30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Sezenciğim nasılsın, sende şükriye ol emi, bütün kızların artık isimleri var.

olur canımm seve seve

La Bianca seni gördüğüme nasıl sevindim şaşırdım anlatamam..

lütfen hemen gitmeeeeeeeeeeee..

neler yaptın kaç ay oldu niçin hiç gelmiyorsun seni her zaman merak ettim durdum...

ayy labianca mı geldi..ben ona ne kadar mesaj attım ama hiiç yazmadı bir iyiyim dese bişeyler yazsa..

GESHENK ne güzel yazmışsın temiz kalplim benim..gerçekten snei okuyunca düşündüm de her anı paylaşıyoruz inşallah bebişlerimiz gelsin yine paylaşıcaz mesela doğum anında bile sizler geleceksiniz aklıma dualarınız..ben de hepiniz için dua ediyorum

güzeller naber terden eridimmm oyyyyyy

yaaa.... eşimin halasının kızı eşinin işi dolayısıyla subay kendisi tayinleri çıkmış urfadan bitlise aslende adanalı yeni şehirlerine gitmeden kayınvalidesine uğramak biraz kalmak istemiş adanada dün buraya gelmişler kendi annesine kayınvalideme anlatıyormuş sıcaktan kavrulduk bittik diye o nasıl bir sıcak öyle diyormuş... aklıma sen geldin valla o anlatırken bide hamile halinle dikkat et lovelim...

Loveli canım naber, dün adanada deprem oldu, geçmiş olsun aklıma sen geldin, hissettiniz mi? 4.2 oldu sanırım.

yaaa. ben hiç duymadım dün doladım dilime bir deprem oradamı oldu?? Allahalllahh... zaten bu sıcaklar hep korkutuyor beni...

evet dışarıya yapıyorum zatende,işin kötüsü yaptığım kişiler iflas ettiler,parayı ne zaman verirler Allah bilir.kısmet işte.
tamam sallıcam,gelmessen gelme be dicem,geshenkte kızdı sana dicem.
ya ben o dr u değiştirdim zaten,tuhaftı,yumnurtalara bakıyo,göremeyince,naptın yumurtaları diyo,güya espri yapıyo ama benim moral kaldırıyo mu,bide rahim filmini başka yerde çekilmiyo dedi,benden 450 lira istedi,bende araştırdım ki,devlet hastanelerinde bilem çekiliyomuş,ve ben 28 milyona fakültede çektirdim,öyle bi dr yani.

kızlar ben çıkıyorum,görüşürüz akşama inş.belkide ikindi vaktinde,bu sıcakta eve erimeden dönersem tabi.

30 gün oldu ama biz bekliyoruz genede canımcım
Loveli canım naber, dün adanada deprem oldu, geçmiş olsun aklıma sen geldin, hissettiniz mi? 4.2 oldu sanırım.
hiç hissetmedim valla ben ilçedeyim kayınvalidemlerde söylemedi

kaveuluyor canım ya su iiçindeyim hep sürekli duştayım ne fayda dışarı çıkamıyorum ,
çıkmam gerekirse eşim arabayla alıyor beni yoksa yürünmez yanii ,
ama düne göre serin bugün

aaaaaaaaaa.... nasıl doktormuş o öyle.. lakayt şey.... gitme tabi ya.. bunlar nasıl hipokrat yemini ediyorlar arkadaş anlamıyorum... gerçi gördüm yeminlerinide geçen haftalarda yeğenimiz mezun oldu ya gittik yemin törenlerine... toplu halde ediyorlar hepsi bir ağızdan.. ondan işte ciddi olmuyor... sempatiksalakcinni halbuki bunlara tek tek ettirmeliler yemin billah şeklinde hatta Allah çarpsın görevimi tam ifa etmezsem falan gibi sırnaşık şey :roflol: delikafadulden -tatlicadiarzu-

oo ne kalabalık burası. kumsal ii dielim ii olsun güzelim ya.. yaşıoz işte..
la binca mı gelmiş hani nerde???:uhm::uhm:
ayilin tatile mi gitti acaba?? hani adli tatil ya? nier gelmio?

selenyum u çılgın kullanıor. benim kuzenin eşi ilk düşügünden sonra kullanmış. kürtajdan dolayı yara kalmış içinde ve akıtısınıı rengini etkiliomuş. dokttor, hamile kalmana engel olabilir de olmaya da bilir de şans işi filen demiş.. yarayı yaka bilirim ama riskli demiş.. selenyum içmiş bi süre yara iyleşmiş. dotktor da şaşırmış..
şimdi hamiş 4-5 aylık.. bana önerdi sana verebilirim dedi.. ama içimden gelmiyor

hayıtı içmek de gelmio içimden, aslında bişi yapmak gelmio içimden. tek başıma uğraşmaktan yoruldum.. her şeyi tek başıma yapmaya çalışıyorum.. itelemekten yoruldum.. amip gibi bölünebilsem neyse de..
teyzem uğraştı da noldu??

