günaydın canım...nasılsın özlemcim..?boshayallersmile yazını yeni gördüm...gittigidiyordan sipariş yapıyordum...
haaa bi de dün kardeşim aradı.. abla seni gördüm rüyamda hamileymişisn diye...
ama diyor öyle göbegin falan cıkmamış daha 2-3 aylık hamileymişsin diyor..bi ben biliyroum belli olmuyordu yani diyor...
agzımı arıyor gairibim.. bişey varmı diye(
yok ablası dedim yok öyle bişey... hemen ararım ben seni mrk etme olsa dedim.... kapattım konuyu da... rüyalarda görmeye başladılar artık benm hamileliği yaş 30 ya telaşlanıyor heralde((
iyiyim canım teşekkür ederim sabah vardın kayboldun bi ara bende takılıyodum başka formlarda.Sen nasılsın sıcaktan oturdugum yerde suyum çıktı ya işyerinin bahçesine havuz yaptıralım diyorum patrona sıcakta çalışılmıyo arada gider serinleriz havuzda:)))
Ya kızlar ben buugn bi sürü rüya gördüm...
bakıyourm rüya tabirleirne ama bide size anlatayım dedim....
1. Rüya : Teröristlerle dolu 2 otobüs ve bi tanesinde de masum vatandaşalr olan 3 otobüsü yol kenarında görüyorum... içinde teröristler olanın otobüste annemde var beyazlar giymiş.. ve hiç konuşmuyor ne benimle ne başkasıyla... annemi ordan almak için otobüse giriyorum elimde silah.... korkutmak için mermiyi ağzına verip bekliyorum ve bi terörist bana doğru gelince ateşlemek istiyorum ancak silah tutukluk yapıyor... o arada annem aşağı iniyo ben teröristleri oyalarken...ve cok üzgün bi şekilde yolun karşısına geçiyo ve koşuyourm ben anneme yetişebilmek için kan ter içnde kalıyorum ama anneme yetişemeden gözden kayboluyor annemm....
ayyy ne etkjilendim burüyadan.. annemi aradıum hemen şehir dışına cıkıyolarmış- akraba ziyaretine.. yavaş yavaş gidin dedim. umarım bişey olmas.... :uhm:
Ondan diyon yani Leylacım....
Kız komedi filmi izlediydik ama....
Annemde korkutmuşlar seni yatsıyı kılmadan yattın gene dimi dedi...
hı hıııı... uyuyakalmışım dedim((
bende iyiyim şekerim...valla havuz fikri süpermiş...patronun zengin galiba heee -tatlicadiarzu-
inşALLAH arkadaşım inşALLAH.... nasıl yorumlarsan öyle derler ya...Canım hayra çıkar inşallah rüyan.Rüyada beyaz görmek iidir derler mutluluk,muradının olacagı falan diye yorumlarlar eskiler inşallah senin rüyanda mutlu bi habere çıkar.
ilaçlardan olur tabi Leylacım...fisfisfis
annene katılıyorum...anneler doğru söyler...bu gün aslında pek moralim fazla yok gibi...adetimin 4günü ama nerdeyse bitti sanki adetim..her zaman 6-7 gün sürüyordu...ilaçlarmı böyle yaptı acaba ya...fisfisfis
Eh zengin sayılır işte çok aşırı zengin degil de.Çok pinti ama bi klima bile almadı odama ya.Eski buroda büyükdü oda masalar bi odadaydı tek klima vardı orda herkes faydalanıyodu şimdi yeni buroya geçtik herkesin ayrı odası var ee tek klima var paylaşamadık klimayı:)))))) Şimdi boşta duruyo kurulmadı 2 klima daha alamadı şuraya sinir ediyo beni bari havuz yaptırsın dimi öle serinliyelim:))))Klimayı almayan havuzmu yaptırır hiç bende aç tavugun rüyasında darı gördügü gibi havuz deyip duruyorum:)))))
Havuz dediniz aklıma geldi...
bizde yarın denize gitcez...
bi gircem denize 2-3 haftanın sıcaklığıyla cossss diycek su :)))
şimdi doğru dedin pintiyle yapacak bişey yok...sempatiksalakcinniEh zengin sayılır işte çok aşırı zengin degil de.Çok pinti ama bi klima bile almadı odama ya.Eski buroda büyükdü oda masalar bi odadaydı tek klima vardı orda herkes faydalanıyodu şimdi yeni buroya geçtik herkesin ayrı odası var ee tek klima var paylaşamadık klimayı:)))))) Şimdi boşta duruyo kurulmadı 2 klima daha alamadı şuraya sinir ediyo beni bari havuz yaptırsın dimi öle serinliyelim:))))Klimayı almayan havuzmu yaptırır hiç bende aç tavugun rüyasında darı gördügü gibi havuz deyip duruyorum:)))))
bende öyle düşünüyorum canım..dün akşam klomene de başladım..5 gün kullancam biri gitti kaldı 4 gün...sonra ayın 17 sinde doktor yımırtama bakcek...hehehheh sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyinşALLAH arkadaşım inşALLAH.... nasıl yorumlarsan öyle derler ya...
ağzına saglık... di mi beyaz iyidir....
ilaçlardan olur tabi Leylacım...
bilmezmisin özelliklede tam ilacları yani,, direkt adeti etkiler... gecikmeside ondanmış demek... az gelmesi de ondan.. hem o tamamlar yine 6-7 günü azcık gele gele.... üzülme.. üzülmek hic iyi değil biliyorsun..
oh oh sen gir denizlere bakalım...bizde burda yanalım...Havuz dediniz aklıma geldi...
bizde yarın denize gitcez...
bi gircem denize 2-3 haftanın sıcaklığıyla cossss diycek su :)))
Leyla bugün şarkı göndermiyon kimseye nerde kaldı bizim şarkılar?
canım ya bugün evdeyim şarkı dinlemiyorum..o yüzden gönderemedim...ama istersen bir tane sana gönderem...demet akalın söylüyor evli mutlu çocukluuuu benden sana şekerim..bayanssulusmile :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?