İşte ankara İzmir farkı kuzum :)))
Ankaralılar hep ankarayı daha cok severler ya...
gerci denizi olmasa izmir bir hiçç.... köy gibi..(
İşte ankara İzmir farkı kuzum :)))
Ankaralılar hep ankarayı daha cok severler ya...
gerci denizi olmasa izmir bir hiçç.... köy gibi..(
özlemcim senin için radyo açtım tvden...heheheh senimi kırcaz kızzzz şekerrrsempatiksalakcinni
evvvvvveettttt sayın seyirciler değerli dinleyicilerim...şimdide dj niz leyladan yeşim salkım geliyor deli mavi diyor yeşimcim...buda hepinize gitsin...hadi bakemmmmmm...biraz slovv takılalım..hehehhe zemuszemus
nisanda izmirdeydim...hakketten öyle deniz olmasa boş yani...ordan bodruma geçtik..tatil için..orası süperdi ya...denize hayran kalıyor insan..çeşmeye de gittik bodruma geçmeden...çeşmenin denizi harika tertemiz..dibi görünüyor ya...süperdi...kaydirigubbakcemile2 :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Leylacım yüksek lisans mezunuyum Fen fakültesi matematik bölümü...
Ama kpss ile memur olanlardanım, ögretmen olamadık maliyeci olduk yani....
büroda meraklı tipler cok.. o yüzden gündüzleri girmem topiğe, bazen meraktan nick girmeden okuyorum ancak cok zaman ona bile vaktim olmuyor... öyle işte... eşimde polis... buugn geceye gidecek hala uyanmasını bekliyorum kahvaltı yapmak için... uyandırmıyorum da gece uykusu gelmesin diye kıyamıyorum... cocuk yok malum bizim evin halleri bu kadar işte :))
İzmirdemisin sen?Ben afyondayım bizimde hamalarımız var oh sıcacık bu sıcakta da hiç gitmedi ama neyse idare edin artık
değerlendirin tabiii..gezmek sarıyor valla...çocuk olunca fazla gezemen heee şimdi değerlendir hehehehe sempatiksalakcinnibodrumagidemedim daha Leylacım ama gidecegim inşALLAHH şarka gitmeden...
eşimin Mardine tayini cıktı, tüp bebek yapacagız diye dilekçe verdi 1 sene durdur du.. sneey mardinin yolları gözüküyor kesin...
bu sen egezebilidğimiz kadar geziyoruz.. ilk fırsatta.. akşamları bile degerlendiriyoruz.... zemuszemus
ahandaaa....
cok severim deli-mavi yihemen caıyruom... iyi aklıma düşürdün...
hamalar ne kız??
ben duymadım ya hiç..
ben afyonun kaymağını bilirim ve ok severim...
o şekerleme olanı değil ama gercek manda sütü kaymagını...
hımmm olsada yesem ekmeğe sürüppp... :kedi:
Allah mutluluğunu bozmasın bitanem...çok memnun oldum tanıştığıma hepinizle...bizde mühendis ailesiyiz...çocukta hepimizi eklenecek inşallah canım benim...evli mutlu ve çocuklu olcasss hehehheheh opuyorumnanaktan
yaşar söylüyor gel benimle çok çok uzaklara diyor buda sana elfidacım....:teytey:
değerlendirin tabiii..gezmek sarıyor valla...çocuk olunca fazla gezemen heee şimdi değerlendir hehehehe sempatiksalakcinni
bende çok severim....şimdide aşkın nur yengi söylüyor serserim benim deli dolu sevgilim diyor...buda özlemciğime gitsin hehehehehhe....naniknanik naniknanik naniknanik
Sen nerde calışıyorsun Leylacım?=[/QUO
tarım sektörü diyelim...tugeme bağlı çalışıyoruz...memırız işte heheheh sempatiksalakcinni
ay hamam diycektim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaymak gönderim sana şekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?