30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

özlemmmmmmmmm gene faturalarlamı boğuşuyon tontişimmmmmmm...kaldır kafanı bakemm o faturalardan gözlerin bozulcekk heeee -tatlicadiarzu-

sositosositosositososito kaldırdım canım kafamı sıkıldım şu faturalardan bitmedi gitti..

bak yavrımmm nasıl bileyem ama faturalarla uğraştığını sesin çıkmadığından hemen anlıyem....sempatiksalakcinni iş iş iş nereye kadar canımmmmmmm...sositososito sositososito sositososito

Ay kızlar olduğum yerde terliyom, allahtan su sebilimiz varda soğuk soğuk suyumuzu içiyoz. geshenk sana karışık dondurma ısmarlayım gel de.

çılgınnnnn tüp bebek masrafı ne kadar gidiyor...sana ne kadara maloldu..bilgi verirmisin canım...bilmiyorumkismile
canım valla 3500 artı ilaçlar..onlar da şimdiden 1500 ü buldu

bilmiyom ki süper mi zerdalım..

biliyom ya Allah razı olsun..aynı şekilde düşünüyorum ben de sizler için..

aminn canım, hepimizi için inşallahh..

Canım inşallah olucak bebiş senin.Şu muberek günlerde rabbim nasip edicek anneligi sana:Saruboceq::Saruboceq:

amin özlemcim, inşallahh sana da hepimize dee

hayriyede atıştırmaya gitti yada uyukluyor kesin cokacimcoook mirmirmirmir bak soru sordum sesi bilem çıkmiyürrrr...huhuhuhu hayrişşşşşşş nirdesin şeker....sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Allah yardımcın olsun çılgınımmm...amma masraf etmişsin güzelim...ALLAH inşallah sonucunu hayırlı eyler ve evladını kucağına verir...:1hug:

Ay kızlar olduğum yerde terliyom, allahtan su sebilimiz varda soğuk soğuk suyumuzu içiyoz. geshenk sana karışık dondurma ısmarlayım gel de.

bize yokmu zerdoş hanım...klava: neden sadece hayriyeye biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar diye bir söz var...:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:-tatlicadiarzu-

canım benim her zaman rahat ol sen.. her şey yolunda gidiyor çünküm sen kıracaksın şu şeytanın bacağını hepimize örnek olacaksın çookk tatlı güzel anne olacaksın bu memlekete harika başarılı kendin gibi evlatlar yetiştireceksin ve onu büyütürken bizi de anacaksın... opuyorumnanaktan Allah hepimizden razı olsun bitanem.

geshenkkk tatlım ya ben ısı takibi yapayım mı sence...bir de hangi saatte vucut ısımı ölçmem gerek...bilmiyorumkismile

yap canım kafana takmadığın sürece yap tabi ne kaybedersin... derecen varsa eğer her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ölç not et.. sonra burada yayınla lovelim yorumlar.. konunun asıl uzmanıdır kendisi neşemizin de öğrencisi bir nevi.. doğrumudur lovelişim...
eğer derecen yoksa dijitallerden al daha rahat edersin..

sositosositosositososito kaldırdım canım kafamı sıkıldım şu faturalardan bitmedi gitti..

özlemcim sende biraz boğa devlet memuru gibi yapsana kıss :))))

derecem var dijital...bu siteye takıldığım ilk günlerde almıştım...bir baktım millet ateş ölçüyor..bende kıskandım hemen aldım...naniknanik

Bize yokmu dondurma((((( :umursamaz::umursamaz:

bize yokmu zerdoş hanım...klava: neden sadece hayriyeye biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar diye bir söz var...:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:-tatlicadiarzu-

ayyy kıskançççç kadınlar siziiiiiiiiii... gelin bende size ısmarlayım madem... zerdalım bana ısmarlamak istemiş içinden gelmiş naniknanik :icecream: :icecream: :icecream:

Allah yardımcın olsun çılgınımmm...amma masraf etmişsin güzelim...ALLAH inşallah sonucunu hayırlı eyler ve evladını kucağına verir...:1hug:

o neki daha pahalı çoğu merkez.. bu bana ucuz geldi şahsen.. bende 6000 verdim toplam.. ilacıydı şusuydu busuydu... 7-8000 yapan yerler var.. ee ben yol parasıda çok verdim iki günde bir kontrole istanbula 2 saat yol... maalesef tüp fiyatları böyle canım...

burda acayip gökgürültüsü var valla yine elektrik gidebilir kızlar...haberiniz olsun...birden düşebilirim...yaniii ohaoldumsmile sonra leyloş nere gitti diye aramayın hehehhe kaydirigubbakcemile3

Kıskanmayın kızım sizede ısmarlarım, geshenk benim pastama yorum yapmış ondan ona didim.:icecream:
Bize yokmu dondurma((((( :umursamaz::umursamaz:
hadi ısmarlayım ikinizede. neli istiyonuz bakıyım:icecream:
bu parça benden zerdala gitsin...bilirmisin kırılan kalpler düzelmez asla diyorrrrr...naniknanik

Allah seni ne etmesin emi, ulen bi dondurma vermedik diye ettiği sözlere bak,senağlama gelirsem ankaraya,:mymeka: siz tarımda çalışıyonuz, denetimin alasını yapıp dondurmanın en iyisini götürsünüz be. Asıl sen bize göndercen

pahalı ama gene benim merkez iyi valla kıslar..geshenk bilir.
ama sanırım 5500 ü bulucaz ilaçlarla..
maddi manevi yıpratıcı valla..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım ya ben yapıcam eninde sonunda o işleri bugün sallasam yarın başkası yapmıycakya .bende çok tez canlıyım başladığım iş hemen bitmesi lazım bitirmeden içim rahat etmiyo.Zaten herzaman çok iş olmuyo.

benimki vanilyalı olsun zerdalim benim...:icecream: :icecream: :icecream:

pahalı ama gene benim merkez iyi valla kıslar..geshenk bilir.
ama sanırım 5500 ü bulucaz ilaçlarla..
maddi manevi yıpratıcı valla..
canım ALLAH yardımcın olsun...inşallah hayırlı bir şekilde neticelenir...moralini yüksek tut...olacak inşallah...hepimize vercek RABBİM...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…