haydaa konusalım anlat bunları,
ben şimdi cıkmam gerekiyor..dürtülücem..
ama merak ettim seni..
hati hatii sen dürtlmene kafa yor.. boşver bunları. yumoşlarını düşün, yoldaki bebişini düşün :)
yarım bebiş sayılır onlar.. 23 kromozom :)) kimbilir hangi kodlar saklı onlarda??
ben sayiim bi kaç tane;
koca kafa
uzun boy
miyendiz zeka
geniş omuz..
gıvrcık salata
......
:)))
tento seninle konuşmak istiyorum ben.. ister özele yaz ister buradan... neşen yok zaten bu aralar biliyordum bir sıkıntın olduğunu... çözülemeyecek şeylermi bitanem??? gel dertleşelim hadi.. bazan erkekler çekilmez oluyor maalesef.. helede çenesi düşükse bazı zamanları oluyor ya insanın hiç kaldıramıyor o da onu anlayamıyor inadına.. işte o an kafasını yar at :)))
ayyyyyyyyyyyy sana neler demiiiişşşş eyvahedigeldismile çılgııınnn bu kız eceline mi susamış neee sempatiksalakcinni hani uzun boy iyi de diğerleri :1rolleyes: sempatiksalakcinni bilemiyorum ne yorum gelecek bu sözlere... akannehir
valla kumsalım fenayım sıcaklar beni bitirdii
hayırlısı olsun kumsalım baktır inşallah hasmilesindir
tentom o tek başına olmaları yaşadım en sonunda pes ediyorum dedim kendim için mi sadece bebek senin için de istiyorum ben artık uğraşmayacam dedim adam tama dedi sonra en son ay o uğraştı ve eren oldu işte çok şükür,
,
eren iyii kumsalcım büyüyor çok şükür
:))) ay evet, konuşmayı çokk sevmem ben, yani normal hayatta. ( anormal hayatı mı var diiceeniz şinci :)) ) bazıları hakkat çene ishaili oluyo ya :roflol::roflol: az konuş öz konuş di mi, accuk da zeka kalıntısı kattın mıydı yalarım o muhabbeti ben :roflol::roflol:
bi de bozuk plak gibi ayni şeyleri tekrarlayanlar vardır :))) ayno hikayeyi ayni kelimelerle bıkamdam usanmadan ilk günkü heyecanıyla anlatırlarrrr:2:akannehir
durum bıdır adım hıdır geshenkim..
zamana bıraktım ben, du bakalaım..
ben duydum zaten şeker diyetindeyim hem de hamileyim ban da baklavaaaa ağlarım haaaaaaa
Çılgınım dürtülmeye gitmiş,
Tentoşun canı sıkkın, erkekler hep aynı, bende şu 1 yıl kendim uğraştım. Bide bizimki bu konuda beni konuşturtmuyor, allahtan bura varda bol bol konuşuyom.:jeyyar:
Geshenk iyi bakalım, yumurtayı yakaladık. Benimde arada karnıma sızı giriyor, adet olacakmışım gibi.
hepimize bol bol dua ettim geldim, çılgıncık duymasın, hani iş arkdaşının bebişleri olmuştu ya, o da baklava almış gelmiş, eee birazdan onu yiyeceğiz kızlar.cokacimcoook bizde baya yiyoruz yav
oy tentomm erkekler bazen öyle gıcık oluyorki niye evlendim bu adamla diyorsun nesini sevdim de vardım diye de işte
sen gez
tento derdini içinde yaşayanlardan anlatmaz içinde büyütür
ben duydum zaten şeker diyetindeyim hem de hamileyim ban da baklavaaaa ağlarım haaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?