamadım bu işi yani...kafam karıştı şeker...adetin 9-10 gününden sonra hergün üst üstemi çalışma yapcaz...kaç gün yapmamız lazım...cahüll kalmışım..nasıl yumurtladığımı bile anlamıyorum...bilgi plss geshengim...:Saruboceq:şutarafagitti
geshenk kıss biz elimizden geleni yapıcaz, gerisini zerdalımın dediği gibi bırakıcaz..
afferin sana..gün aşırı da gazozları zevke göre patlatın.
kıs maşallah yalnız 28 de bir mi adet goruyon normalde.
hayırlı cumalar kızlar,sabah beri ne kadarda kaynamış burası,bitiremedim oku oku,kimisini atlamak zorunda kaldım.
leylacım kıssadan hisseler çok güzeldi canım.
sezencimin bebeişinin ç..ş yapmasıa hayret ettim,içerdede yapıyolar mıymış,hiç bilmeyodum.çılgınım,ben gelirsem bana yardımcı olcakmış,sağolasın canım arkadaşım,izmir bize ters,ya angara ya istanbul paklar bizi,ama bende özge gibi dim,ben hamileyim zaten,gerek kalmıcak:roflol::roflol:bunu diyen hamile kalıyo,belki banada faydası olur.
kumsal da hamile galiba,inş.
geshenkte hamile adayı olmuş bu gece:kedi:belkide adaylığı kabul olur,bu seferki seçimi kazanır.inş.
zerdal bu sıra bende çok bisküvi yiyorum,siz beni gün içinde hep temizlik yapıyo sanmayın,bu sıra yemek yemekle meşgulüm,habire acıkıyom,daha doğrusu doymuyorum kızlar yaaaa,verdiğim kilolarda geri gelcek.
yazmadığım arkadaşlarada slm olsun,acelem var,fazla kaalmıcam,bugün bizim burda mukabeleler başlıyo,bende gitcem inş.hepinizede dua etcem.
canım çok sevindim inan hayırlı olsun dularım seninle çılgınım sonu güzel olur inşallah canım ne biliyim çılgınım hiç sanmıyorum bebiş olduğunu bu zamna kadar belli etmezmiydi sence ben hiçbirşey hissetmiyorummkumsaall caok merak ettim kızım seni..
naber?? ayy insallah bebişti o..
haber ver mutlaka olur mu??
ben başladım gülüm hayırlı olsun inşallahh..
Mutlaka kan testi yapar, bebek varmı yok mu diye, eğer bebek yoksa, adet söktürücü ilaç verir. Ama ultrasyonda iyice bi baktır bakalım, gerçekten bende merak ettim, sonucu mutlaka yaz.
hımmm testin hatrına adaylığımızı bir kere daha koyduk bakalım sositososito
Allah kabul etsin çoook dua et bize.. de ki ; Gesheng dün gece çalışma yapmış arz etmiş halini son bir isteği daha varmış ne olur rahmine can düşür de :Saruboceq:
Günaydın arkdaşlar özgecik geshenkin dediği hızlı gonzales, büyük bir hızlada ismini değiştirmişsin, bundan sonra isim değiştirmek falan yok, hep beraber gırgır şamata, bebek düşünmekte yok. O kadar.:enbuyukkk:
özlemcik nasılsın.
kızlarrrrrrrr nerdesinizzzz bizim tayfaaaa zerdoşşşşşşş, geshenkkkkk namı diğerr hayriyecimmmm,özlemcimmmmm,tentoşşşşşşşşşummmm adını sayamadığım diğer tüm dostlar hepimizin cuması mübarek olsun arkadaşlarımmmmm,..zerdoşşşşş, geshenkkkk gelince bir kez zile basında sizin geldiğinizi anlayayım...lülülülülülü zira size bir soru yöneltecem de sempatiksalakcinni sizi beklemekten gözlerim yollarda kaldı yahuuubeni bu kadar bekletmeye ne hakkınız var bakem canelerim klava: beklemedeyim şekerler....
