30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım senin adına sevindim hayriyecim benim...zemuszemus çubuk testlerdenmi yaptın geshenkcim..çift çizgi çıksa zaten hamile olursun anlamadım bu işi yani...kafam karıştı şeker...adetin 9-10 gününden sonra hergün üst üstemi çalışma yapcaz...kaç gün yapmamız lazım...cahüll kalmışım..nasıl yumurtladığımı bile anlamıyorum...bilgi plss geshengim...:Saruboceq:şutarafagitti

Mutlaka kan testi yapar, bebek varmı yok mu diye, eğer bebek yoksa, adet söktürücü ilaç verir. Ama ultrasyonda iyice bi baktır bakalım, gerçekten bende merak ettim, sonucu mutlaka yaz.

geshenk kıss biz elimizden geleni yapıcaz, gerisini zerdalımın dediği gibi bırakıcaz..
afferin sana..gün aşırı da gazozları zevke göre patlatın.
kıs maşallah yalnız 28 de bir mi adet goruyon normalde.

doğru söylüyorsun canım benim..

aahhh çok çorba olmuş konu.. dur baştan alalım ele..
bak canım bu yumurtlama yani ovülasyon testi.. gebelik değil.. bu testi adetinin 9-10 günü gibi başlarsan yapmaya hergün mutlaka yakalrasın yumurtlama gününü çubuk test yaptım ben onlar daha fazla oluyor hem daha hesaplı çünkü belki geç yumurtluyorsun çok yapman gerek çift çizgiyi görene kadar yapacaksın sonuçta.. gördüğünde o gece ve iki gece daha yapacaksınki garanti olsun. eğer yumurta olgunlaşıp çatladığı sırada yaptığımız bu çalışmalarda spermi yakalamışsa döllenme olacak ya inşallah sonra bakacaz 14 gün sonra varmı yokmu diye günümüz geçerse tabi.. anlatabildim umarım... varsa kafana takılan her zaman sor şeker.. yerimseniben

canım hatırlarmısın bilmem bir aralar 34. gün oldum bazan 30 gün bazan 29 olmuştum tüpten evvel bir arada günü gününe yani bu ay 25inde olmuşsan bir dahaki ayda öyle oluyordum... tüpten sonra bu ikinci ayım adette yani ilk negatif sonucunki bu da ikincisi olmuştu tam 28 günde oldu ikiside yani tüp işleminde yumurtalarımın toplandığı gün anladığıma göre bu ayda da aynı zamanda yumurtluyorum sanki tam düzene girdi gibi tüpten işlemlerden sonra.. ilginç dimi...

LaBianca sana o kadar yazdım bir cevap vermeden merhaba bile demeden çıktın.. aşkolsun... nedenini anlamış değilim.... :1closedeyes:

hayırlı cumalar kızlar,sabah beri ne kadarda kaynamış burası,bitiremedim oku oku,kimisini atlamak zorunda kaldım.
leylacım kıssadan hisseler çok güzeldi canım.
sezencimin bebeişinin ç..ş yapmasıa hayret ettim,içerdede yapıyolar mıymış,hiç bilmeyodum.çılgınım,ben gelirsem bana yardımcı olcakmış,sağolasın canım arkadaşım,izmir bize ters,ya angara ya istanbul paklar bizi,ama bende özge gibi dim,ben hamileyim zaten,gerek kalmıcak:roflol::roflol:bunu diyen hamile kalıyo,belki banada faydası olur.
kumsal da hamile galiba,inş.
geshenkte hamile adayı olmuş bu gece:kedi:belkide adaylığı kabul olur,bu seferki seçimi kazanır.inş.
zerdal bu sıra bende çok bisküvi yiyorum,siz beni gün içinde hep temizlik yapıyo sanmayın,bu sıra yemek yemekle meşgulüm,habire acıkıyom,daha doğrusu doymuyorum kızlar yaaaa,verdiğim kilolarda geri gelcek.
yazmadığım arkadaşlarada slm olsun,acelem var,fazla kaalmıcam,bugün bizim burda mukabeleler başlıyo,bende gitcem inş.hepinizede dua etcem.

hımmm testin hatrına adaylığımızı bir kere daha koyduk bakalım sositososito
Allah kabul etsin çoook dua et bize.. de ki ; Gesheng dün gece çalışma yapmış arz etmiş halini son bir isteği daha varmış ne olur rahmine can düşür de :Saruboceq:

kumsaall caok merak ettim kızım seni..
naber?? ayy insallah bebişti o..
haber ver mutlaka olur mu??
ben başladım gülüm hayırlı olsun inşallahh..
canım çok sevindim inan hayırlı olsun dularım seninle çılgınım sonu güzel olur inşallah canım ne biliyim çılgınım hiç sanmıyorum bebiş olduğunu bu zamna kadar belli etmezmiydi sence ben hiçbirşey hissetmiyorumm
Mutlaka kan testi yapar, bebek varmı yok mu diye, eğer bebek yoksa, adet söktürücü ilaç verir. Ama ultrasyonda iyice bi baktır bakalım, gerçekten bende merak ettim, sonucu mutlaka yaz.

