vurduk kızlarrr..gelmiş geçmiş olsun..sağ bacaktan şişlendim:)))
hadi size iyi geceler ben yatayim yarin is günü öpüldünüz
hıımm iyi o zaman boshayallersmile bende spermcikler ürkmüşmüdür diye huzursuz olduydumyookkkk yapışkan zaten onlar o jele gelmezler hem farklı yerlerdeler.. spermler taaaaa yumurtalıklarda karın boluğunda oysaki kamare sadece dölyolundan görüntü alıyor.. o ilaçlarda bitkisel jel bence.. hiç kimyasal verirlermi oraya canım...
hıımm iyi o zaman boshayallersmile bende spermcikler ürkmüşmüdür diye huzursuz olduydumöptüm kızlar..
BİZDE BİRGÜN ÇİFT ÇIZGIYI GÖRÜCEZ HAYIRLISIYLA
hamile kalmanin hicte filmler oldugu gibi kolay olmadigini soyluyor benim doktorum, tavsiyelerinden biride dogum kontrol hapi kullanip birakmak, birakilan ilk ay dogurganlik yuksek oluyormus, bi de bazi programlar var , adet donemlerini yaziyorsun en cok dogurgan oldugun gunleri yaziyor, o gunlerde yogun calismalar yapmakta fayda var :))
nasılsın jakobi??
özlem senden ne haber???
nasılsın jakobi??
özlem senden ne haber???
çok şükür iyiyim gidip kahvaltımı yapsam daha iyi olcamsırnaşık şey çalışıyoken kendime daha iyi bakıyodum
sizlerden naber...
Günaydın canım.İyi benden geçmişi okuyodum.Çılgın çatlama ignesini yapmış hayırlı olur inşallah çok heycanlıyım onun tedavisini heycanla okuyorum inşallah hamile kalır.
iyi ne olsun.. aynı tas aynı hamam.. daha sabahtan kavruldum çook bunaltıcı bir hava var... sen evdesin tabi okulların açılmasına var daha.. ne öğretmenisin canım???
evet yaptı gece bekledik çılgınımı coslatınca iğnesini yattık bizde... inşallah güzel sonuç alacak.. minik çılgının gelmesine az kaldı yani :)))
matematik öğretmeniyim ben. bu havalar berbat gidip duş alip kahvaltı yapiym bari yataktan kalkıp yüzümü yıkar yıkamaz bilgisayarın başına geçiyorumkaydirigubbakcemile2
bugün herkesin şansı, rızkı bol olsun...a.s.
günaydın kızlar
geshenkim yok ya geçen hafta gidemedim yazlığa evde geçti hafta sonu ama bu cuma inşallah gideceğiz..oohhh sulara atacağım kendimi ve oğluşumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?