çünkü tatlım iğneden 36 saat sonra çatlıyor yumurta..ondan güzelim
çünkü tatlım iğneden 36 saat sonra çatlıyor yumurta..ondan güzelim
heee ben bugün saat 15:30 civarıydı iğnemi oldum hatta şuan sol tarafım ağrıyo ince ince çatlıyomu ne diyodum ama 36 saat sonra çatlıyorsa gece sahur vakti 3,5 ta benim yumurta çatlayacak..
geshenk bazen acaip garip hissediyorum kendimi..bu işlerle ugrasmak hiç bana göre bişi değildi.
kıs geshenk yok yaw, klomen kullanmıştı lightlife, kızcağızın günahını almeee:)
dilara senin ilk gününmüydü yani bugünkü iğnen daha çook var senin iğnelere.. bak yapılmadan aşılaman mutlaka gel buraya.. bitince haber verme tamammı.. inşallah bu ilk denemende tutacak canım seninde..
lightlife hayırlı olsun seninde bu arada..
çılgııın senin için dayanıyorum çok uykum geldi tatlişkom.. az kaldı neyse... sen yapınca çıkarım bende.
aşılamamı yaptırdın sen?? neden haber vermiyorsun aşkolsun... yarın gece çünkü 36 saat içinde çatlayacak ya...bu akşam kaçta vurduysan yarın daha 24 saat olacak yani yumurtlamadan az önce spermler orada bekliyor olacak ona göre hesaplamıştır.
heee ben bugün saat 15:30 civarıydı iğnemi oldum hatta şuan sol tarafım ağrıyo ince ince çatlıyomu ne diyodum ama 36 saat sonra çatlıyorsa gece sahur vakti 3,5 ta benim yumurta çatlayacak..
yumurta büyüdü ya ondan da ağrıyor..şimdi bendekileri gorsen habire ağrıyor..solum daha cok..hakkatten de solda sayı da daha çok
geshenkim canım kıyamamm..hadi zorlama kendini yat istersen..ben de eşimi dürteyim de ..o vuracak..
bana görede değildi inan.. ben hem çok hassas yapılıyım aslında hemde bir o kadar erkek gibiyimdir.. böle kadın doğumcular iğne iplik hiç benim işim değildi ama annelik duygusu var ya ağır bastı işte.. çocukları çok seviyorum.. benden bir parça olsun bu dünyada diye istemiştim. nasip işte
öylemiii. pardon .. özür.. hu insanlar böyle işte hemen günah almak kolay demi delikafadulden kusura bakma lightlife...
klomen kullandım canım aşılama değil. kızlar bişey daha sorucam şimdi vajinal ultrasonla doktor bakıyoya rahime yumoşlara o esnada içeride sperm varsa ultrason cihazına sürdüğü ilaç spermplere zarar vermiyodur dimi? şimdi ben akşam çalışma yaptım ama bugün doktor ablam yumoşlara bakarken bizim spermcikler ürkmemiştir dimi? yani hala orada nöbet tutuyolardır dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?