30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

benimkide hayal zaten villa milla hayal çocuk olsunda balkona çim ekim ben opuyorumnanaktan
ya senin nikini görünce aklıma hep kahve geliyor. Şöyle bi türk kahvesi olsada içsek.
kız aylin yine başlamışsın yumurtamı tavuktan, tavuk mu yumurtadan. yada ovulasyon testi dene canım, onda yumurtlayıp, yumurtalmadığını daha iyi anlıyorsun.

Uğraş hayatım hakkındır senin, sana bu konuda torbil yaparım. Yalnız kucağımıza küçük çılgını vermek şartıyla

profesör çakıltus --> çılgın
profesör hain domdom -> geshenk (bir kere demiştim ya hain domdom, kaldı artık üstüne)
ordinaryus profesör --> loveli

hihoohoo

yok kullanmaycam işte ovulasyon testi işte ! düşünmüyom da işte, ne hali varsa görsün!!!
sinir yaptım yiter ya yiter ya!
kıslar hakketen düşünmicem işte!
ben çıkıyorum kıslar,bye

"Harnup ağacı ilk onbeş yıl hiç meyve vermeyen bir ağaçtır. Yetişkin bir ağaç 1000 kiloya kadar meyve verebilmektedir. Keçiboynuzunun içerdiği çekirdeklerin her biri 0,2 gram gelir. Bu çekirdeklerin ebatlarına bakılmaksızın her biri aynı ağırlıktadır. Yani, tek bir harnup çekirdeği 0,2 gram ağırlığındadır. Bu 0,2 gram ağırlık neden bu kadar mühim diye soracak olursanız, cevabı eski çağlara kadar dayanır. Antikçağda ve daha öncesinde altın ve kıymetli taşları hassas olarak tartabilmek için keçiboynuzunun çekirdekleri kullanılmıştır. Günümüzde de 0,2 gramın karşılığı 1 Karat olarak kullanılmaktadır. Kıymetli taş veya metal satanların kullandıkları 1 Karat buradan gelmektedir. Karat kelimesi keçiboynuzunun (harnup) Latince adı olan “Ceratonia”dan türetilmiştir. Beş tane keçiboynuzu çekirdeği 1 gram ağırlığındadır. "
ibrahim saraçoğlunun sitesinden alıntı bu yazı her şeyde Allah ın mucizesi var Allah ın varlığının ispatı var düşünen kullar için.

aylincim onlarınki yumurtanın sarısı gibi geliyordu hani hatırladınmı janem sempatiksalakcinni

bence senin antikorlar iflas etti...

özlemcim herkes aynı tarihlerde yumurtlamıyor biliyorsun demekki senin yumurtlaman daha geç normalde.. adet günlerin nasıldı senin??? kontrol altında şu an zaten sen merak etme... ilk aşılamanda büyümesi mesela 5. iğnende 75 ml. kaç olmuştu... sen yakınlarda varsa polen alsanda bala karıştırsan yesen 3-4 gün belki faydası da olur yumurtana kalite açısından...

naparsın canım allah vergisi işte, ama yinede engelliyom kendimi fazalda yemiyom, aslında 2 gün yemezsem kilo veriyom. zaten ramazan geldi ya, oruçta veririm biraz.
Uğraşın anam benle uğraşın, parayla değil ya bedava:roflol::roflol::roflol:

Canım gel ben sana bol köpüklü bi türk kahvesi yapim.

bende kahveye bayıırımda içmiyorum uzun zamandır. sağlıklı beslencem diye süt falan içiyorum. kuzum ama sana sütlü kahve ısmarlarım istersenolumunekankayizsmile

profesör çakıltus --> çılgın
profesör hain domdom -> geshenk (bir kere demiştim ya hain domdom, kaldı artık üstüne)
ordinaryus profesör --> loveli

hihoohoo

bu ünvanı almak ne kolay oldu .. sağolun varolun :roflol:

yok kullanmaycam işte ovulasyon testi işte ! düşünmüyom da işte, ne hali varsa görsün!!!
ben çıkıyorum kıslar,bye

aha :1shok: esti gene gitti akannehir ne oldu birden yaaa.. demeyin şuna bi daha test mest arkadaşlar... kısss genemi günlerce gelmeyecen... niye böle yapıyor bu kıs yaaaa eyvahedigeldismile

değilmi yaaaa....

Geçen ayla kıyaslamak hiç aklıma gelmemişti.Geçen ay 5.günde 10 ml miş.Faydası olurmuki polen bal yesem.Adetlerim düzenlidir 28 günde bazen 29 bazen 30 günde olur aşılamadan sonra 26.günde geldi ama adetim.

Canım gel ben sana bol köpüklü bi türk kahvesi yapim.

bende kahveye bayıırımda içmiyorum uzun zamandır. sağlıklı beslencem diye süt falan içiyorum. kuzum ama sana sütlü kahve ısmarlarım istersenolumunekankayizsmile

Bu bebek sevdasına bende kahvenin tadını unuttum kızlar, ama ısmarlayın içecem.:içelim: Bundan sonra kısıtlama yok, geçende enrji içeceği içtim, üstünde gebeler içemez diye yazıyordu, hamile olacağız diye herşeyin tadını unuttuk valla.

Kahve zararlımı ya hiç bilmiyodum ben hergün 2 tane nescafe bi tane türk kahvesi içerim.Zararlımı ya gerçekteneyvahedigeldismile

kız benide acıktırdın...zemuszemuscokacimcoook

56-57 kiloyum, boyda 1,57 falan :roflol::roflol: eskiden çok zayıftım, işe girdikten sonra aldım, ama yaklaşık bi 3 yıldır 57 kiloyum.

aynı ben....opuyorumnanaktan

ben çıkıyorum kıslar,bye

işte işte işte işte de işte sempatiksalakcinni

Bende arada kalmış görmediydim, geshenkin cevabından gördüm. gel kız tamam laf etmiyecem bi daha, hay dilim tutuldaydıda demeseydim ovulasyon testi diye. şimdi gidince 3 gün gelmez bu kız. Aylin anacım yollarına gül dökecem, bidahada laf etmiyecem gel sen.a.s.a.s. gel bide kahve ısmarlayacam üstüne sonrada dondurma tabi:icecream:

olur canım.. ben inanıyorum onların faydasına alabiliyorsan bir dene derim bari kalan zaman için fayda eder... bak adetin de normalmiş... stres yapmaaaaaa bak yapıyorsun bu çok belli... sakin ol canım olması gerektiği gibi gidiyor her şey...

ben hergün içiyorum türkkahvemi valla. amaaaaaannnn eskidendi o... al bakem sanada yollayım

Kahve zararlımı ya hiç bilmiyodum ben hergün 2 tane nescafe bi tane türk kahvesi içerim.Zararlımı ya gerçekteneyvahedigeldismile

hamilelik sürecinde önerilmiyor. molekülleri küçükmüş kafeinin. bebeğe geçiyormuş kafein o yüzden hamileyken çay kahve çok tüketilmememliymiş

Tamam canım stres yapmıyorum artık.Bal polen de başlıyorum bugün evimizin altında var zaten ot çöp satan bi yer ordan alırım hemen.polen desek verirler dimi nasıl bişey bu polen?Yanlış bişey verir bide bana polen yerine. Ya bide kahve zararlımı bebek için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…