Sezenciğim nasılsın, sende şükriye ol emi, bütün kızların artık isimleri var.
canım benim seni okuyarak moralimiz artıyor sinoş ve lovelim ile de öyle.. maşallah size doğuma az kaldı artık ayy çok heyecanlanıyorum kendime gibi düşünsene daha oluşmadan onlar an ana yaşadık hep birlikte her anşarını ve yakında dünyaya gelecekler yani rahme düştükleri günden bu yana her gelişimlerini biliyoruz. sanki kendimiz hamile kalmışız gibi bir nevi.... ondan belkide heyecan duyuyorum sizlerle her kontrolde ve doğumlarını düşündükçe....
sezencim o boy hiç belli olmuor anne baba kısa çocuk ama uzun boylu olabiliyor.. bana uzun olacak gibi geldi büyürlerkende hala burada olup takip edebilecekmiyiz acaba Allah ömür verirse bilmiyorumkismile
..
La Bianca seni gördüğüme nasıl sevindim şaşırdım anlatamam..
lütfen hemen gitmeeeeeeeeeeee..
neler yaptın kaç ay oldu niçin hiç gelmiyorsun seni her zaman merak ettim durdum...
güzeller naber terden eridimmm oyyyyyy
Loveli canım naber, dün adanada deprem oldu, geçmiş olsun aklıma sen geldin, hissettiniz mi? 4.2 oldu sanırım.
sanırım doğum kontrol hapı ve yumurtaların hepsi aynı anda toplandı ya tüp işleminde onların etksi diyorum artık.. evet 28 gün çok çok iyi.
inşallah hep böyle gider..
aferin alkisalkisalkis hadi affettim seni bize gelmemeni yerimseniben ağzına sağlık...
o zaman ben sınırı çoktaaan geçtim desene.. boşuna demiyorlar bana yaştan dolayı tutmamış olabilir diye.. 40 ından sonra tutanlar ne o zaman hımh benneyaptımki
bak seeenn. nakışmı yapıyorsun kıss sen... :1rolleyes: marifetli seniiii hem ev işi hem nakış ne becerikli hatunsun sen öyle.. dışarıya yapıyormusun peki??
aklına hiç getirmeyeceksin gelsede önemsemeyeceksin cesur ol kız gelirsen gel ulan falan de senden korkan senin gibi olsun de sempatiksalakcinni gelirse gelsin be kardelenim boşveeeeeeeeeeeerrrrr
bugünün şarkısını dinle hemen çılgın dj den..
salla salla gül memeler çağlasın
salla salla yer yerinden oynasın..... :teytey: hihoyyyt :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
kızlar ben yemeğe kaçar, afiyet olsun hepinize.
30 gün oldu ama biz bekliyoruz genede canımcımBismillahirrahmanirrahim.
1.gün
2.gün
3.gün
4.gün
5.gün.......36.2
6.gün.......36.2
7.gün.......36.3 çalışma
8.gün.......36.1
9.gün.......36.0 çalışma
10.gün.....36.2
11.gün.....36.1 çalışma
12.gün.....36.1
13.gün.....36.1 çalışma (ikinci çizgi kırmızıya yakın)
14.gün.....36.2 (ikinci çizgi kırmızı gibi) Yakı yakmak.
15.gün.....36.2 çalışma (İkinci çizgi çok silik)
16.gün.....36.5 (İkinci çizgi yok gibi, belli belirsiz.)