Baba baklavan güzeldi. Biraz indirim yaparsan her akşam senden alırım, demiş. Tıkandı baba da Peki, demiş ve anlaşmışlar. Tıkandı babaya her akşam baklavalar gelmiş ve Yahudi de her akşam Tıkandı baba'dan baklavaları satın almış. Aradan bir ay geçince Sultan Mahmut; Bizim Tıkandı baba'ya bir bakalım, deyip Tıkandı baba'nın yanına gitmiş. Bu sefer padişah kıyafetleri ile içeri girmiş. Girmiş girmesine ama birde ne görsün bizim tıkandı baba eskisi gibi darmadağın. Sultan;
Tıkandı baba sana baklavalar gelmedi? mi, demiş
Geldi sultanım
Peki ne yaptın sen o kadar baklavayı?
Efendim satıp evin ihtiyaçlarını giderdim, sağolasınız, duacınızım.
Sultan şöyle bir tebessüm etmiş.
Anlaşıldı Tıkandı baba anlaşıldı, hadi benle gel, deyip almış ve Devletin hazine odasına götürmüş.Baba şuradan küreği al ve hazinenin içine daldır küreğine ne kadar gelirse hepsi senindir, demiş. Tıkandı baba o heyecanla küreği tersten hazinenin içine bir daldırıp çıkarmış ama bir tane altın küreğin ucunda düştü düşecek. Sultan demiş; Baba senin buradan da nasibin yok. Sen bizim şu askerlerle beraber git onlar sana ne yapacağını anlatırlar demiş ve askerlerden birini çağırmış Alın bu adamı Üsküdar'ın en güzel yerine götürün ve bir tane taş beğensin. O taşı ne kadar uzağa atarsa o mesafe arasını ona verin demiş. Padişahın adamları "peki" deyip adamı alıp Üsküdar'a götürmüşler.
Baba hele şuradan bir taş beğen bakalım, demişler. Baba, Niçin, demiş. Askerler Hele sen bir beğen bakalım demişler. Baba şu yamuk, bu küçük, derken kocaman bir kayayı beğenip almış eline.
Ne olacak şimdi, demiş
Baba sen bu taşı atacaksın ne kadar uzağa giderse o mesafe arasını padişahımız sana bağışladı.demiş. adam taşı kaldırmış tam atacakken taş elinden kayıp başına düşmüş. Adamcağız oracıkta ölmüş. Askerler bu durumu Padişaha haber vermişler. İşte o zaman Sultan Mahmut o meşhur sözünü söylemiş;
"VERMEYİNCE MABUD, NEYLESİN SULTAN MAHMUT"
işte böyleeeeeee nasip meselesi
sizleri beklerken güzel bir hikaye buldum...sizinle paylaşmak istedim...herşeyin nasip kısmet olduğunu ne güzel anlatmışşşşş sempatiksalakcinni
güzeller naber terden eridimmm oyyyyyy
kardelenn Allah kabul etsin kıss..
bisküvilerden uzak durr..bakma sen zerdala iki dene yiyior bırakıyordur o..formunda dikkat ediyor:)))))
hee ya ahamilesin sen boşver..ben de ay sonu hamileyim..göbek yarıstırıcaz
geshenkim su ilaclar aslında işe yarıyorlar da ondan bir tanem..vazifenin yap ve sal gitsin tatlım..ama 28 e gore tam zamanında yumurtlamış oluyorsun..süpperr..
inşalalh bebiştir kardelenciiğim hayırlsısı yarın belli olucak ak kara:)
sen nasılsın
bu arada kızlar bana 5 yasin eklermisiniz
inş.canım inş.o kadar canı gönülden istiyorum ki,hepimiz sınırda yaşlardayız çünkü,gerçi ben tedaviye ilk başladığımda,yani 30 uma daha dört ay varken bile sınırdasın demişti dr um.mafoldumbenmafoldumben
kumsalcım,güya rahatım diyodum ama günüm yaklaştıkca heyecan bastı yaaa,niye kurtulamıyorum şu heyecandan,napmam lazım,elişine başladım,makinede nakış yapıyorum ben,ama kasnağı sallerken bile aklıma geldi namıssız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?