30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Soğan kürü kisti temizliyor zaten, ibrahim saraçoğlu soğan küründen sonra incir kürünü tavsiye ediyor. Yumurta gelişimine iyi geliyor. Denemek istersen dene canım, ben 1 kere kürünü yaptım çok ağır geldi, içemedim, ama sonra kuru bir şekilde sabahları birkaç tane yiyordum. şimdi bıraktım. Birkaç ay yedim, bende hayıt içitm 3 ay. belkide çare ilaçlarda bilmiyorum. 27 ağustosta tedaviye başlıyacağım.

bana sorarsan sen önce eşinle beraber gerekli tüm tahlillerini yaptır.. sakın ne olduğunu bilmeden kür uygulama.. incir kürü tembel kalitesiz yumurtalar için yapılıyor belki sende hiç sebep yok... eşinde durum ne acaba.. bunları bilmeden yanlış şeyler yapmış olma .. anladığım kadarıyla doğal yoldan olması için 6 aydır deneme yapıyorsun.... ne zamandan beridir var bebek isteğin?? yaşın kaç?? hiç hamile kaldınmı?? kaç yıllık evlisin?? biraz bunlardan bahsedebilirsen daha aydınlanırız bizde sana uygun doğru cevaplar vermiş oluruz.. anlaştıkmı yerimseniben

Merhabalar kızlar neler var neler yok? Son havadisler nasıl? Dualara devam dimi? Ramazan'a az kaldı. herkes tatilden dönecek artık dualarımıza hız verelim. Bu sene hatime başlıyor muyuz? Bşlıyorsak eğer bana da cuz verin. Yasinden de 5 tane ekleyin inşallah. Biz iyiyiz işallah hep size dua ediyoruz teyzeleri..Evde ufak tefek hazırlıklar yapıyoruz malum herşeyi kendimiz yapıcaz. Yani sürprizler var mı? Bakalım bu sene yine ramazan sonu patlaması yaşayacak mıyız?
Kızlar fena halde başım dönüyor. Kapatmak zorundayım. Hepinizi öpüyorum...

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal..............23
çılgınkız...............4
loveli...........
zerdal..................28
busecan..............20
efnanim.............. 13
aylint..............
_elfida_.................2
masal0663............2
tosti........................1
gizemm79........... .3
neşemeşe...........28
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2
GESHENK............19
Dilara....................1
leylamecnun..........3
Toplam ..............271

Fetih Suresi
Geshenk........3
Kumsal...........10
Lalehan..........1
Zerdal.............14
leylamecnun...2
toplam............30
Kenzülarş Suresi
Geshenk........12
Zerdal............3
Kumsal...........1
Çılgın..............1
toplam............17
Meryem Suresi
Geshenk.........4
Zerdal..............1
Çılgın...............1
toplam.............6

Amenerresulu
leylamecnun.....2

Maşallah listemize. Ekleme yapıyorum arkadaşlar. İsimlerinizin karşılarını yine kontrol edersiniz.

Dualarımız baya ilerliyor, hergün 1 yasin okuyorum, ramazanda bitiririz inşallah, sıcaklar nedeniyle çok okuyamıyoruz. nesecim iyi olduğuna sevindik, arada böyle kendinden haber verirsen seviniriz. Hüseyin beyde iyidir inşallah. geçmiş olsun, sıcaklar sizi daha çok etkiliyor. yorma kendini, bizde seni öptük.

neşecim senden haber de aldık 5 de yasin maşallah sana..
havadisler çılgın tüpün son aşamalarında.. diğerleri aynı..
hatim hiç konuşmadık senin sayende iletelim kızlara o halde.. ne dersiniz kızlar????
inşallah patlama olacak neşecim.. senin baş dönmen normal değilmi?? hiç hamile kalmadımki bilemiyorum ne ne zaman olur :)) mazur gör :)

6 yıldır evliyim marttan beri deniyoruz daha önce condomla korunuyorduk. yoğun bir işte çalışıyordum bebeği hep erteledim. hemen olur sandım ne bileyim böyle uğraşılacağını bilsem bu yaşıma kadar ertelemezdim. ne kariyer için ne ev için hiç birşey için değmezmiş. yani mart ayından beri deniyoruz en son 5. denemde de başarısız olduk bu ay eşimde bende tetkiklere başlayalım diyorduk bir sorunmu var acaba diye ama dr 1 ay daha bekleyin dedi bizde eylülü bekliycez inşallah bu ay olurda gerek kalmaz tedavilere. şimdiye kadar hiç hamile kalmadım tabi düşük falan da yok. bilmiyorumkismile. en son martta hiç bebek için deneme yapmadan dr a gittim bi sorun varnı dedim test falan yaptı yumurtalıklara baktı ultrasanla iyi sorun yok değerler normal dedi. bizde o zamandan beri deniyoruz. :Saruboceq:

canım olur inşallah. bak korunmuşsun yıllarca daha yeni başlamışsın denemeye.. madem sorunda yok.. olacağına bırak ve çalışmalara devam et... rahat stressiz ol... şu anda hormonların yumurtalıklarında normalse bir müddet daha kür yapma istersen bakarsın yine olmazsa yumurtanı güçlendirecek şeyler yapabilirsin eşine de sperm arttırıcı keçiboynuzu kürü falan yaparsın.. 6 ay çok değil çünkü.... burada takıl bize sohbet muhabbet geçer zaman anlamazsın inşallah o arada bebişinde gelir. dualarımıza da devam ederiz.. eh gerisi Allahtan..

