30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hadi size iyi geceler ben yatayim yarin is günü öpüldünüz

hadi iyi geceler canım... görüşmek üzere... bende çıkıyorum kızlar... artık dayanamıyorum.. çılgınıma Allahım yardımcısı olsun.. mükemmel geçsin bundan sonra kalan aşamaları... öpüyorum tatlım seni... az kaldı anne olacaksın inşallah... sonrada bize beddua edeceksin onlarda çeksin bunları diye.. hadi tatlı rüyalar size.. öpüldünüz...

hıımm iyi o zaman boshayallersmile bende spermcikler ürkmüşmüdür diye huzursuz olduydum öptüm kızlar..
BİZDE BİRGÜN ÇİFT ÇIZGIYI GÖRÜCEZ HAYIRLISIYLA

hıımm iyi o zaman boshayallersmile bende spermcikler ürkmüşmüdür diye huzursuz olduydum öptüm kızlar..
BİZDE BİRGÜN ÇİFT ÇIZGIYI GÖRÜCEZ HAYIRLISIYLA

inşallah canım inşallah... bende öpüyorum seni... her şey güzel olacak... yarın daha güzel bir güne başlayacağız güzel haberler olacak yeni ümitler olacak.. hadi ben gittim...

hamile kalmanin hicte filmler oldugu gibi kolay olmadigini soyluyor benim doktorum, tavsiyelerinden biride dogum kontrol hapi kullanip birakmak, birakilan ilk ay dogurganlik yuksek oluyormus, bi de bazi programlar var , adet donemlerini yaziyorsun en cok dogurgan oldugun gunleri yaziyor, o gunlerde yogun calismalar yapmakta fayda var :))

GÜNAYDIN
gününüz güzel, keyifli, mutlu, huzurlu geçsin.. sağlıkla, kazançla, neşeyle bitsin.. bereketiniz bol olsun....karnınız bebişle dolsun...

yeşim seni ilk görüyorum.. hoşgeldin diyorum..
doğum kontrol haplarının rahimi güçlendirdiği hormonları düzenlediği doğrusur.. bana da tüp tedavim öncesinden doktorum vermişti.. o belirli günler dediği de yumurtlama günlerin.. o zaman çalışma yapmanda fayda var tabiiki.. bunu ovülasyon testleriyle de ateş ölçerekte yakalayabilirsin.. bizi oku bu konuda çok fazla detaylı yazılar var burada... belki sana faydası olur...

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
GESHENK, ozlem64, ebrar42

kızlar nerelerdesiniz????

çok şükür iyiyim gidip kahvaltımı yapsam daha iyi olcamsırnaşık şey çalışıyoken kendime daha iyi bakıyodum

sizlerden naber...

iyi ne olsun.. aynı tas aynı hamam.. daha sabahtan kavruldum çook bunaltıcı bir hava var... sen evdesin tabi okulların açılmasına var daha.. ne öğretmenisin canım???

Günaydın canım.İyi benden geçmişi okuyodum.Çılgın çatlama ignesini yapmış hayırlı olur inşallah çok heycanlıyım onun tedavisini heycanla okuyorum inşallah hamile kalır.

evet yaptı gece bekledik çılgınımı coslatınca iğnesini yattık bizde... inşallah güzel sonuç alacak.. minik çılgının gelmesine az kaldı yani :)))

matematik öğretmeniyim ben. bu havalar berbat gidip duş alip kahvaltı yapiym bari yataktan kalkıp yüzümü yıkar yıkamaz bilgisayarın başına geçiyorumkaydirigubbakcemile2
bugün herkesin şansı, rızkı bol olsun...a.s.

sorma yaa alışkanlık yaptı burası bize aklım hep burada oluyor benimde koşturuyorum bakayım gelişme varmı diye buraya girmek için... sıkı dostlarımız var.. eskilerle bağ kurduk iyice umarım sizlerle de öyle oluruz...

günaydın kızlar
geshenkim yok ya geçen hafta gidemedim yazlığa evde geçti hafta sonu ama bu cuma inşallah gideceğiz..oohhh sulara atacağım kendimi ve oğluşumu...

günaydın kızlar
geshenkim yok ya geçen hafta gidemedim yazlığa evde geçti hafta sonu ama bu cuma inşallah gideceğiz..oohhh sulara atacağım kendimi ve oğluşumu...

at valla.. ben tatil yapamadım bu sene sen benim yerime de yap.. oooohh sefanız olsun... boylu poslu olacak bak oğlun sulak yerlerde yaşamaktan :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…