30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

keşke iki deneyi aynı zamanda çıkarabilsem dilaracım ama tek koyacak bana yaa..tek embriyo
geshenk ben bu aralar duyuyorum iki üç dene koyanlar.35 yaş altına

evet ben yaptıracağımda da vardı o muhabbetler farklı merkezlerde ben söyledim benim prof a yasal değil dedi.. bir nevi hırsızlıktır kanunu var bunun falan bi dünya saydı bana ve vermedi de.. ancak medical park veriyordu o sıralar... başka yerlerde duydum ama sizin orada nasıl bilemiyorum.. tabi şans açısından çok olması iyi... tutacağı varsa tek de tutuyor çılgınım sen umudunu hiç yitirme..

hayirlisi ama basileri 7 ve ya 8 yakaliyorlar.cok para ama cok moralde lazim sen biraz dinlen gene basla güzelim,pes etme gülüm.ama tüp yap,asilamada vazla umut yok yaziyorlar

burda hemem 2 ve ya üc ama soruyorlar 3 tanemi iki tanemi burda kanun bu

dillaracım sağolsun bir kanun çıkardılar..35 yaşın altına tek embriyo konuyor..neymiş çoğul gebeliği engellemekmiş amaç. küvöz yokmus yeterli.
ama bizde de para yok..belçikada filan da tekmiş sanırım ama devlet 6 denemeyi destekliyormus..
ben şimdi hamiş kalınca geshenk de deneyecek tekrar..Allah'ım duy sesimi yarabbimm..

amin bende asilama tutmasa tüp yapcam sizin orya gelcem ya.bu almanlarlan urrasamam daha

amin bende asilama tutmasa tüp yapcam sizin orya gelcem ya.bu almanlarlan urrasamam daha

hem yumurtayı da kaçırıyorlar dimi :)))) şaşkın almanlar.. gel kıs buraya daha iyi bizimkiler.. ama dikkat et dolandırıcı merkezler varmış aman seni yabancı görüp kandırmasınlar..

bende bugün yaptırdım çatlatma iğnesini yarın akşama ilişki önerdi niye bu akşam değil anlamadfım?

aşılamamı yaptırdın sen?? neden haber vermiyorsun aşkolsun... yarın gece çünkü 36 saat içinde çatlayacak ya...bu akşam kaçta vurduysan yarın daha 24 saat olacak yani yumurtlamadan az önce spermler orada bekliyor olacak ona göre hesaplamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…