cilgin ya ben önce sentrido vurdum dün ama .bu hafta gonol f baslicam ya dogrumu ya ben delimiyim anlamadim.sizin basinisi da sisirdim ya kusura bakmayin
benim de çatlatma iğnem var yaw.
ben bugun hem çatlatmama vurdum, 12 de de çatlatma vurucamm..vay bee..
geshenk yaw göğüsler acıyor..östrojen cok yükseldi diye mi?
yok tatlım doktor oyle dediyse..LH ın yüksek cıkmıs ya..ondan vermiştir.
cilgin ya ben önce sentrido vurdum dün ama .bu hafta gonol f baslicam ya dogrumu ya ben delimiyim anlamadim.sizin basinisi da sisirdim ya kusura bakmayin
dr.öyle dedi ya aman allahim bu dr.gene yanlis bir seymi yapiyorrrrrrrrrrrr
nasıl batıyor sonlara doğru var ya hele transferden sonra şişiyor var ya Pamela Anderson gibi geziyorsun resmen. hormonlar dalga dalga... bide beni sivilce basmıştı sanki ergenlik sivilceleri gibi... geçti artık şaftım kaymıştı benim sende varmı şekil bozuklukları :)
yok anacım şişmez kafamız aklına takılanları sor bak hazır proflar burdayken sempatiksalakcinni
neden hep yanlışmı yapıyor doktorun diloş :))
pamela anderson gibi mi..neyse benimkiler pek büyük değildir..biraz şişkin gezmek seksapel kazandırabilir aklinialirimsmile
aylini çağırayım belki gazoz ikram etmeye gelir..delikafadulden
şu an daha bişi yok ama ikinci yarıdan tırsmıyor değilim..
accık ödem de var sanırım ama rahatsız etmiyor
tento geceleri gelirdi gelmiyor:çok üzgünüm:
canım tırsacak bişi yok valla.. gelsin yeterki bebiş varsın ödemli sivilceli ol.. silikonlu ol.. zaten hamile kalınca değişiyor yüz göz karın vücut.. ne olacakki... sen sporcu kızsın ayrıca kalamaz sende yağ falan... geçici gider hepside...
tento ve aylin niye böyle oldular elimizden bir şey gelmiyor bir şeyde yapamıyoruz.. eski muhabbetlerimizi özlüyorum kızlar gelin geceleri lütfeeennn... bizi bırakmayııınnn...
keşke iki deneyi aynı zamanda çıkarabilsem dilaracım ama tek koyacak bana yaa..tek embriyo
geshenk ben bu aralar duyuyorum iki üç dene koyanlar.35 yaş altına
yanimda yok ama demisti galiba 76 velan cok yüksek demisti.raporlar dr.da sakliyor güzel güzel.dr.birkere kacirmistiya yumurta günümü ve komik olan o gün ultrya bakmisti görmedi kan testinde gördü bende cok kizmistim nasil görmüyorsunuz diye
bu sefer korkmustur kaçırmaz artık dilaracım..
benim de geldi uykum ama çatlatma iğnemin zamanını bekliyom napayımmmirmirmirmir
gesek ya soramadim ya .benim problemlerimden.sen asilamami yoksa tüplenmi urasiyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?