geshenkimm amiiinn canımm ..ben kalıcam ki sen de kalacaksın hamiş:))
düğüm bende çözülecek..sırayla ardı ardına patlatıcaz
aylinimm çılgın olsun bizim olsun:)
kıs leyla tutma kıs çişini..
zerdall zaten sizin orada tostcu olmasa şaşarım:))))
kıs özlemin moralini bozmayın..
canım ben sana diyim gayet normal..
düzgün yumurtlaması olanlarda ilaçlar oyle pötürdetmiyor.
pkolularda filan az veriyorlar birden bir sürü yumurta çıkıyor mesela..gayet iyi, büyür..
bak bende 300 gonalf ile basladılar dusundukleri kadar gelisti..
ama bugun konustuğum kız da kistikmiş biraz..150 ile başlamışlar bir sürü yumurta çıkmıs hemen büyümüş..
Bizim burda her türlü yiyecek, içecek mevcut, canımızın istemesi yeterli, şinitsel, köfte, hamburger, tost, bayada güzel yapıyorlar, odamıza kadarda getiriyorlar. Öğlenleri yemeğe gitmem çoğuncası kantinden yerim, yemekhaneye gitsem 4 çeşit yemek çıkıyor, onlarda güzel. Allahtan burda imkanlarımız iyi. Arada tüm arkadaşlar toplanıp, pideciye falanda gidiyoz. Size anlatırken kendim açıktım. ramazanda ne edeceğim bilmiyorum.
artizlik yapıyolar işte illa laelaelaelaelae
neden 1 tane diye düşünüyorum şu anda.. arka arkaya yaptırdın ya acaba ilgisi varmı diye acaba diyorum... adetinin kaçıncı gün başladın iğnelere???
sormadınmı doktoruna neden tek diye.. olacağı varsa ondanda olur kaliteli olsun tek olsun. onu kafana takma sakın da gelişimi de normalde az değil bundan daha düşükmüydü ilkinkiler başından beri 100 ünite mi yaptın iğneni??
Adetin 3.günü başladım ignelere 5 tane igne yaptıktan sonra baktı dk.Daha önce doz 75ml di iki tane oluşmuştu bi tanesi 19 ml di bi tanesi 14 ml di çatlama ignesini yaptım 36 saat sonra aşılama oldu tutmadı aşılama.Adetin 2. günü gittim kontrole 19 ml olan çatlamış öbürü kist yapmış ama kayboluyo dedi ertesi günü tekrar gittim kist gitmiş ilaçlara başlayalım dedi 3. gün yani.Kist kaybolmassa etkilermi yumurtayı göremedimi acaba kisti?Of ya bu acabalar bitirdi beni((
kıs özlemin moralini bozmayın..
canım ben sana diyim gayet normal..
düzgün yumurtlaması olanlarda ilaçlar oyle pötürdetmiyor.
pkolularda filan az veriyorlar birden bir sürü yumurta çıkıyor mesela..gayet iyi, büyür..
bak bende 300 gonalf ile basladılar dusundukleri kadar gelisti..
ama bugun konustuğum kız da kistikmiş biraz..150 ile başlamışlar bir sürü yumurta çıkmıs hemen büyümüş..
Çılgınım sagol kızlar moralimi bozmadılar zira zaten moralim bozuk geldi doktordan .Banada daha yüksek doz verebilirdi ilaçları dimi?Biraz yavaş gibi geldi gelişme geçen ayda öle olmuştu yavaş gelişti aşılamadan sonra 10. gün adet oldum daha erken aşılama yapsa belki olurmuydu.Off ya düşünmiycem diyom bunları yine aklıma gelip duruyo.
bugün hiç yiyecek yok, senağlama şimdi bişey yesem akşam evde yiyemem. mecbur bekliyeceğiz.
Bizmkide bahçe olmasada evin balkonunda koşturur artık.
Kız o sorunun cevabını bende merak ediyorum, acaba biz yapmasınımı bilmiyoz deyi,
fikriyeeeee çabuk söyle kaç kilosun???? Allahım anlatırken bile acıkıyor yaaa.... kısım bak adını değiştirecem en sonunda tosuniye falan koyacam heee
valla ya, bi yerde hata mı yapıyoz acepbugün hiç yiyecek yok, senağlama şimdi bişey yesem akşam evde yiyemem. mecbur bekliyeceğiz.
