30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

dilara senin ilk gününmüydü yani bugünkü iğnen daha çook var senin iğnelere.. bak yapılmadan aşılaman mutlaka gel buraya.. bitince haber verme tamammı.. inşallah bu ilk denemende tutacak canım seninde..

lightlife hayırlı olsun seninde bu arada..

çılgııın senin için dayanıyorum çok uykum geldi tatlişkom.. az kaldı neyse... sen yapınca çıkarım bende.

heee ben bugün saat 15:30 civarıydı iğnemi oldum hatta şuan sol tarafım ağrıyo ince ince çatlıyomu ne diyodum ama 36 saat sonra çatlıyorsa gece sahur vakti 3,5 ta benim yumurta çatlayacak..

yumurta büyüdü ya ondan da ağrıyor..şimdi bendekileri gorsen habire ağrıyor..solum daha cok..hakkatten de solda sayı da daha çok

geshenk bazen acaip garip hissediyorum kendimi..bu işlerle ugrasmak hiç bana göre bişi değildi.

bana görede değildi inan.. ben hem çok hassas yapılıyım aslında hemde bir o kadar erkek gibiyimdir.. böle kadın doğumcular iğne iplik hiç benim işim değildi ama annelik duygusu var ya ağır bastı işte.. çocukları çok seviyorum.. benden bir parça olsun bu dünyada diye istemiştim. nasip işte

kıs geshenk yok yaw, klomen kullanmıştı lightlife, kızcağızın günahını almeee:)

öylemiii. pardon .. özür.. hu insanlar böyle işte hemen günah almak kolay demi delikafadulden kusura bakma lightlife...

canim bügün 6 gün iste yarin dr.söylicek nekarad vuracagimi.basladim sayilir.ama tutmasa gelirim tabiki.

klomen kullandım canım aşılama değil. kızlar bişey daha sorucam şimdi vajinal ultrasonla doktor bakıyoya rahime yumoşlara o esnada içeride sperm varsa ultrason cihazına sürdüğü ilaç spermplere zarar vermiyodur dimi? şimdi ben akşam çalışma yaptım ama bugün doktor ablam yumoşlara bakarken bizim spermcikler ürkmemiştir dimi? yani hala orada nöbet tutuyolardır dimi?

heee ben bugün saat 15:30 civarıydı iğnemi oldum hatta şuan sol tarafım ağrıyo ince ince çatlıyomu ne diyodum ama 36 saat sonra çatlıyorsa gece sahur vakti 3,5 ta benim yumurta çatlayacak..

hımmm o sıralarda gıd gıd gıdaaak diye bağır -tatlicadiarzu-
sırnaşık şey
yumurta büyüdü ya ondan da ağrıyor..şimdi bendekileri gorsen habire ağrıyor..solum daha cok..hakkatten de solda sayı da daha çok

evet çoğaldıkça büyüdükçe batıyorlar ... bu iyiye işaret her zaman isteseniz olmaz bu zengin ağrılar.. dayanın kızlar az kaldı

geshenkim canım kıyamamm..hadi zorlama kendini yat istersen..ben de eşimi dürteyim de ..o vuracak..

önemli değil olsun sen söyle tamamdır de hele öyle çıkayım..

aynen ben de ..annem erkek dogacakmıssın yolda düşmüş bir tarafın diye dalga geçer benle:))

tamam kızlar şimdi vurucaz..

mühim değil geshenk

yookkkk yapışkan zaten onlar o jele gelmezler hem farklı yerlerdeler.. spermler taaaaa yumurtalıklarda karın boluğunda oysaki kamare sadece dölyolundan görüntü alıyor.. o ilaçlarda bitkisel jel bence.. hiç kimyasal verirlermi oraya canım...

kıslar beklediniz beni..kıyamam valla..Allah razı olsun..çok hayır duamı alıyorsunuz..inşallahh güzel şeylere vesile olsun hepimiz için

iyi geceler dillaracım, iyi geceler lightlifecim..
evet karından da vuruluyor ama bizim hemsireler bacaktan vurduruyorlar buradan..
karnım deşik içinde zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…