30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yok yazmış kızcağız buraya..ara ara geliyor..bize denk gelmiyor sanırım..

yaw dilara valla ben de anlamıyom gülüm..avrupai bir havan var:)

bu hafta iynelerim adi gonal

dilara sen dil problemi yaşıyorsun bence o yüzden hep yanlış anlatıyorsun bize dimi :))) aslında sen doğruyu anlıyorsun ama bize farklı aktarıyorsun ama biz yakalıyoruz olayı he he çakıyoruz hemende :)))) gonal-f yumurta uyarıcı iğne....önce onunla başlanıyor zaten o tür iğnelerle yani.. cetrodite önleyici çatlamasın diye en son ovitrella çatlatma iğnesi.. saattlerine dikkat et olurmu..

canim kan test cuma almisti.ve cok yüsek dedi.oyüzden lh indirmek icin su anda yumurta takibindeyim canim

evet işte avrupai kıs, ondan anlamıyos yaw..
yumurtayı kaçırdı ya geçen ay bu sefer kendinden habersiz çatlamasın diye çatlama önleyici iğneye başlamış onceden..cetrotide o..
gonal f de yumurtayı geliştirecek.
bizim haberdar et olanlardan canım.
profesör çakıltus ve profesör hain domdom olayı çözdü kaydirigubbakcemile5

çılgın nassı prof uz ama sempatiksalakcinni hee önce çatlamasını engelliyerek başlamış bu sefer.. dilara sen çok yaşa emii güldürdün kız beni :roflol: :roflol: neyse bize muhakkak yaz bak merak ettirme bakalım almanyada nasıl yapılıyor bu işler orayada parmak atalım dimi kıs çılgın

evet ya gercekten öyle cilgin ya siz benden daha iyi anliyorsunuz ya.aynen öyle dediginiz gibi iste

dillara valla billa sana gülmüyos kıss delüü..niye gülelim..bak çözdük olayı..
evet aşılamadasın gerçekten..ben de aynı ilaçları kullanıyom, geshenk de kullanmıştı.
LH ın yüksek çıkmış ya, erken mi yumurtluyordun acaba sen eskiden de?
LH yuksek çıkınca çatlatma onleyiciyi vurmus işte

simdi gene gülüyorsunuz bana.ama gercek asilama yapiyorum buna inanabilirsiniz

canım çok sempartik geliyorsun sen bana.... aşılama doğru zaten..... ilaç sıralaman komikti bu seferde valla kızma ama komik kabul et... sen anlatmakta zorluk çekiyorsun da ondan...

evet ya gercekten öyle cilgin ya siz benden daha iyi anliyorsunuz ya.aynen öyle dediginiz gibi iste

canım hadi inşallahh tutturursun aşılamanda..
kaç mm oldugunu soyle bize..geshenkle kafa kafaya verir yorumlarız.
kaydirigubbakcemile2

aslında loveli yok piyasada..ordinaryus o

canım hadi inşallahh tutturursun aşılamanda..
kaç mm oldugunu soyle bize..geshenkle kafa kafaya verir yorumlarız.
kaydirigubbakcemile2

aslında loveli yok piyasada..ordinaryus o

int problemi vardı onun.. o da gelsin tam olacak.... bugün çok güldüm ama çılgın zerdalcığımı paylamış ya prof olmak kolaymı hep yiyeceğine çalış bunlara diye valla çok güldüm...bende v çok takıldım oburuma bugün sempatiksalakcinni hemende kenara çekiliyor prof onlar diye canım benim yaaa.. zedoşuma opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

tatlı zerdoş yaa:))
ama sürekli yemekten bahsediyor çok gülüyorum..o kadar yemeye minyon..sanıyorum nasıl yemesi gerektiğini biliyor

bu arada geshenkim sen de bana soru sormussun bugun bi ara..
doktor son gidişimde hep hormon değerlerime baktı..e2 ve lh a baktı once..dozları azalttı..bugun de e2, lh ve progesterona baktı ondan sonra kesin olarak carşamba alalım dedi..
bir de ben daha once narkoz almıstım evet. en son hatta benim hsg narkozlu olmustu hatırlarsan

he vallah cilgin gesek size nasil anlatcagimi zorlaniyorum ama siz sözüyorsunuz olayi sag olun var olun ya.simdi bügün 4 cm dedi.umarim kacirmaz bu sever catlamamilmaz:

he vallah cilgin gesek size nasil anlatcagimi zorlaniyorum ama siz sözüyorsunuz olayi sag olun var olun ya.simdi bügün 4 cm dedi.umarim kacirmaz bu sever catlamamilmaz:

kaçırmaz sen merak etme. iki günde bir kontrole gideceksin zaten yumurtalarını sürekli takio edeckler ya.. hep aynı saattlerde yap iğnelerini.. doktorunun dediklerini tam uygula.. çatlatmayı bu iğnelerden en sonra verecek hangi saatte diyorlarsa tam o saatte vur bu çok önemli ne 5 dk erken ne geç.. bide sakin ol... inşallah yakalarsın canım.. ilk aşılaman seninde zaten.. eşin nasıl heyecanlımı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…