30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Kızalar o kadar yoğunum ki, çılgın formumu, gazoz içmeye baoşluyum dermişim ama yapısal sanırım. Eskiden çok zayıftım sonradan aldım kiloyu.

geshenk sende de ne cevherler varmış, ben bilmiyodum tavuk fıkrasını:roflol:

pastayı beğendin demek.

EŞŞEK

adamın biri her gün boş dükkanda duruyormus bunu gören bir adamda merak etmiş sormuş kardeş sen hergün bu boş dükkanda duruyorsun neden diye adam demiş cağlısıyorum adam gene sormus peki ne satıyorsun içerde duran adam demiş eşşek satıyorum bu lafa karsılık gecena dam demiş ki masallah işler iyi gidiyor dukkan sahibi demiş nerden anladın adamda demiş senden başka eşşek kalmamış:))

zeytinin yokluğunda idare edin :))))
zerdal da pasta baklava peşinde :)))

süpperr kıs bunlarrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

geshenk ben anlamadım şimdi 6 dene büyükçeleri saydı diğerleri daha ufak dedi.
toplanırken hepsini mi alıyorlar..yaklasık bir düzine olur demişti..kafam karıstı..daha da büyür dedi..pazartesi gidicem..

çılgın yavrımmm senin durumun ne hele paylaş anlat bakem...tüpler ne alemde...bilgi ver eccükkk -tatlicadiarzu-

geshenk ben anlamadım şimdi 6 dene büyükçeleri saydı diğerleri daha ufak dedi.
toplanırken hepsini mi alıyorlar..yaklasık bir düzine olur demişti..kafam karıstı..daha da büyür dedi..pazartesi gidicem..

evet canım hepsini alacaklar.. zira içeride kalırsa kist yapabilir diğerleri... dölllenenlerin en iyilerini seçip transfere kalanları da dondurucuya atacaklar... zaten hepside istenen kalite ve büyüklüğe ulaşmış olmayacak.. yani normal.... bence 6 büyük çok çok iyi.. sadece onlar döllense sana yeterde artar...

Çakal müdür olursa

Disi aslan bir agacin altinda uyurken tilki gizlice gelip disi aslani
becerir.

Aslan uyaninca erkek aslanin yanina gider ve ona sorar. Erkek aslan duruma
oldukça sasirmistir. Çok sinirlenip kükrer:

- "Bütün hayvanlari toplayin, suçluyu bulup onu mahfedecegim"

Bütün hayvanlar toplanir, aslan "kim yaptiysa bunu elini kaldirip öne
ciksin" diye kükrer ama hiçbiri ses çikarmaz.

Derken toplantiya geciken çakal kosarak gelip arka siralara yerlesir ve
tilkiye "ne oluyor" diye sorar. Tilki de "Aslan kral ormana bir müdür ariyor
talip olan elini kaldirip öne çiksin diyor" deyince zavalli çakal hemen
elini kaldirip öne çikar.

Aslan herkesi gönderir ve akabinde çakali sabaha kadar becerir. Çakal sabah
perisan halde yalpalaya yalpalaya yürürken tilkiyle karsilasir. Tilki hafif
gülümser ve ekler:

- "Bak, bir müdür oldun yürüyüsün bile degisti.."

Horoz

Ciftci, kumesine genc bir horoz almis. Fakat kumesteki yasli horoz kumesteki tavuklardan Fatma'yi cok sevdigi icin genc horozdan Fatma'yi kendisine birakmasini rica etmis. Genc horoz da: Olmaz kumesteki butun tavuklar benim, demis.
Bunun uzerine yasli horoz Bak, seninle bir yaris yapacaz, su karsidaki agaca kadar kosucaz, eger ben kazanirsam Fatma'yi alirim, yok eger sen kazanirsan Fatma'yla birlikte butun tavuklar senin olur, demis. Genc horoz da bu teklifi kabul etmis. Tam kosmaya baslayacaklari sirada yasli horoz durarak Bak, ben cok yasliyim bana biraz avans verir misin, demis Genc horoz da kabul edince yasli horoz baslamis kosmaya. Yasli horoz biraz uzaklastiktan sonra genc horoz da pesinden ona yetismek icin hizli bir sekilde kosmaya baslamis ve birkac adim attiktan sonra ciftci, genc horozu vurmus:
Ulan 1 ay icinde aldigim 3.horoz. Bu da TOP cikti..

