30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

leylacık nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor, kız millet izne gitti deyi bütün iş sanamı kaldı, bakanlığı sen mi kurtaraksın. Süpermen

vallaaa boğuluyorum burda işler bir yandan sıcak biryandan...bayılacam heee...soğuk gazoz yetiştirin banaaaa...:içelim: kaydirigubbakcemile3

kısım kadınlar yumurtlama dönemlerinde güzelleşirmiş hemde bir çekici koku salarlarmış sen hiç duymadınmı sempatiksalakcinni tecavüzü boşuna yapmıyor sapıklarda hehalde. -tatlicadiarzu- o yumurta tutmayacakta ne tutacak delikafadulden

iyiyim canım.. sende iyisin umarım.. kaç ay daha suda devam edecek hayatın :))) gitmişsindir yine hafta sonu yazlığa..

ben geldim gene..
çarşamba toplanıyor benimkilerr..dua edinn

ne çabuk geldi yaaaa.... maşallah sana
Allahım şu çılgın kuluna güzel kaliteli yumurtalar, boy boy embriyolar, sımsıkı annesine tutunup kalacak tatlı ceninler ver Yarabbim... 9 ay sonra da ıngaaa lara boğulsun geceleri süte vermeye uyansın, alt değiştiriken burnunu tıkasın, sonrada bebişi uyuyakalınca onu seyrederken tüm yorgunluğu geçiversin.. her şeye değdiğini anlasın.. ve hiiiiç birbirlerinden ayrılmasınlar anne,baba ve bebişleriyle.... amiinnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah canım inşallah.. minik çılgın geliyor özetle... herkes vuslata ersin..

Geshenk canım doktordan geldim şimdi 5 igne yaptım 100 ml yumurta tek taraflı oluşmuş 8 ml normalmi ya yavaşmı gelişiyo yoksa?

bence normal canım aldığın üniteye göre yavaş değil gelişimi.. çok vermiyor çünkü.. birden geliştirmiyor... olsun tek taraflı.. bir tane mi var peki??

bencede korunmayalım bundan sonra zaten varlıklı biri olsam 3 tane cocugum olsun isterdim. hatta 5 tanekaydirigubbakcemile3

Kaçıncı günündesin adetin ilk gününden itibaren.

demek tostunu yedin bekliyorsun, cokacimcoook bizim kantinimiz var, valla canım çekerse ordan yaptırır yerim bi karışık tost.

sakın o ağzın boş kalmasın senin.. ye kusur kalma cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook oburrrrrr sempatiksalakcinni pata baklava yokmu bugün???

kocaman bahçeli villamda çimenlerin üstünde koştursunlar cucuklarımmmmmmmm...

ya biz salmıyoz mu o kokudan anacım, bizim adamlar mı koklayamıyo noluyo da oluyo yanesempatiksalakcinni
accayipp doğurgan bi arkadaşım var, ona sormayı düşünüyom artık, biz bi yerde hata mı yapıyoz acaba

aminnnnn
hepimize nasip etsin Rabbim inşallah hayırlısıyla

Bi tane varmış ya. dozu yükselttim demişti 3-4 tane oluşur ozaman şansın daha yükselir demişti.Niye daha yüksek doz vermiyoki?

Biraz yavaş gibi ama yinede fena değil, biraz geç olgunlaşacak gibi.

Yavaşmı ? o kadar ilaçla böle gelişiyo normalde ilaç almadan gelişmiyomuyduki bu yumurtalar ya?

bencede korunmayalım bundan sonra zaten varlıklı biri olsam 3 tane cocugum olsun isterdim. hatta 5 tanekaydirigubbakcemile3
yok ben artık korunmam sanırım, birinciyi bulursam, ikinci ne zaman isterse gelsin artık.. Rabbim sen bilirsin
sakın o ağzın boş kalmasın senin.. ye kusur kalma cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook oburrrrrr sempatiksalakcinni pata baklava yokmu bugün???

:))))))))))))) geshenk alemsin kıs

bugün hiç yiyecek yok, senağlama şimdi bişey yesem akşam evde yiyemem. mecbur bekliyeceğiz.
Bizmkide bahçe olmasada evin balkonunda koşturur artık.
ya biz salmıyoz mu o kokudan anacım, bizim adamlar mı koklayamıyo noluyo da oluyo yanesempatiksalakcinni
accayipp doğurgan bi arkadaşım var, ona sormayı düşünüyom artık, biz bi yerde hata mı yapıyoz acaba
Kız o sorunun cevabını bende merak ediyorum, acaba biz yapmasınımı bilmiyoz deyi,

geshenkimm amiiinn canımm ..ben kalıcam ki sen de kalacaksın hamiş:))
düğüm bende çözülecek..sırayla ardı ardına patlatıcaz

aylinimm çılgın olsun bizim olsun:)
kıs leyla tutma kıs çişini..
zerdall zaten sizin orada tostcu olmasa şaşarım:))))

Sende haklısın canım okadar ilaçla bu kadar olması biraz düşündürücü, yumurta tembelliği falan yada adet düzensizliğin falan var mı?

Adetlerim düzenlidir hiç adet düzensizligi yaşamadım yumurta tembelligimi var acaba diye bende düşünüyorum doktora sordum bunu yok dedi normal dedi bende anlamadım

neli yavrı kuşum?? :jeyyar:
çamlıca olsun aylinimmmmmmmm :içelim:

saçmalama kısım sen mi kurtarcan orayı, tutma, enfeksiyonla uğraşma sonra!

ohhhh..valla gittimde rahatladım...heeee ölüyordum...kafamçokkarıştı

birde kokudan bahsetmişsiniz..bu sıcakta insan olsa olsa ter kokusu salgılar heheheheh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kıs özlemin moralini bozmayın..
canım ben sana diyim gayet normal..
düzgün yumurtlaması olanlarda ilaçlar oyle pötürdetmiyor.
pkolularda filan az veriyorlar birden bir sürü yumurta çıkıyor mesela..gayet iyi, büyür..
bak bende 300 gonalf ile basladılar dusundukleri kadar gelisti..
ama bugun konustuğum kız da kistikmiş biraz..150 ile başlamışlar bir sürü yumurta çıkmıs hemen büyümüş..

Adetlerim düzenlidir hiç adet düzensizligi yaşamadım yumurta tembelligimi var acaba diye bende düşünüyorum doktora sordum bunu yok dedi normal dedi bende anlamadım

normal olduğun için şanslısın canım...bende bir kere düzenli oldum hayatım boyunca...düzensizlik kadar kötü şey yok...inşallah bundan sonra düzelir...:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…