canım yaa.inşallah hepimiz tüm isteyenler yani hamile kalırız...ben sizi sizlerde beni sevindirin...hamileler günü yapalım inşallah bu topicte...ayyy ne güzel olur hayali bilem güzel...benim yumurcak tekme attı offf benimkide amma ağırlaştı zor taşıyorum......ne güzel hayallerr...inşallah gerçeğe dönüşmesi dileklerimle hayriyecimmm :CüvCüv:
kısım ya gidicem kardeşim geliyor onları alıp çeşmeye anama gidicemm..
al benden bi dene dahaa..kaydirigubbakcemile5
geshenkk yaa su aylini tut kolundan çek getir yaaaa
valla bu ay sonunda ben kalacam hamile..yol açılıvercek:))
valla bu ay sonunda ben kalacam hamile..yol açılıvercek:))
ahanda geldimmm...
he birazdan çıkıcaz..zaten gitmiş aylin galibaa..
inşallah geshenkimm..benim dozu azaltmaya basladı doktor bakalım kaç dene olacak düzgün yımırtaaa..
ahanda geldimmm...
aylin geçmişi okuyor yoktu ya ne zamandır zor gelir hepsini okursa :))))
tento vardı kaçmış...
elfida da gitti gelmez şimdi...
neden yazmıyorsunuz kıslar..
bittii.. cay faslı baslıycak demleniyo...yemek faslınız bitti mi,bizimki anca başlıyo,çıkcam bende.benim herifte faturalardan kafasını kaldırıp gelemedi zaaar,anca girdi eve.
neden çıkıyorsunkiiii aaaaa :umursamaz:
buluruz... bak buldum hemen halime..... nasıl beğendinmi?
elfida kıs seni melankolik gördümmmm :)))
ben de severim o şarkıyı, baara çaara söylemişliğim coktur.
Allah kabul etsin canım...bizlerede dua et...ben kılamıyorum heee adet oldum 2 gün önce..sen bilmiyordun dimi elfidacım..:bbo:
sezoşummmmm ben de seni kıssssssscanım aylinim özledim seni canımmmm
hayıtı da ekiyom sizin gibi ben, düşün halımıAylin aslında senin hiçbişeyin yok, bence canım sen biraz bitkisel şeyler dene, gerçi hayıt içiyorsunda, ben tam tedaylı doktor kontrolünden geçmediğim için bitkilerin faydası oluyor muol muyor mu bilmiyorum. Ama arısütü, bal,polenin faydası oldu, biraz onu yediğimde adetim düzene girdi
heee çılgınım ben de şüpeleniyomCADIARZUaylinimde olsa olsa antikor vardır belkim accık:) başka da bişiyi yok onun..
hakkatten pek ustasın sen bu işte guclubacismile
ayyyyy kıyamammmmmm, kıs bakma sen bana, anlat rahatla yavrım, benim geliyolar aradasempatiksalakcinninapalım lovelim kaderr :sm_confused: en fazla 3 gün oluyor arası.
en cok dürtülenlerden biriyim sanırım di mi??
ayline söz verdim tedavi tüp müp konusmucaz..sonra gelmiyor:)))
hayrolsun,belirti arama zerdalım gecikmeden önce, vallaKızlar amcanım kızıyla konuştum 3 gündür beni rüyasında görüyormuş, artık 3 gündür görünce söyleyim demiş, çok güzel esmer sevimli bi erkek çocuğum olmuş, ben iyiymişim yüzüm gülüyormuş. hamilemisin dedi, yok dedim nerde keşke olsam dedim. Olur abla dedi, allah hayırlar versin dedi, senin için dua edecem dedi. Bunda bile heycanlandım. Ama kızlar vücudumu dinliyom, hiçbir belirti yok, arada karnım ağrıyor adet görecekmişim gibi o kadar.
