recaaa ederim ne demehhh ifenim...sırnaşık şeygençligimin sarkısı bu ya çok teşekkür.
arkadaşın doğru söylemiş canım...herşeyin hayırlısı için dua etmek lazım...olmuyor diye üzülmemek lazım...anne babasını öldüren katil evlatlar bile oluyor görüyoruz tvlerde falan...o yüzden verecekle ALLAH hayırlısını versin...hayırsızsa geri dursun...ben hep böyle dua ederim....zemuszemusamin arkadaşım amiiinnn...
RABBİM kimsenin huzurunu bozmasın... evdeki huzursuzluk cok kötü olsa gerek....
bizde eşimle iyi geciniyoruz diye avunuyoruz işte...
,bi arkadaşım var 5 yılıdr bebekleri olmuyor.. diyorki nazar boncugumuz bizim napalım.. ALLAH herkesi cok mutlu etmez ki başkaları kıskanıp özenmesin diye...bizede bunu layık göröüş... eşim kötü olsada cocugum olsa daha mı iyi olurdu diye cok düşündüm zamanında... ama böyle huzurluyum şimdi diyor...
cok doğru di mi....
hayırlısı diyrom ben ... hiç cümle kurmam bu konularda... ama cok hoşuma gitmişit o cümleleri....
kaplıcaların faydası vr di mi özlemcim ya...
benim bacaklarlım cok fena agrıyor... romatizma değil dedi doktor...
Kanımca varis var ama bi gidemedim kalp-damar a...
iyi gelirmi sence...
Canım ben evlendigimde çok zayıftım geldim afyona kaymakları,pişmaniyeleri yiye yiye şiştim şimdi eski fotograflara bakıp ah çekiyorum.klava: klava:
recaaa ederim ne demehhh ifenim...sırnaşık şey
arkadaşın doğru söylemiş canım...herşeyin hayırlısı için dua etmek lazım...olmuyor diye üzülmemek lazım...anne babasını öldüren katil evlatlar bile oluyor görüyoruz tvlerde falan...o yüzden verecekle ALLAH hayırlısını versin...hayırsızsa geri dursun...ben hep böyle dua ederim....zemuszemus
şimdidi tarkan çıktı bende bu parçayı çok severim buda bana gelsin barüüü...kızzz özlem sende bana armağan etsene heeeklava:
bu parçaya kim talippp...açık artırmayı açıyorumm hadin kızlar....sezen aksu söylüyor tükeneceğizzzzzzzz sempatiksalakcinni
özlem yaaa biz izmire giderken afyon yolu yapılıyordu berbattı...o yol bizi öldürdü...gece bir yandan yağmurrr korku filmi gibiydi...valla ecel teri döktuk o yolda...kötü anılar hatırlatıyor bana heeee...eşim Allahtan güzel kullanıyordu arabayıda ..atlattık yanii delikafadulden
Şebnem Ferah Korkarak yaşıyorsan. leylacım sana gelsin istedin sen açtım bu çıktı:))9
:teselli: yaştan da oluyo azcık... e kaymaga hele kaymaklı kadayıfada adaaynalımaz...Canım ben evlendigimde çok zayıftım geldim afyona kaymakları,pişmaniyeleri yiye yiye şiştim şimdi eski fotograflara bakıp ah çekiyorum.klava: klava:
Üzülme der Mevlana ve devam eder, bir yanda korku bir yanda ümit varsa iki kanatlı olursun, tek kanatla uçulmaz zaten. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunualmaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin? (Hz. Mevlana)
oy oy bu kadını sevmem değişelim plsss başka parça istiyremmmmm :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
hareketli olursa fena olmaz...eeee ne demişler özlemcim nirde hareket orda bereket...hehehehe -tatlicadiarzu-
ben 3 üalayım Leylam...
:teselli: yaştan da oluyo azcık... e kaymaga hele kaymaklı kadayıfada adaaynalımaz...
ooofff offff
hakkten de öyle yaşıyoruz her anlamda...
cocuk istiyoruz hem korkuyoruz hem olacak diye ümitleniyoruz...
ibadet ediyoruz bu neki yaşam tarzına baksana bi ibadetle olur mu yanacagız diyoruz, bir yandan da RABBİM in affı büyük diyip cennet için ümitleniyoruz....
cok begendim bu sözü Özlemcim...
tamam canım...özlemmmmmmm sen kaç numarayı alıyorsun....2 mi 1 mi...sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?