benim tüp bebek denemesi değil normal deneme daha oralara gelmedik inşallah gerek kalmaz. klomende daha vermedi dr bu ay da bekliycez bakalım hayırlısı. benim cumartesi regli bitiyor okurum bende yasin falan . inşallah tabi paylaşalım ramazanda daha çabuk okur herkes. incir kürünü deneyimmiki soğan kürü bitince bilemedim
benim tüp bebek denemesi değil normal deneme daha oralara gelmedik inşallah gerek kalmaz. klomende daha vermedi dr bu ay da bekliycez bakalım hayırlısı. benim cumartesi regli bitiyor okurum bende yasin falan . inşallah tabi paylaşalım ramazanda daha çabuk okur herkes. incir kürünü deneyimmiki soğan kürü bitince bilemedim
Merhabalar kızlar neler var neler yok? Son havadisler nasıl? Dualara devam dimi? Ramazan'a az kaldı. herkes tatilden dönecek artık dualarımıza hız verelim. Bu sene hatime başlıyor muyuz? Bşlıyorsak eğer bana da cuz verin. Yasinden de 5 tane ekleyin inşallah. Biz iyiyiz işallah hep size dua ediyoruz teyzeleri..Evde ufak tefek hazırlıklar yapıyoruz malum herşeyi kendimiz yapıcaz. Yani sürprizler var mı? Bakalım bu sene yine ramazan sonu patlaması yaşayacak mıyız?
Kızlar fena halde başım dönüyor. Kapatmak zorundayım. Hepinizi öpüyorum...
bana sorarsan sen önce eşinle beraber gerekli tüm tahlillerini yaptır.. sakın ne olduğunu bilmeden kür uygulama.. incir kürü tembel kalitesiz yumurtalar için yapılıyor belki sende hiç sebep yok... eşinde durum ne acaba.. bunları bilmeden yanlış şeyler yapmış olma .. anladığım kadarıyla doğal yoldan olması için 6 aydır deneme yapıyorsun.... ne zamandan beridir var bebek isteğin?? yaşın kaç?? hiç hamile kaldınmı?? kaç yıllık evlisin?? biraz bunlardan bahsedebilirsen daha aydınlanırız bizde sana uygun doğru cevaplar vermiş oluruz.. anlaştıkmı yerimseniben
güzeller ne alemsdesiniz benim int bağlatım gıcık etti iki de bir kesiliyor nedense
6 yıldır evliyim marttan beri deniyoruz daha önce condomla korunuyorduk. yoğun bir işte çalışıyordum bebeği hep erteledim. hemen olur sandım ne bileyim böyle uğraşılacağını bilsem bu yaşıma kadar ertelemezdim. ne kariyer için ne ev için hiç birşey için değmezmiş. yani mart ayından beri deniyoruz en son 5. denemde de başarısız olduk bu ay eşimde bende tetkiklere başlayalım diyorduk bir sorunmu var acaba diye ama dr 1 ay daha bekleyin dedi bizde eylülü bekliycez inşallah bu ay olurda gerek kalmaz tedavilere. şimdiye kadar hiç hamile kalmadım tabi düşük falan da yok. bilmiyorumkismile. en son martta hiç bebek için deneme yapmadan dr a gittim bi sorun varnı dedim test falan yaptı yumurtalıklara baktı ultrasanla iyi sorun yok değerler normal dedi. bizde o zamandan beri deniyoruz. :Saruboceq:
güzeller ne alemsdesiniz benim int bağlatım gıcık etti iki de bir kesiliyor nedense
bendede çok yavaş, geç bağlanıyorum, her an gitti gidecek gibi.
canım olur inşallah. bak korunmuşsun yıllarca daha yeni başlamışsın denemeye.. madem sorunda yok.. olacağına bırak ve çalışmalara devam et... rahat stressiz ol... şu anda hormonların yumurtalıklarında normalse bir müddet daha kür yapma istersen bakarsın yine olmazsa yumurtanı güçlendirecek şeyler yapabilirsin eşine de sperm arttırıcı keçiboynuzu kürü falan yaparsın.. 6 ay çok değil çünkü.... burada takıl bize sohbet muhabbet geçer zaman anlamazsın inşallah o arada bebişinde gelir. dualarımıza da devam ederiz.. eh gerisi Allahtan..