hayrolsun lovelimerene hamile olduğumu bilmeden ben de rüyamda erkek bebek gördüm çok güzeldi
hayrolsun rüyası inşallah çıkar
geldimm yavrımmmm seviyorummm seviyor musun öslüyorum veriyor musun aklinialirimsmileopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan özledim kızzz o kadar çağırdım senii geeeel geeeell nerdesin diye.. dövermiyim hiç... geyiğe gel aylinim salla bebeği.. bende attım bak umrumda değil tek bişi yapmıyorum onun için... hayatın tadını çıkart o arada isteyen gelir istemeyenin keyfi bilir.. gazozu kendini için için mesela sırnaşık şey bebek için hiiiç içme...
özlüyorum cidden buradaki kızları herkesin yeri ayrı bende... aylin seni burada görmek istiyorum ben lütfen uzaklaşma lütfen..... :1hug:
bende seni çook seviyorum canım benim olumunekankayizsmile :asigim: Şeniz.
hayırlı olsun tatlım bebiş gelsinslm kızlar.Doktordan geldim tekrar aşılama için ignelere başladım bugün...
olacak gibi bi his var çılgınım bende yaaaaasositosositokıs geshenk korkutmasana..yumurta toplamada mı karnımda şişlik oluşacak..??
aman artık napalım girdik bu yola..güveniyom ben doktora..elinden geleni yapıyor, moral de veriyor..olmasa da napalım kaderrr
tentoşşşşş kıs ben de öslüyom verceniz mi gazoz eşliindeaklinialirimsmileayliinnn, ısrar edip sıkmak istemiom ama üzlüoz kız seni burdaaaa:gitme::gitme::gitme:
sana kırmısı bile yakışır yavrımmmm benimmaylin benim kırmızı kafaya mı kızdın yoksam. peruk ki ooo
kıssss nerelerdesinnnn naberçılgınla geshenkin tüp aşkı mı varmışşşş..........
zerdalın masaslı da neymiş....
ben 3-5 sayfa gittim gecmişe dahada mıgerisi varmış tento...,ay ben geceden geceye giriyorum ya zor oluyor koşturan sayfaları takip etmemmm.....akannehir
tennntoooooooşşşşş kıs seviyom seni duygulandım ağlicim, istiyorummmmmm veriyor musunnnnnnn:jeyyar:ayliinnn gittin gideli bebek; bencamin gazozları kulaana sokup kaşır olduu
ayliinnn gittin gideli bebek; çılgının baklava kasları şekerlendi..
ayliinnn gittin gideli bebek; zerdalin çayı demlenmez oldu da karbonatla köpürttülerr...
ayliinnn gittin gideli bebek; geshenkim ispanyol meyhanemde avaz avaz bagıran kadın farancit oldu..
ayliinnn gittin gideli bebek; lovelim tatlı hamişim klvyesi evi terketmeye kalktı
ayliinnn gittin gideli bebek; sezeim tatlı su balıgım suları kireçlendi de rezistatanslarına sosyal hizmetler el koyduuu..
ayliinnn gittin gideli bebek; vettiinii vezzeytuuiniiiiii
ayliinnn gittin gideli bebek; ankaranın daaaşına baak, gözlerimiin yaşına baakkk....
ayliinnn gittin gideli bebek;elif diyemedimm beee diyemeedimmm peeeh peeehhhh
ayliinnn gittin gideli bebek; nihal; O nazik kırılgan bir çiçek peki ya biz....phterinn böhlülünn
( Gittin gideli bebek:. karikatütirst bülent üstün ün köşesi bkz. uykusuz)
yok gülüm bu benim yeni ekme taplom, koca moca dinlemedim :)))))Aaa hakketn ya...
aylin neden yokk...
Cok zaman önce eşi demişti artık pek girme foruma kafan karışıyor...
Ozaman demişti aylinde bize artık pek girmeyecegim diye...,
Girmiyormu ondan sonra diycem ama yok denkgeldim ben o olaydan sonra...
