evet yaa.. üzülüyorum ona.. konuşmakta istemiyor atıyor kendini gezmelere... yakınlarda olsam evini bilsem gidecem :)) memlekete gidip geldikten sonra neşesi yoktu zaten..
ayliiiin aahh ayliiin neden gittin sanki....
çıkıyorum canım ben.. akşama açarım..
Hemen sanada buluruz hayatım, gündüze trasfer edelim seni, tonla trasfer parası veririm,:roflol::roflol: üstüne bide isim koyarım, üstüne bide dondurma ısmarlarım :icecream: sende nuriye ol o zaman. Arkadaşlar stoklarda isim tükeniyor. Yardım.:uhm::uhm:
en güzel şarkılar sana feda olsun elfidacım canım benim...en çok hangi parçayı seviyorsan o parça benden sana gelsin...öpüyorum seni...opuyorumnanaktan
Merak etme.. pekim bi bakayım googledan aratıp.. kim söylerkine...sana yazarken güzel bir parça çıktı elfidacım...merak etme diye slow diye bir parça....buda benden sana gelsin hayatım...bayanssulusmile
tento bak gelip paylaşmassan evini basıcaz:)))))
delikafadulden
herkes çıkmış..ben de kaçayım
sana da selam aylincim...nerelerdesin sen kaçak...özletiyon kendini şekerim...sempatiksalakcinnizemuszemuskıslar selam
nabersiniz
gelilmeler var mı
Nuriye mi... bu mu kaldı elinde.. ben Cevriye olmak istiyorum be ya... fosforsuz ama zemuszemus
Merak etme.. pekim bi bakayım googledan aratıp.. kim söylerkine...
teşekkür ederimmmm.... benden de sana Ozan Doğulu-sıla Alen Dolön gelsinnnn... fıkır fıkırrr....kaydirigubbakcemile5
aman kaçın ben gelicem ya.. boşaltın buraları, yalnızılığım pusu kurmuş beklemekte.. ve acılar gözlerini yummuş nöbette.. bekliyroum bekliyoruuuummmm.. hadi gelin üstüme korkmuyorummmmm :umursamaz:[/COLOR][/I][/B]
Nuriye mi... bu mu kaldı elinde.. ben Cevriye olmak istiyorum be ya... fosforsuz ama zemuszemus
Merak etme.. pekim bi bakayım googledan aratıp.. kim söylerkine...
teşekkür ederimmmm.... benden de sana Ozan Doğulu-sıla Alen Dolön gelsinnnn... fıkır fıkırrr....kaydirigubbakcemile5
aman kaçın ben gelicem ya.. boşaltın buraları, yalnızılığım pusu kurmuş beklemekte.. ve acılar gözlerini yummuş nöbette.. bekliyroum bekliyoruuuummmm.. hadi gelin üstüme korkmuyorummmmm :umursamaz:[/COLOR][/I][/B]
kıslar selam
nabersiniz
gelilmeler var mı
hg hayriyecimmmmmmmm opuyorumnanaktan
valla işten geldiğimden beri temizlik yapıyorum...banyo lavobo temizledim..ütü yaptım..offf çok yoruldum heee :bbo:
Aaaaa...
nerden geliveridniz henis birdennn....
6 kullanıcı var diyo..
Yalnızları oynayıp cıkıcam diyordum
bi kaynana olsam da nasıl olcam görsem bende mrk ediyom ama ...
sankim kaynana olmadan önce başka bişi olmak gerekiyor neydi o be Geshenk ha :bbo:
canım çok sevindim...darısı bizlerin başına elfidacım...:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:Leyla geldim.. kimse yoktu tek ben vardım.. diğer topiğe bakmaya gittim ne var ne yok diye...
4 milyon spermle hamile kaldı bi arkadaşımız biliyonmu.. bide azospermli vardı eşi, oda 3 spermle hamile kalmış,, sadece 3 ... 3 milyon diiillll..... zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?