kıss loveli özledim ben seniii.. karşılaşamaz olduk... sıcaklar ne alemde?? isilik oldunmu yoksaa.... int bağlantında sıcağa dayanamıyor olabülürmü ... sırnaşık şey
ayh kıslar bir türk filmi var tv de, esas kıza tecavüz etti esas oğlan hem de deniz kenarında dalgalar yani tuzlu sular gazozla karışa karışa, kız hamile!!! akannehir
hep bu filmlerin yüzünden zaten!! pırt diye olmuyo diye sıyırdıksempatiksalakcinni
ayh kıslar bir türk filmi var tv de, esas kıza tecavüz etti esas oğlan hem de deniz kenarında dalgalar yani tuzlu sular gazozla karışa karışa, kız hamile!!! akannehir
hep bu filmlerin yüzünden zaten!! pırt diye olmuyo diye sıyırdıksempatiksalakcinni
söyle o int bağlanına gitmesin bir yere.. sıkıca bağla onu.. seni bize ulaştıran tek şey o... loveli sende iyice bağla yok gitmek de kızın accık kaydirigubbakcemile2
sinoşummmm gözün aydınn :) hadi kavuştunuz şükür, maşallah Allah ayırmasınhb nasılsın leylaaa
geçmişi yarım yamalak okudum atlayarak vaktim
yok diye üstün körü okumak zorunda kalıyorum
geshenk aylin çılgın kaçırdım sizleri sezen loveli tenta
nasılsınız kızlar eşim karnıma dokundu çıkmışmı diye
zaten gözümden uyku akıyodu buakşam bütün gazozları ben ısmarlıyorum
garibim yorgunluktan mahvolmuş uçak rotar yapmış
kızlar mısırdan geldi kocam 3 aylık bir iş vardı bitti
şimdi kısmet nereye bakalım doğumda yanımda olacak mı oda belli değil
oyyyyyyyyyyyy gensenkimm araştırmış benim için, nası duygulandım kıssolumunekankayizsmileböyle bir örnek vereyim dedim...
bu hocaya sormuş bir hatun kişi mesela bak hoca ne demiş...
Ateşli hastalık sonucu aspermi/ 04/04/09 15:46
Merhaba eşim 38 yaşında üroloğa gitmeyi kesinlikle reddeden bir erkek. İş başa düştü. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, Allah sizi darda koymasın.
Bir buçuk ay kadar önce eşim grip olmuş , çok ağır ateşlenmiş ve doktora gitmemiş ve af..in dışında ilaç filan kullanmamış.Ben yanında yoktum, annesi vardı bana kızmayın :)
İlki iki hafta önce olmak üzere bir hafta arayla spermiyogram tahlili yapıldı ve sperm yokmuş. Bundan önce sperm sayısı normaldi . Şimdiyse sperm yokmuş.
Acaba bu ateşli hastalıklarda görülebilecek normal bir olay mıdır, geçici midir?
Bebek yapmayı düşünüyorum, eşimin sperm değerleri ne zaman normale döner, ben iki hafta diye duymuştum, ama bir uzmana danışmak istedim teşekkürler. Kolay gelsin , iyi akşamlar.
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
image
Merak etmeyin kimseye kızmıyorum. Kızmayada hakkım olmadığını düşünüyorum. Artık insanları olduğu gibi kabul ediyorum. Bu beni rahatlatıyoır. Neyse;
Sperm üretimini bozacak bir ateşli hastalık yoktur. Ancak çok yüksek ateş, mesela 42 derece 2-3 gün sürmüş olursa belki. BUnun sebebide akut prstatit dediğimiz hastalıksa hem ateş yapar hem meni kanalları tıkayabilir. Belkide meni kanallarında iltihabi bir nedenden dolayı tıkanıklık vardır. Bana kalırsa daha detaylı araştırma lazım. Siz 1 ay sonra tahlili tekrarlayın. Yine yoksa testis biyosisi veya kanal tıkanıklığı var mı diye film çektirin.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.
