30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ahhhhhhh ne güzel ifade etmişsiniz lansor ve belenay

ama umudumuzu yitirmeyelim kızlar RABBıM ol dese olmayack şey yok

inş birgün bizlerde anne olacağız hayırlısıyla

ama umudumuzu yitirmeyelim kızlar RABBİM ol dese olmayack şey yok

inşalllaahhhh canım. bizlerde birgün mutlaka burdan bebeklerimizin ilk dişlerini ilk kelimelerini anlatacağız birbirimize.....

aynı duyuları paylaşıyorum.allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin....

kızlar bir kez daha kırmızı kartla oyun dışı kaldımm kaydirigubbakcemile3
ama iyiyim eşim benden daha çok üzüldü o üzülüncede ben daha bir güçlü olmak durumumda kaldım bir daha ki aya inşallahhh allah hepimize sabır versin

Selam kızlar bende bu aralıkda 32 olacağım 6 yıl flört 7 yıl evlilik 13. yılımız ve artık eşim tv de baba olmuş birini görse gözleri doluyor. Bizde kariyerdi gezelimdi tozalımdı çocuğa iyi bir gelecekti kıldı tüydü hatalarına düştük. Şimdiki aklım olsa evlenir evlenmez yapardım. Yaş ilerledikçe doğurganlık azalıyor yok varikosel yok bilmemle zımbırtılar çıkıyor. İki ay önce üs komşudan tıkırtılar geldi dün iki aylık hamile olduğunu öğrendim milletin bir gecede yaptığını bizim gibiler aylarca uğraşarak bile elde edemiyor. Nekadar eğitimli olsakta bunu kabullenip çevremizle paylaşamıyoruz aileler kimin ailesi ise kısırlığı ondan kaynaklı biliyor ama ikimizdede var birşeyler. Önümüzdeki aylarda aşılama deneyeceğiz ama bununla ilgili en ufak bir umudum yok. Çok zorbu işler. Allah hepimize sabır versin.

hoşgeldin canıma.s. inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.bizde de aileler sizinkiler gibi biliyorlarkaydirigubbakcemile3 sorun eşimde ama eminim bende olsaydı daha çok üzülürdü ben çok kafama takıyorum diye.inşallah bu günleri aşacağız ve bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız birgün.....

teşekkür ederim canım olumlu olmalı aşılama için tetkikler yaptırırken çok kötü hikayeler dinledim çok moralim bozuldu hiç bir şey yapmadan pes etmeyi bile düşündüm ancak başarılı hikayesi olanların zaten infertilite servisinde olmayacağı gerçeğini aklıma getirerek kendimi rahatlattım umarım tıp biran önce ilerler ve bu çektiğimiz sıkıntıları dahada hafifletir bir an önce çocuk sahibi olabiliriz

bak on mesaj falan geride benim hikayem var.zor günler geçirdim ve hala da geçiriyorum da.ama umudumu hiçbir zaman kaybetmedim.hiçbir zaman olmayacak diye düşünmedim.bu zor zamanlar geçecek ve bizlerede anne diyen bebekler olacak yanlarımızda....

Canım öncelikle aramıza hoşgeldin..a.s. hepimiz hemen hemen aynı duygular içindeyiz ..ama kısmet böyleymiş benim kızkardeşim tabir yerindeyse kocası üstüne ceket atsa hamile kalıyor kaydirigubbakcemile3 ben 13 yıldır ne atarsan at tık yok,yinede isyan günahtır bildiğim için şükür deyip allahın izin vereceği günü bekliyorum hepimizn hakıında hayırlısı neyse o olsun canım :Saruboceq:

ben de 32 yasındayım . 2 başarısız aşılamadan sonra tp bebe yolundayız. rahat olmak lazım galiba biraz...kafaya takmamak ...Allah hayırlı , sağlıklı bebişler versin hepimize...

merhaba kızlar dünkü yazınızı okuyunca aklıma geldi Cenebı Allah bir kulunun kaderine çocukları olmayacagını yazmış ama karı koca olmayacaklarını bile bile her gün her an Allaha dua edip yalvarmışlar Allah onların bu kadar içten vazgeçmeden dua etmelerine kaderlerinde olmamasına ragmen onlara bir erkek evlat vermiş . bu hadis kitaplarında geçen bir hadise dilerim Allah hepinize ve hepimize evlat verir Amin .

