30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

eveeettttttt sırada dünyalar güzeli arkadaşımız özlemcimin şarkısı var...zirvenin ortağı hande yenerrrrr bodrum diyorrrrrrrrr dinleyin anacımmmm...eheheheh olumunekankayizsmile

iyi hande yenerden kurtardım...sevmiyorum ben o kadını...
,bana sevdiğpim biri cıksın.. zira küserim sana Leylacım

haaa poşet mi..
neden kaçırdım acep...
mutfaga gidip geliyrum arkdaşım ya...
eşimi uyandırayım arıtk kahvaltı hazırlayıp...
zira benn kendim açlıktan öleciiim....

seni çöpe atacağım poşete yazıp...
bi sigara yakacagım poşete yazıkkk....

severim severim.. arabada giderken bagıra bagıra söylerim....
teşekkür Leylacım sarkı için....
güsel şarkı...
sevmediğim sarkı cıkaydı teşekkür neyim etmezdimmmmm.... naniknanik

sırada zirvedeki parça var.......mecnunun leylası için geliyorrrrrrrrr....mecnun azmı yemin etmiş leylanın başı içinnn...heheheheh...sempatiksalakcinni ben en çok bu parçayı seviyrem...
Mem nelere gark olmadı zinin ateşi için
Ferhat dağı delmedimi Şirinin düşü için
Kusur ise her saniye her yerde seni anmak
Mecnun azmı yemin etti Leylanın başı için

Gözlerinin dokunduğu her mekan memleketim
Bakı verde uzamasın gurbetim esaretim
Ahmet Arif hasretinden prangalar eskitmiş
Beni böyle eskitense prangalı hasretin

Sana yine sana yandım Nesimide dün gece
Gözlerinle yüzüleyim bend olayım hallaca
Böyle hüküm buyurmuşlar Tanrılar divanında
Ha ben sana yollanmışım ha Muhammet miraca

cümle cihan güzellerin yüzlerine ben örsün
gözlerin balyozu oldu içerimdeki örsün
ruhumdaki fırtınalar merihi usandırdı
Nuh'a haber eyleyinde gelsinde tufan görsün.

reca ederim ne demehhhh ifenimm ...size bütün poşetler feda olsun..yap bakem kahvaltını güzel güzel kocişinleee...romantik romatik uyandır eşini heeee Şeniz bende bişeyler yiyem acıktım ziraaa cokacimcoook

Loveli de baktı kaçtı ...
zira vakti yok herhal...
Öpüyoruz Loveli yi de....

bende kaçar ...
Romantik mi uyandırayım....
İyi hadi pekim öyle olsunnnn :kedi:

offffffffffff bu parça beni bitiriyorrrrrrrr...seviyorum ulennnnnnnnnnnnnnnn............aylinnnnnnn aç bana ordan bir çamlıca gazozu tontişimmmmmmmmmmm.......sempatiksalakcinni

kızlarrr bir kasa gazoz gönderinnnnnnnnnnnnnnn................mecnun azmı yemin etti leylanın başı için....seviyorummmmmmm uleynnnnnnnnnnnnnnnnn.........gözlerinin dokunduğu her mekan memleketim diyorrrrr.......ağzına sağlık mazlum çimennnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2

acımasss acımasss ilerisini düşün yaparken...heheheh geçmiş olsun cıss bitti bilem bak...sempatiksalakcinni:1hug:

Birazcık acıdı ama geçti.Zaten bebek için olmasa hayatta yaptırmam bu kadar igne.Kendimi bildim bileli sayılıdır igne yaptırdıgım.Bu sene rekor kırdım hemde kendim yapıyorum ki başkası yaparken bile aglayan ben kendi kendime igne yapıyorum bu benim için büyük gelişmezemuszemus zemuszemus

özlemcim ne iğnesi..
tedavidemisin sen???

Aşılama yaptırıcam ben canım geçen ay yaptırdım olmadı bu ikinci aşılama olucak.

Anladım özlemcim...
Hayırlı olsun tedavin...
Sonu güzel olsun inşALLAHH...
Öpüyroum ikinizide ...
,cıkıyorum şimdilik...

Kız Leyla...
1 numarada o mu cıktı ??
ne sans kuzum sendeki boshayallersmile
tşk canımın içi....şanslıyımki sizler gibi güzel dostlarım var..opuyorumnanaktan

tebrikler özlemim...iğne yapabilmek de güzel..inşallah gelecek bebiş bu sefer.hayırlısıyla canım...:CüvCüv: hamile kıyafetin benden hehehehe :dance: :dance: :dance:

cısss yaptım kendime geldim accık acıdı sonra geçti .Afiyet olsun sana.
saol canım...zemuszemus

Anladım özlemcim...
Hayırlı olsun tedavin...
Sonu güzel olsun inşALLAHH...
Öpüyroum ikinizide ...
,cıkıyorum şimdilik...
nereye kısss elfidam hada karpızz keseceydik..hehehe -tatlicadiarzu- yine gel tatlım bekleriz...biz hep buralardayızz...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…