30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Aynısını bende düşündüm bunların hazırda bekleyen yumurtası ım var diye, bizde gününü bulacağız diye, nöbet bekliyoz. kötükedihüso

30 yaşımdayım bu yaşıma kadar doğursaydım keşkeeee:hulya:

ben de hiç korunmazdım şimdiki aklım olsa.. gerçi ben 28 yaşımda evlendim, sen daha uygun yaşta evlenmişsin gebelik için.. eskiden hiç düzensizlik falan bilmezdim, 1-1,5 yıldır gecikmem falan oldu arada...
zerdalım ben de korunurken korkardım, kondomla korunuyoduk ama adete yakın zamanlarda bazen kullanmazdık, adet olana kadar korkardım... :)))))) boşuna mı stres yaptıkki acep, ama o zaman istemiyodukya, olurdu bebek sempatiksalakcinni

kislarrrr naber,
tahlillerimi bekliyom. oturdum bi kafeyee. napiyonuz

canım keşke yanında olsamm

çılgınım geçmişi mi okuyon yavrım? kıs ben çıkıcam bi haber ver
zerdalım ne tahlili yaptılar şimdi çılgınıma kıs? merak ettim

aylinim benim nasılsın özledim seni...

canım doğumda yanında olsun tabi ki..ay inşallah gitmez bi yerlere o anı birlikte yaşarsınız..

GESHENK nasılsın canım?

korunmak için boşuna masraf yapmışız-tatlicadiarzu-

dualarımız senle çılgınım
herşey güzel olacak umutlu olacağız sabırlı olacağız bebek çılgını bekleyeceğiz

ben korkmazdım ama işte, benim adam sıkı sıkı korundu, gerçi korunmasada olmuyormuş yani.
Boşuna masraf ettik ya, bi dünya kondom parası ucuzda değildi hani. şimdide bi dünya ot çöp parası, nolacak bu halimiz.
ben geldim gene..
çarşamba toplanıyor benimkilerr..dua edinn

oh canım, toplansın bakalım, nasılmış yumoşlar. az kalmış çarşambaya.

okuyamadım geçmişii..
jakobii hoşgeldin canım..ben alemin çılgını

sezosum sen olsan yanımda hiç sıkılmaamm..
bugun bir eküri edindim..kızcağızın biri benden once girdi, kan tahlili yaptırdı filan..eşimle telde konusurken anlamıs LPGci olduğumu..
konusası var, ben de konustum..3. denemesiymiş..benden 1 hafta geriden geliyor.
benim doktorda ilkmiş..2 yaş genç benden..
dedim inşallahh ikimiz birden vuslata ereriz:)

lovelim insallahh güzelim yaa..sen nasılsın?
zerdalım iyiler galiba..güzelce büyümüşler gibi..umarım içleri de kalitelidir..
hani dış güzellik, iç güzellik gibi..bunların da her yanı güzeldir..

Amin inşallah canım. herşey yolunda gider.

güzeldir canım ya, yumurtlamanda falan problem yok senin, inşallah iyi geçecek, transfer ne zaman olur, tam sonucu ne zaman alacağız.
iyidir güzelim evdeyim oturuyorum işteee senin güzel haberlerini bekliyorm
loveli canım, nasılsın.

Kızlar sıcaktan öyle bunaldımki başımı atıp yatasım var, bi akşam olsada eve gitseydim, hemen üzerimi değişip şöyle, yarım yada1 saat yatıyom. Öyle kendime geliyorum ancak.

Geshenk canım doktordan geldim şimdi 5 igne yaptım 100 ml yumurta tek taraflı oluşmuş 8 ml normalmi ya yavaşmı gelişiyo yoksa?

iyidir güzelim evdeyim oturuyorum işteee senin güzel haberlerini bekliyorm

inşallahh güzel haberler vericem sizee...

Amin inşallah canım. herşey yolunda gider.

aminnn canım ..ben hamiş kalırsam hepinizi gaza getiricem.:))

valla güzelim embriyolar karar verecek..hersey yolunda giderse sanırım cumartesi konur..ya da en geç pazartesi 5. gün.
ondan sonra beklicez işte 10 gün daha..

ayy ben de dağıldımm sıcaktann..mahvoldum..yemek bilem yiyemedim de eve ugramıs tost yapmıstım kendime onu yedim şimdi..

Geshenk canım doktordan geldim şimdi 5 igne yaptım 100 ml yumurta tek taraflı oluşmuş 8 ml normalmi ya yavaşmı gelişiyo yoksa?
Kaçıncı günündesin adetin ilk gününden itibaren.

demek tostunu yedin bekliyorsun, cokacimcoook bizim kantinimiz var, valla canım çekerse ordan yaptırır yerim bi karışık tost.

leylacık nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor, kız millet izne gitti deyi bütün iş sanamı kaldı, bakanlığı sen mi kurtaraksın. Süpermen

aylinim benim nasılsın özledim seni...
sezoşum iyiyim tatlişko, sen nasılsın bakem
hahaaa aynen.. bi bebemiz olursa ben ondan sonra da korunmamayı düşünüyorum...
ben geldim gene..
çarşamba toplanıyor benimkilerr..dua edinn
çılgınımmm herşey yolunda gitsin ve bebişin gelsin inşallah

içi de güseldir onların biraz çılgınlardır :))
8 mm mi öslem? kaçıncı günde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…