ayyy kıskançççç kadınlar siziiiiiiiiii... gelin bende size ısmarlayım madem... zerdalım bana ısmarlamak istemiş içinden gelmiş naniknanik :icecream: :icecream: :icecream:
Ya biz kıskanç degiliz ama dondurma canımız çekti napalım bide dondurma istiyoruz:icecream:
o neki daha pahalı çoğu merkez.. bu bana ucuz geldi şahsen.. bende 6000 verdim toplam.. ilacıydı şusuydu busuydu... 7-8000 yapan yerler var.. ee ben yol parasıda çok verdim iki günde bir kontrole istanbula 2 saat yol... maalesef tüp fiyatları böyle canım...
Kıskanmayın kızım sizede ısmarlarım, geshenk benim pastama yorum yapmış ondan ona didim.:icecream:
hadi ısmarlayım ikinizede. neli istiyonuz bakıyım:icecream:
Allah seni ne etmesin emi, ulen bi dondurma vermedik diye ettiği sözlere bak,senağlama gelirsem ankaraya,:mymeka: siz tarımda çalışıyonuz, denetimin alasını yapıp dondurmanın en iyisini götürsünüz be. Asıl sen bize göndercen
Aldatıyorsam Sebebi Var
Alışveristen sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer. Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur.
"..Şöyle aciklayabilirim..." der..
"Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu. Onu arabama aldım.
Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttugun rostoyu pisirdim. Kızın ayakkabıları delinmişti. Modası gecti diye artik giymedigin ayakkabılarından bir cift verdim ona. Üşümüştü, o yüzden sana dogum gününde aldıgım fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim. Kizin pantolonu parca parca olmustu, artık senin kalçalarının sıgğmadıgı bir pantolonunu da verdim. Tam çıkmak uzereyken bana "Karınızın artık kullanmadıgı baska birsey var mi bu evde?" diye sordu.. ve işte buradayız..'
bu sana :icecream::icecream:benimki vanilyalı olsun zerdalim benim...:icecream: :icecream: :icecream:
:roflol::roflol::roflol: bu geshenke:icecream::icecream:Aldatıyorsam Sebebi Var
Alışveristen sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer. Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur.
"..Şöyle aciklayabilirim..." der..
"Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu. Onu arabama aldım.
Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttugun rostoyu pisirdim. Kızın ayakkabıları delinmişti. Modası gecti diye artik giymedigin ayakkabılarından bir cift verdim ona. Üşümüştü, o yüzden sana dogum gününde aldıgım fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim. Kizin pantolonu parca parca olmustu, artık senin kalçalarının sıgğmadıgı bir pantolonunu da verdim. Tam çıkmak uzereyken bana "Karınızın artık kullanmadıgı baska birsey var mi bu evde?" diye sordu.. ve işte buradayız..'
Buda özlemciğime bol bol hepinize yumoş olsun. benim zaten dolapta bir kutu dondurma var, gidince eve hemen dolaba saldırıp birkaç kaşık yiyorum. Buda bana:icecream::icecream:Benim dondurma karışık olsun.Buz gibi oh olsada yesek akşam çıkışta alıcam bi taraflarımız şişicek yoksa.
özlem senin dondurmalar çıkmamış burda:icecream::icecream:
Daha Mükemmelsin
Adam son derece sevdigi ve saydigi karisinin 60inci yas gününde önemli konuklarini da davet ettigi parti için bir pasta ismarlamis.
- "Üzerine ne yazmami istersiniz?" diye sormus Karadenizli pastaci.. Adam bir an düsünüp:
- "Yillarla yoruldun ama, inan daha mükemmelsin" yazilsin! demis adam.
- "Peki efendim pastanin üzerine nasil yerlestirelim bu yaziyi?"
- "Iki satir halinde olsun, üstte 'Yillarla yoruldun ama' altta 'Inan daha mükemmelsin' seklinde olabilir.."
Parti günü tüm davetlilerin önüne kivilcimlar saçan maytaplarla pasta gelmis. Üzerinde aynen söyle yazarak:
"Üstte yillarla yoruldun ama
Altta inan daha mükemmelsin"
geshenk bu tentomın cancağızı sıkılmış yaw.
ne etsek.
aylini de kesicem yok piyasadaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?