Bizmkide bahçe olmasada evin balkonunda koşturur artık.
Kız o sorunun cevabını bende merak ediyorum, acaba biz yapmasınımı bilmiyoz deyi,
yavrımmm senin gibi çılgın doğurmazsan küserim heegeshenkimm amiiinn canımm ..ben kalıcam ki sen de kalacaksın hamiş:))
düğüm bende çözülecek..sırayla ardı ardına patlatıcaz
aylinimm çılgın olsun bizim olsun:)
kıs leyla tutma kıs çişini..
zerdall zaten sizin orada tostcu olmasa şaşarım:))))
dur tatlım telaş yapma, bazı hatunların yumurtlaması normal olmasına rağmen bazen ilaçlara böle tepki verebiliyolarmış.. sen yumurtlama tedavisindesin di mi? tüp falan diil yani??Adetlerim düzenlidir hiç adet düzensizligi yaşamadım yumurta tembelligimi var acaba diye bende düşünüyorum doktora sordum bunu yok dedi normal dedi bende anlamadım
pfısssssssssssssssssssssssssssssss :içelim:çamlıca olsun aylinimmmmmmmm :içelim:
ohhhh..valla gittimde rahatladım...heeee ölüyordum...kafamçokkarıştı
birde kokudan bahsetmişsiniz..bu sıcakta insan olsa olsa ter kokusu salgılar heheheheh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:)))))))))))))Bizim burda her türlü yiyecek, içecek mevcut, canımızın istemesi yeterli, şinitsel, köfte, hamburger, tost, bayada güzel yapıyorlar, odamıza kadarda getiriyorlar. Öğlenleri yemeğe gitmem çoğuncası kantinden yerim, yemekhaneye gitsem 4 çeşit yemek çıkıyor, onlarda güzel. Allahtan burda imkanlarımız iyi. Arada tüm arkadaşlar toplanıp, pideciye falanda gidiyoz. Size anlatırken kendim açıktım. ramazanda ne edeceğim bilmiyorum.
yok geshenkim sana demedim zaten, zerdala didimdi? :) sen profsun..doğru demişsin
zerdal hapır hupur goturureceğine yemekleri, biraz daha çalışman lazımm..profluk rütbesi kolay kazanılmıyor:))))))))))
normal olduğun için şanslısın canım...bende bir kere düzenli oldum hayatım boyunca...düzensizlik kadar kötü şey yok...inşallah bundan sonra düzelir...:jeyyar:
valla ya, bi yerde hata mı yapıyoz acep
yavrımmm senin gibi çılgın doğurmazsan küserim hee
dur tatlım telaş yapma, bazı hatunların yumurtlaması normal olmasına rağmen bazen ilaçlara böle tepki verebiliyolarmış.. sen yumurtlama tedavisindesin di mi? tüp falan diil yani??
pfısssssssssssssssssssssssssssssss :içelim:
:)))))))))))))
o acabalardan geliyo başımıza ne gelirseBenim 2.aşılamam olucak canım.Telaş yapmim diyorum ama kafamı kemirip duruyo bu acabalar off bende böleyim işte.
benim de geç gelişiyordu ozlem..takılma bunlara canım..
onemli olan olması ve büyümesi, büyümezse accık dozu arttırır, zaten birden büyüyor sonra..
yok yaw kıslarla ugrasıyom, lafın gelişi , bilir onlar beni
yok çılgınım olurmu öyle şey.. moral bozmak değil anlamaya çalışıyorum... elbette normal dedim zaten başından da.. büyümesi de normal dozu az verilmiş çünkü... ağır büyüyüp birden de gelişebiliyor bazıları.. ki 5. iğne için gayet normal...
onemli olan olması ve büyümesi, büyümezse accık dozu arttırır, zaten birden büyüyor sonra..
Ben daha asistanım, zaten çok iğnelerden anlamıyorum, kendi yumurlarıma bazen ulatrasyonda baklıyordu ona göre bi karşılaştırma yaptım, yoksa normal gibi. Hatta özlem kendide dedi yumurta tembelliği var diye, benim 11.günde 18 mm olmuştu. ama günde kaç mm büyüyor o kısmını bilmiyorum tabi.
