30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

aaaaa daha neler.. olurmu hiç öyle şey... nasıl yumurta falan yoktu anlamadımki ben.. hem olmasın bu ay olur.. sen sıkma canını.. bak bana tüple bile olmadı ama hala yumurtluyorum çok şükür... adetlerimde düzenli.. yani aslında hala şansımız var.. zamanı değilmiş demekki.

neşecim yaktın gül gibi yeğenimizi yani aşkolsun sana... göbişten buhar bide amanın bu havada hemde :)))) hayırlısıyla kullan her şeyini hevesini al valla.. yakınlarda olsam yardıma gelirdim ben sana. yolla sen bana kargoyla ben ütüleyip geri gönedereyim sana hım a.s yerimseniben inşallah patlamalar olacak.. süürprizler gelecek inşallah...

Ahanda karamsar bir böcük buldum burda ben. Yakalayın kızlar....Kuzecim şimdi hasta olduğun için karamsar olman normal ama lütfen çabuk atlat bu durumu...Hadi umutlu bir topik burası sana da bulaşsın...

yakala onu neşeeee delikafadulden evet doğru diyor neşecim.. bak burada sırası gelen kalıyor.. bekle ve gör... dedi dersin... neşeyi gör bak topiğin sahibi o... bak şimdi hangi durumda... hüseyin paşayı getirecek dünyaya yakında.. sonra bize bebeğe nasıl bakılır, hamilelikte önemli noktalar diye yeni topikler açacak :))))

amin canım...güzel duyguların ve dileklerin için...darısı başımıza inşallah..elbette Rabbim vaktini bekliyordur bundan eminim...bende senin gibi düşünüyorum...sende inşallah sağlıkla bebişini alırsın kucağına canım...bizim içinde dualarını eksik etme...opuyorumnanaktan

çılgın özlem fatoş hepiniz hgniz dostlar...ben namazı kılıp gelecem inşallah...öpüldünüz canlarım....hayriyecim çıkmış galiba...sempatiksalakcinni

canlarım bugun giremiyorum ama aklımdasınız..nasılsınız??

Günaydın canım.İyi benden geçmişi okuyodum.Çılgın çatlama ignesini yapmış hayırlı olur inşallah çok heycanlıyım onun tedavisini heycanla okuyorum inşallah hamile kalır.

ayy özlemcim sağol tatlım, accık heyecanlıyım esas maraton yarın başlıyor..
ben de senin aşılamanın sonucunu bekliyorum tatlım..

jakobiii..matematikçisin demek..benim anne baba da oyle..
ben de coook olmak istedim ama öğretmenlerin çekisinden annem ile babam olma kızım dediler...matematik manyağıyım..sana saygılarımı sunuyorum canımm

günaydın kızlar
geshenkim yok ya geçen hafta gidemedim yazlığa evde geçti hafta sonu ama bu cuma inşallah gideceğiz..oohhh sulara atacağım kendimi ve oğluşumu...

ohh sefan olsun güzel arkadasım benim..

elifecim hosgeldin.
hakkatten aile gibi olduk yaa..buradaki kızlar harika..bu kadar iyi niyetli güzel insan bir araya nasıl gelir şaşıyorum ben de.

kıss leylammecnunum, seni alıngan gördüm.
kıs olur mu oyle sey...bazen mesajlar atlanarak okunuyor..son görülenlere yazılıyor, unutuluyor filan. yoksam bu alınganlık hamişliğe delalet olmasın:)))) inşallahh inşallahh

ayyy nesem gelmişş görememişimm..
nasılsın güzelim benim..
yaa nesecim ramazanın ilk günü olacak..
inşallahh hayırlı ugurlu olur yaa..

şimdi ne yapıyos, ben kaçırdım galiba??

canım dur bakalım
kaçıncı günündü??
hem kadınlara arada boş geçebiliyorlar..her ay yumurta olmayabiliyor.
test sonucların cıktı mı?

