bugün çok yumurtadan konuştuk ya herkes biliyordur bunu eski fıkra ama paylaşmak istedim.. benden olsun bugünde..
İki tavuk alışveriş merkezinde gezerlerken yumurta reyonuna gelmişler. Birinci tavuk otuzbin liralık yumurtaları göstererek;
- "Bak bunları ben yaptım demiş."
Birkaç reyon sonra kırk bin liralık çok iri olan yumurtaların yanına gelmişler. İkinci tavuk atılmış hemen;
- Bak şekerim bunları da ben yaptım demiş.
Birinci cevap vermiş;
- "Valla bende bu kadar büyük yapardım ama kocam 10 bin lira için dötünü yırtmaya değmez dedi!"
bu da zerdal ve tüm memurlara :roflol:
Devlet memuru Boğa
Çok güçlü, damizlik bir boga köyündeki tüm ineklerle çiftlesmis. Inekler yetmeyince diger hayvanlara ve hatta köyün kadinlarina yan gözle bakmaya baslamis. Bu durumdan rahatsiz olan köy ahalisi ne yapsak diye düsünmeye baslamis. Köy ihtiyarheyeti toplanmis ve ünü tüm ülkeye yayilan bogayi devlet üretme çiftligine satmaya karar vermis. Bakicilari devlet üretme çiftligine satilan bogayi ineklerin arasina salmis, aradan birkaç gün geçmis ancak bogada hiç bir haraket olmamis. Agacin altinda gevis getiren boganin bakicisi yanina gitmis ve :
- Boga kardes, köydeyken seni kimse tutamazdi, ne oldu hastamisin?
diye sormus. Boga, bakicisina yavasça dönerek :
- Eeee ne yapalim? Artik devlet memuru olduk, demis...
geshenk ben anlamadım şimdi 6 dene büyükçeleri saydı diğerleri daha ufak dedi.
toplanırken hepsini mi alıyorlar..yaklasık bir düzine olur demişti..kafam karıstı..daha da büyür dedi..pazartesi gidicem..
geshenk ben anlamadım şimdi 6 dene büyükçeleri saydı diğerleri daha ufak dedi.
toplanırken hepsini mi alıyorlar..yaklasık bir düzine olur demişti..kafam karıstı..daha da büyür dedi..pazartesi gidicem..
özlem yavrımmmmm senin şansına serdar ortaç çıktııııııı.poşetttttttt diyorrrrrrr heheeh kaydirigubbakcemile3
evet canım hepsini alacaklar.. zira içeride kalırsa kist yapabilir diğerleri... dölllenenlerin en iyilerini seçip transfere kalanları da dondurucuya atacaklar... zaten hepside istenen kalite ve büyüklüğe ulaşmış olmayacak.. yani normal.... bence 6 büyük çok çok iyi.. sadece onlar döllense sana yeterde artar...
yüreğime su serptinn..inşallahh onlar güzel büyümeye devam eder.
doktor da çok iyi dedi ama ne biliimm..sayı az gibi gelince korktum accık..
Allah razı olsun canımm..
kıslar yumoşlara bakıyorlar işte.
bir de bugun kan aldılar. e2 (östrojen) ve LH bakacaklar.
doktor ona göre ilac dozunu bildirecek bana.
bu da zerdal ve tüm memurlara :roflol:
Devlet memuru Boğa
Çok güçlü, damizlik bir boga köyündeki tüm ineklerle çiftlesmis. Inekler yetmeyince diger hayvanlara ve hatta köyün kadinlarina yan gözle bakmaya baslamis. Bu durumdan rahatsiz olan köy ahalisi ne yapsak diye düsünmeye baslamis. Köy ihtiyarheyeti toplanmis ve ünü tüm ülkeye yayilan bogayi devlet üretme çiftligine satmaya karar vermis. Bakicilari devlet üretme çiftligine satilan bogayi ineklerin arasina salmis, aradan birkaç gün geçmis ancak bogada hiç bir haraket olmamis. Agacin altinda gevis getiren boganin bakicisi yanina gitmis ve :
- Boga kardes, köydeyken seni kimse tutamazdi, ne oldu hastamisin?
diye sormus. Boga, bakicisina yavasça dönerek :
- Eeee ne yapalim? Artik devlet memuru olduk, demis...
hepsine çok güldümde bunu iki kere okudum, anlayabilmek için, sonra anladım tabi, çok güldüm ya:roflol::roflol::roflol:101 Dalmaçyalı
Dogumevi bekleme salonuna hemsire kosarak girer , ilk sirada oturan adama yaklasarak :
"Sizi tebrik ederim, ikiz cocugunuz oldu" der.
"Ne tesaduf Minnesota Ikizleri - Basketbol Takimindayim"
Bir saat sonra, ayni hemsire yine kosarak gelir,"Mr.Smith" ismini anons eder. Mr.Smith yerinden heyecanla dogrulur,Hemsire ;
" Artik ucuz babasisiniz" der.Mr.Smith sasirir ve " Olacak sey degil, ben de 3M sirketinde calisiyorum" der.Hemsire bir daha gorundugunde ucuncu adama ;
" Esiniz dorduz dogurdu, kutlarim" der.Adam da saskinlikla
" Ben de Dort Mevsim Otelinde calisiyorum" der.
O sirada yaninda oturmakta olan adam hafif bayginlik gecirerek oturdugu yerden asagi dogru kayar, yetisip mudahale eden hemsire sorar;
"Iyimisiniz, ne oldu size?" diye sorar.
Adam kendine gelmege calisarak dogrulur ;
" Temiz havaya ihtiyacim var, 101 Dalmacyalilar magazasinin muduruyum de..."
şu anda volkan konak çalıyor...didoooooooooo........leyloştan hepiciğinize armağan olarak gelsin hadi bakemmmmmmmmmmm bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?