- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
heralde sende geçmişe takıldın,neyse ben çıktım,çok uykum var.
aylincim tekrar gelirsen canım,sorunum şu,bi kere daha yazmıştım ama sen yoktun sanırım,ne bulursa silkeliyo,balkonuma sigara külleri yolluyo ayrıyeten,küllüğü yok galiba,en son,dün,yün temizliyodu balkonda,tık tık dövmesinden anladım,sonra bi muşamba hışırtısı duydum ve baktım ki,hanım yünün ne kadar pisliği varsa yolluyo aşağı doğru,benim balkona vede yola gidiyo,onlarada saygısızlık.uyardım,r,ca ettim,genede silkelermiş,napcakmış,yada ben napabilcekmişim.
sence yada kanunca buna ne yapabilirim,çok sinirliyim yaaaa.:mymeka:Çok üzgünüm çoook
bu sinirle gazoz da fayda etmez bana.sempatiksalakcinni:jeyyar:
Günaydın leyla:)))
hg sezoşşşşşşş nasılsın canım...?opuyorumnanaktan
canım sağol iyiyim çok şükür bu hafta sonu gidemedim yazlığa sıcakta ev mecburen
selam arkadaşım yazını çok beğendim... ve de özendim meslek sahibi olmana benim gibi ev hanımı olunca hayat daha zor çünkü ne yapıyosun? ev hanımı. ya!... deyip burun kıvırıldığını görünce beynimin bütün hücrelerinin bir anda sol tarafına koşturup bir anda beni sinir manyağı haline getirmesine ben bile şaşırıyorum -tatlicadiarzu-neyse geçen de ben de taksim de idim hep kalabalık bir de sıcak yalnız taksim de indiğin anda meydanı kuşlara yem vermek için kullanıyorlar ya işte ben ona çok uyuz oluyorum bu tür olayları genelde sultan ahmette yaparlardı oranın havası da başka güzel veya eminönü oraya da yakışıyor ama taksim e yakışmıyor bu da yeni başladı ama sevemedim gitti:uhm:selaaam ben geldimm.. aylinim tatlı kuşum gelmişşş.. rüzgarrr gibinn esmişşdelikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bak bi daaa açarsan arayı te beyle kafana terlik geliralsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çılgın tatile gitmişş. maşalah hatuna ya bi ayaaa denizde :) 6 yımırta he. e ben de bi şarki ekliimmm
sevdiğim sayı 6
senin 2 gözün 1 burnun var
4 bacağı var iskemlenin
6'nın yerini tutamaz... hiç..
sevdiğim sayı 6
bazen büdü bir sayı tut der bana ve
ben hep o sayıyı tutarııııııımmmm....
sevdiğim sayı.... 6...
kızlar taksim bi kalabalık bi kalabalık, aksm 10 da bile meydan pazar yeri gibiydi.. nassssiii galabalaıhhhhh... ii oldu gittim geldim accuk raatladım.
haklısın çılgım gidersen git kafa senle de o kofanın içindeki karamsarlığa hava delii açmak lazım di mi :)
du bi de şiir yolliim. bilirsin helbet ama yeri geldi; alar soora
’Bir başka ülkeye, bir başka denize giderim’ dedin,
‘bundan daha iyi bir başka şehir bulunur elbet.
Her çabam kaderin olumsuz yargısıyla karşı karşıya;
-bir ceset gibi- gömülü kalbim.
Aklım daha ne kadar kalacak bu çorak ülkede?
Yüzümü nereye çevirsem, nereye baksam,
kara yıkıntılarını görüyorum ömrümün,
boşuna bunca yılı tükettiğim ülkede.’
Yeni bir ülke bulamazsın, başka bir deniz bulamazsın.
Bu şehir arkandan gelecektir.
Sen gene aynı sokaklarda dolaşacaksın.
Aynı mahallede kocayacaksın;
aynı evlerde kır düşecek saçlarına.
Dönüp dolaşıp bu şehre geleceksin sonunda.
Başka bir şey umma-
ömrünü nasıl tükettiysen burada, bu köşecikte,
öyle tükettin demektir bütün yeryüzünde de.”