17.gün.... 36.5 çalışma
18.gün.....36.3
19.gün.....36.3
20.gün.....36.3 çalışma
21.gün.....36.6
22.gün.....36.5 çalışma
23.gün.....36.7
24.gün.....36.5
25.gün.....36.5
26.gün.....36.6
27.gün.....36.5
28.gün.....36.5
29.gün.....36.6
30.gün.....36.6
hiç hissetmedim valla ben ilçedeyim kayınvalidemlerde söylemediLoveli canım naber, dün adanada deprem oldu, geçmiş olsun aklıma sen geldin, hissettiniz mi? 4.2 oldu sanırım.
yaaa.... eşimin halasının kızı eşinin işi dolayısıyla subay kendisi tayinleri çıkmış urfadan bitlise aslende adanalı yeni şehirlerine gitmeden kayınvalidesine uğramak biraz kalmak istemiş adanada dün buraya gelmişler kendi annesine kayınvalideme anlatıyormuş sıcaktan kavrulduk bittik diye o nasıl bir sıcak öyle diyormuş... aklıma sen geldin valla o anlatırken bide hamile halinle dikkat et lovelim...
yaaa. ben hiç duymadım dün doladım dilime bir deprem oradamı oldu?? Allahalllahh... zaten bu sıcaklar hep korkutuyor beni...
evet dışarıya yapıyorum zatende,işin kötüsü yaptığım kişiler iflas ettiler,parayı ne zaman verirler Allah bilir.kısmet işte.
tamam sallıcam,gelmessen gelme be dicem,geshenkte kızdı sana dicem.
ya ben o dr u değiştirdim zaten,tuhaftı,yumnurtalara bakıyo,göremeyince,naptın yumurtaları diyo,güya espri yapıyo ama benim moral kaldırıyo mu,bide rahim filmini başka yerde çekilmiyo dedi,benden 450 lira istedi,bende araştırdım ki,devlet hastanelerinde bilem çekiliyomuş,ve ben 28 milyona fakültede çektirdim,öyle bi dr yani.
yok canım umutlanmıyorum kısmetkumsalım cok umutlanma ama belli de olmaz unutma.
bu arada belirti olmaması umutlandırıyor beni desem.
kan testi yapsana bugun.?
bende senin gibiyim aman diyorum zaten bişi olduğu yok kurup duruyorum kendi kafamda inan 5 dk çıkıyor aklımdn sonra yine baştan alıyoruz galiba bebiş olna kadar gider bu böyle ne yaparsan yap çıkmıyor akıldan işte bedne tatil dönüşü kurdela nakışı yapmak istiyorum allah izin veririse kursa başlıcamkumsalcım,güya rahatım diyodum ama günüm yaklaştıkca heyecan bastı yaaa,niye kurtulamıyorum şu heyecandan,napmam lazım,elişine başladım,makinede nakış yapıyorum ben,ama kasnağı sallerken bile aklıma geldi namıssız.
loveli naslısın canım eren nasılgüzeller naber terden eridimmm oyyyyyy
sağol canım eline sağlık inşallah zerdalım elkim saklanmıştır :)kardelenciğim iyi canım mukabeleye başladığın iyi, evdeyken bende giderdim ramazanda, ama sıcaklara denk geldi ya, çok sıcak olur, inşallah bulunduğunu ortamda klima falan olur. akşamları bende okuyorum, bunalıyorum, daha fazla okuyamıyorum.
Kumsalcığım ekledim senin duaları, bi git bakalım doktora inşallah bebiş çıkar.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaferin alkisalkisalkis hadi affettim seni bize gelmemeni yerimseniben ağzına sağlık...
kızlar ben yemeğe kaçar, afiyet olsun hepinize.
oo ne kalabalık burası. kumsal ii dielim ii olsun güzelim ya.. yaşıoz işte..
la binca mı gelmiş hani nerde???:uhm::uhm:
ayilin tatile mi gitti acaba?? hani adli tatil ya? nier gelmio?
selenyum u çılgın kullanıor. benim kuzenin eşi ilk düşügünden sonra kullanmış. kürtajdan dolayı yara kalmış içinde ve akıtısınıı rengini etkiliomuş. dokttor, hamile kalmana engel olabilir de olmaya da bilir de şans işi filen demiş.. yarayı yaka bilirim ama riskli demiş.. selenyum içmiş bi süre yara iyleşmiş. dotktor da şaşırmış..
