ikizlerin biri kız biri erkek olsun diye ayarlayabiliyorlar mıki? artık teknoloji gelişti
kıslar ben size kızar mıyım, zerdalım da ona kızdım sanmış, yardım etmeye çalışıyosunuz, hepinizi çokkk seviyorum.. ama yoruldum sadece, kendime kızdım yeter düşünme artık diye...
çılgınımın şu günlerinde yanında olmak istiyorum, mümkün olduğunca gelirim inşallah ama zaten bu hafta zor gelirim, ev temizlicem gitmeden, alışveriş yapıcaz bi gün, çamaşır ütü, bi yandan işler... sonra da yola çıkarız. belki ordayken nispet yapmaya gelirimlaelaelaelaelae
çılgınımmm bebişini kucagında cok cok cok emerken düşün bu süreçte olur mu :)
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:bu fıkra AYLİN ciğime gelsin... inşallah gitti gelmez uçtu konmaz yapmamıştır gene... :)))
Kaplumbağa
Dort kaplumbaga piknige cikmaya karar veriyorlar. Erzaklari hazirlayip yola koyuluyorlar. Bir yil, iki yil, bes, on yil derken 30 yil sonra piknik yerine variyorlar. Hemen erzaklari cikariyorlar, gazozlar, yiyecekler, hersey ortaya cikiyor.
Gazozlar da sise gazoz. Ve acacak YOK! Tek cozum, birinin eve gidip acacagi alip getirmesi. Dogal olarak en genc kaplumbagayi seciyorlar. Genc eleman:
- "Giderim, ama bir sartim var." der ve ekler.
- "Buradaki yiyeceklerin hicbirine ben gelinceye kadar dokunulmayacak." Digerleri de bunu kabul eder. Elemanimiz yola cikar. Aradan bir, iki, on, yirmi yil gecer. Bu arada yasli kaplumbagalardan birisi fenalasir, ölmek uzeredir. Arkadaslari ne yapsa faydasiz. Kaplumbaga'nin son dilegi olup olmadigini sorarlar. O da:
- "Gerci genc kaplumbagaya soz verdik ama, suradaki sarmalardan bir tanesini yesem olur mu?" der. Digerleri de kiramaz ve:
- "Elbette!" diyerek, sarmalardan birini verirler.
Tam agzina atacagi sirada genc kaplumbaga calilarin arasindan firlar ve:
- "Gitmiyorum iste, gitmiyorum
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Karı koca sinema dönüşü bir bara gitmişler.
Maxicep.com - Karı Koca Fıkraları Masaya oturur oturmaz kadının gözü barda tek başına içen adama ilişmiş Biraz dikkatli bakınca
-"Aaaa o!" deyivermiş. Kocası meraklanmış:
-"Kim o?"
-"Seninle evlenmeden önce çıktığım çocuk. Biliyormusun ayrılırken onu burda bırakmıştım. Demek 7 yıldır aynı yerde içiyor..."
Kocası başını sallamış:
-"Onu anlıyorum," demiş. "ama bir olay bu kadar uzun zaman kutlanmaz ki."
Temel ile Dursun Sultanahmette
gezinirken bir turist gelip kendilerine bir adres sorar.Turist
ingilizce,almanca,fransızca sorar
fakat bizimkiler anlamaz...
-Ula dursun bir yabancı dil öğrenemedik gitti, der
Dursun:
-Ula neye yarayacakki bak adam üç
dil biliyor yine derdini anlatamıyo
dilara naber... hiç karşılaşamaz olduk.. nasıl gidiyor aşılama?? iğnelere başladınmı
dilaraa naberr
he yaa ilerledim..kısmetse çarşamba yımırtaları toplayacaklarrr
kacıncı günündesin dilaracım..ilacın adı ne?
canim dün bir iyne kulandim bügünde kan ve ultraya baktilar.daha yumurtan 4cm daha kücük
hadi hayırlı olsun dilaracımm..
geshenkkkk hu huuu, profesör hain domdom..gel bakem..takılma başka topiklere..:)
gesek baksana dün iyne neymis biliyormusun vurdugum iyne erken yumurtlamiyim diye.yani normal iynelere baslamadim dr.yarin söylicek ne kadar vurcagimi.dogru dimi kizlar yapanlar yazsin bana
yaw kumsala doktor adet söktürücü mü vermiş, hamiş değil miymiş?? ancak bakıyorum atladıklarım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?