30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

günaydın canım...nasılsın özlemcim..?boshayallersmile yazını yeni gördüm...gittigidiyordan sipariş yapıyordum...

iyiyim canım teşekkür ederim sabah vardın kayboldun bi ara bende takılıyodum başka formlarda.Sen nasılsın sıcaktan oturdugum yerde suyum çıktı ya işyerinin bahçesine havuz yaptıralım diyorum patrona sıcakta çalışılmıyo arada gider serinleriz havuzda:)))

olacak inşallah bitanem hepimizin olacak....:teytey: :teytey: :teytey: sonra burda hepbirlikte halay çekecezzz..hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Ondan diyon yani Leylacım....
Kız komedi filmi izlediydik ama....
Annemde korkutmuşlar seni yatsıyı kılmadan yattın gene dimi dedi...
hı hıııı... uyuyakalmışım dedim ((

bende iyiyim şekerim...valla havuz fikri süpermiş...patronun zengin galiba heee -tatlicadiarzu-

Canım hayra çıkar inşallah rüyan.Rüyada beyaz görmek iidir derler mutluluk,muradının olacagı falan diye yorumlarlar eskiler inşallah senin rüyanda mutlu bi habere çıkar.

fisfisfis
Ondan diyon yani Leylacım....
Kız komedi filmi izlediydik ama....
Annemde korkutmuşlar seni yatsıyı kılmadan yattın gene dimi dedi...
hı hıııı... uyuyakalmışım dedim ((

annene katılıyorum...anneler doğru söyler...bu gün aslında pek moralim fazla yok gibi...adetimin 4günü ama nerdeyse bitti sanki adetim..her zaman 6-7 gün sürüyordu...ilaçlarmı böyle yaptı acaba ya...fisfisfis

bende iyiyim şekerim...valla havuz fikri süpermiş...patronun zengin galiba heee -tatlicadiarzu-

Eh zengin sayılır işte çok aşırı zengin degil de.Çok pinti ama bi klima bile almadı odama ya.Eski buroda büyükdü oda masalar bi odadaydı tek klima vardı orda herkes faydalanıyodu şimdi yeni buroya geçtik herkesin ayrı odası var ee tek klima var paylaşamadık klimayı:)))))) Şimdi boşta duruyo kurulmadı 2 klima daha alamadı şuraya sinir ediyo beni bari havuz yaptırsın dimi öle serinliyelim:))))Klimayı almayan havuzmu yaptırır hiç bende aç tavugun rüyasında darı gördügü gibi havuz deyip duruyorum:)))))

Canım hayra çıkar inşallah rüyan.Rüyada beyaz görmek iidir derler mutluluk,muradının olacagı falan diye yorumlarlar eskiler inşallah senin rüyanda mutlu bi habere çıkar.
inşALLAH arkadaşım inşALLAH.... nasıl yorumlarsan öyle derler ya...
ağzına saglık... di mi beyaz iyidir....

ilaçlardan olur tabi Leylacım...
bilmezmisin özelliklede tam ilacları yani,, direkt adeti etkiler... gecikmeside ondanmış demek... az gelmesi de ondan.. hem o tamamlar yine 6-7 günü azcık gele gele.... üzülme.. üzülmek hic iyi değil biliyorsun..

Havuz dediniz aklıma geldi...
bizde yarın denize gitcez...
bi gircem denize 2-3 haftanın sıcaklığıyla cossss diycek su :)))

ayy o klima sorunu bizde de var... bizim oda da var da... yan odada yok...
gelip gidip ne serinmiş ohhh...üşüdüm ben ya... böyle calışmaya calışma mı denir..ohhhh.... diyip diyip gidiyolar... halbuki biizim odanın iişi onlardan cok... hiç onu düşünmüyolar... tamam üzülüyorum ama yapcak bişi yok ki.. para toplayıp alalım dedik.. onada izin vermiyor müdür.... ( öyle işte..

Ay ne güzel bizim içinde yüz bol bol.Ama sıcakta fazla kalma bizde hafta sonu gitmiştik 1 günlük diye ben hiç sudan çıkmadım.Akşam dönüyoruz her tarafım öle yanmışki görsen acırsın halimi herkes acıdı ah vah diyolar((Sonra iki hafta çektim o acıyı resmen kızarmış tavuk gibi olmuşum:))))pantolon giyemiyodum yanıktan bide güneşe çıkınca daha bi beter sızı anlatamam ya.Tam o hafta aşılamam yapılacaktı doktor kolu degdi bacagıma çıglık atmamak için kendimi zor tuttum.Sende benim gibi olma dikkat et.

şimdi doğru dedin pintiyle yapacak bişey yok...sempatiksalakcinni

bende öyle düşünüyorum canım..dün akşam klomene de başladım..5 gün kullancam biri gitti kaldı 4 gün...sonra ayın 17 sinde doktor yımırtama bakcek...hehehheh sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

oh oh sen gir denizlere bakalım...bizde burda yanalım...

Leyla bugün şarkı göndermiyon kimseye nerde kaldı bizim şarkılar?

canım ya bugün evdeyim şarkı dinlemiyorum..o yüzden gönderemedim...ama istersen bir tane sana gönderem...demet akalın söylüyor evli mutlu çocukluuuu benden sana şekerim..bayanssulusmile :teytey: :teytey: :teytey:

Ben kremlenip girerim Özlemcim...
ama dediğin gibi tam öğlen saatinde girmemek gerek.. biz zaten 2de anca cıkasrız evden 3 de anca gireriz denize... 7-8 e kadar işte.... yanmam inşALLAH.... ramazan girmeden dedik son kez gidiverelim.. :)

canım ya bugün evdeyim şarkı dinlemiyorum..o yüzden gönderemedim...ama istersen bir tane sana gönderem...demet akalın söylüyor evli mutlu çocukluuuu benden sana şekerim..bayanssulusmile :teytey: :teytey: :teytey:

Ben çalışıyorum(((Teşekkür ederim evli mutlu çocuk henüz yok ama inşallah olucak:))))

İşte ankara İzmir farkı kuzum :)))
Ankaralılar hep ankarayı daha cok severler ya...
gerci denizi olmasa izmir bir hiçç.... köy gibi.. (

elfida sen nerde yaşıyorsunnn?ne mezunusun abacam...merak ettim...yazmamışın profilede...geçiştirmişsin...sakıncası yoksa tabi canım...boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…