kumsalım cok umutlanma ama belli de olmaz unutma.
bu arada belirti olmaması umutlandırıyor beni desem.
kan testi yapsana bugun.?
yok canım umutlanmıyorum kısmet
al bendende o kadar ben her yaşardım tüm belirtilri hayırlıs olsun
çok zor canım bugün çıkamam son iş günüm pazartesinden ihtibaren izine çıkıcam bu kadar bekledim 1 güncük daha bekleyim bari
bende senin gibiyim aman diyorum zaten bişi olduğu yok kurup duruyorum kendi kafamda inan 5 dk çıkıyor aklımdn sonra yine baştan alıyoruz galiba bebiş olna kadar gider bu böyle ne yaparsan yap çıkmıyor akıldan işte bedne tatil dönüşü kurdela nakışı yapmak istiyorum allah izin veririse kursa başlıcam
güzeller naber terden eridimmm oyyyyyy
loveli naslısın canım eren nasıl
sağol canım eline sağlık inşallah zerdalım elkim saklanmıştır :)
aferin alkisalkisalkis hadi affettim seni bize gelmemeni yerimseniben ağzına sağlık...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar ben yemeğe kaçar, afiyet olsun hepinize.

afiyet olsun canımmm

valla kumsalım fenayım sıcaklar beni bitirdii
hayırlısı olsun kumsalım baktır inşallah hasmilesindir

tentom o tek başına olmaları yaşadım en sonunda pes ediyorum dedim kendim için mi sadece bebek senin için de istiyorum ben artık uğraşmayacam dedim adam tama dedi sonra en son ay o uğraştı ve eren oldu işte çok şükür,
,
eren iyii kumsalcım büyüyor çok şükür

tentoşummm :1hug:
sen aynı benim gibi olmuşsun be güzelim.. psikopata da bağlamışsın .. hayırlı olsun... fisfisfis nasıl teksin be gülüm bencamin nerde gene -tatlicadiarzu-
bende saldıııım gittiiii.. ne varki sahip olduğum bişivar ya onca uğraştan bana kalan MYOM ..... onun için diye gittim bakarken doktor hanım dedi önce yumurta yok maalesef tabi bozuldum tüpte 16 yumurtadan sonra.. eyvah dedim miyada pirince giderken bulgurdanda olduk diye :))) sonra haa burda var bi tane ama dedi inan onada sevindim o anda... bide 14 mm. deyince iyi barim gelişiyor da dedim buna müteakip zerdalla bölüştüğümüz testler vardı ya bende deneyim bakalım bu ay diyordum baktımki nunuka varmış yaptım ahada çift çizgiyide gördüm yemin ederim artık bırakan hatta istemeyen ben nasıl sevindim yinede... bak çalışmada yaptım neden diyeceksin.... eee bir umut ... yani umut hep var aslında tükendi denildiği anda bile.... sen oluruna bırakarak en doğrusunu yapıyorsun bence.... teyzen gibi olacaksın fikrinide çıkart o güzel kafandan anlaştıkmı.. çünkü sen öyle olmayacaksın.... teyzeciğinde başka şekilde mükafatını alacak inşallah bu yaşadıklarının...

geshenkim tatlı dillim umarım gebelik testinde de çaft çizgiyi görürsün. :)
bizimki tek kişilik evililik olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.. dedim ya itelemekten yoruldum..yuvayı dişi kuş yapar demiş eskiler.. heee dooru fekat bi başkası da ne demiş. açık bacak sıcak ocak.. erkekler başka ne ister :) inceldiği yerden de kopsun.. yoruldum her şeyi düşünmekten..
neşe yazmıştı hamiş kalmadan evvel avatarına. cahiliik mutlulukktur diye..
nasıl özeniyorum öyle kadınlara..

loveli bizimkinin uğraşmaya hiiç niyeti yok, sıkıntıya gelemiyoruz.. bizim çocuk olmuyosa %70 ondan kaynaklanıo.. ama kimin umrunda?? ben bi yerden yapıp önne koysam aman ne sevinir.
bugüne kadar elimden geleni yaptım..
son zamanlara iniş çıkışlarım çoğaldı.. du bakalım zaman ne göstercek..

Canım erkekler hap aynı bizde sizin durumunuza düşmüştük bi ara,hep ben ugraşıyodum onun hiç çabası yoktu.Hatta doktor spermiogram testi istemişti onu yaptırmaya bile 1 ay sonra gitti bugün yarın derken 1 ay geçti .Bizimki düzeldi ama şimdi eskiye nazaran daha ilgili sizinde düzelir inşallah.

dur dur sakin ol, nesemesem de aynı bu şekilde çok kızmıştı eşine..
erkekler genelde bir garipler..ödleri kopuyor sorun onlardan kaynaklıyor mu diye.
egoları cok değerli bu konuda..şimdi çıkarsa bişi dünyası kararacak ondan.
sakin ol anlaştık mı?

e bi aymış.. biz ilk karak verdiğimizde bi yıl uğraştık..bi yıldan sonra gitti de çift taraflı varikoseli olduğınu öğrendi..
o bi yıl içinde de ben gerzek bi doktorla uğraştım.. tek başıma gittim hastanelere doktorlara

canım ortada zaten her şey.. sadece bebek meselesi değil problem..
neyse yaa..
umarım neşe ve bebişi iyiydir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…