30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ben naciyeee..
hala çıkar sahneyeeeee her gece dans etmeyeee..
seyyal taner den hatırla:)

aylin çabuk gel bak gidicem..

heheheh bende unutuyom hayriyecim...sen hayriye, zerdal fikriye, leyla düriye, elfida cevriye fosforsuz olanından...diğer tontişlerinkini hatırlayamadım...-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tento zekiye.
aylin naciye demişti ama çılgın naciyeydi sanırsam :))
sezen şaziye miydi.... karıştırdım bak kafamçokkarıştı
başka kimin adı vardı????????????

evet aylin naciyeye sulanmıştı ama ben kapmıstım onu..
bak gelmiyor hala..
tento nerde..onun moralinin bozuk olmasını istemiyorum
bu ay sonunda teyze olcaksınız çılgından siz gidiyonuz beni bırakıp olmassss

işte böyle bunlar satışçılar laelaelaelaelae olmaz tabiii :tomato: yakışık almaz dimi naniknanik

sen niye gelmeden çıkacam diyorsun

aylin geçmişe feci daldı çıkamıyor :)) laf yetiştirecek bide illa ben gibi delikafadulden

tento zekiye.
hayriyecim sen çok yaşa emi valla burda katıla katıla güldümm...kaydirigubbakcemile3 bayılıyorum bu isim muhabbetine heeekaydirigubbakcemile3

ne olmuş benim tentoşuma niye morali bozuk yav ...kıyamam ben ona..üzülmesin mesele neyse bilmiyorum ama...a.s.

tento zekiye.

yaaa hayriyecim ya...bu yazdığını okuyup okuyup kendi kendime gülüyorum...uçtum heee sen çok yaşa emii....canım benim...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

başbaşa kaldık yine hayriyeeeeee...benden kurtuluşun yok canımıniçi...hehehe kaydirigubbakcemile3

kurtulmak isteyen kimki başımın üstünde yerin var. benim eşimde yok bu akşam :=)
yarında ramazan için hamurişi yapıcaz iş çok yarın iki tane halı vardı yıkamak istediğim bakalım sabahtan belki onlarıda yıkarım..

saol canım benim...seninde benim başımınüstünde yerin var şekerim...kendini fazla yorma hasta falan olursun mazallah..aman aman şu sıcaklarda dikkat et hayatım kendine...opuyorumnanaktan gidip bir çay yapam bari...yalnızlık ne kötü ya..gerçi sizler varsınız kendimi yalnız hissetmiyorum ama...-tatlicadiarzu-

bu aylinimee

yeşil ördek gibi daldın geçmişe
sen düşürdün bizi gazoz peşine
başım alıp gidem başka topiğee
ne sen bizi unut nede biz seniiiiii...

yarın biraz koşu bandında yürüyeyim diyorum...sıcakta sarmıyor ama...otura otura valla kilo tutcam heee...hamilelik önü bir o kalmış yani...ay hamilelik dedim Allah mı söyletti ya hayriyecimm....

bu aylinimee

yeşil ördek gibi daldın geçmişe
sen düşürdün bizi gazoz peşine
başım alıp gidem başka topiğee
ne sen bizi unut nede biz seniiiiii...

süper olmuş hakketten....bende istiyom bir dörtlük...bana ne :dilcikar: kıskanırım hemen biliyon hayriyecim....boshayallersmile

yarın biraz koşu bandında yürüyeyim diyorum...sıcakta sarmıyor ama...otura otura valla kilo tutcam heee...hamilelik önü bir o kalmış yani...ay hamilelik dedim Allah mı söyletti ya hayriyecimm....

sevgili düriye
bu konularda benim çook anım var. ben hamile kalma ihtimaline karşı kiloma aldığım kıyafetlerime, yaptığım işlere,hareketelerime hep dikkat ederdim neden.. hani kalırsam falan ne olur ne olmaz diye.. hatta saçımı bile adetim bitince boyatmak isterdimki hani boyamak sonrasında yasak diye aaah ahhh

meğerse kısırın danızkasıymışımda haberim yokmuş.... şimdi gülüyorum o hallerime :)))

inşallah Allah söyletmiştir ama seni sen hamile kalacaksın umarım. hatta şu anda öyle olmanı dilerim.. sevindirsene kıss bisi yerimseniben

bu da sana o zaman

düt düt düt düriyeeeee....

Dü dü dü Düriye komşu kızı Düriye
Naz etme gel beriye mahsun bakma öyle
Hele hele gel beriye dargın mısın söyle
İnci boncuk tanesi boynunu süsleye
Yedi köyün hanesi feda sana Düriye

al benden bi dene dahaa..kaydirigubbakcemile5

canım yaa.inşallah hepimiz tüm isteyenler yani hamile kalırız...ben sizi sizlerde beni sevindirin...hamileler günü yapalım inşallah bu topicte...ayyy ne güzel olur hayali bilem güzel...benim yumurcak tekme attı offf benimkide amma ağırlaştı zor taşıyorum......ne güzel hayallerr...inşallah gerçeğe dönüşmesi dileklerimle hayriyecimmm :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…