herkese selam kızlar ben dün dr. gittim dönüşte de moral bozukluğundan hasta oldum sıcaklar da bir yandan mahvetti beni bu arada ben başka topikten geldim aranıza burdada tanıdığım vardı aranızda burda herkesin problemi farklı ve daha güzel iletişm kuruluyorkaydirigubbakcemile5 dr bana bir sürü hormon testi yaptırdı akşama kadar bekledim ne arayan oldu ne soran şu anda hiç bir şey bilmiyorum hala amane yumurta vardı ne de başka birşey bomboştu içim ben umudumu kaybettim kızlar sağlık olsun napalım derdi veren ALLAH umudumu her yerde aradım olmayınca olmuyor napalım kısmet :sinifsinif:
Canım hiç problem değil, yeterki katıl bize. Zaten ben e hızlı gidemem bu sefer ama hiç değilse başlayalım, yoluna girelim de Mevlam yardım eder.
Canım eşim memur, mubarek bir de titiz. Hadi onlara alıştım da bir de şimdi Hüseyin paşanın ütüleri çıktı:)) çok şükür bugünlere, sakın isyan ettiğimi düşünmeyin:)) baştan nevresim ve uyku setini açmayacağım diyordum baktım baktım kıyamadım, çıkarıp yıkadım ve ütüledim bir yerleştirmesi kaldı, inşallah onu da tembellikten çıktığım bir vakit yapıcam inşallah. Bu evde ütülenecek kıyafetlere yasak getirmenin zamanı geldi sanırım. Zaten göbiş ütünün buharından yanıyor, paşanın ısısı sabit de annesi zır zır terliyor:))
Kızlar hadi dualara hatimlee hız verelim inşallah bu sene de ramazanda hamiş patlaması yaşayalım inşallah...
Ahanda karamsar bir böcük buldum burda ben. Yakalayın kızlar....Kuzecim şimdi hasta olduğun için karamsar olman normal ama lütfen çabuk atlat bu durumu...Hadi umutlu bir topik burası sana da bulaşsın...
Aminnnnnnnnnnn Leylamecnunum. İnşallah vaki saati gelince hepiniz yaşayacaksınız bu duyguları, Mevlamdan isteğim bu hep dua ediyoruz namazlarımızın arkasından. Yalnız sakın telaş yapma, emin ol herkesin bir sırası varmış, Mevla ne zaman verirse o zaman oluyormuş, isteğin dr'a git, istediğini yap olmayacaksa kendini yıpratmaktan başka bişi değil. Duarın gücüne inannıyorum ben en çok. Şİmdi de Ramazan gibi bereketli bir ay geliyor, Yaradan kimbilir kaınızın göbişini dolduruverecek hayırlısıyla...
çılgın özlem fatoş hepiniz hgniz dostlar...ben namazı kılıp gelecem inşallah...öpüldünüz canlarım....hayriyecim çıkmış galiba...sempatiksalakcinni
Günaydın canım.İyi benden geçmişi okuyodum.Çılgın çatlama ignesini yapmış hayırlı olur inşallah çok heycanlıyım onun tedavisini heycanla okuyorum inşallah hamile kalır.
matematik öğretmeniyim ben. bu havalar berbat gidip duş alip kahvaltı yapiym bari yataktan kalkıp yüzümü yıkar yıkamaz bilgisayarın başına geçiyorumkaydirigubbakcemile2
bugün herkesin şansı, rızkı bol olsun...a.s.
günaydın kızlar
geshenkim yok ya geçen hafta gidemedim yazlığa evde geçti hafta sonu ama bu cuma inşallah gideceğiz..oohhh sulara atacağım kendimi ve oğluşumu...
günaydın.
arada okuyorum topiğinizi artık aile gibisiniz.
şakalar muhabbet harika.
burada çok kaliteli sohbetler var.
bende katılmak istiyorum fırsat buldukça.
hem bilgi hem eğlence hem paylaşım hepsi var.maşallah size.
slmmmmm...o kadar insan saymışsında bir leylayı saymamışsın..bizi hatırlayan yok...teessüfffff ederimmmmm....senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
Maşallah canım. Hüseyin bey iyidir inşallah pek kıpırdamıyor. Sıcaktan benim de canım bişi yapmak istemiyor ama haftaya işe başlayacağım mecburen işleri yetiştirmem gerek, yoksa kim yapacak? En sevmedğim de ütü( sanırım sıcaktan tansiyonum düşüyor canım.