101 Dalmaçyalı

Dogumevi bekleme salonuna hemsire kosarak girer , ilk sirada oturan adama yaklasarak :
"Sizi tebrik ederim, ikiz cocugunuz oldu" der.
"Ne tesaduf Minnesota Ikizleri - Basketbol Takimindayim"
Bir saat sonra, ayni hemsire yine kosarak gelir,"Mr.Smith" ismini anons eder. Mr.Smith yerinden heyecanla dogrulur,Hemsire ;
" Artik ucuz babasisiniz" der.Mr.Smith sasirir ve " Olacak sey degil, ben de 3M sirketinde calisiyorum" der.Hemsire bir daha gorundugunde ucuncu adama ;
" Esiniz dorduz dogurdu, kutlarim" der.Adam da saskinlikla
" Ben de Dort Mevsim Otelinde calisiyorum" der.
O sirada yaninda oturmakta olan adam hafif bayginlik gecirerek oturdugu yerden asagi dogru kayar, yetisip mudahale eden hemsire sorar;
"Iyimisiniz, ne oldu size?" diye sorar.
Adam kendine gelmege calisarak dogrulur ;

" Temiz havaya ihtiyacim var, 101 Dalmacyalilar magazasinin muduruyum de..."

yüreğime su serptinn..inşallahh onlar güzel büyümeye devam eder.
doktor da çok iyi dedi ama ne biliimm..sayı az gibi gelince korktum accık..
Allah razı olsun canımm..

kıslar yumoşlara bakıyorlar işte.
bir de bugun kan aldılar. e2 (östrojen) ve LH bakacaklar.
doktor ona göre ilac dozunu bildirecek bana.

bitanem şu mübarek günlerde inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir...bütün işlerimiz yolunda gider ve bizlerde anne oluruz hayırlısıyla...çılgınım Allah gönlüne göre versin...inşallah bu kadar zahmet sonucunda herşey senin için iyi olur be güzelim...moralin hep yüksek olsun...bu dileklerim hepimiz için geçerli...opuyorumnanaktan

Coşmışta çağlayanlar gibi akıyor, bizim geshenk, valla ben çalışıyom:hulya::hulya:

zaten senin yumoşlar süperdi canım, spermlerde süper, antikorda bulunduğu yerde kalsın biz onun üstünden uçakla geçeceğiz artık olmaması için sebeb yok, gerisi allaha ve dualarımıza kalmış. Ben elimden geldiği kadar ediyorum canım sana dua, samimi söyliyorum canı gönülden ediyorum, bi olsun, kendim olmuş kadar sevineceğim. :Saruboceq:

Canım inşallah olucak bebiş senin.Şu muberek günlerde rabbim nasip edicek anneligi sana:Saruboceq::Saruboceq:

hepsine çok güldümde bunu iki kere okudum, anlayabilmek için, sonra anladım tabi, çok güldüm ya:roflol::roflol::roflol:

şu anda volkan konak çalıyor...didoooooooooo........leyloştan hepiciğinize armağan olarak gelsin hadi bakemmmmmmmmmmm bayanssulusmile

kızzz hayriye gülmekten geberdim burdaaa....sen çok yaşa emi canım benim....:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

varyaaaaaaa burda yine öyle bir fırtına kalktıki ağaçlar yerlere yatıyor...yağmırr gelcek gibiiiiii...toz toza karışıyor...camı kapatam bariiiiiiii :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…