,başka seyler mi olsu neden yok gazoz bankamızzz bilmiyorumkismile
kırmızıııııııııııııııııııııııı :tomato:yatmadan bi bakiiim dedim tentoşumda döktürmüş bug gece zemuszemus deee zemuszemus beni de faranjit yapmış bu arada... aman istemem ben faranjit felan çok kötü oluyo o.... seni kırmızı kafa seniii.. ne o peruklarla denizlerde pozlar eski türk filmlerindeki hatunlara benzemişin aynı bak aylini kaçırdın o pozunla sempatiksalakcinni
ama şiir konusunda yetenekli buldum seni afferin sana..... sırnaşık şey
:)))))))))))))))))))))))ayliinnn gittin gideli bebek; kardelenim kar- delenim elma kurdu olduu album yapcam deyu yola düştu..
ayliinnn gittin gideli bebek; agalar istanbul ne tarafa duserrr
:))))ben kocadan gizli geldim,anca gelebildim.
sinoşşşşşşşş :)))))))))))))Tak Fisi
Adam is dönüsü evine geldiginde karisini yatakta çirilçiplak uyurken gördü.
Adamin cinsel arzulari bir anda uyandi. Yanina uzanip memesinin uçlariyla
oynamaya basladi. Kadin, uykulu bir sesle :
- Kocacigim, ne yapiyorsun?
-Hiiiç, kisa dalgadan Çukurova radyosunu ariyorum.
- Kocacigim, fisi takmazsan radyo çalisir mi?
çılgınııııııımmmmmmm yok kısssss meraktayız anlat sen bakemmmmmŞeniztamam tamam kıslar, ne biliim aylin filan sıkıldı gitti ya ondan sonucta bir cogunuz bu detaylara gelmeden hamiş kalıcaksınız. hani bosu bosuna da bilmeyin diye..sizi düşündüğümden valla..yoksa anlatmaz mıyım hiççç..
leyloşşgünaydın kızlar.....dün giremedim...çok hastaydım...neler yaptınız bakam...çılgınnnnnnn dün geldi kırmızılarrrrrr canım.......teste gerek kalmadı....:2:
oooooohhhhhh sezoşummmaaa maşallahhh, bebişine deeeekızlarr
dün kontolumuz çok güzeldi maşallah.
ege kocaman olmuş 530 gr ve 25 cm
bize ne pozlar verdi anlatamam esnedi elleri ile oynadı hatta çişini yaptı
herşey çok güzelmiş organlar kalbi vs.
rüyada gibiydim bir yandan ege içerden tekme atıyor bir yandan doktor üstten bakıyor çok komikti kıpır kıpır..
gittim ama geldim tekrar,kötü haberlerle geldim..dün öğle üzeri başlayan kanama müthiş ağrı doktora gidiş..düşük teşhisi kürtajla biten son..40 gün ilişki yasak artı kaybedilen bir ay daha..çok keyifsizim ağrılıyım halsizim ... geçecek hepsi geçecek..
ösgeeeeeeeeeeeee ya ben çokkk üzüldüm.. tatlım ne denirki, inşallah kısa zamanda sağlıklı bebişin gelecek tatlımşimdi ben birkaç gün gelmeyeceğim ayvalık vs hepsi yattı tabii istemiyorum bişey...zaten zorla gelen bebek hikayesine bir de düşük ekledik doğum yapıyorum sandım öyle fazla ağrı...kan et parçaları gibi bişeyler...sonra uyuttular beni içimi temizlemişler,içimi....içimdekini...bebek olamadan gitti...offff sizi üzeceğim ama budur sonuç...öpüyorum sizleri,Rabbime emanet olun..
terkeder miyimmm kısssssstentoooooooooooooooo kırmızı kırpğım benim... gececi oldun çıktın sen... gündüz özel dersmi vermeye başladın yoksam.. okullar tatil ne iş yapıyorsun kuzum sen.. yoksan temizliğemi sardın sende kaydirigubbakcemile3
aylinde gitti terketti bizi saten :çok üzgünüm: .