İnşallah hepiniz bir bir dğer topiğe taşınacaksınız kızlar. Madem hatmi konuşmadınız Geshenkim o zaman 1. cuzu ben kapayım:)) diğerlerini de devam edelim. Canım baş dönmem sıcaktan dün tansiyonum 9-4 idi sanım ondan. Canım benim ne demek mazur gör( üzülürüm bak böyle konuşuran, hiçbirimiz bu konuda biş bilmiyoruz ki...İnşallah siz hamiş kalınca ben bilmiş bilmiş size tavsiye vericem:)) az kaldı sabır güzellerim...
Aylintim herşey yolunda şükür hiç merak etme. Sen neler yapıyorsn?
Canım Allah yardımcın olsun, tam da Ramazanın ilk günü sanırım dimi? Ay namazda yüzü olmayanın ezanda kulağı olmuyor mu diyorlardı nasıldı o laf? Bu sene oruç tutamıyoruz biz teyzeleri( dr sonca bile kızdı..Siz bizim yerimize de çok dua edeceksiniz,biz kümesci:))
Canım şükür bugün iyiyim, kendime hiç aklım çalışz benim akaşma da eşim kızdı madem tansiyonun düştü soda falan içseydin ya dedi. Şimdi sodamı içicem gene. Bir türlü alışamadım şu hamişliğe, bitecek ben hala moduna giremedim. Kendimi hasta gibi hissediyorum hamiş olan ben değilim sanki...
canım yaaaa kolaymı bu sıcakta. bırak ütüyü işi Allah korusun yorma kendini bak tansiyonun düşüyormuş.. soda da içemiyosun zor geliyor.. tuzlu ayran içsen dokunurmu acaba .. neşecim dediğin gibi az kaldı bitanem ne olur yorma kendini riske atma son zamanlarında.. ütülü şeyler giymeyin mesela tişörtleri de ütülüyormusun yazın en çok onlar giyiliyor benim çamaşır makinemde ütü ayarı var sıkarken ona basıyorum hiç buruşturmuyor sonra güzelce çırpıp katlıyorum sepette bekletiyorum hiiiç kırışmıyor... bu sıcakta isilik olursun mazallah :))) hüseyin paşayı da yakma içeride yazık yafluya kaydirigubbakcemile3
kızlar bakın neşe birinci cüzü almış.. bende ikiyi alayım o zaman kalanları isteyen olursa bölüşelim... zerdal takip eder yine bu işide olurmu zerdoşum...
herkese selam kızlar ben dün dr. gittim dönüşte de moral bozukluğundan hasta oldum sıcaklar da bir yandan mahvetti beni bu arada ben başka topikten geldim aranıza burdada tanıdığım vardı aranızda burda herkesin problemi farklı ve daha güzel iletişm kuruluyorkaydirigubbakcemile5 dr bana bir sürü hormon testi yaptırdı akşama kadar bekledim ne arayan oldu ne soran şu anda hiç bir şey bilmiyorum hala amane yumurta vardı ne de başka birşey bomboştu içim ben umudumu kaybettim kızlar sağlık olsun napalım derdi veren ALLAH umudumu her yerde aradım olmayınca olmuyor napalım kısmet :sinifsinif:
çılgın özlem fatoş hepiniz hgniz dostlar...ben namazı kılıp gelecem inşallah...öpüldünüz canlarım....hayriyecim çıkmış galiba...sempatiksalakcinni
amin canım...hepimiz için dua etsin.Mevlam kabul eyler inşallah...zemuszemush.b canım.Allah kabul etsin bizim içinde dua et.
amin canım..henüz hamile değilim canım..adetim yeni bitti daha çılgınım...inşallah bu ay :hulya: bol çalışmayla bişeyler olur belkim...Ramazanın hürmetine...kaydirigubbakcemile3canlarım bugun giremiyorum ama aklımdasınız..nasılsınız??
ayy özlemcim sağol tatlım, accık heyecanlıyım esas maraton yarın başlıyor..
ben de senin aşılamanın sonucunu bekliyorum tatlım..
jakobiii..matematikçisin demek..benim anne baba da oyle..
ben de coook olmak istedim ama öğretmenlerin çekisinden annem ile babam olma kızım dediler...matematik manyağıyım..sana saygılarımı sunuyorum canımm
ohh sefan olsun güzel arkadasım benim..
elifecim hosgeldin.
hakkatten aile gibi olduk yaa..buradaki kızlar harika..bu kadar iyi niyetli güzel insan bir araya nasıl gelir şaşıyorum ben de.
kıss leylammecnunum, seni alıngan gördüm.
kıs olur mu oyle sey...bazen mesajlar atlanarak okunuyor..son görülenlere yazılıyor, unutuluyor filan. yoksam bu alınganlık hamişliğe delalet olmasın:)))) inşallahh inşallahh
ayyy nesem gelmişş görememişimm..
nasılsın güzelim benim..
yaa nesecim ramazanın ilk günü olacak..
inşallahh hayırlı ugurlu olur yaa..
