ya senin nikini görünce aklıma hep kahve geliyor. Şöyle bi türk kahvesi olsada içsek.benimkide hayal zaten villa milla hayal çocuk olsunda balkona çim ekim ben opuyorumnanaktan
kız aylin yine başlamışsın yumurtamı tavuktan, tavuk mu yumurtadan. yada ovulasyon testi dene canım, onda yumurtlayıp, yumurtalmadığını daha iyi anlıyorsun.ya kıslar kasıklarım belim ağrıyo... yumurtlicam mı yoksa yımırtlayamıyom da ondan mıki.. 1-2 gün önce yumurta akım geldi ama daha yumurtlamadım heraldeki bu halim ondan..
bişe sorcam bu eşlerim spermler ertesi gün falan geliyoya, o da yımırta akı gibi gelebiliyo mu bazen, birden tüm bildiklerimi unuttum da sempatiksalakcinni
zerdalım ugrasıyom senle biliyon di mi:)))
aylinim valla gelebiliyor..sahsen ben karıstırıyom onları
bosver akıntı makıntı..
bende bir akıntı var kıslar..iğnelerden heralde. off gorseniz adet gibi, ince pedlerden kullanmasam felaket oluyorum
yok kullanmaycam işte ovulasyon testi işte ! düşünmüyom da işte, ne hali varsa görsün!!!ya senin nikini görünce aklıma hep kahve geliyor. Şöyle bi türk kahvesi olsada içsek.
kız aylin yine başlamışsın yumurtamı tavuktan, tavuk mu yumurtadan. yada ovulasyon testi dene canım, onda yumurtlayıp, yumurtalmadığını daha iyi anlıyorsun.
Uğraş hayatım hakkındır senin, sana bu konuda torbil yaparım. Yalnız kucağımıza küçük çılgını vermek şartıyla
işte işte işte işte de işte sempatiksalakcinniyok kullanmaycam işte ovulasyon testi işte ! düşünmüyom da işte, ne hali varsa görsün!!!
sinir yaptım yiter ya yiter ya!
kıslar hakketen düşünmicem işte!
ben çıkıyorum kıslar,bye
bırak sen o acabaları şimdi sırasımı bunun??? bak kızarım sana... ilaca boğmuyorlar seni daha ne.. o ilaçlarında yan etkisi var ...sonuçta var bir gelişmen ne olmuş yani birincide dahada azmış bak 2 tane olmuş o zamanda çünkü çok düşük verilmiş birden çok gelişmesini önlemişler çılgının dediği gibi son anda birden gelişiyorlar çünkü... sen içini rahat tut güzel arkadaşım olacağı varsa inan o bir tane yeter sana.. hem o kistin orada kalması mümkün değil.. adetle gitmiştir çoktan o... sen o yumurtana iyi bak anlaştıkmı.. her şey yolunda tamammı... olacağını düşün olumlu ol.. strese başlamışsın gene kaşla göz arasında..
burada koptuuummmm çoook güldüüümmmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
o kadar yemeye içmeye şunun kilosuna bakın yaaaa şutarafagitti valla ben daha tombul bekliyordum seni. bu gidişle olcana ama haberin olsun.. sırnaşık şey tombalak köfte gibi gezecen ortalarda... :roflol: canım zerdalım ne çok takıldık bugün gene sana.. şaka kaldırmasan yapılırmı şu muhabbet kaydirigubbakcemile3
estağfurullah.. sende bilirsin bitanem.. tabiki biliyoruz takıldığını.. nasıl savunmaya geçiyos ama.. cadıyıs bis yaaaböle süpürgeli cadı hemde -tatlicadiarzu-
Ay ben bu ay rahat olucam rahat olucam rahat olucam.Farketmeden oluşuvermiş sters ama geçti rahatlattınız beni teşekkür ederim.Geshenk herşey yolunda canım no stres no stres.
dr a her gidişinizde muayene ücreti alıyomu ?
