leylacık nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor, kız millet izne gitti deyi bütün iş sanamı kaldı, bakanlığı sen mi kurtaraksın. Süpermen
neli yavrı kuşum?? :jeyyar:vallaaa boğuluyorum burda işler bir yandan sıcak biryandan...bayılacam heee...soğuk gazoz yetiştirin banaaaa...:içelim: kaydirigubbakcemile3
:))))))))))) yarım saat yatmak yok, amuda kalkmak yok, sperm kaçmasın çabası yok, yumurtlama günü de yok anacım bunlarda ya her daim yımırta var hazırda ya da hep yımırtlama gününe tecavüze uğruyolar :)))))
:)))))) benim bi arkadaş ta hapla korunuyo, istemiyolar şimdi bebek, bikaç gün gecikse hemen korkuyo hamile miyim diye :)))))))) yok diilsindir havadan sudan diyorum bi yandan da içimden gülüyorum, hele hap ciddi anlamda engelliyo, bikaç yönden çalışıp.. ama işte öyle istemeyenlerin olurya bi yandan da bu kadar korkuyoya hamile kalma ihtimali yüksek diyorum :))))))))))
canım keşke yanında olsamm
aylinim benim nasılsın özledim seni...
canım doğumda yanında olsun tabi ki..ay inşallah gitmez bi yerlere o anı birlikte yaşarsınız..
GESHENK nasılsın canım?
ben geldim gene..
çarşamba toplanıyor benimkilerr..dua edinn
okuyamadım geçmişii..
jakobii hoşgeldin canım..ben alemin çılgını
sezosum sen olsan yanımda hiç sıkılmaamm..
bugun bir eküri edindim..kızcağızın biri benden once girdi, kan tahlili yaptırdı filan..eşimle telde konusurken anlamıs LPGci olduğumu..
konusası var, ben de konustum..3. denemesiymiş..benden 1 hafta geriden geliyor.
benim doktorda ilkmiş..2 yaş genç benden..
dedim inşallahh ikimiz birden vuslata ereriz:)
Geshenk canım doktordan geldim şimdi 5 igne yaptım 100 ml yumurta tek taraflı oluşmuş 8 ml normalmi ya yavaşmı gelişiyo yoksa?
tuvalete bile gidemedim...kasığım patlıycak heeeee kaydirigubbakcemile3
Kaçıncı günündesin adetin ilk gününden itibaren.
demek tostunu yedin bekliyorsun, cokacimcoook bizim kantinimiz var, valla canım çekerse ordan yaptırır yerim bi karışık tost.
kısım kadınlar yumurtlama dönemlerinde güzelleşirmiş hemde bir çekici koku salarlarmış sen hiç duymadınmı sempatiksalakcinni tecavüzü boşuna yapmıyor sapıklarda hehalde. -tatlicadiarzu- o yumurta tutmayacakta ne tutacak delikafadulden
aminnnnnne çabuk geldi yaaaa.... maşallah sana
Allahım şu çılgın kuluna güzel kaliteli yumurtalar, boy boy embriyolar, sımsıkı annesine tutunup kalacak tatlı ceninler ver Yarabbim... 9 ay sonra da ıngaaa lara boğulsun geceleri süte vermeye uyansın, alt değiştiriken burnunu tıkasın, sonrada bebişi uyuyakalınca onu seyrederken tüm yorgunluğu geçiversin.. her şeye değdiğini anlasın.. ve hiiiiç birbirlerinden ayrılmasınlar anne,baba ve bebişleriyle.... amiinnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kısım kadınlar yumurtlama dönemlerinde güzelleşirmiş hemde bir çekici koku salarlarmış sen hiç duymadınmı sempatiksalakcinni tecavüzü boşuna yapmıyor sapıklarda hehalde. -tatlicadiarzu- o yumurta tutmayacakta ne tutacak delikafadulden
QUOTE]
belkide film starlarının yımırtaları spermleride artisttir. hemencik dölleniyolardır
iyiyim canım.. sende iyisin umarım.. kaç ay daha suda devam edecek hayatın :))) gitmişsindir yine hafta sonu yazlığa..
