30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Aldatıyorsam Sebebi Var

Alışveristen sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer. Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur.
"..Şöyle aciklayabilirim..." der..
"Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu. Onu arabama aldım.
Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttugun rostoyu pisirdim. Kızın ayakkabıları delinmişti. Modası gecti diye artik giymedigin ayakkabılarından bir cift verdim ona. Üşümüştü, o yüzden sana dogum gününde aldıgım fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim. Kizin pantolonu parca parca olmustu, artık senin kalçalarının sıgğmadıgı bir pantolonunu da verdim. Tam çıkmak uzereyken bana "Karınızın artık kullanmadıgı baska birsey var mi bu evde?" diye sordu.. ve işte buradayız..'

Benim dondurma karışık olsun.Buz gibi oh olsada yesek akşam çıkışta alıcam bi taraflarımız şişicek yoksa.

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey Ay çok komik bu ay nerden buluyosunuz bunları :roflol::roflol:

benimki vanilyalı olsun zerdalim benim...:icecream: :icecream: :icecream:
bu sana :icecream::icecream:
:roflol::roflol::roflol: bu geshenke:icecream::icecream:
Benim dondurma karışık olsun.Buz gibi oh olsada yesek akşam çıkışta alıcam bi taraflarımız şişicek yoksa.
Buda özlemciğime bol bol hepinize yumoş olsun. benim zaten dolapta bir kutu dondurma var, gidince eve hemen dolaba saldırıp birkaç kaşık yiyorum. Buda bana:icecream::icecream:

Çılgına torbil kıskanmak yok ona daha çok ısmarlıyacağım:icecream::icecream::icecream::icecream:

Daha Mükemmelsin

Adam son derece sevdigi ve saydigi karisinin 60inci yas gününde önemli konuklarini da davet ettigi parti için bir pasta ismarlamis.

- "Üzerine ne yazmami istersiniz?" diye sormus Karadenizli pastaci.. Adam bir an düsünüp:
- "Yillarla yoruldun ama, inan daha mükemmelsin" yazilsin! demis adam.

- "Peki efendim pastanin üzerine nasil yerlestirelim bu yaziyi?"
- "Iki satir halinde olsun, üstte 'Yillarla yoruldun ama' altta 'Inan daha mükemmelsin' seklinde olabilir.."

Parti günü tüm davetlilerin önüne kivilcimlar saçan maytaplarla pasta gelmis. Üzerinde aynen söyle yazarak:

"Üstte yillarla yoruldun ama
Altta inan daha mükemmelsin"

Akıllı Er

Bir albay, bir er, bir yasli kadin ve bir de genc kiz trende ayni kompartmanda yolculuk etmektedir. Tren bir tunele girip kompartman karardigi zaman, MUCUK bir öpücük sesi ve ardindan SIIRRRRAAAK ! diye bir tokat sesi duyulur. Tünelden ciktıktan sonra yasli kadin "Aferin genc kiza Nasil yapistirdi tokadi" diye düsünmekte ve kafasini sallamaktadir.
Genc kiz da "Zevksiz herif bu morukta ne buldu ki , bi de öpmeye kalkti ama kadin da iyi yapistirdi " diye dusunmektedir.
Albay ise "Ulan bizim esoglusu er, kizi öptü. Tokadi biz yedik" diye yanarken er de icinden soyle düsünmektedir:
"Hehe. Aferin lan bana. elimi öpüp nasil yapistirdim tokadi albaya...

ASKER

Temel askere gider.askerde komutanı temel'e gelen herkese dur diyeceksin der ve parolayı sor der.bilemezse vur der.temel akşam nöbete kalır bir adam gelir temel adama dur der.adam durur.temel yine dur der.adam:duruyoruzya der.temel bir kez daha adama dur der ve ardından vurur adamı vururken komitanım üç kere tur sonra fur der ve adamı vurur.

Arslan Oğlu Arslan

Temel askerdeyken yeni basçavus gelir ve tüm bölüge söyle der:

- "Sakin benim adimi unutmayin, benim adim Arslan Oglu Arslan...Eger adimi unutursaniz geldigimde caniniza okurum" der ve gider.

Aradan haftalar geçer ve Basçavus gelir herkeze adini sorar ve hepsi bilir. Sira Temel'e gelir. Temel:

- "Bi hayvan oglu hayvandi ama haçen tam hatirlayamayrum

:roflol::roflol::roflol::roflol: bu sefer çok güldüm etraftan dikkat çekiyor. kız benjamin sanamı dadandı yoksa.:roflol::roflol:

Bizim leyla dondurmayı alınca kayboldu, bende çıkayım bari, cümleden iyi akşamlar. nerdeyse yarın sabah görüşürüz deyi yazıyodum. herkese iyi hafta sonları, pazartesi görüşürüz. Öptüm hepimizinizi.opuyorumnanaktan

geshenk bu tentomın cancağızı sıkılmış yaw.
ne etsek.
aylini de kesicem yok piyasadaa

evet yaa.. üzülüyorum ona.. konuşmakta istemiyor atıyor kendini gezmelere... yakınlarda olsam evini bilsem gidecem :)) memlekete gidip geldikten sonra neşesi yoktu zaten..
ayliiiin aahh ayliiin neden gittin sanki....
çıkıyorum canım ben.. akşama açarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…