30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

elfidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nere gittin gıııııııııııııııııııııı sustun heeeeeeeee :içelim: çay gönderiyom sana iç bakem afiyet olsunnnn ....
7
YAPTIM CAYI İÇCCEZZ SİMDİ...
sıcak mıcak farketmiyo bizim cay sevdamıza...
ama ben şekeri bıraktım... pek bi tadı yok su aralar alışıırm inş.

hg sefalar getirdin elfidacım...inşallah namazında bizlerede bol boll dualar ettin güzelim...Allah ibadetini kabul eylesin....opuyorumnanaktan
amin canım amiiinnn.... ama dua etmedim galiba siz burda olunca hemen selam verdim ayetel kürsi okudum geldim... ama norbiliyo ya...malde ediyorum inan isim verek hemde... çılgın kız- geshenk-leyla,fadik-tukiny...vs bisürüişte ne kadar isimle oluyorsa artık.. olsun ALLAH içimi
1 şişe camlıca aldımmm...
ben kacar...
koca beni bekler ... 22.00 seansına yetişelim .... evde sinema keyfi :))

aylin bizi bırakmaaa taamm mı??
bir daha gitme boylee..çok öslüyos..
geshenk de gitmişti bir ara ne kadar üzülmüştük..öyle işte..
ben çıkmak zorundayım..kardeşimi alıcaz..
pazar gecesi girerim artık
seviyom sizlerii

yav bu tentonun niye morali bozuk biri anlatsın alla alla yaaa meraktan çatlayvercem heee klava:

bahsetmek istemiyor... bizde bilmiyoruz canım.. sadece sıkkın işte.. herşeye.. yaşadıklarına.. bende de oluyor bazan... insanın psikolojisi bozulmaya görsün bir kere ...geçecek inşallah...

bu arada yaaa kardelen halime lovelimiydi yoksa kafam ona takıldı kıss yarın herkes adını yazsın şuraya bakalım anlayalım kim kimmiş...

çayla aram pek yok ama alayım hadi senin elinden

ben dedim sana baaak gitmemiştir diye.. iyi bari görüştünüz kız şuna çılgın bişiler de bi daha gidemesin
bana çılgın bişiler diyin, ayıp bişiler diyinnn aklinialirimsmile :)))))))))))))
aylinnnnn kıslar senin yazdıklarını okumaya giriştiler sanırımmm yavrımmmmmmm zira destan yazmışsın heee kaydirigubbakcemile3
hahahaaaaaaaaaaaaa eeeeeee ben okudum o kadar gevezeleri okucunlar bekemmmkötükedihüso
hadi kocana içir bakem :))
çılgııııınnnnnnnnnnnn seviyorum ulennnnnnnnnnnnnn

ben naciyeyim di mi şimdi? kötükedihüso
cilveli naciyeee
kıslar kocam geldi çıkıyom ben, belki gene gelirim bakalım..
hadi goccamannnnnnnnnnnn öptüm yaladımaklinialirimsmile

üzülmüşmüydün sahidendeeee :1rolleyes: :1hug: canım benim yaaaaa Şeniz o zamanlar bende çoook üzgündüm :çok üzgünüm: demek senide üzmüşüm :teselli: olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyiki o zamanlar ben yokmuşum yoksa dayanamazdım hayriyeciğimin ayrılığına yüreciğim kaldırmasssss :sinifsinif:

ben naciyeyim di mi şimdi? kötükedihüso
cilveli naciyeee
kıslar kocam geldi çıkıyom ben, belki gene gelirim bakalım..
hadi goccamannnnnnnnnnnn öptüm yaladımaklinialirimsmile

gene geeeeelllllll.. bu son ayrılığımız olsun tamammı..

bu arada sen cilveli naciye ol çılgınımda naciş olsun madem yada sadece naciye o olsun cilveli deyince sen anla naciye yada naciş deyince o anlar.. anlaşın işte aranızda.

biz bu gece hayriyeyle başbaşa kalcak gibiyiz...zira ikimizde kocişleri henüz teşrif etmediler...-tatlicadiarzu-

benimki hiç gelmeyecek bu gece :)))

iyiki o zamanlar ben yokmuşum yoksa dayanamazdım hayriyeciğimin ayrılığına yüreciğim kaldırmasssss :sinifsinif:

canım benim eksik olma... opuyorumnanaktan

demedim mi bak hayriyecimm...hepsi kaçtı kaldık başbaşa arkadaşımm...canım ya klomeni akşam saat 8 de almaya karar verdim..zaten 5 gün kullancam ...ya kist yapmasından korkuyorum..inşallah yapmaz canım ya...biraz endişeleniyorm...:bbo:

canım ben bir tek o klomen tedavisini kullanmadım pek bilgim yok ama zannetmem kist yapacağını.. biz onca iğne yedik olmadı çok şükür ... hem kistin bir zararı yokki adetle kendiliğinden düşebiliyorlar... korkma bişicik olmaz...

düriyecim şarjım bitmek üzere bahçedeyim şu an.. doldurmaya takarım içeri.. burada olursan açarım yine dolunca .. fiş çekmeye üşeniyorum bahçeye.. hani kapanırsa haberin olsun..

bu doktor bana niye hemen klomen verdi acaba ya...yumurtalırım mı ufakki geshenkim...bilemedim yani...canım ya kocişim aradı ..yoldaymış geliyor..sofra hazırlıycam ona çıkmak zorundayım...kusura bakma seni yalnız bırakmak istemezdim ama...opuyorumnanaktan

slm tentoş,gezdin geldin mi canım?
bende sana katılıyorum,mutlu olmanın en birinci kuralı cahil olmak,onun gibi bişeydi yazdığın,akıllı kadınlar nedense cahiller kadar mutlu olamıyolar.-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…