Merhaba arkadaslar,

Ben siteye uye olali epey oldu ama su ana kadar sadece yazilanlari okuyordum.
Bugun benimde icimden birseyler yazmak geldi.Belki yazarsam icimi biraz rahatlatmis olurum diye dusundum.

Onumuzdeki hafta 35 yasima girecegim. Esimle birlikte 1 seneyi gecti bebek istiyoruz ama henuz bir sonuc yok. Gerekli tahliller ultrasonlar,rahim filmleri hersey yapildi.Ne bende ne esimde bir sorun olmadigi soylendi.

Nisan ayinda klomid+preglyn tedavisine basladim.Gunde 2 tane olmak uzere 5 gun aldim. Adetimin 12. gunu yapilan ultrasonda 5 yumurtam oldugu ve bunlarin 3 tanesinin olgun oldugu soylendi ve catlatma ignem de yapildi. Esimde bende umutlandik ama maalesef bir sonuc alamadik.

Doktorum Mayis ayinda tedaviye ara verelim fazla yumurtan olusuyor boyle giderse yumurtaliklarinda kist olusur dedi.Mayista kendimiz denedik. yine olmadi.

Haziranda gunde 2 tablet klomid olmak uzere tekrar tedaviye basladik. bu sefer yine 5 yumurta ve 4 tanesi olgun denildi. Ama bu seferde cogul gebelik riski var diye ignem yapilmadi ve hatta iliski bile onerilmedi. ama biz riski goze aldik ve iliskiye girdik ama 4 tane olgun yumurtaya ragmen bu ay yine husrana ugradik.

Bugun hastaneye tekrar gittim. Yine fazla yumurta olustugundan dolayi bu ay yine ara verildi.Yine kendimiz deneyecegiz. Yani bizim olay 1 ileri 2 geri olayi...

Bir sonraki ay icinde dozajim dusuruldu gunde 1 tablet alacagim.Bakalim sonuc ne olacak...

Yani yumurtalarim fazlasiyla olusuyor ve buyuyor. Seviniyoruz en azindan olgun yumurtalar olusuyor diyoruz umitleniyoruz ama hamilelik olmuyor. Yani artik ne dusunecegimizi de sasirdik.

Kusura bakmayin biraz uzun yazdim ama inanin icimden nasil geldiyse oyle yazdim. Beklemek ve dua etmekten baska yapabilecegimiz birsey yok maalesef. Umarim Allah herkesin dualarini kabul eder.:Saruboceq:

bende 29 olcam ama bendede bişi yok 7, yıldır,aşılama ve bazı detaviler oldum ama kısmet işte hayırlsı neyse o olsun arakadaşlar ama sabırrrrrr sabırrrr

Günaydın kızlar maşallah sayfalar nasıl da ilerlemiş:)) geçmişi okumadan geldim ben sınava girdim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Geçtttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:lepi:

ben geldim bir kaç gün aradan sonra.....çok stresliyim çoookkkkk.....artık olsun istiyorum dayanamıyorummmmmm....

Hoşgeldin canım hayırısıyla gelsinler, az daha sabır canım..

merhaba arkadaşlar hepinizin kandilini kutlarım Allah hepimizin duasını kabul eder inşallah AMİNNNNN.......

