30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
GESHENK, zerdal+, ozlem64, cilginkiz+, leylamecnun+, aylint+, jakobi

maşallah bu ne bolluk..

demin dahada çoktu.. değişik isimler de vardı...

Bizim burda her türlü yiyecek, içecek mevcut, canımızın istemesi yeterli, şinitsel, köfte, hamburger, tost, bayada güzel yapıyorlar, odamıza kadarda getiriyorlar. Öğlenleri yemeğe gitmem çoğuncası kantinden yerim, yemekhaneye gitsem 4 çeşit yemek çıkıyor, onlarda güzel. Allahtan burda imkanlarımız iyi. Arada tüm arkadaşlar toplanıp, pideciye falanda gidiyoz. Size anlatırken kendim açıktım. ramazanda ne edeceğim bilmiyorum.

yok çılgınım olurmu öyle şey.. moral bozmak değil anlamaya çalışıyorum... elbette normal dedim zaten başından da.. büyümesi de normal dozu az verilmiş çünkü... ağır büyüyüp birden de gelişebiliyor bazıları.. ki 5. iğne için gayet normal...

fikriyeeeee çabuk söyle kaç kilosun???? Allahım anlatırken bile acıkıyor yaaa.... kısım bak adını değiştirecem en sonunda tosuniye falan koyacam heee

yok geshenkim sana demedim zaten, zerdala didimdi? :) sen profsun..doğru demişsin
zerdal hapır hupur goturureceğine yemekleri, biraz daha çalışman lazımm..profluk rütbesi kolay kazanılmıyor:))))))))))

benimkide hayal zaten villa milla hayal çocuk olsunda balkona çim ekim ben opuyorumnanaktan

fikriyeeeee çabuk söyle kaç kilosun???? Allahım anlatırken bile acıkıyor yaaa.... kısım bak adını değiştirecem en sonunda tosuniye falan koyacam heee

56-57 kiloyum, boyda 1,57 falan :roflol::roflol: eskiden çok zayıftım, işe girdikten sonra aldım, ama yaklaşık bi 3 yıldır 57 kiloyum.

valla ya, bi yerde hata mı yapıyoz acep
yavrımmm senin gibi çılgın doğurmazsan küserim hee
Adetlerim düzenlidir hiç adet düzensizligi yaşamadım yumurta tembelligimi var acaba diye bende düşünüyorum doktora sordum bunu yok dedi normal dedi bende anlamadım
dur tatlım telaş yapma, bazı hatunların yumurtlaması normal olmasına rağmen bazen ilaçlara böle tepki verebiliyolarmış.. sen yumurtlama tedavisindesin di mi? tüp falan diil yani??
pfısssssssssssssssssssssssssssssss :içelim:
:)))))))))))))

benim de geç gelişiyordu ozlem..takılma bunlara canım..
onemli olan olması ve büyümesi, büyümezse accık dozu arttırır, zaten birden büyüyor sonra..
yok yaw kıslarla ugrasıyom, lafın gelişi , bilir onlar beni

yok geshenkim sana demedim zaten, zerdala didimdi? :) sen profsun..doğru demişsin
zerdal hapır hupur goturureceğine yemekleri, biraz daha çalışman lazımm..profluk rütbesi kolay kazanılmıyor:))))))))))

Ben daha asistanım, zaten çok iğnelerden anlamıyorum, kendi yumurlarıma bazen ulatrasyonda baklıyordu ona göre bi karşılaştırma yaptım, yoksa normal gibi. Hatta özlem kendide dedi yumurta tembelliği var diye, benim 11.günde 18 mm olmuştu. ama günde kaç mm büyüyor o kısmını bilmiyorum tabi.

normal olduğun için şanslısın canım...bende bir kere düzenli oldum hayatım boyunca...düzensizlik kadar kötü şey yok...inşallah bundan sonra düzelir...:jeyyar:

Şanslımıyım bilmiyorum leylacım şükrediyorum tabi o ayrıda normal adet oldugum halde olmuyor bebek.Adet düzeni bozuk olup ta benden önce hamile kalanlar bile var.Allah vericegi zaman veriyo sabırlı olmamız lazım ama sabredemiyoruz işte.

Benim 2.aşılamam olucak canım.Telaş yapmim diyorum ama kafamı kemirip duruyo bu acabalar off bende böleyim işte.

ya kıslar kasıklarım belim ağrıyo... yumurtlicam mı yoksa yımırtlayamıyom da ondan mıki.. 1-2 gün önce yumurta akım geldi ama daha yumurtlamadım heraldeki bu halim ondan..
bişe sorcam bu eşlerim spermler ertesi gün falan geliyoya, o da yımırta akı gibi gelebiliyo mu bazen, birden tüm bildiklerimi unuttum da sempatiksalakcinni

zerdalım ugrasıyom senle biliyon di mi:)))

aylinim valla gelebiliyor..sahsen ben karıstırıyom onları
bosver akıntı makıntı..
bende bir akıntı var kıslar..iğnelerden heralde. off gorseniz adet gibi, ince pedlerden kullanmasam felaket oluyorum

:roflol::roflol::roflol: özlem sen bizim proflara bak, çılgınında dediği gibi gelişip büyümesi önemli ama en başta demiştim, seninkilerde biraz geç olgunlaşır diye, hem rahat ol ya, bu kadar sıkıntıdan yumoşunda etkilenir. al sana bi dondurma:icecream:

Sagol canım bilgiler için.Doktorun o kadar çok hastası varki soru sormaya zaman bulamıyorum oda cevaplamaya zaman bulamıyo bende acabalarla kalıyorum.

Çılgınım teşekkür ederim içim rahatladı zaten.

Canım yumurta tembelli var demedim,Ben varmı acaba diye düşündüm geç büyüyolarya ondan doktora sordum varmı diye yok dedi normal gelişimi.Bende bu kadar ilaçla böle büyosa ilaç almadan nasıl büyüyo bunlar diye düşünüyorum doktora soramadım tabi bunu çarşamba tekrar gel dedi gitti hemen öbür hastasına bakmaya.

dr a her gidişinizde muayene ücreti alıyomu ?

Dondurma iyi gelir yumoşuma dimi ?:icecream:

o acabalardan geliyo başımıza ne gelirse

Evet ya kafayı yedirecek bize bu acabalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…