şimdi hamiş 4-5 aylık.. bana önerdi sana verebilirim dedi.. ama içimden gelmiyor
hayıtı içmek de gelmio içimden, aslında bişi yapmak gelmio içimden. tek başıma uğraşmaktan yoruldum.. her şeyi tek başıma yapmaya çalışıyorum.. itelemekten yoruldum.. amip gibi bölünebilsem neyse de..
teyzem uğraştı da noldu??
tentoşummm :1hug:
sen aynı benim gibi olmuşsun be güzelim.. psikopata da bağlamışsın .. hayırlı olsun... fisfisfis nasıl teksin be gülüm bencamin nerde gene -tatlicadiarzu-
bende saldıııım gittiiii.. ne varki sahip olduğum bişivar ya onca uğraştan bana kalan MYOM ..... onun için diye gittim bakarken doktor hanım dedi önce yumurta yok maalesef tabi bozuldum tüpte 16 yumurtadan sonra.. eyvah dedim miyada pirince giderken bulgurdanda olduk diye :))) sonra haa burda var bi tane ama dedi inan onada sevindim o anda... bide 14 mm. deyince iyi barim gelişiyor da dedim buna müteakip zerdalla bölüştüğümüz testler vardı ya bende deneyim bakalım bu ay diyordum baktımki nunuka varmış yaptım ahada çift çizgiyide gördüm yemin ederim artık bırakan hatta istemeyen ben nasıl sevindim yinede... bak çalışmada yaptım neden diyeceksin.... eee bir umut ... yani umut hep var aslında tükendi denildiği anda bile.... sen oluruna bırakarak en doğrusunu yapıyorsun bence.... teyzen gibi olacaksın fikrinide çıkart o güzel kafandan anlaştıkmı.. çünkü sen öyle olmayacaksın.... teyzeciğinde başka şekilde mükafatını alacak inşallah bu yaşadıklarının...
geshenkim tatlı dillim umarım gebelik testinde de çaft çizgiyi görürsün. :)
bizimki tek kişilik evililik olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.. dedim ya itelemekten yoruldum..yuvayı dişi kuş yapar demiş eskiler.. heee dooru fekat bi başkası da ne demiş. açık bacak sıcak ocak.. erkekler başka ne ister :) inceldiği yerden de kopsun.. yoruldum her şeyi düşünmekten..
neşe yazmıştı hamiş kalmadan evvel avatarına. cahiliik mutlulukktur diye..
nasıl özeniyorum öyle kadınlara..
loveli bizimkinin uğraşmaya hiiç niyeti yok, sıkıntıya gelemiyoruz.. bizim çocuk olmuyosa %70 ondan kaynaklanıo.. ama kimin umrunda?? ben bi yerden yapıp önne koysam aman ne sevinir.
bugüne kadar elimden geleni yaptım..
son zamanlara iniş çıkışlarım çoğaldı.. du bakalım zaman ne göstercek..
tentom benim psikopata mı bağladın..gel yamacaım.
beni toktora gotur..dürtülme seansıma katıl güleriz:)
Canım erkekler hap aynı bizde sizin durumunuza düşmüştük bi ara,hep ben ugraşıyodum onun hiç çabası yoktu.Hatta doktor spermiogram testi istemişti onu yaptırmaya bile 1 ay sonra gitti bugün yarın derken 1 ay geçti .Bizimki düzeldi ama şimdi eskiye nazaran daha ilgili sizinde düzelir inşallah.
dur dur sakin ol, nesemesem de aynı bu şekilde çok kızmıştı eşine..
erkekler genelde bir garipler..ödleri kopuyor sorun onlardan kaynaklıyor mu diye.
egoları cok değerli bu konuda..şimdi çıkarsa bişi dünyası kararacak ondan.
sakin ol anlaştık mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?