30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

günaydın.
arada okuyorum topiğinizi artık aile gibisiniz.
şakalar muhabbet harika.
burada çok kaliteli sohbetler var.
bende katılmak istiyorum fırsat buldukça.
hem bilgi hem eğlence hem paylaşım hepsi var. maşallah size.

umarım oluruz, ne güzel bende çok beğendim buradaki dostlukları. olumunekankayizsmile

aaaaaaaaaaa kızlar nerdesiniz siz zerdal, çılgın,loveli,tento,kaçak aylin,kardelen,gonzales.... aloooooooo... zeytin günaydın dedi sezenimde öyle ondan onları saymıyorum.... online olup başka yerlerde olanlara da demiyorum.. sizi merak ettim kızlar gelin artık.. huuuuuuuuuuuuuuuuuu...

hoşgeldiniz..
evet aile olduk biz. aileden çok buralardayız daha çok paylaşıyoruz.. her zaman bekleriz. övgüler için teşekkür ederiz.. kızlar bu sabah nedense gelmediler kalabalık oluruz hep aslında...

slmmmmm...o kadar insan saymışsında bir leylayı saymamışsın..bizi hatırlayan yok...teessüfffff ederimmmmm....senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

canım sende aramıza hg...burda güzel paylaşımlarımız var...seninde katılman bizleri mutlu eder tatlım..kaydirigubbakcemile2a.s.

leyla hanım siz sabahtan beri onlinesınız... ama bir günaydın yok bize.. asıl sen bizi pek hatırlamıyorsun.... bak diğerleri hiç girmedi henüz yerimseniben

leyla hanım siz sabahtan beri onlinesınız... ama bir günaydın yok bize.. asıl sen bizi pek hatırlamıyorsun.... bak diğerleri hiç girmedi henüz yerimseniben

canım ben girdim baktım buraya kimse yoktu...ilk etapta kendi topicime bakmadan başka yere gitmem ben...öbür topice baktım kızlar vardı ordada konu konuyu açınca çıkamadım ordan.zaten iş oluyor..ara ara bakıyorum foruma...celallenme hemen hayriyecimmmmmmm.....sempatiksalakcinni

ayrıca akşamları bile girsem genelde hep herkesi soruyorum..kimsede ya bu akşam leyla yok nerde acaba demedi...gerçi demek zorundada değil.dün sadece zerdal söyledi yoğunsun sanırım diye...sorun yok..soranda saolsun sormayanda...topicte kimin ismini görsem hemen hg diyorum...bazı kişiler hb deme zahmetine bile girmiyorlar...sıkıntı yok...neyse yaaaa...sallaaaa...ben herkesle ilgilendiğim herkese sevdiğim için biraz alınganlık yapıyorum sanırım..:kedi:

Maşallah canım. Hüseyin bey iyidir inşallah pek kıpırdamıyor. Sıcaktan benim de canım bişi yapmak istemiyor ama haftaya işe başlayacağım mecburen işleri yetiştirmem gerek, yoksa kim yapacak? En sevmedğim de ütü( sanırım sıcaktan tansiyonum düşüyor canım.

İnşallah hepiniz bir bir dğer topiğe taşınacaksınız kızlar. Madem hatmi konuşmadınız Geshenkim o zaman 1. cuzu ben kapayım:)) diğerlerini de devam edelim. Canım baş dönmem sıcaktan dün tansiyonum 9-4 idi sanım ondan. Canım benim ne demek mazur gör( üzülürüm bak böyle konuşuran, hiçbirimiz bu konuda biş bilmiyoruz ki...İnşallah siz hamiş kalınca ben bilmiş bilmiş size tavsiye vericem:)) az kaldı sabır güzellerim...

Aylintim herşey yolunda şükür hiç merak etme. Sen neler yapıyorsn?

ben geldim gene..
çarşamba toplanıyor benimkilerr..dua edinn

Canım Allah yardımcın olsun, tam da Ramazanın ilk günü sanırım dimi? Ay namazda yüzü olmayanın ezanda kulağı olmuyor mu diyorlardı nasıldı o laf? Bu sene oruç tutamıyoruz biz teyzeleri( dr sonca bile kızdı..Siz bizim yerimize de çok dua edeceksiniz,biz kümesci:))

neşecim bugün nasılsın canım?? baş dönmen varmı yine??

