:))))))))))) yarım saat yatmak yok, amuda kalkmak yok, sperm kaçmasın çabası yok, yumurtlama günü de yok anacım bunlarda ya her daim yımırta var hazırda ya da hep yımırtlama gününe tecavüze uğruyolar :)))))
30 yaşımdayım bu yaşıma kadar doğursaydım keşkeeee:hulya:
kislarrrr naber,
tahlillerimi bekliyom. oturdum bi kafeyee. napiyonuz
çılgınım geçmişi mi okuyon yavrım? kıs ben çıkıcam bi haber ver
zerdalım ne tahlili yaptılar şimdi çılgınıma kıs? merak ettim
hb nasılsın leylaaa
geçmişi yarım yamalak okudum atlayarak vaktim
yok diye üstün körü okumak zorunda kalıyorum
geshenk aylin çılgın kaçırdım sizleri sezen loveli tenta
nasılsınız kızlar eşim karnıma dokundu çıkmışmı diye
zaten gözümden uyku akıyodu buakşam bütün gazozları ben ısmarlıyorum
garibim yorgunluktan mahvolmuş uçak rotar yapmış
kızlar mısırdan geldi kocam 3 aylık bir iş vardı bitti
şimdi kısmet nereye bakalım doğumda yanımda olacak mı oda belli değil
ben de hiç korunmazdım şimdiki aklım olsa.. gerçi ben 28 yaşımda evlendim, sen daha uygun yaşta evlenmişsin gebelik için.. eskiden hiç düzensizlik falan bilmezdim, 1-1,5 yıldır gecikmem falan oldu arada...
zerdalım ben de korunurken korkardım, kondomla korunuyoduk ama adete yakın zamanlarda bazen kullanmazdık, adet olana kadar korkardım... :)))))) boşuna mı stres yaptıkki acep, ama o zaman istemiyodukya, olurdu bebek sempatiksalakcinni
ben korkmazdım ama işte, benim adam sıkı sıkı korundu, gerçi korunmasada olmuyormuş yani.ben de hiç korunmazdım şimdiki aklım olsa.. gerçi ben 28 yaşımda evlendim, sen daha uygun yaşta evlenmişsin gebelik için.. eskiden hiç düzensizlik falan bilmezdim, 1-1,5 yıldır gecikmem falan oldu arada...
zerdalım ben de korunurken korkardım, kondomla korunuyoduk ama adete yakın zamanlarda bazen kullanmazdık, adet olana kadar korkardım... :)))))) boşuna mı stres yaptıkki acep, ama o zaman istemiyodukya, olurdu bebek sempatiksalakcinni
Boşuna masraf ettik ya, bi dünya kondom parası ucuzda değildi hani. şimdide bi dünya ot çöp parası, nolacak bu halimiz.korunmak için boşuna masraf yapmışız-tatlicadiarzu-
ben geldim gene..
çarşamba toplanıyor benimkilerr..dua edinn
okuyamadım geçmişii..
jakobii hoşgeldin canım..ben alemin çılgını
sezosum sen olsan yanımda hiç sıkılmaamm..
bugun bir eküri edindim..kızcağızın biri benden once girdi, kan tahlili yaptırdı filan..eşimle telde konusurken anlamıs LPGci olduğumu..
konusası var, ben de konustum..3. denemesiymiş..benden 1 hafta geriden geliyor.
benim doktorda ilkmiş..2 yaş genç benden..
dedim inşallahh ikimiz birden vuslata ereriz:)
güzeldir canım ya, yumurtlamanda falan problem yok senin, inşallah iyi geçecek, transfer ne zaman olur, tam sonucu ne zaman alacağız.lovelim insallahh güzelim yaa..sen nasılsın?
zerdalım iyiler galiba..güzelce büyümüşler gibi..umarım içleri de kalitelidir..
hani dış güzellik, iç güzellik gibi..bunların da her yanı güzeldir..
loveli canım, nasılsın.iyidir güzelim evdeyim oturuyorum işteee senin güzel haberlerini bekliyorm
iyidir güzelim evdeyim oturuyorum işteee senin güzel haberlerini bekliyorm
Amin inşallah canım. herşey yolunda gider.
güzeldir canım ya, yumurtlamanda falan problem yok senin, inşallah iyi geçecek, transfer ne zaman olur, tam sonucu ne zaman alacağız.
loveli canım, nasılsın.
Kızlar sıcaktan öyle bunaldımki başımı atıp yatasım var, bi akşam olsada eve gitseydim, hemen üzerimi değişip şöyle, yarım yada1 saat yatıyom. Öyle kendime geliyorum ancak.
Kaçıncı günündesin adetin ilk gününden itibaren.Geshenk canım doktordan geldim şimdi 5 igne yaptım 100 ml yumurta tek taraflı oluşmuş 8 ml normalmi ya yavaşmı gelişiyo yoksa?
valla güzelim embriyolar karar verecek..hersey yolunda giderse sanırım cumartesi konur..ya da en geç pazartesi 5. gün.
ondan sonra beklicez işte 10 gün daha..
ayy ben de dağıldımm sıcaktann..mahvoldum..yemek bilem yiyemedim de eve ugramıs tost yapmıstım kendime onu yedim şimdi..
Kaçıncı günündesin adetin ilk gününden itibaren.
demek tostunu yedin bekliyorsun, cokacimcoook bizim kantinimiz var, valla canım çekerse ordan yaptırır yerim bi karışık tost.
sezoşum iyiyim tatlişko, sen nasılsın bakemaylinim benim nasılsın özledim seni...
hahaaa aynen.. bi bebemiz olursa ben ondan sonra da korunmamayı düşünüyorum...korunmak için boşuna masraf yapmışız-tatlicadiarzu-
çılgınımmm herşey yolunda gitsin ve bebişin gelsin inşallahben geldim gene..
çarşamba toplanıyor benimkilerr..dua edinn
okuyamadım geçmişii..
jakobii hoşgeldin canım..ben alemin çılgını
sezosum sen olsan yanımda hiç sıkılmaamm..
bugun bir eküri edindim..kızcağızın biri benden once girdi, kan tahlili yaptırdı filan..eşimle telde konusurken anlamıs LPGci olduğumu..
konusası var, ben de konustum..3. denemesiymiş..benden 1 hafta geriden geliyor.
benim doktorda ilkmiş..2 yaş genç benden..
dedim inşallahh ikimiz birden vuslata ereriz:)
içi de güseldir onların biraz çılgınlardır :))lovelim insallahh güzelim yaa..sen nasılsın?
zerdalım iyiler galiba..güzelce büyümüşler gibi..umarım içleri de kalitelidir..
hani dış güzellik, iç güzellik gibi..bunların da her yanı güzeldir..
8 mm mi öslem? kaçıncı günde?Geshenk canım doktordan geldim şimdi 5 igne yaptım 100 ml yumurta tek taraflı oluşmuş 8 ml normalmi ya yavaşmı gelişiyo yoksa?
bugün 8.gün ama 3.günü yaptım ilk igneyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?