geldimmmmm işte burdayımmmmmmmmm haydeeeeehele aylin varken tento çılgın da varsa akşamları ne muhabbet ediyorduk bis yaaa... ayliiiiiinn geeeeeeeeeeelllllllllll
gündüzde zerdoşun ekiple çook güldük buralarda koptukkk... :roflol:
pırakmadımmmmmmmmiyi akşamlar..
gececilerle görüşürüz benimde az kaldı çıkmama..
zerdal toplamıştır zaten tası tarağı... bu saatlerde vedalaşır genelde.
çılgınım kısa bir kaçamak daha yapmış.
özlem kaçtı.
kardelen bugün firarda hiç gelmedi..
aylin bizi neden bıraktın yaaaaaaaaa mafoldumben :gitme: :a015:
tentoş da yokkkkk..
ösgeeeeeeeeeeee :)kızlar ben özgeeee ozdage yani..yönetim beni silmiş sonunda yeni üye oldum bana inşallah bunu da 10gün sonra silmezsiniz diye kızmış
bebiş o bebişşşşşş :)canım inşallah hamişsidir canım yarın gideceğim zerdalcım hala adet olmadım
korkuyorum birazcık neyle karşılacağımı bilmiyorum umarım güzel geçer yarın haber veririm size çılgına çok sevindim inşallah kavuşur bebişinee:Saruboceq:
canım benim ihmal ettim burayı özür dilerim
çok şükür iyiyim canım biraz biraz korkularım var hala adert olmadım yarın doktora gideceğim bakalım neler olucak
tatile cuma gitcez inşallah...oo ne kalabalık burası. kumsal ii dielim ii olsun güzelim ya.. yaşıoz işte..
la binca mı gelmiş hani nerde???:uhm::uhm:
ayilin tatile mi gitti acaba?? hani adli tatil ya? nier gelmio?
hayıtı içmek de gelmio içimden, aslında bişi yapmak gelmio içimden. tek başıma uğraşmaktan yoruldum.. her şeyi tek başıma yapmaya çalışıyorum.. itelemekten yoruldum.. amip gibi bölünebilsem neyse de..
teyzem uğraştı da noldu??
özledin mi yavrım, gazoz içen miaklinialirimsmilesana da selam aylincim...nerelerdesin sen kaçak...özletiyon kendini şekerim...sempatiksalakcinnizemuszemus
gazoz vesem barışın mıııınerdesin kız sen.. kesecez biz seni çılgınla lazım olduğun zamanlar yoksun.. küstüm ben sana.. hergün çağırdım ayliiiinn geeeelll dedim sitemler ettim..
yok gerginlik falan her şey yolunda... seni özlüyoruz.. tentomun canı sıkkın benimde ona sıkılıyo :1no2:
buzzzzzzzzzzzz gibim gazozlarımmmmm vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaraklinialirimsmileaylint miii....
o kim, tanıdık geliyor ama...
bi gazozcu vardı.. bu sıcakalrda gazozsuz bıraktı bizi o mu yoksam...
kardelenim nasıl rahatsız edeyo? ona göre değişir, napıyo bakem nalçak?slm kızlar,hoş geldin aylincim.
aylin yaaa,komşuyu rahatsız eden komşuya ceza yasasında bi kanun,ceza bişi var mı yaaa,varsa kesin uygulatcam,çok canımı yakıyo üst komşum.
geldim bileeeeeeeeeeeeeeaylin geçmişi okuyor yoktu ya ne zamandır zor gelir hepsini okursa :))))
.
benim adım hızlı gonzalezzzzzzevet,o kadar kaynatmışınız ki,öğleden beriyi bitirmem nerdeyse yarım saat sürdü benimde.
yavrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaylinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeben naciyeee..
hala çıkar sahneyeeeee her gece dans etmeyeee..