Konstantinos Kavafis
hafta sonu sınavlar var. görevliyim. gündüz olamicciiimmm...aksama görüşürük artıkın..
leylaaaa kıskanç cadıııı sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni :)) sana da bi şiir gele
iyi ki aynacı değilim
her gün ayna kırardım
sana baktığı için
sen baktığın için
-- ümit yaşar oğuzcan
hafta sonu sınavlar var. görevliyim. gündüz olamicciiimmm...aksama görüşürük artıkın..
selaaam ben geldimm.. aylinim tatlı kuşum gelmişşş.. rüzgarrr gibinn esmişşdelikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bak bi daaa açarsan arayı te beyle kafana terlik geliralsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çılgın tatile gitmişş. maşalah hatuna ya bi ayaaa denizde :) 6 yımırta he. e ben de bi şarki ekliimmm
sevdiğim sayı 6
senin 2 gözün 1 burnun var
4 bacağı var iskemlenin
6'nın yerini tutamaz... hiç..
sevdiğim sayı 6
bazen büdü bir sayı tut der bana ve
ben hep o sayıyı tutarııııııımmmm....
sevdiğim sayı.... 6...
kızlar taksim bi kalabalık bi kalabalık, aksm 10 da bile meydan pazar yeri gibiydi.. nassssiii galabalaıhhhhh... ii oldu gittim geldim accuk raatladım.
haklısın çılgım gidersen git kafa senle de o kofanın içindeki karamsarlığa hava delii açmak lazım di mi :)
du bi de şiir yolliim. bilirsin helbet ama yeri geldi; alar soora
’Bir başka ülkeye, bir başka denize giderim’ dedin,
‘bundan daha iyi bir başka şehir bulunur elbet.
Her çabam kaderin olumsuz yargısıyla karşı karşıya;
-bir ceset gibi- gömülü kalbim.
Aklım daha ne kadar kalacak bu çorak ülkede?
Yüzümü nereye çevirsem, nereye baksam,
kara yıkıntılarını görüyorum ömrümün,
boşuna bunca yılı tükettiğim ülkede.’
Yeni bir ülke bulamazsın, başka bir deniz bulamazsın.
Bu şehir arkandan gelecektir.
Sen gene aynı sokaklarda dolaşacaksın.
Aynı mahallede kocayacaksın;
aynı evlerde kır düşecek saçlarına.
Dönüp dolaşıp bu şehre geleceksin sonunda.
Başka bir şey umma-
ömrünü nasıl tükettiysen burada, bu köşecikte,
öyle tükettin demektir bütün yeryüzünde de.”
Konstantinos Kavafis
leylaaaa kıskanç cadıııı sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni :)) sana da bi şiir gele
iyi ki aynacı değilim
her gün ayna kırardım
sana baktığı için
sen baktığın için
-- ümit yaşar oğuzcan
günaydın canım...nasılsın özlemcim..?boshayallersmile yazını yeni gördüm...gittigidiyordan sipariş yapıyordum...
doğru diyorsun valla havalar çok sıcak...insan yanıyor sıcaktan...sempatiksalakcinni
canım ya...yan topice misafirliğe gittim..ovulaşson testi aldım..onun siparişini verdim...yımırtalarımı takip etcem...-tatlicadiarzu-ne ögretmenisin tentocum sen ya..
,hem sınıf öğremneisin cocuk dilinden anliyosun, hemde edebiyat çgretmeni gibi şiir dilinden...
ümit yaşarı severim de özdenir asaf tarzı olmuş sankim ayna şiiri...
cok begendim... eşim uyansın hemen bi ara söyliyim ona... romantikizim yapayım azcık...
ne siparişi Leylacım.. ne alıyoırsunuz???
İyi de nereye kayboldun....:2:
hehehe elfidacımmmm ...ya gece çok film izledin yada açıkta kaldın hayatım...:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:a.s.Ya kızlar ben buugn bi sürü rüya gördüm...
bakıyourm rüya tabirleirne ama bide size anlatayım dedim....
1. Rüya : Teröristlerle dolu 2 otobüs ve bi tanesinde de masum vatandaşalr olan 3 otobüsü yol kenarında görüyorum... içinde teröristler olanın otobüste annemde var beyazlar giymiş.. ve hiç konuşmuyor ne benimle ne başkasıyla... annemi ordan almak için otobüse giriyorum elimde silah.... korkutmak için mermiyi ağzına verip bekliyorum ve bi terörist bana doğru gelince ateşlemek istiyorum ancak silah tutukluk yapıyor... o arada annem aşağı iniyo ben teröristleri oyalarken...ve cok üzgün bi şekilde yolun karşısına geçiyo ve koşuyourm ben anneme yetişebilmek için kan ter içnde kalıyorum ama anneme yetişemeden gözden kayboluyor annemm....
ayyy ne etkjilendim burüyadan.. annemi aradıum hemen şehir dışına cıkıyolarmış- akraba ziyaretine.. yavaş yavaş gidin dedim. umarım bişey olmas.... :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?