özlemmmmmmmmm gene faturalarlamı boğuşuyon tontişimmmmmmm...kaldır kafanı bakemm o faturalardan gözlerin bozulcekk heeee -tatlicadiarzu-
sositosositosositososito kaldırdım canım kafamı sıkıldım şu faturalardan bitmedi gitti..
canım valla 3500 artı ilaçlar..onlar da şimdiden 1500 ü bulduçılgınnnnn tüp bebek masrafı ne kadar gidiyor...sana ne kadara maloldu..bilgi verirmisin canım...bilmiyorumkismile
bilmiyom ki süper mi zerdalım..zaten senin yumoşlar süperdi canım, spermlerde süper, antikorda bulunduğu yerde kalsın biz onun üstünden uçakla geçeceğizartık olmaması için sebeb yok, gerisi allaha ve dualarımıza kalmış. Ben elimden geldiği kadar ediyorum canım sana dua, samimi söyliyorum canı gönülden ediyorum, bi olsun, kendim olmuş kadar sevineceğim. :Saruboceq:
bitanem şu mübarek günlerde inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir...bütün işlerimiz yolunda gider ve bizlerde anne oluruz hayırlısıyla...çılgınım Allah gönlüne göre versin...inşallah bu kadar zahmet sonucunda herşey senin için iyi olur be güzelim...moralin hep yüksek olsun...bu dileklerim hepimiz için geçerli...opuyorumnanaktan
Canım inşallah olucak bebiş senin.Şu muberek günlerde rabbim nasip edicek anneligi sana:Saruboceq::Saruboceq:
canım valla 3500 artı ilaçlar..onlar da şimdiden 1500 ü buldu
bilmiyom ki süper mi zerdalım..
biliyom ya Allah razı olsun..aynı şekilde düşünüyorum ben de sizler için..
aminn canım, hepimizi için inşallahh..
amin özlemcim, inşallahh sana da hepimize dee
Ay kızlar olduğum yerde terliyom, allahtan su sebilimiz varda soğuk soğuk suyumuzu içiyoz. geshenk sana karışık dondurma ısmarlayım gel de.
Ay kızlar olduğum yerde terliyom, allahtan su sebilimiz varda soğuk soğuk suyumuzu içiyoz. geshenk sana karışık dondurma ısmarlayım gel de.
yüreğime su serptinn..inşallahh onlar güzel büyümeye devam eder.
doktor da çok iyi dedi ama ne biliimm..sayı az gibi gelince korktum accık..
Allah razı olsun canımm..
kıslar yumoşlara bakıyorlar işte.
bir de bugun kan aldılar. e2 (östrojen) ve LH bakacaklar.
doktor ona göre ilac dozunu bildirecek bana.
geshenkkk tatlım ya ben ısı takibi yapayım mı sence...bir de hangi saatte vucut ısımı ölçmem gerek...bilmiyorumkismile
sositosositosositososito kaldırdım canım kafamı sıkıldım şu faturalardan bitmedi gitti..
Allah yardımcın olsun çılgınımmm...amma masraf etmişsin güzelim...ALLAH inşallah sonucunu hayırlı eyler ve evladını kucağına verir...:1hug:
canım benim her zaman rahat ol sen.. her şey yolunda gidiyor çünküm sen kıracaksın şu şeytanın bacağını hepimize örnek olacaksın çookk tatlı güzel anne olacaksın bu memlekete harika başarılı kendin gibi evlatlar yetiştireceksin ve onu büyütürken bizi de anacaksın... opuyorumnanaktan Allah hepimizden razı olsun bitanem.
yap canım kafana takmadığın sürece yap tabi ne kaybedersin... derecen varsa eğer her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ölç not et.. sonra burada yayınla lovelim yorumlar.. konunun asıl uzmanıdır kendisi neşemizin de öğrencisi bir nevi.. doğrumudur lovelişim...
eğer derecen yoksa dijitallerden al daha rahat edersin..
özlemcim sende biraz boğa devlet memuru gibi yapsana kıss :))))
Bize yokmu dondurma((((( :umursamaz::umursamaz:
bize yokmu zerdoş hanım...klava: neden sadece hayriyeye biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar diye bir söz var...:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:-tatlicadiarzu-
Allah yardımcın olsun çılgınımmm...amma masraf etmişsin güzelim...ALLAH inşallah sonucunu hayırlı eyler ve evladını kucağına verir...:1hug:
Kıskanmayın kızım sizede ısmarlarım, geshenk benim pastama yorum yapmış ondan ona didim.:icecream:bize yokmu zerdoş hanım...klava: neden sadece hayriyeye biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar diye bir söz var...:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:-tatlicadiarzu-
hadi ısmarlayım ikinizede. neli istiyonuz bakıyım:icecream:Bize yokmu dondurma((((( :umursamaz::umursamaz:
bu parça benden zerdala gitsin...bilirmisin kırılan kalpler düzelmez asla diyorrrrr...naniknanik
canım benim her zaman rahat ol sen.. her şey yolunda gidiyor çünküm sen kıracaksın şu şeytanın bacağını hepimize örnek olacaksın çookk tatlı güzel anne olacaksın bu memlekete harika başarılı kendin gibi evlatlar yetiştireceksin ve onu büyütürken bizi de anacaksın... opuyorumnanaktan Allah hepimizden razı olsun bitanem.
yap canım kafana takmadığın sürece yap tabi ne kaybedersin... derecen varsa eğer her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ölç not et.. sonra burada yayınla lovelim yorumlar.. konunun asıl uzmanıdır kendisi neşemizin de öğrencisi bir nevi.. doğrumudur lovelişim...
eğer derecen yoksa dijitallerden al daha rahat edersin..
özlemcim sende biraz boğa devlet memuru gibi yapsana kıss :))))
benimki vanilyalı olsun zerdalim benim...:icecream: :icecream: :icecream:Kıskanmayın kızım sizede ısmarlarım, geshenk benim pastama yorum yapmış ondan ona didim.:icecream:
hadi ısmarlayım ikinizede. neli istiyonuz bakıyım:icecream:
Allah seni ne etmesin emi, ulen bi dondurma vermedik diye ettiği sözlere bak,senağlama gelirsem ankaraya,:mymeka: siz tarımda çalışıyonuz, denetimin alasını yapıp dondurmanın en iyisini götürsünüz be. Asıl sen bize göndercen
canım ALLAH yardımcın olsun...inşallah hayırlı bir şekilde neticelenir...moralini yüksek tut...olacak inşallah...hepimize vercek RABBİM...a.s.pahalı ama gene benim merkez iyi valla kıslar..geshenk bilir.
ama sanırım 5500 ü bulucaz ilaçlarla..
maddi manevi yıpratıcı valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?