Her gidişte almıyo benimkisi.Üniversite hastanesinde özel muayne oluyorum ben.Daha 2 defa muayne ücreti yatırdım. kaç aydırda gidiyorum hatta geçen hafta gittigimde yani 2.yatırdırgımda doktor demeden ben kendim yatırdım ee beleşci gibi gidip gelmim diye.
ya kıslar kasıklarım belim ağrıyo... yumurtlicam mı yoksa yımırtlayamıyom da ondan mıki.. 1-2 gün önce yumurta akım geldi ama daha yumurtlamadım heraldeki bu halim ondan..
bişe sorcam bu eşlerim spermler ertesi gün falan geliyoya, o da yımırta akı gibi gelebiliyo mu bazen, birden tüm bildiklerimi unuttum da sempatiksalakcinni
zerdalım ugrasıyom senle biliyon di mi:)))
aylinim valla gelebiliyor..sahsen ben karıstırıyom onları
bosver akıntı makıntı..
bende bir akıntı var kıslar..iğnelerden heralde. off gorseniz adet gibi, ince pedlerden kullanmasam felaket oluyorum
Sagol canım bilgiler için.Doktorun o kadar çok hastası varki soru sormaya zaman bulamıyorum oda cevaplamaya zaman bulamıyo bende acabalarla kalıyorum.
Çılgınım teşekkür ederim içim rahatladı zaten.
Canım yumurta tembelli var demedim,Ben varmı acaba diye düşündüm geç büyüyolarya ondan doktora sordum varmı diye yok dedi normal gelişimi.Bende bu kadar ilaçla böle büyosa ilaç almadan nasıl büyüyo bunlar diye düşünüyorum doktora soramadım tabi bunu çarşamba tekrar gel dedi gitti hemen öbür hastasına bakmaya.
o kadar yemeye içmeye şunun kilosuna bakın yaaaa şutarafagitti valla ben daha tombul bekliyordum seni. bu gidişle olcana ama haberin olsun.. sırnaşık şey tombalak köfte gibi gezecen ortalarda... :roflol: canım zerdalım ne çok takıldık bugün gene sana.. şaka kaldırmasan yapılırmı şu muhabbet kaydirigubbakcemile3
ya senin nikini görünce aklıma hep kahve geliyor. Şöyle bi türk kahvesi olsada içsek.
kız aylin yine başlamışsın yumurtamı tavuktan, tavuk mu yumurtadan. yada ovulasyon testi dene canım, onda yumurtlayıp, yumurtalmadığını daha iyi anlıyorsun.
Uğraş hayatım hakkındır senin, sana bu konuda torbil yaparım. Yalnız kucağımıza küçük çılgını vermek şartıyla
ya senin nikini görünce aklıma hep kahve geliyor. Şöyle bi türk kahvesi olsada içsek.
profesör çakıltus --> çılgın
profesör hain domdom -> geshenk (bir kere demiştim ya hain domdom, kaldı artık üstüne)
ordinaryus profesör --> loveli
hihoohoo
yok kullanmaycam işte ovulasyon testi işte ! düşünmüyom da işte, ne hali varsa görsün!!!
ben çıkıyorum kıslar,bye
"Harnup ağacı ilk onbeş yıl hiç meyve vermeyen bir ağaçtır. Yetişkin bir ağaç 1000 kiloya kadar meyve verebilmektedir. Keçiboynuzunun içerdiği çekirdeklerin her biri 0,2 gram gelir. Bu çekirdeklerin ebatlarına bakılmaksızın her biri aynı ağırlıktadır. Yani, tek bir harnup çekirdeği 0,2 gram ağırlığındadır. Bu 0,2 gram ağırlık neden bu kadar mühim diye soracak olursanız, cevabı eski çağlara kadar dayanır. Antikçağda ve daha öncesinde altın ve kıymetli taşları hassas olarak tartabilmek için keçiboynuzunun çekirdekleri kullanılmıştır. Günümüzde de 0,2 gramın karşılığı 1 Karat olarak kullanılmaktadır. Kıymetli taş veya metal satanların kullandıkları 1 Karat buradan gelmektedir. Karat kelimesi keçiboynuzunun (harnup) Latince adı olan “Ceratonia”dan türetilmiştir. Beş tane keçiboynuzu çekirdeği 1 gram ağırlığındadır. "
ibrahim saraçoğlunun sitesinden alıntı bu yazı her şeyde Allah ın mucizesi var Allah ın varlığının ispatı var düşünen kullar için.
aylincim onlarınki yumurtanın sarısı gibi geliyordu hani hatırladınmı janem sempatiksalakcinni
bence senin antikorlar iflas etti...
