senimi kırcaz aylinimmm aç ordan bir çamlıca....hheheheeheh....bebişin temelini attım zarar etmesin yavrımaaa :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
7elfidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nere gittin gıııııııııııııııııııııı sustun heeeeeeeee :içelim: çay gönderiyom sana iç bakem afiyet olsunnnn ....
amin canım amiiinnn.... ama dua etmedim galiba siz burda olunca hemen selam verdim ayetel kürsi okudum geldim... ama norbiliyo ya...malde ediyorum inan isim verek hemde... çılgın kız- geshenk-leyla,fadik-tukiny...vs bisürüişte ne kadar isimle oluyorsa artık.. olsun ALLAH içimihg sefalar getirdin elfidacım...inşallah namazında bizlerede bol boll dualar ettin güzelim...Allah ibadetini kabul eylesin....opuyorumnanaktan
1 şişe camlıca aldımmm...kısss kaçırdım sandımdı bi annnn hee
oyyyyy yerim seni tittir et beni, senin ihtiyacın var da bırakır mıyıs seni kısıııııımmmmm
gazozları yüklendim geldimmmmaklinialirimsmile
tentoşum kırmızı kafamı da bencaminle eski formuna kavuştururuz evelallah
yav bu tentonun niye morali bozuk biri anlatsın alla alla yaaa meraktan çatlayvercem heeeklava:
bana çılgın bişiler diyin, ayıp bişiler diyinnn aklinialirimsmile :)))))))))))))çayla aram pek yok ama alayım hadi senin elinden
ben dedim sana baaak gitmemiştir diye.. iyi bari görüştünüz kız şuna çılgınbişiler de bi daha gidemesin
hahahaaaaaaaaaaaaa eeeeeee ben okudum o kadar gevezeleri okucunlar bekemmmkötükedihüsoaylinnnnn kıslar senin yazdıklarını okumaya giriştiler sanırımmm yavrımmmmmmm zira destan yazmışsın heee kaydirigubbakcemile3
hadi kocana içir bakem :))7
YAPTIM CAYI İÇCCEZZ SİMDİ...
sıcak mıcak farketmiyo bizim cay sevdamıza...
ama ben şekeri bıraktım... pek bi tadı yok su aralar alışıırm inş.
amin canım amiiinnn.... ama dua etmedim galiba siz burda olunca hemen selam verdim ayetel kürsi okudum geldim... ama norbiliyo ya...malde ediyorum inan isim verek hemde... çılgın kız- geshenk-leyla,fadik-tukiny...vs bisürüişte ne kadar isimle oluyorsa artık.. olsun ALLAH içimi
1 şişe camlıca aldımmm...
ben kacar...
koca beni bekler ... 22.00 seansına yetişelim .... evde sinema keyfi :))
çılgııııınnnnnnnnnnnn seviyorum ulennnnnnnnnnnnnnaylin bizi bırakmaaa taamm mı??
bir daha gitme boylee..çok öslüyos..
geshenk de gitmişti bir ara ne kadar üzülmüştük..öyle işte..
ben çıkmak zorundayım..kardeşimi alıcaz..
pazar gecesi girerim artık
seviyom sizlerii
aylin bizi bırakmaaa taamm mı??
bir daha gitme boylee..çok öslüyos..
geshenk de gitmişti bir ara ne kadar üzülmüştük..öyle işte..
ben çıkmak zorundayım..kardeşimi alıcaz..
pazar gecesi girerim artık
seviyom sizlerii
üzülmüşmüydün sahidendeeee :1rolleyes: :1hug: canım benim yaaaaa Şeniz o zamanlar bende çoook üzgündüm :çok üzgünüm: demek senide üzmüşüm :teselli: olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben naciyeyim di mi şimdi? kötükedihüso
cilveli naciyeee
kıslar kocam geldi çıkıyom ben, belki gene gelirim bakalım..
hadi goccamannnnnnnnnnnn öptüm yaladımaklinialirimsmile
biz bu gece hayriyeyle başbaşa kalcak gibiyiz...zira ikimizde kocişleri henüz teşrif etmediler...-tatlicadiarzu-
iyiki o zamanlar ben yokmuşum yoksa dayanamazdım hayriyeciğimin ayrılığına yüreciğim kaldırmasssss :sinifsinif:
demedim mi bak hayriyecimm...hepsi kaçtı kaldık başbaşa arkadaşımm...canım ya klomeni akşam saat 8 de almaya karar verdim..zaten 5 gün kullancam ...ya kist yapmasından korkuyorum..inşallah yapmaz canım ya...biraz endişeleniyorm...:bbo:
canım ben bir tek o klomen tedavisini kullanmadım pek bilgim yok ama zannetmem kist yapacağını.. biz onca iğne yedik olmadı çok şükür ... hem kistin bir zararı yokki adetle kendiliğinden düşebiliyorlar... korkma bişicik olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?