İnşallah kandilde ettiğimiz dualar kabul olmuştur da patır patır hamiş kalırız kızlar...

beni de aranıza alırmısınız
yaşım 34
yok yok yok

Alırız tabi...Olacak, olacak, olacak inşallah hayırlısıyla diyoruz

selam kızlarrr bende varımmmm

Hoşgeldin kırmızılı:))

Allah abğışlasın canım evladını. İnşallah kardeşi de en kısa zamanda gelir...

ooooooooooofffffffffffffffff sayfa almış başını gitmiş

kızlar nasılsınız

İyiyiz canım sen nelererdesin?? Listeye bir el atmak gerek, koooooooooooooşşşşşş....

Ama öyle deme, zaten etrafa karşı herşeyi içimizde yaşıyoruz bir şekilde bazen deşarj olmak zorundayız. Bence sevincimizi, umudumuzu, hayalkırıklıklarımızı, üzüntülerimizi, herşeyimizi paylaşmalıyız burada. En azından gerçek dostlar her durumda birbirine sımsıkı sarılır dimi canım? Madem sıkıldın hadi bize komik fıkra falan anlat, neşemiz yerine gelsin..

İnşallah canım, bize gerçekten büyük umut oldun. İnşallah herşey gönlüne göre olacak caım benim...

Lansorcum bebişini kcağına alıp emzirdiğinde bunların hepsini unutacaksın inşallah. Neşe bana demişti diyeceksin:))

İnşallah canım. Dualarınızı bekliyoruz..

ama umudumuzu yitirmeyelim kızlar RABBİM ol dese olmayack şey yok

inşallah canım, en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde olacak inşallah...

inşalllaahhhh canım. bizlerde birgün mutlaka burdan bebeklerimizin ilk dişlerini ilk kelimelerini anlatacağız birbirimize.....

İnşallah hatta bizi uyutmuyorlar diye yakınıcaz bile dimi...

Eşinin takdiği de iyiymiş:)) şaka şaka...Canım hayırlısıyla gelecek bebişin inşallah. Ben bile şimdiden önümüzdeki ay hangi kürleri uygulayacağımı düşünüyorum. Şeytan diyor herşeyi boşver, sal gitsin, ne bu yaaaaaaa.......

Kızlarrrr...herkese günaydın....Pazar günü adet oldum.Umudum temmuza kaldı:)

Hayırlısı canımcım. Çiçekcikle seni çok merak etmiştim. Önümüzdeki aya ne yapmayı düşünüyorsunuz? Kızlar bana dr yazın aşılama ve tüp yapılmadığını sıcaktan tutmadığını söyledi, bu doğru mu?

Ben her zaman diyorum "cahillik mutlulukmuş" diye. Herşeyi didikledikçe olmuyor. Aynı duyguları paylaşıyorum yok dersledi yok tezdi derken bir baktım vaktim bitiyor, rezerv bitinc ne olacak? Şimdi de olmuyor. Hayırlısı demekten başka çare yok ki...

Canım biz kimseye birşey söylemiyoruz. Daha düşünmüyoruz diyoruz. Tabi nereye kadar idare eder bilmiyoruz. İnşallah hepsi geçecek az kaldı.

Biz de o hikayelerden birini yaıcaz çok yakında, hatta bu konuda bir tez bile yaparım ben:))

:roflol: :roflol: ben de öyle ilk geceden daha hamiş kalınacağını sananlardanım:)) şimdi düşündükçe gülüyorum halime..

ben de 32 yasındayım . 2 başarısız aşılamadan sonra tp bebe yolundayız. rahat olmak lazım galiba biraz...kafaya takmamak ...Allah hayırlı , sağlıklı bebişler versin hepimize...

Ne zaman tüp yapılacak canım???

kızlar bende aranızdayım çok haklısınz valla kimse anlamıyoki sadece ağla dur

Ağlama, gül rahatla, bebiş ağlayan anne sevmiyor baksana, bana da gelmiyor..

Canım inşallah birgün böyle uzun uzun doğum hikayeni yazacaksın, bebişine nasıl kavuştuğunu anlatacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…