ne çabuk geldi yaaaa.... maşallah sana
Allahım şu çılgın kuluna güzel kaliteli yumurtalar, boy boy embriyolar, sımsıkı annesine tutunup kalacak tatlı ceninler ver Yarabbim... 9 ay sonra da ıngaaa lara boğulsun geceleri süte vermeye uyansın, alt değiştiriken burnunu tıkasın, sonrada bebişi uyuyakalınca onu seyrederken tüm yorgunluğu geçiversin.. her şeye değdiğini anlasın.. ve hiiiiç birbirlerinden ayrılmasınlar anne,baba ve bebişleriyle.... amiinnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah canım inşallah.. minik çılgın geliyor özetle... herkes vuslata ersin..
bence normal canım aldığın üniteye göre yavaş değil gelişimi.. çok vermiyor çünkü.. birden geliştirmiyor... olsun tek taraflı.. bir tane mi var peki??
Biraz yavaş gibi ama yinede fena değil, biraz geç olgunlaşacak gibi.
yok ben artık korunmam sanırım, birinciyi bulursam, ikinci ne zaman isterse gelsin artık.. Rabbim sen bilirsinbencede korunmayalım bundan sonra zaten varlıklı biri olsam 3 tane cocugum olsun isterdim. hatta 5 tanekaydirigubbakcemile3
kocaman bahçeli villamda çimenlerin üstünde koştursunlar cucuklarımmmmmmmm...
sakın o ağzın boş kalmasın senin.. ye kusur kalma cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook oburrrrrr sempatiksalakcinni pata baklava yokmu bugün???
bugün hiç yiyecek yok, senağlama şimdi bişey yesem akşam evde yiyemem. mecbur bekliyeceğiz.sakın o ağzın boş kalmasın senin.. ye kusur kalma cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook oburrrrrr sempatiksalakcinni pata baklava yokmu bugün???
Bizmkide bahçe olmasada evin balkonunda koşturur artık.kocaman bahçeli villamda çimenlerin üstünde koştursunlar cucuklarımmmmmmmm...
Kız o sorunun cevabını bende merak ediyorum, acaba biz yapmasınımı bilmiyoz deyi,ya biz salmıyoz mu o kokudan anacım, bizim adamlar mı koklayamıyo noluyo da oluyo yanesempatiksalakcinni
accayipp doğurgan bi arkadaşım var, ona sormayı düşünüyom artık, biz bi yerde hata mı yapıyoz acaba
Sende haklısın canım okadar ilaçla bu kadar olması biraz düşündürücü, yumurta tembelliği falan yada adet düzensizliğin falan var mı?Yavaşmı ? o kadar ilaçla böle gelişiyo normalde ilaç almadan gelişmiyomuyduki bu yumurtalar ya?
Sende haklısın canım okadar ilaçla bu kadar olması biraz düşündürücü, yumurta tembelliği falan yada adet düzensizliğin falan var mı?
QUOTE]
belkide film starlarının yımırtaları spermleride artisttir. hemencik dölleniyolardır
artizlik yapıyolar işte illa laelaelaelaelae
Bi tane varmış ya. dozu yükselttim demişti 3-4 tane oluşur ozaman şansın daha yükselir demişti.Niye daha yüksek doz vermiyoki?
Yavaşmı ? o kadar ilaçla böle gelişiyo normalde ilaç almadan gelişmiyomuyduki bu yumurtalar ya?
neden 1 tane diye düşünüyorum şu anda.. arka arkaya yaptırdın ya acaba ilgisi varmı diye acaba diyorum... adetinin kaçıncı gün başladın iğnelere???
sormadınmı doktoruna neden tek diye.. olacağı varsa ondanda olur kaliteli olsun tek olsun. onu kafana takma sakın da gelişimi de normalde az değil bundan daha düşükmüydü ilkinkiler başından beri 100 ünite mi yaptın iğneni??
çamlıca olsun aylinimmmmmmmm :içelim:neli yavrı kuşum?? :jeyyar:
saçmalama kısım sen mi kurtarcan orayı, tutma, enfeksiyonla uğraşma sonra!
Adetlerim düzenlidir hiç adet düzensizligi yaşamadım yumurta tembelligimi var acaba diye bende düşünüyorum doktora sordum bunu yok dedi normal dedi bende anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?