30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Üzülme der Mevlana ve devam eder, bir yanda korku bir yanda ümit varsa iki kanatlı olursun, tek kanatla uçulmaz zaten. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunualmaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin? (Hz. Mevlana)

gençligimin sarkısı bu ya çok teşekkür.
recaaa ederim ne demehhh ifenim...sırnaşık şey

arkadaşın doğru söylemiş canım...herşeyin hayırlısı için dua etmek lazım...olmuyor diye üzülmemek lazım...anne babasını öldüren katil evlatlar bile oluyor görüyoruz tvlerde falan...o yüzden verecekle ALLAH hayırlısını versin...hayırsızsa geri dursun...ben hep böyle dua ederim....zemuszemus

şimdidi tarkan çıktı bende bu parçayı çok severim buda bana gelsin barüüü...kızzz özlem sende bana armağan etsene heee klava:

kaplıcaların faydası vr di mi özlemcim ya...
benim bacaklarlım cok fena agrıyor... romatizma değil dedi doktor...
Kanımca varis var ama bi gidemedim kalp-damar a...
iyi gelirmi sence...

Canım ben evlendigimde çok zayıftım geldim afyona kaymakları,pişmaniyeleri yiye yiye şiştim şimdi eski fotograflara bakıp ah çekiyorum.klava:klava:

bu parçaya kim talippp...açık artırmayı açıyorumm hadin kızlar....sezen aksu söylüyor tükeneceğizzzzzzzz sempatiksalakcinni

Canım ben evlendigimde çok zayıftım geldim afyona kaymakları,pişmaniyeleri yiye yiye şiştim şimdi eski fotograflara bakıp ah çekiyorum.klava:klava:

özlem yaaa biz izmire giderken afyon yolu yapılıyordu berbattı...o yol bizi öldürdü...gece bir yandan yağmurrr korku filmi gibiydi...valla ecel teri döktuk o yolda...kötü anılar hatırlatıyor bana heeee...eşim Allahtan güzel kullanıyordu arabayıda ..atlattık yanii delikafadulden

Şebnem Ferah Korkarak yaşıyorsan. leylacım sana gelsin istedin sen açtım bu çıktı:))9

bu parçaya kim talippp...açık artırmayı açıyorumm hadin kızlar....sezen aksu söylüyor tükeneceğizzzzzzzz sempatiksalakcinni

Ben ben ben sezen aksu hayranıyım

Şimdi yollar çok güzel canım çift yol otoban gibi valla:)))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Şebnem Ferah Korkarak yaşıyorsan. leylacım sana gelsin istedin sen açtım bu çıktı:))9

oy oy bu kadını sevmem değişelim plsss başka parça istiyremmmmm :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
hareketli olursa fena olmaz...eeee ne demişler özlemcim nirde hareket orda bereket...hehehehe -tatlicadiarzu-

top yirmide son 3 şarkı var aranızda paylaşın hanginiz kaç numarayı alıyor..sona kalan numarada benim olur...acele edin...akannehir

:teselli: yaştan da oluyo azcık... e kaymaga hele kaymaklı kadayıfada adaaynalımaz...
ooofff offff

hakkten de öyle yaşıyoruz her anlamda...
cocuk istiyoruz hem korkuyoruz hem olacak diye ümitleniyoruz...
ibadet ediyoruz bu neki yaşam tarzına baksana bi ibadetle olur mu yanacagız diyoruz, bir yandan da RABBİM in affı büyük diyip cennet için ümitleniyoruz....

cok begendim bu sözü Özlemcim...

sositososito sositososito sositososito Bende sevmiyorum onuda açtım o çıktı.Ozaman sana Tarkandan İşim olmaz gelsin.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3sositosositosositososito

Bende begendim paylaşmak istedim.

hayriyecim gelmedi nerelerde kaldı acep, akşam onu yalnız bıraktım mecburen yani...gelir inşallah bugün...hayriyeeeeeeee sesimi duyuyorsan gelince zile bass...heheheh kaydirigubbakcemile zor kullanmaya mecbur etme bizi...öpüyorum geshenkcim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…