30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ikizlerin biri kız biri erkek olsun diye ayarlayabiliyorlar mıki? artık teknoloji gelişti

kıslar ben size kızar mıyım, zerdalım da ona kızdım sanmış, yardım etmeye çalışıyosunuz, hepinizi çokkk seviyorum.. ama yoruldum sadece, kendime kızdım yeter düşünme artık diye...
çılgınımın şu günlerinde yanında olmak istiyorum, mümkün olduğunca gelirim inşallah ama zaten bu hafta zor gelirim, ev temizlicem gitmeden, alışveriş yapıcaz bi gün, çamaşır ütü, bi yandan işler... sonra da yola çıkarız. belki ordayken nispet yapmaya gelirimlaelaelaelaelae
çılgınımmm bebişini kucagında cok cok cok emerken düşün bu süreçte olur mu :)

fıkramı beğenmedinmi.. banamı kısdın o zaman yoksam :gitme: mafoldumben senağlama :çok üzgünüm: :a015:

huhuuu..spora gitmedim..son olacaktı halbuki..eşim gitme lütfen dedi kıramadım onu..yımırtalarını düşün dedi:)

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hepside süper elinize sağlık kızlar...sırnaşık şey

gesek baksana dün iyne neymis biliyormusun vurdugum iyne erken yumurtlamiyim diye.yani normal iynelere baslamadim dr.yarin söylicek ne kadar vurcagimi.dogru dimi kizlar yapanlar yazsin bana

canim dün bir iyne kulandim bügünde kan ve ultraya baktilar.daha yumurtan 4cm daha kücük

normal tek iğne

hadi hayırlı olsun dilaracımm..
geshenkkkk hu huuu, profesör hain domdom..gel bakem..takılma başka topiklere..:)

yakaladınmı kıss :kedi:

gesek baksana dün iyne neymis biliyormusun vurdugum iyne erken yumurtlamiyim diye.yani normal iynelere baslamadim dr.yarin söylicek ne kadar vurcagimi.dogru dimi kizlar yapanlar yazsin bana

nasıl yani :1shok: yahu dilara ben bişi anlamaıyorum senin şu tedavilerinden yemin ederim :bbo: aşılama olacağını çözdük şükürde bu nasıl iş önce olmayan yumurtayı niye korusunlar kısss önce geliştirecek sonra çatlamasın diye 4 gün önce çatlatmadan vurulacak o... sana nasıl dediki..

yaw kumsala doktor adet söktürücü mü vermiş, hamiş değil miymiş?? ancak bakıyorum atladıklarım vardı

o bize pek takılmıyor sen nerden takip ediyorsun onu :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…