30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

haydaa konusalım anlat bunları,
ben şimdi cıkmam gerekiyor..dürtülücem..
ama merak ettim seni..

hati hatii sen dürtlmene kafa yor.. boşver bunları. yumoşlarını düşün, yoldaki bebişini düşün :)
yarım bebiş sayılır onlar.. 23 kromozom :)) kimbilir hangi kodlar saklı onlarda??
ben sayiim bi kaç tane;

koca kafa
uzun boy
miyendiz zeka
geniş omuz..
gıvrcık salata
......
:)))

tento seninle konuşmak istiyorum ben.. ister özele yaz ister buradan... neşen yok zaten bu aralar biliyordum bir sıkıntın olduğunu... çözülemeyecek şeylermi bitanem??? gel dertleşelim hadi.. bazan erkekler çekilmez oluyor maalesef.. helede çenesi düşükse bazı zamanları oluyor ya insanın hiç kaldıramıyor o da onu anlayamıyor inadına.. işte o an kafasını yar at :)))

ayyyyyyyyyyyy sana neler demiiiişşşş eyvahedigeldismile çılgııınnn bu kız eceline mi susamış neee sempatiksalakcinni hani uzun boy iyi de diğerleri :1rolleyes: sempatiksalakcinni bilemiyorum ne yorum gelecek bu sözlere... akannehir

:))) ay evet, konuşmayı çokk sevmem ben, yani normal hayatta. ( anormal hayatı mı var diiceeniz şinci :)) ) bazıları hakkat çene ishaili oluyo ya :roflol::roflol: az konuş öz konuş di mi, accuk da zeka kalıntısı kattın mıydı yalarım o muhabbeti ben :roflol::roflol:
bi de bozuk plak gibi ayni şeyleri tekrarlayanlar vardır :))) ayno hikayeyi ayni kelimelerle bıkamdam usanmadan ilk günkü heyecanıyla anlatırlarrrr:2:akannehir
durum bıdır adım hıdır geshenkim..
zamana bıraktım ben, du bakalaım..

canım çok dikkat et bol su tüket loveli sıcaklarda hamilelik zor olur gerçekten allah yardımcın olsun maşalalh erene
öyle lovelicim hayırlsı inşalalh

Çılgınım dürtülmeye gitmiş,

Tentoşun canı sıkkın, erkekler hep aynı, bende şu 1 yıl kendim uğraştım. Bide bizimki bu konuda beni konuşturtmuyor, allahtan bura varda bol bol konuşuyom.:jeyyar:

Geshenk iyi bakalım, yumurtayı yakaladık. Benimde arada karnıma sızı giriyor, adet olacakmışım gibi.

hepimize bol bol dua ettim geldim, çılgıncık duymasın, hani iş arkdaşının bebişleri olmuştu ya, o da baklava almış gelmiş, eee birazdan onu yiyeceğiz kızlar.cokacimcoook bizde baya yiyoruz yav

oy tentomm erkekler bazen öyle gıcık oluyorki niye evlendim bu adamla diyorsun nesini sevdim de vardım diye de işte
sen gez
tento derdini içinde yaşayanlardan anlatmaz içinde büyütür

valla anormal hayatta da normal hayatta da bende aslında konuşmayı sevmem.. hatta ailede eşiminkilerde de öyle nerdeyse hiç konuşmuyor denecek kadar azdır konuştuğum inanması zor demi.. burada işte nasıl oluyorsa kaptırıyoruz.. belki şahsen tanışmamak kimlik tam belli değil ondan.. artık nasılsa ....

sen nasıl istersen o halde tento.. belki rahatlardın içinden geleni sövüp saysaydın diyorum... geçenlerde de böyle bir konudan bahsetmiştin sen ben şaka olarak algılamıştım ama bugün ciddi olduğunu düşünüyorum.. konunuz her neyse umarım tatlıya bağlanır... bebek konusu olsaydı sadece diyecektimki erkekler bu konuda bizler gibi değil umursamazlar maalesef... illaki ağır konuşmalar hatta sinir krizlerine kadar vardırırlar çoğu zaman olayı... ondan sonra uyanabiliyorlar ancak.. eh acık kalas olmak kimyalarında var ya aldırış etmeyeceksin bu hallerine :)))))

yok kız takılıyom canım çekmedi
ama kısır mercimekli köfte demeyin onları çok seviyorumm

al işte sonra obura çıkıyor adın demi... hep yee ooohhh...

oy tentomm erkekler bazen öyle gıcık oluyorki niye evlendim bu adamla diyorsun nesini sevdim de vardım diye de işte
sen gez
tento derdini içinde yaşayanlardan anlatmaz içinde büyütür

dimi... hepimizin dediği anlar vardır mutlaka.. en severek evlenen çok iyi anlaşan hala aşık olan aslında çok iyi anlaşan çiftlerde dahil bunu söylemiştir eminim....erkeklerde aynı şeklide kadınlar içinde diyebiliyorlar.... işte evlilik böyle bir şey ya zaten.. karşıdakini ne kadar kaldırabiliyorsun hayatında !!!............ tahammülün nereye kadar var...... idareceiliğin hangi boyutta......

tentoooo bence içinde yaşama canım... buradaki kim tanıyorki seni.. hepimiz duyguları olan bildiğin canlılarız makine değiliz kesinlikle eyvallah ama asla da seni tanımıyoruz eşini bilmiyoruz.. yargıç hakim değiliz sadece dinleriz hak veririz yada haksızsın deriz.. sende rahatlamış olursun aslında... tabi anlatmak istersen istemezsen de saygı duyarız... sen bizim kankilerdensin unutma.. ayrıcalığın var yane.. olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3

ben duydum zaten şeker diyetindeyim hem de hamileyim ban da baklavaaaa ağlarım haaaaaaa

günah kısss.. hamileler var burda götürüyorsunuz baklavaları ayyyyy benim bilem canım çektiiiii cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

bide daha hepsini söylemiyormuş hatun hele bakın... kimbilir daha neler yiyorlar bunlar bütün gün :roflol:

geldim ya, başkan bana diyorki benim tatlılarıda sana vereyim yok başkanım bu kadar yeter dedim, oburmuyum neyim.:içelim:

gerçi başkanın biraz şekiri var o tatlı fazla yiyemiyor, artık erkek arkadaşlara verdi ben istemeyince. Yoksa öncelik bana, belki bi bebişte ben patlatayım diye bakıyorlar bana ama yok:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…