30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

slm kızlar,hoş geldin aylincim.
aylin yaaa,komşuyu rahatsız eden komşuya ceza yasasında bi kanun,ceza bişi var mı yaaa,varsa kesin uygulatcam,çok canımı yakıyo üst komşum.

İnşALLAHH Leylacım...
Allahım senye buvakitlere hepimize nasip etsin.. daha fazla yıpranıp söylenir deli olmadan...

Allah ol dedimi akan sular durur herşey RABBİMİN elindedir...Yüce Yaradan hepimize nasip etsin inşallah...ayyyy valla yemeği çok yemişem heee nefes alamıyorum...zerdal gibi oburluğum tuttu...iş yaptım yoruldum çok acıkmıştım...dayanamadım...kaydirigubbakcemile3 çaymı içsen ne etsem...

slm kardelencim kimse kalmamış topicte...nasılsın canım..ben az önce ilk klomen hapımı içtim...kendimi biraz tuhaf hissediyorum...dua ederek içtim...inşallah hayırlı olur...:ecrin_bebek:

hoşbulduk canım,geçmişteydim,çıkamadım bi türlü,hayriye döktürmüş maşallah.
sende çok yorulmuşun işlerle,birazını yarına bıraksaydın ya.

aylin geçmişi okuyor yoktu ya ne zamandır zor gelir hepsini okursa :))))

tento vardı kaçmış...

elfida da gitti gelmez şimdi...

neden yazmıyorsunuz kıslar..

İnşALLAHH Leylacım...
Allahım senye buvakitlere hepimize nasip etsin.. daha fazla yıpranıp söylenir deli olmadan...

he valla...40 kere söylersen olurmuş elfidacım...hamile kalcam:CüvCüv: , hamile kalcam :CüvCüv:, hamile kalcam :CüvCüv:,................:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

İnşALLAHH Leylacım...

amin amin

hoşbulduk canım,geçmişteydim,çıkamadım bi türlü,hayriye döktürmüş maşallah.
sende çok yorulmuşun işlerle,birazını yarına bıraksaydın ya.

kıss senin adın neydiii şu zerdala diyelimde yarın isim listesi de yapsın en son onun taktıklarını unutuyorum ben :))))))))))))))))))))))))

amin amin

kıss senin adın neydiii şu zerdala diyelimde yarın isim listesi de yapsın en son onun taktıklarını unutuyorum ben :))))))))))))))))))))))))

:dance::dance:yok ki benim adım,ama pazartesi olabilir,zerdalda yokk,güzel isim bulun ha,şöyle şatafatlı olsun.sositososito

amin amin

heheheh bende unutuyom hayriyecim...sen hayriye, zerdal fikriye, leyla düriye, elfida cevriye fosforsuz olanından...diğer tontişlerinkini hatırlayamadım...-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…