özlemcim herkes aynı tarihlerde yumurtlamıyor biliyorsun demekki senin yumurtlaman daha geç normalde.. adet günlerin nasıldı senin??? kontrol altında şu an zaten sen merak etme... ilk aşılamanda büyümesi mesela 5. iğnende 75 ml. kaç olmuştu... sen yakınlarda varsa polen alsanda bala karıştırsan yesen 3-4 gün belki faydası da olur yumurtana kalite açısından...
Canım gel ben sana bol köpüklü bi türk kahvesi yapim.
bende kahveye bayıırımda içmiyorum uzun zamandır. sağlıklı beslencem diye süt falan içiyorum. kuzum ama sana sütlü kahve ısmarlarım istersenolumunekankayizsmile
Bu bebek sevdasına bende kahvenin tadını unuttum kızlar, ama ısmarlayın içecem.:içelim: Bundan sonra kısıtlama yok, geçende enrji içeceği içtim, üstünde gebeler içemez diye yazıyordu, hamile olacağız diye herşeyin tadını unuttuk valla.
kız benide acıktırdın...zemuszemuscokacimcoookBizim burda her türlü yiyecek, içecek mevcut, canımızın istemesi yeterli, şinitsel, köfte, hamburger, tost, bayada güzel yapıyorlar, odamıza kadarda getiriyorlar. Öğlenleri yemeğe gitmem çoğuncası kantinden yerim, yemekhaneye gitsem 4 çeşit yemek çıkıyor, onlarda güzel. Allahtan burda imkanlarımız iyi. Arada tüm arkadaşlar toplanıp, pideciye falanda gidiyoz. Size anlatırken kendim açıktım. ramazanda ne edeceğim bilmiyorum.
56-57 kiloyum, boyda 1,57 falan :roflol::roflol: eskiden çok zayıftım, işe girdikten sonra aldım, ama yaklaşık bi 3 yıldır 57 kiloyum.
yok kullanmaycam işte ovulasyon testi işte ! düşünmüyom da işte, ne hali varsa görsün!!!
ben çıkıyorum kıslar,bye
işte işte işte işte de işte sempatiksalakcinni
Geçen ayla kıyaslamak hiç aklıma gelmemişti.Geçen ay 5.günde 10 ml miş.Faydası olurmuki polen bal yesem.Adetlerim düzenlidir 28 günde bazen 29 bazen 30 günde olur aşılamadan sonra 26.günde geldi ama adetim.
Bu bebek sevdasına bende kahvenin tadını unuttum kızlar, ama ısmarlayın içecem.:içelim: Bundan sonra kısıtlama yok, geçende enrji içeceği içtim, üstünde gebeler içemez diye yazıyordu, hamile olacağız diye herşeyin tadını unuttuk valla.
Kahve zararlımı ya hiç bilmiyodum ben hergün 2 tane nescafe bi tane türk kahvesi içerim.Zararlımı ya gerçekteneyvahedigeldismile
Kahve zararlımı ya hiç bilmiyodum ben hergün 2 tane nescafe bi tane türk kahvesi içerim.Zararlımı ya gerçekteneyvahedigeldismile
olur canım.. ben inanıyorum onların faydasına alabiliyorsan bir dene derim bari kalan zaman için fayda eder... bak adetin de normalmiş... stres yapmaaaaaa bak yapıyorsun bu çok belli... sakin ol canım olması gerektiği gibi gidiyor her şey...
ben hergün içiyorum türkkahvemi valla. amaaaaaannnn eskidendi o... al bakem sanada yollayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?