neşecimmmmmm ösledik seni nerelerdesin :) sevindim herşey yolunda maşallah, baş dönmesi normal di mi?Merhabalar kızlar neler var neler yok? Son havadisler nasıl? Dualara devam dimi? Ramazan'a az kaldı. herkes tatilden dönecek artık dualarımıza hız verelim. Bu sene hatime başlıyor muyuz? Bşlıyorsak eğer bana da cuz verin. Yasinden de 5 tane ekleyin inşallah. Biz iyiyiz işallah hep size dua ediyoruz teyzeleri..Evde ufak tefek hazırlıklar yapıyoruz malum herşeyi kendimiz yapıcaz. Yani sürprizler var mı? Bakalım bu sene yine ramazan sonu patlaması yaşayacak mıyız?
Kızlar fena halde başım dönüyor. Kapatmak zorundayım. Hepinizi öpüyorum...
oo canım benim hiç telaş yapma daha o zaman... bir yılını doldurana kadar rahat olmaya çalış, sonra tutuşur zaten eteklerin kendiliğinden :) ama inşallah çabucak gelir beben. kaç yaşındasın?6 yıldır evliyim marttan beri deniyoruz daha önce condomla korunuyorduk. yoğun bir işte çalışıyordum bebeği hep erteledim. hemen olur sandım ne bileyim böyle uğraşılacağını bilsem bu yaşıma kadar ertelemezdim. ne kariyer için ne ev için hiç birşey için değmezmiş. yani mart ayından beri deniyoruz en son 5. denemde de başarısız olduk bu ay eşimde bende tetkiklere başlayalım diyorduk bir sorunmu var acaba diye ama dr 1 ay daha bekleyin dedi bizde eylülü bekliycez inşallah bu ay olurda gerek kalmaz tedavilere. şimdiye kadar hiç hamile kalmadım tabi düşük falan da yok. bilmiyorumkismile. en son martta hiç bebek için deneme yapmadan dr a gittim bi sorun varnı dedim test falan yaptı yumurtalıklara baktı ultrasanla iyi sorun yok değerler normal dedi. bizde o zamandan beri deniyoruz. :Saruboceq:
lovelimm nasılsın fıstıkgüzeller ne alemsdesiniz benim int bağlatım gıcık etti iki de bir kesiliyor nedense
sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey evet ya saf saf yeni evliyken kondom kullandığımız halde acaba hamilemiyimki diye test falan alıyodum test yapıyodum rezillik benimki:kedi:
sinoşummmm gözün aydınn :) hadi kavuştunuz şükür, maşallah Allah ayırmasın
oyyyyyyyyyyyy gensenkimm araştırmış benim için, nası duygulandım kıssolumunekankayizsmile
neşecimmmmmm ösledik seni nerelerdesin :) sevindim herşey yolunda maşallah, baş dönmesi normal di mi?
oo canım benim hiç telaş yapma daha o zaman... bir yılını doldurana kadar rahat olmaya çalış, sonra tutuşur zaten eteklerin kendiliğinden :) ama inşallah çabucak gelir beben. kaç yaşındasın?
lovelimm nasılsın fıstık
:))))))))))) yarım saat yatmak yok, amuda kalkmak yok, sperm kaçmasın çabası yok, yumurtlama günü de yok anacım bunlarda ya her daim yımırta var hazırda ya da hep yımırtlama gününe tecavüze uğruyolar :)))))geçen tv de bi film var,aynen adamla kadın bir kere birlikte oldular, kadın dediki bişey söyleyeceğim bende dedim kesin hamiledir, hamileyim demezmi, millet mübarek, tek atışla hop hamiş kalıyor, doğru düzgün yatak yok, yorgan yok, yastık yok yani.:roflol::roflol:
sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey evet ya saf saf yeni evliyken kondom kullandığımız halde acaba hamilemiyimki diye test falan alıyodum test yapıyodum rezillik benimki:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?