aynen dediğin gibi olucak zerdalım ama ultrosana girip kendim görücem sevgili kisttimi çok özlemiş beni zaarcuamrtesi yazarım canım gelince

kardelenn Allah kabul etsin kıss..
bisküvilerden uzak durr..bakma sen zerdala iki dene yiyior bırakıyordur o..formunda dikkat ediyor:)))))
hee ya ahamilesin sen boşver..ben de ay sonu hamileyim..göbek yarıstırıcaz

geshenkim su ilaclar aslında işe yarıyorlar da ondan bir tanem..vazifenin yap ve sal gitsin tatlım..ama 28 e gore tam zamanında yumurtlamış oluyorsun..süpperr..

inşalalh bebiştir kardelenciiğim hayırlsısı yarın belli olucak ak kara:)
sen nasılsın
bu arada kızlar bana 5 yasin eklermisiniz

inş.canım inş.o kadar canı gönülden istiyorum ki,hepimiz sınırda yaşlardayız çünkü,gerçi ben tedaviye ilk başladığımda,yani 30 uma daha dört ay varken bile sınırdasın demişti dr um.mafoldumbenmafoldumben

kumsalım cok umutlanma ama belli de olmaz unutma.
bu arada belirti olmaması umutlandırıyor beni desem.
kan testi yapsana bugun.?

kumsalcım,güya rahatım diyodum ama günüm yaklaştıkca heyecan bastı yaaa,niye kurtulamıyorum şu heyecandan,napmam lazım,elişine başladım,makinede nakış yapıyorum ben,ama kasnağı sallerken bile aklıma geldi namıssız.

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal..............23
çılgınkız...............4
loveli...........
zerdal..................25
busecan..............20
efnanim.............. 13
aylint..............
_elfida_.................2
masal0663............2
tosti........................1
gizemm79........... .3
neşemeşe...........23
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2
GESHENK............19
Dilara....................1
leylamecnun..........2
Toplam ..............262

Fetih Suresi
Geshenk........3
Kumsal...........10
Lalehan..........1
Zerdal.............11
leylamecnun...1
toplam............26
Kenzülarş Suresi
Geshenk........12
Zerdal............3
Kumsal...........1
Çılgın..............1
toplam............17
Meryem Suresi
Geshenk.........4
Zerdal..............1
Çılgın...............1
toplam.............6

Amenerresulu
leylamecnun.....1

Maşallah listemize. Ekleme yapıyorum arkadaşlar. İsimlerinizin karşılarını yine kontrol edersiniz.

iyiyim canım teşekkür ederim.

Seninde cuman müberek olsun canım.

Çok güzel hikaye canım.Teşekkür paylaşım için.

kardelenciğim iyi canım mukabeleye başladığın iyi, evdeyken bende giderdim ramazanda, ama sıcaklara denk geldi ya, çok sıcak olur, inşallah bulunduğunu ortamda klima falan olur. akşamları bende okuyorum, bunalıyorum, daha fazla okuyamıyorum.

Kumsalcığım ekledim senin duaları, bi git bakalım doktora inşallah bebiş çıkar.

sanırım doğum kontrol hapı ve yumurtaların hepsi aynı anda toplandı ya tüp işleminde onların etksi diyorum artık.. evet 28 gün çok çok iyi.
inşallah hep böyle gider..

inşalalh bebiştir kardelenciiğim hayırlsısı yarın belli olucak ak kara:)
sen nasılsın
bu arada kızlar bana 5 yasin eklermisiniz

aferin alkisalkisalkis hadi affettim seni bize gelmemeni yerimseniben ağzına sağlık...

o zaman ben sınırı çoktaaan geçtim desene.. boşuna demiyorlar bana yaştan dolayı tutmamış olabilir diye.. 40 ından sonra tutanlar ne o zaman hımh benneyaptımki

bak seeenn. nakışmı yapıyorsun kıss sen... :1rolleyes: marifetli seniiii hem ev işi hem nakış ne becerikli hatunsun sen öyle.. dışarıya yapıyormusun peki??
aklına hiç getirmeyeceksin gelsede önemsemeyeceksin cesur ol kız gelirsen gel ulan falan de senden korkan senin gibi olsun de sempatiksalakcinni gelirse gelsin be kardelenim boşveeeeeeeeeeeerrrrr

bugünün şarkısını dinle hemen çılgın dj den..

salla salla gül memeler çağlasın
salla salla yer yerinden oynasın..... :teytey: hihoyyyt :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…