30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

tento bak gelip paylaşmassan evini basıcaz:)))))
delikafadulden

herkes çıkmış..ben de kaçayım

Nuriye mi... bu mu kaldı elinde.. ben Cevriye olmak istiyorum be ya... fosforsuz ama zemuszemus

en güzel şarkılar sana feda olsun elfidacım canım benim...en çok hangi parçayı seviyorsan o parça benden sana gelsin...öpüyorum seni...opuyorumnanaktan

sana yazarken güzel bir parça çıktı elfidacım...merak etme diye slow diye bir parça....buda benden sana gelsin hayatım...bayanssulusmile
Merak etme.. pekim bi bakayım googledan aratıp.. kim söylerkine...
teşekkür ederimmmm.... benden de sana Ozan Doğulu-sıla Alen Dolön gelsinnnn... fıkır fıkırrr....kaydirigubbakcemile5

tento bak gelip paylaşmassan evini basıcaz:)))))
delikafadulden

herkes çıkmış..ben de kaçayım

aman kaçın ben gelicem ya.. boşaltın buraları, yalnızılığım pusu kurmuş beklemekte.. ve acılar gözlerini yummuş nöbette.. bekliyroum bekliyoruuuummmm.. hadi gelin üstüme korkmuyorummmmm :umursamaz:

slm kardelencim kimse kalmamış topicte...nasılsın canım..ben az önce ilk klomen hapımı içtim...kendimi biraz tuhaf hissediyorum...dua ederek içtim...inşallah hayırlı olur...:ecrin_bebek:

teşekkür ederim elfidammmmmmm...a.s. nere gittin hemen gıııııııııı...bende birkaç dakika önce çıkmışsın...özletiyotun kendini tontişimmmmmmmm...:çok üzgünüm:bayanssulusmile

çok severim bu şarkıyı.. bana yolla se onu..
cevriye hanım.. yaprak dökümünde vardı dimi cadı kaynanaydı hani
:roflol: :roflol: :roflol:

kıslar selam
nabersiniz
gelilmeler var mı

nerdesin kız sen.. kesecez biz seni çılgınla lazım olduğun zamanlar yoksun.. küstüm ben sana.. hergün çağırdım ayliiiinn geeeelll dedim sitemler ettim..

yok gerginlik falan her şey yolunda... seni özlüyoruz.. tentomun canı sıkkın benimde ona sıkılıyo :1no2:

bi kaynana olsam da nasıl olcam görsem bende mrk ediyom ama ...
sankim kaynana olmadan önce başka bişi olmak gerekiyor neydi o be Geshenk ha :bbo:

Leyla geldim.. kimse yoktu tek ben vardım.. diğer topiğe bakmaya gittim ne var ne yok diye...
4 milyon spermle hamile kaldı bi arkadaşımız biliyonmu.. bide azospermli vardı eşi, oda 3 spermle hamile kalmış,, sadece 3 ... 3 milyon diiillll..... zemuszemus

hg hayriyecimmmmmmmm opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım

valla işten geldiğimden beri temizlik yapıyorum...banyo lavobo temizledim..ütü yaptım..offf çok yoruldum heee :bbo:

off bu sıcakta :bbo:

Aaaaa...
nerden geliveridniz henis birdennn....
6 kullanıcı var diyo..
Yalnızları oynayıp cıkıcam diyordum

bis öyle yaparız baskın yaptık sana sempatiksalakcinni

bi kaynana olsam da nasıl olcam görsem bende mrk ediyom ama ...
sankim kaynana olmadan önce başka bişi olmak gerekiyor neydi o be Geshenk ha :bbo:

anne miiii boshayallersmile :1hug:

haaa anneydi dimi Geshenkcim yaa...
ben neden hatırlayamadım acep...
Oluruz inş. önce iyi anne, sonra iyi kaynanaaa....
yaprak dökümündeki fosforlu cevriye..ben fosforsuz olcem diidim ya...

canım çok sevindim...darısı bizlerin başına elfidacım...:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…