Adetin 3.günü başladım ignelere 5 tane igne yaptıktan sonra baktı dk.Daha önce doz 75ml di iki tane oluşmuştu bi tanesi 19 ml di bi tanesi 14 ml di çatlama ignesini yaptım 36 saat sonra aşılama oldu tutmadı aşılama.Adetin 2. günü gittim kontrole 19 ml olan çatlamış öbürü kist yapmış ama kayboluyo dedi ertesi günü tekrar gittim kist gitmiş ilaçlara başlayalım dedi 3. gün yani.Kist kaybolmassa etkilermi yumurtayı göremedimi acaba kisti?Of ya bu acabalar bitirdi beni(
Çılgınım sagol kızlar moralimi bozmadılar zira zaten moralim bozuk geldi doktordan .Banada daha yüksek doz verebilirdi ilaçları dimi?Biraz yavaş gibi geldi gelişme geçen ayda öle olmuştu yavaş gelişti aşılamadan sonra 10. gün adet oldum daha erken aşılama yapsa belki olurmuydu.Off ya düşünmiycem diyom bunları yine aklıma gelip duruyo.
bırak sen o acabaları şimdi sırasımı bunun??? bak kızarım sana... ilaca boğmuyorlar seni daha ne.. o ilaçlarında yan etkisi var ...sonuçta var bir gelişmen ne olmuş yani birincide dahada azmış bak 2 tane olmuş o zamanda çünkü çok düşük verilmiş birden çok gelişmesini önlemişler çılgının dediği gibi son anda birden gelişiyorlar çünkü... sen içini rahat tut güzel arkadaşım olacağı varsa inan o bir tane yeter sana.. hem o kistin orada kalması mümkün değil.. adetle gitmiştir çoktan o... sen o yumurtana iyi bak anlaştıkmı.. her şey yolunda tamammı... olacağını düşün olumlu ol.. strese başlamışsın gene kaşla göz arasında..
yok geshenkim sana demedim zaten, zerdala didimdi? :) sen profsun..doğru demişsin
zerdal hapır hupur goturureceğine yemekleri, biraz daha çalışman lazımm..profluk rütbesi kolay kazanılmıyor:))))))))))
burada koptuuummmm çoook güldüüümmmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
56-57 kiloyum, boyda 1,57 falan :roflol::roflol: eskiden çok zayıftım, işe girdikten sonra aldım, ama yaklaşık bi 3 yıldır 57 kiloyum.
o kadar yemeye içmeye şunun kilosuna bakın yaaaa şutarafagitti valla ben daha tombul bekliyordum seni. bu gidişle olcana ama haberin olsun.. sırnaşık şey tombalak köfte gibi gezecen ortalarda... :roflol: canım zerdalım ne çok takıldık bugün gene sana.. şaka kaldırmasan yapılırmı şu muhabbet kaydirigubbakcemile3
estağfurullah.. sende bilirsin bitanem.. tabiki biliyoruz takıldığını.. nasıl savunmaya geçiyos ama.. cadıyıs bis yaaaböle süpürgeli cadı hemde -tatlicadiarzu-
Sagol canım bilgiler için.Doktorun o kadar çok hastası varki soru sormaya zaman bulamıyorum oda cevaplamaya zaman bulamıyo bende acabalarla kalıyorum.
Çılgınım teşekkür ederim içim rahatladı zaten.
Canım yumurta tembelli var demedim,Ben varmı acaba diye düşündüm geç büyüyolarya ondan doktora sordum varmı diye yok dedi normal gelişimi.Bende bu kadar ilaçla böle büyosa ilaç almadan nasıl büyüyo bunlar diye düşünüyorum doktora soramadım tabi bunu çarşamba tekrar gel dedi gitti hemen öbür hastasına bakmaya.
:roflol::roflol::roflol: özlem sen bizim proflara bak, çılgınında dediği gibi gelişip büyümesi önemli ama en başta demiştim, seninkilerde biraz geç olgunlaşır diye, hem rahat ol ya, bu kadar sıkıntıdan yumoşunda etkilenir. al sana bi dondurma:icecream:
o acabalardan geliyo başımıza ne gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?