Canım şükür bugün iyiyim, kendime hiç aklım çalışz benim akaşma da eşim kızdı madem tansiyonun düştü soda falan içseydin ya dedi. Şimdi sodamı içicem gene. Bir türlü alışamadım şu hamişliğe, bitecek ben hala moduna giremedim. Kendimi hasta gibi hissediyorum hamiş olan ben değilim sanki...

kuze nesemese hgniz...nesemese seni çok merak ediyordum canım...topici sen açmışsın sanırım..Allah sağlıkla bebişine kavuştursun seni canım...darısı başımızaopuyorumnanaktan

Aminnnnnnnnnnn Leylamecnunum. İnşallah vaki saati gelince hepiniz yaşayacaksınız bu duyguları, Mevlamdan isteğim bu hep dua ediyoruz namazlarımızın arkasından. Yalnız sakın telaş yapma, emin ol herkesin bir sırası varmış, Mevla ne zaman verirse o zaman oluyormuş, isteğin dr'a git, istediğini yap olmayacaksa kendini yıpratmaktan başka bişi değil. Duarın gücüne inannıyorum ben en çok. Şİmdi de Ramazan gibi bereketli bir ay geliyor, Yaradan kimbilir kaınızın göbişini dolduruverecek hayırlısıyla...

bende cüz alcam ama pazar günü okumaya başlayabillirim regl ozaman bitiyo. çok yavaş okuyorum keşke beraber okucak yanımda birileri olsaydı. internetten açıyorum yavaş okuyan bi hoca var onunla okuyorum.

canım yaaaa kolaymı bu sıcakta. bırak ütüyü işi Allah korusun yorma kendini bak tansiyonun düşüyormuş.. soda da içemiyosun zor geliyor.. tuzlu ayran içsen dokunurmu acaba .. neşecim dediğin gibi az kaldı bitanem ne olur yorma kendini riske atma son zamanlarında.. ütülü şeyler giymeyin mesela tişörtleri de ütülüyormusun yazın en çok onlar giyiliyor benim çamaşır makinemde ütü ayarı var sıkarken ona basıyorum hiç buruşturmuyor sonra güzelce çırpıp katlıyorum sepette bekletiyorum hiiiç kırışmıyor... bu sıcakta isilik olursun mazallah :))) hüseyin paşayı da yakma içeride yazık yafluya kaydirigubbakcemile3

kızlar bakın neşe birinci cüzü almış.. bende ikiyi alayım o zaman kalanları isteyen olursa bölüşelim... zerdal takip eder yine bu işide olurmu zerdoşum...

bende cüz alcam ama pazar günü okumaya başlayabillirim regl ozaman bitiyo. çok yavaş okuyorum keşke beraber okucak yanımda birileri olsaydı. internetten açıyorum yavaş okuyan bi hoca var onunla okuyorum.

canım 3 ü de sana verelimmi o zaman.. kalanlarıda zerdal liste yapar düzenleriz inşallah..

herkese selam kızlar ben dün dr. gittim dönüşte de moral bozukluğundan hasta oldum sıcaklar da bir yandan mahvetti beni bu arada ben başka topikten geldim aranıza burdada tanıdığım vardı aranızda burda herkesin problemi farklı ve daha güzel iletişm kuruluyorkaydirigubbakcemile5 dr bana bir sürü hormon testi yaptırdı akşama kadar bekledim ne arayan oldu ne soran şu anda hiç bir şey bilmiyorum hala amane yumurta vardı ne de başka birşey bomboştu içim ben umudumu kaybettim kızlar sağlık olsun napalım derdi veren ALLAH umudumu her yerde aradım olmayınca olmuyor napalım kısmet :sinifsinif:

Canım hiç problem değil, yeterki katıl bize. Zaten ben e hızlı gidemem bu sefer ama hiç değilse başlayalım, yoluna girelim de Mevlam yardım eder.

Canım eşim memur, mubarek bir de titiz. Hadi onlara alıştım da bir de şimdi Hüseyin paşanın ütüleri çıktı:)) çok şükür bugünlere, sakın isyan ettiğimi düşünmeyin:)) baştan nevresim ve uyku setini açmayacağım diyordum baktım baktım kıyamadım, çıkarıp yıkadım ve ütüledim bir yerleştirmesi kaldı, inşallah onu da tembellikten çıktığım bir vakit yapıcam inşallah. Bu evde ütülenecek kıyafetlere yasak getirmenin zamanı geldi sanırım. Zaten göbiş ütünün buharından yanıyor, paşanın ısısı sabit de annesi zır zır terliyor:))
Kızlar hadi dualara hatimlee hız verelim inşallah bu sene de ramazanda hamiş patlaması yaşayalım inşallah...

Ahanda karamsar bir böcük buldum burda ben. Yakalayın kızlar....Kuzecim şimdi hasta olduğun için karamsar olman normal ama lütfen çabuk atlat bu durumu...Hadi umutlu bir topik burası sana da bulaşsın...

tamam ben 3 ü aldım o zaman Allah rızası için okuyorum diyemi niyet etcez niyet ediliyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…