30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

oy tentomm erkekler bazen öyle gıcık oluyorki niye evlendim bu adamla diyorsun nesini sevdim de vardım diye de işte
sen gez
tento derdini içinde yaşayanlardan anlatmaz içinde büyütür

nasıl da bildin :) ketum oldugum söylenir hep :)

ne diem ki :) sanal da olsa gerçeğiz :) saolun kızlar ya :):1hug::1hug: yirim sizi.. ii ki tanımışım burayı..
kolay kolay becerip anlatamam aslında ondan :)
e bi de annelerden öyle yetiştik, kol kırılır yen içinde kalır, açlıgını kimseye göstermicen filan..
gerçek hayatta da bi tane sırdaşım var. o da yıllardır arkadasım ama surda bi yıldır konusuyorum , konusabiliyorum.. gerçekten de konuşunca hafifliyor dertler..

neeysemmm gidem gezem kafamı dagıtem..

zerdall bu sıcakta baklava mı yenir.. tikkat et kendine haaa
sempatiksalakcinni

Demekki canınız çekti bakmıyonuz, tentoş sıcaktada ağır ama mecburen boğaz olunca dayanamıyorum.

canım iyi ol, sen tamam mı?olumunekankayizsmile

ben geldim ..
geshenkk yardıma gell..soracaklarım varr
hg canım...hayriye yok sanırım....özel msj at belki görürse gelir topice...sempatiksalakcinni

Kız tamda benim şarkımı buldun, pek severim o parçayı, uydu tam bana:dance::dance:
valla zerdoşum bende bu parçaya bayılıyrem....

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

:roflol::roflol: canım yaaa..
çok dogru bilmişsin yaw..bir de kalın bacak olcek:)

ne yorum gelebilir alkışş gelebilirrr..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kadında da erkekde de accık sportif vucut severim ben:)))))

bak gene yiyor gene yiyor..zerdal hanım bu kadar yemeye rağmen formunuzu nasıl koruyorsunuz..yoksam gazozla mı delikafadulden

oy tentomm erkekler bazen öyle gıcık oluyorki niye evlendim bu adamla diyorsun nesini sevdim de vardım diye de işte
sen gez
tento derdini içinde yaşayanlardan anlatmaz içinde büyütür

evet tentom şen şakrak espirili eğlenceli ve aynı zamanda çok güçlü ve akıllı bir kadın..
derdini anlatmayı sevmiyor..ben de hiç sevmiyorum..kimseye anlatmam, sıkıcam gibi gelir..bir de kim ne yapabilir ki bana diyorum ama konuşmak çok rahatlatıyor aslında.
tentom her zaman dinleriz, özelden buradan nasıl istersen..

ketum kırmızı kafa, paylaşıcaz kızarım..ben bi tek size anlatıyom iştee..
hadi dağıt kafanı ama diyem sana o ki, kafada olan dert nereye gitsen senle gelir:)))))

kızlar pastlardan albim yaptım bakın bakalım, canınız çekerse bakmayın,

ben pek tatlı sevmem ama bakem bari...:)))) obur zerdalim.

Bu şarkı sana gelsin zerdoşum sen bana hiç laf atmıyon ama...evli mutlu ve çocuklu...sırnaşık şey

sıcaktan mayıstın mı yavlum

bende şarkı istiyorum leylaaa bana niye göndermiyorsun ??:umursamaz::umursamaz:

ah canım benim göndermezmiyim hiç sıradaki parça sana gelsin şekerim...şarkılar feda olsun hepinize tontişlerim...opuyorumnanaktan hangi parça çıkarsa ama kaderine razı gelcen...ona göre heee -tatlicadiarzu-

mayışmakta kelimemi ölüyem burda sesimi duyan yok..camlar kapılar açık dal esmiyürrrr özel yelpaze gönder bana çılgınımmmmmmmmmmakannehir

gez bakalım.. belki iyi gelir.. çokda sıcak var dışarıda aman dikkat et.. kapalı alanlarda dolaş bari...

ben geldim ..
geshenkk yardıma gell..soracaklarım varr

geldim yaflum
haydi sor sor...

bugün çok yumurtadan konuştuk ya herkes biliyordur bunu eski fıkra ama paylaşmak istedim.. benden olsun bugünde..

İki tavuk alışveriş merkezinde gezerlerken yumurta reyonuna gelmişler. Birinci tavuk otuzbin liralık yumurtaları göstererek;

- "Bak bunları ben yaptım demiş."
Birkaç reyon sonra kırk bin liralık çok iri olan yumurtaların yanına gelmişler. İkinci tavuk atılmış hemen;
- Bak şekerim bunları da ben yaptım demiş.
Birinci cevap vermiş;

- "Valla bende bu kadar büyük yapardım ama kocam 10 bin lira için dötünü yırtmaya değmez dedi!"

bu da zerdal ve tüm memurlara :roflol:

Devlet memuru Boğa

Çok güçlü, damizlik bir boga köyündeki tüm ineklerle çiftlesmis. Inekler yetmeyince diger hayvanlara ve hatta köyün kadinlarina yan gözle bakmaya baslamis. Bu durumdan rahatsiz olan köy ahalisi ne yapsak diye düsünmeye baslamis. Köy ihtiyarheyeti toplanmis ve ünü tüm ülkeye yayilan bogayi devlet üretme çiftligine satmaya karar vermis. Bakicilari devlet üretme çiftligine satilan bogayi ineklerin arasina salmis, aradan birkaç gün geçmis ancak bogada hiç bir haraket olmamis. Agacin altinda gevis getiren boganin bakicisi yanina gitmis ve :
- Boga kardes, köydeyken seni kimse tutamazdi, ne oldu hastamisin?
diye sormus. Boga, bakicisina yavasça dönerek :
- Eeee ne yapalim? Artik devlet memuru olduk, demis...

hayriye sen geberme emi...gülmekten öldürdün beni...çok yaşa sen arkadaşım...:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

geshenk ben anlamadım şimdi 6 dene büyükçeleri saydı diğerleri daha ufak dedi.
toplanırken hepsini mi alıyorlar..yaklasık bir düzine olur demişti..kafam karıstı..daha da büyür dedi..pazartesi gidicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…