güzeller ne alemsdesiniz benim int bağlatım gıcık etti iki de bir kesiliyor nedense

kıss loveli özledim ben seniii.. karşılaşamaz olduk... sıcaklar ne alemde?? isilik oldunmu yoksaa.... int bağlantında sıcağa dayanamıyor olabülürmü ... sırnaşık şey

ayh kıslar bir türk filmi var tv de, esas kıza tecavüz etti esas oğlan hem de deniz kenarında dalgalar yani tuzlu sular gazozla karışa karışa, kız hamile!!! akannehir
hep bu filmlerin yüzünden zaten!! pırt diye olmuyo diye sıyırdıksempatiksalakcinni

çok teşekkürler Allah razı olsun inşallah isteyenler bir an evvel bebeklerina kavuşur. şimdilik soğan kürünü yapayımda bakalım eşime keçiboynuzu aldım bir kere içti biraz zorliyim bari iç diye. zaten ramazanda hatim bende istiyordum inşallah hatimede katılayım

geçen tv de bi film var,aynen adamla kadın bir kere birlikte oldular, kadın dediki bişey söyleyeceğim bende dedim kesin hamiledir, hamileyim demezmi, millet mübarek, tek atışla hop hamiş kalıyor, doğru düzgün yatak yok, yorgan yok, yastık yok yani.:roflol::roflol:

sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey evet ya saf saf yeni evliyken kondom kullandığımız halde acaba hamilemiyimki diye test falan alıyodum test yapıyodum rezillik benimki:kedi:

söyle o int bağlanına gitmesin bir yere.. sıkıca bağla onu.. seni bize ulaştıran tek şey o... loveli sende iyice bağla yok gitmek de kızın accık kaydirigubbakcemile2

Söyledim internet bağlantıma gitme bir yere arkdaşlar kızıyor dedim, gitmeyeceğim dedi, ama arada işlerim çıkıyor ona bakıyorum, ama sıcaktada iş hiç çekilmiyor, çıkması diye dua ediyorum.:Saruboceq:

sinoşummmm gözün aydınn :) hadi kavuştunuz şükür, maşallah Allah ayırmasın
oyyyyyyyyyyyy gensenkimm araştırmış benim için, nası duygulandım kıssolumunekankayizsmile
neşecimmmmmm ösledik seni nerelerdesin :) sevindim herşey yolunda maşallah, baş dönmesi normal di mi?
oo canım benim hiç telaş yapma daha o zaman... bir yılını doldurana kadar rahat olmaya çalış, sonra tutuşur zaten eteklerin kendiliğinden :) ama inşallah çabucak gelir beben. kaç yaşındasın?
güzeller ne alemsdesiniz benim int bağlatım gıcık etti iki de bir kesiliyor nedense
lovelimm nasılsın fıstık

sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey evet ya saf saf yeni evliyken kondom kullandığımız halde acaba hamilemiyimki diye test falan alıyodum test yapıyodum rezillik benimki:kedi:

Bende korunurken ben isterdim, eşim istemezdi, keşke bi kaza kurşunu gelsede bulsa beni derdim, :roflol::roflol:bazen günüm geçerdi oda düzensizliktenmiş, acaba hamiş olabilirmiyim derdim. malefes çıkmadı hiçbişey, halbuki korunurken hamiş kalan tonla kişi var.

30 yaşımdayım bu yaşıma kadar doğursaydım keşkeeee:hulya:

:))))))))))) yarım saat yatmak yok, amuda kalkmak yok, sperm kaçmasın çabası yok, yumurtlama günü de yok anacım bunlarda ya her daim yımırta var hazırda ya da hep yımırtlama gününe tecavüze uğruyolar :)))))

:)))))) benim bi arkadaş ta hapla korunuyo, istemiyolar şimdi bebek, bikaç gün gecikse hemen korkuyo hamile miyim diye :)))))))) yok diilsindir havadan sudan diyorum bi yandan da içimden gülüyorum, hele hap ciddi anlamda engelliyo, bikaç yönden çalışıp.. ama işte öyle istemeyenlerin olurya bi yandan da bu kadar korkuyoya hamile kalma ihtimali yüksek diyorum :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…