seyyal taner den hatırla:)
aylin çabuk gel bak gidicem..
tento zekiye.
aylin naciye demişti ama çılgın naciyeydi sanırsam :))
sezen şaziye miydi.... karıştırdım bak kafamçokkarıştı
başka kimin adı vardı????????????
naciyeyi bana ver yoksam gelmem heeeeeeeeeeeeelaelaelaelaelaeevet aylin naciyeye sulanmıştı ama ben kapmıstım onu..
bak gelmiyor hala..
tento nerde..onun moralinin bozuk olmasını istemiyorum
bu ay sonunda teyze olcaksınız çılgından siz gidiyonuz beni bırakıp olmassss
yok bu sefer destanı kısa duttumlaelaelaelaelaeişte böyle bunlar satışçılar laelaelaelaelae olmaz tabiii :tomato: yakışık almaz dimi naniknanik
sen niye gelmeden çıkacam diyorsun
aylin geçmişe feci daldı çıkamıyor :)) laf yetiştirecek bide illa ben gibi delikafadulden
hey yavrımmmm beeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa yaşaaaaaaaaaaabu aylinimee
yeşil ördek gibi daldın geçmişe
sen düşürdün bizi gazoz peşine
başım alıp gidem başka topiğee
ne sen bizi unut nede biz seniiiiii...
tut kolumdan çek götürrrrr beni, hüp diye içine çek beniiiiiiii aklinialirimsmile tırmala beni kaşı beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiigeshenkk yaa su aylini tut kolundan çek getir yaaaa
yok kıs gitmedim, okuyacam hepsini dedim azmettim, azimle s.çan duvarı delermişhe birazdan çıkıcaz..zaten gitmiş aylin galibaa..
inşallah geshenkimm..benim dozu azaltmaya basladı doktor bakalım kaç dene olacak düzgün yımırtaaa..
heee yapmaz öyle şey bi gazoz sokmadan amannn içirmedenlaelaelaelaelaeolur bitanem sen sakın kafana takma yumurtalarını.. önemli olan kaliteli olsun varsın az olsun ama az değilki senin.. bak ben acımıştım o kalanlara çöpe gitti diye ne kadar kıymet veriyoruz halbuki dimi bir tanesinin bile gözüne bakıyoruz gelişsin diye.. o yüzden çok olup ziyan olacağına az olsun tutunup kalsın velet :))
dozunu azaltması beklenenden fazla gelişip var olanları kaybetmek istemeyişinden.
hoşgeldin tatlım
aylin düştü galiba gitmemiştir canım bir merhaba bile demeden :1no2:
gazozsun olmaz yavrım, çaydan sona açalım bi çamlıcaaaaiçiyorum ama gazoz değilllll yavrımmmmmmmmmmmm çay içeyommmm isteyen varsa servis edebilirimm şekerler...:içelim:
ayliinnn valla cıkmak üzereyidim..umarım cevap yazıyordur diyordum
cok ösledim kısım..hani beni bırakmıcaktınız..ihtiyacım var sizee..alla alla:)))
gazozları ösledimm..
tentonun morali bozun accıkkk
gitme gel artıkk
cok ösledim kısım..hani beni bırakmıcaktınız..ihtiyacım var sizee..alla alla:)))
gazozları ösledimm..
gitme gel artıkk
tut kolumdan çek götürrrrr beni, hüp diye içine çek beniiiiiiii aklinialirimsmile tırmala beni kaşı beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yok kıs gitmedim, okuyacam hepsini dedim azmettim, azimle s.çan duvarı delermiş
heee yapmaz öyle şey bi gazoz sokmadan amannn içirmedenlaelaelaelaelae
gazozsun olmaz yavrım, çaydan sona açalım bi çamlıcaaaa
içiyorum ama gazoz değilllll yavrımmmmmmmmmmmm çay içeyommmm isteyen varsa servis edebilirimm şekerler...:içelim:
gazozları ösledimm..
gitme gel artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?