30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

İşte ankara İzmir farkı kuzum :)))
Ankaralılar hep ankarayı daha cok severler ya...
gerci denizi olmasa izmir bir hiçç.... köy gibi.. (

nisanda izmirdeydim...hakketten öyle deniz olmasa boş yani...ordan bodruma geçtik..tatil için..orası süperdi ya...denize hayran kalıyor insan..çeşmeye de gittik bodruma geçmeden...çeşmenin denizi harika tertemiz..dibi görünüyor ya...süperdi...kaydirigubbakcemile2 :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

evvvvvveettttt sayın seyirciler değerli dinleyicilerim...şimdide dj niz leyladan yeşim salkım geliyor deli mavi diyor yeşimcim...buda hepinize gitsin...hadi bakemmmmmm...biraz slovv takılalım..hehehhe zemuszemus

Leylacım yüksek lisans mezunuyum Fen fakültesi matematik bölümü...
Ama kpss ile memur olanlardanım, ögretmen olamadık maliyeci olduk yani....
büroda meraklı tipler cok.. o yüzden gündüzleri girmem topiğe, bazen meraktan nick girmeden okuyorum ancak cok zaman ona bile vaktim olmuyor... öyle işte... eşimde polis... buugn geceye gidecek hala uyanmasını bekliyorum kahvaltı yapmak için... uyandırmıyorum da gece uykusu gelmesin diye kıyamıyorum... cocuk yok malum bizim evin halleri bu kadar işte :))

bodrumagidemedim daha Leylacım ama gidecegim inşALLAHH şarka gitmeden...
eşimin Mardine tayini cıktı, tüp bebek yapacagız diye dilekçe verdi 1 sene durdur du.. sneey mardinin yolları gözüküyor kesin...
bu sen egezebilidğimiz kadar geziyoruz.. ilk fırsatta.. akşamları bile degerlendiriyoruz.... zemuszemus

Allah mutluluğunu bozmasın bitanem...çok memnun oldum tanıştığıma hepinizle...bizde mühendis ailesiyiz...çocukta hepimizi eklenecek inşallah canım benim...evli mutlu ve çocuklu olcasss hehehheheh opuyorumnanaktan
yaşar söylüyor gel benimle çok çok uzaklara diyor buda sana elfidacım....:teytey:

İzmirdemisin sen?Ben afyondayım bizimde hamalarımız var oh sıcacık bu sıcakta da hiç gitmedi ama neyse idare edin artık

hamalar ne kız??
ben duymadım ya hiç..
ben afyonun kaymağını bilirim ve ok severim...
o şekerleme olanı değil ama gercek manda sütü kaymagını...
hımmm olsada yesem ekmeğe sürüppp... :kedi:

Gel benimle çok çok uzaklara
Hüzünlerini bir parça aşkla değiştir
Gel benimle bilinmez duraklara
Mevsimlerini bir dalga yaza dönüştür

Bırak
Dudaklarından benler okunsun
Bırak
ellerim saçlarına dokunsun
Bırak
kulaklarımdan sesin uğulsun
Bırak
Ellerim saçlarına dokunsun

Söz veriyorum
herşey çok güzel olacak
sadece sen ve ben..

değerlendirin tabiii..gezmek sarıyor valla...çocuk olunca fazla gezemen heee şimdi değerlendir hehehehe sempatiksalakcinni

ahandaaa....
cok severim deli-mavi yihemen caıyruom... iyi aklıma düşürdün...

bende çok severim....şimdide aşkın nur yengi söylüyor serserim benim deli dolu sevgilim diyor...buda özlemciğime gitsin hehehehehhe....naniknanik naniknanik naniknanik

hamalar ne kız??
ben duymadım ya hiç..
ben afyonun kaymağını bilirim ve ok severim...
o şekerleme olanı değil ama gercek manda sütü kaymagını...
hımmm olsada yesem ekmeğe sürüppp... :kedi:

ay hamam diycektim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaymak gönderim sana şekerim.

amin arkadaşım amiiinnn...
RABBİM kimsenin huzurunu bozmasın... evdeki huzursuzluk cok kötü olsa gerek....
bizde eşimle iyi geciniyoruz diye avunuyoruz işte...
,bi arkadaşım var 5 yılıdr bebekleri olmuyor.. diyorki nazar boncugumuz bizim napalım.. ALLAH herkesi cok mutlu etmez ki başkaları kıskanıp özenmesin diye...bizede bunu layık göröüş... eşim kötü olsada cocugum olsa daha mı iyi olurdu diye cok düşündüm zamanında... ama böyle huzurluyum şimdi diyor...
cok doğru di mi....
hayırlısı diyrom ben ... hiç cümle kurmam bu konularda... ama cok hoşuma gitmişit o cümleleri....

gençligimin sarkısı bu ya çok teşekkür.

ay hamam diycektim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaymak gönderim sana şekerim.

haaa hamam...
evet.. sandıklı kaplıcaları var dimi...
annem babannemi götürmüştü bi ara.. biliyoruz...
kaymak istedi canım ya... biride börek istemişti di mi Leylacım...
napcaz ay biz bu boğazla hııı eyvahedigeldismile

kaplıcaların faydası vr di mi özlemcim ya...
benim bacaklarlım cok fena agrıyor... romatizma değil dedi doktor...
Kanımca varis var ama bi gidemedim kalp-damar a...
iyi gelirmi sence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…