şimdi ne yapıyos, ben kaçırdım galiba??
canım dur bakalım
kaçıncı günündü??
hem kadınlara arada boş geçebiliyorlar..her ay yumurta olmayabiliyor.
test sonucların cıktı mı?
leylacım bugun giremiyorum öğle arası 5 dk bakayım dedim..
Allah kabul etsin canım
geshenkkkk fazla topik falan gezmedim..gezen gezer gezmeyen gezmez canım...hem ben öğle arası girip baktığımda fatosözel diye bir nik vardı..kafamdan uydurmadım sanırım..kimler varsa yazdım...topik konusu kapansın artık...ben herkese az çok tanıdım..hem sen yokken kim var kim yok nerden biliyorsun...gizlice takip mi ediyorsun...kaydirigubbakcemile3canım çok topik gezdin herhalde başın döndü senin.. fatoş diye birisi yok burada.. özlemimiz var ama :)) daha tanıyamadınmı sen bizim kızları kaç gün oldu... yoktu az evvel kimseler bende yemek yemeye ayrıldım..
tamam ben 3 ü aldım o zaman Allah rızası için okuyorum diyemi niyet etcez niyet ediliyomu
matematiği bende severim hemde çok severim ama bebeğim olunca bakıcılara vermek istemiyorum. sen ne mühendisi oldun bende mühendis olmak isterdim o zamanlar ama şimdi en iyisi hiç okumadan zengin koca bulmakmış diyorum senelerce okudum kamburum çıktı gözlerim bozuldu çevremde okumayıp süslenip püslenip gezen arkadaşlarım şimdi altında araba geziyo, kısmet işte
amin canım...hepimiz için dua etsin.Mevlam kabul eyler inşallah...zemuszemus
amin canım..henüz hamile değilim canım..adetim yeni bitti daha çılgınım...inşallah bu ay :hulya: bol çalışmayla bişeyler olur belkim...Ramazanın hürmetine...kaydirigubbakcemile3
geshenkkkk fazla topik falan gezmedim..gezen gezer gezmeyen gezmez canım...hem ben öğle arası girip baktığımda fatosözel diye bir nik vardı..kafamdan uydurmadım sanırım..kimler varsa yazdım...topik konusu kapansın artık...ben herkese az çok tanıdım..hem sen yokken kim var kim yok nerden biliyorsun...gizlice takip mi ediyorsun...kaydirigubbakcemile3
geshenk merak ettim neyin sezonu kapandı kiiiiiiiiii
kaydirigubbakcemile3 canım ya takıldım sana amannnnnnnn üzme beni lütfen...geshenkim bak ben seni seviyorum...kiminle ne yaşadığını bilmiyorum gelmişi geçmişi okumadım okumakta istemiyorum...belliki sen çok kırılmışsın...tamam bu konu kapansın canım benim...herkes sevildiği yerde kalır....bende burda beni sevdiğinize inanıyorum...vereliniortak kırılmak yok heeee sen benim canımsın...Şenizvalla ben daha önce okumadım sanırım öyle yapacaz jakobicim
:))))))))))))))))))))
senin yazından alıntı yaptım dikkatini çekerim ne bileyim ben yokken kim vardı... sen o kişilerlre takıldığın için kafan karıştı sandım demek onlarda buraya gelmeye başlamış...... bizim gizlice takiplerle vaktimiz yok.. nereye istersende gez o halde banane...
kızalr beta hcgem çıktı hamileyim 901 elim ayağım titriyor
canm zerdalım, güzel kalplim nihayet yaaaa
nihayettt..
buna havai fişek de patlatılı, göbek de atılırrr
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
çok ama çoook ama çooooooooooooooookkkkkkk sevindimm..
dün çok içten dua etmiştim..acaba kabul mu oldu nedir?
canım benim... en son tüp denememden sonra yazmıştım ben onu.. bu sezon için kapandı demiştim o aralar aşırı doktor ilaç iki günde bir takip yumurta toplama, transfer derken bide uzaktaydı doktorum iki saat git 2 saat dön.. negatif de olunca sonucu öyle demiştim.. yeni sezon yaparız yine :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?