çılgın özlem fatoş hepiniz hgniz dostlar...ben namazı kılıp gelecem inşallah...öpüldünüz canlarım....hayriyecim çıkmış galiba...sempatiksalakcinni

leylacım bugun giremiyorum öğle arası 5 dk bakayım dedim..
Allah kabul etsin canım

canım çok topik gezdin herhalde başın döndü senin.. fatoş diye birisi yok burada.. özlemimiz var ama :)) daha tanıyamadınmı sen bizim kızları kaç gün oldu... yoktu az evvel kimseler bende yemek yemeye ayrıldım..

matematiği bende severim hemde çok severim ama bebeğim olunca bakıcılara vermek istemiyorum. sen ne mühendisi oldun bende mühendis olmak isterdim o zamanlar ama şimdi en iyisi hiç okumadan zengin koca bulmakmış diyorum senelerce okudum kamburum çıktı gözlerim bozuldu çevremde okumayıp süslenip püslenip gezen arkadaşlarım şimdi altında araba geziyo, kısmet işte

h.b canım.Allah kabul etsin bizim içinde dua et.
amin canım...hepimiz için dua etsin.Mevlam kabul eyler inşallah...zemuszemus

amin canım..henüz hamile değilim canım..adetim yeni bitti daha çılgınım...inşallah bu ay :hulya: bol çalışmayla bişeyler olur belkim...Ramazanın hürmetine...kaydirigubbakcemile3

geshenkkkk fazla topik falan gezmedim..gezen gezer gezmeyen gezmez canım...hem ben öğle arası girip baktığımda fatosözel diye bir nik vardı..kafamdan uydurmadım sanırım..kimler varsa yazdım...topik konusu kapansın artık...ben herkese az çok tanıdım..hem sen yokken kim var kim yok nerden biliyorsun...gizlice takip mi ediyorsun...kaydirigubbakcemile3

tamam ben 3 ü aldım o zaman Allah rızası için okuyorum diyemi niyet etcez niyet ediliyomu

valla ben daha önce okumadım sanırım öyle yapacaz jakobicim

:))))))))))))))))))))

senin yazından alıntı yaptım dikkatini çekerim ne bileyim ben yokken kim vardı... sen o kişilerlre takıldığın için kafan karıştı sandım demek onlarda buraya gelmeye başlamış...... bizim gizlice takiplerle vaktimiz yok.. nereye istersende gez o halde banane...

geshenk merak ettim neyin sezonu kapandı kiiiiiiiiii

canım benim... en son tüp denememden sonra yazmıştım ben onu.. bu sezon için kapandı demiştim o aralar aşırı doktor ilaç iki günde bir takip yumurta toplama, transfer derken bide uzaktaydı doktorum iki saat git 2 saat dön.. negatif de olunca sonucu öyle demiştim.. yeni sezon yaparız yine :)))

kaydirigubbakcemile3 canım ya takıldım sana amannnnnnnn üzme beni lütfen...geshenkim bak ben seni seviyorum...kiminle ne yaşadığını bilmiyorum gelmişi geçmişi okumadım okumakta istemiyorum...belliki sen çok kırılmışsın...tamam bu konu kapansın canım benim...herkes sevildiği yerde kalır....bende burda beni sevdiğinize inanıyorum...vereliniortak kırılmak yok heeee sen benim canımsın...Şeniz

kızalr beta hcgem çıktı hamileyim 901 elim ayağım titriyor

canm zerdalım, güzel kalplim nihayet yaaaa
nihayettt..
buna havai fişek de patlatılı, göbek de atılırrr
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

çok ama çoook ama çooooooooooooooookkkkkkk sevindimm..

dün çok içten dua etmiştim..acaba kabul mu oldu nedir?

off yaa hiçbişiciği yokmus benim gül yüzlü arkadaşımın..zamanını bekliyormus kerata..ovulasyon testi istermiş bak sen zibidiyee..

kızlar neredesiniz yaa..
olumunekankayizsmile

çılgın canım, şoktayım şu an idrak edemiyorum, elim titriyor

ben heran çıkabilirim, 2.5 doktora gideceğim, sonucu almaya, şimdi internetden öğrendim. 901 iyi dimi arkdaşalr

tabi canım aman sezonlar kapanmasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…