30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hamileyimmmmmmmmmmmmmm, inanamıyorum biri beni uyandırsın

maşallah sağlıkla kucağınada al inşallah çok sevindim. bu sefer farklı olarak ne yaptıın nasıl hissediyordun anlatsana. hamileli sonucunu almadan önce içinden hissettinmi hamile olduğunu

zerdalllll biz ne yaptık gülüm yaa..
ellerin titremez mi ben bile nasıl oldum ..
su testleri çerçevelet gözünü seveyim, nesemeseye de demiştim..
:)

kızalr beta hcgem çıktı hamileyim 901 elim ayağım titriyor

hamileyimmmmmmmmmmmmmm, inanamıyorum biri beni uyandırsın

:dance: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: _cool: :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: : :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: heyyyyyyyyyyyyttttt Beeeeeeeeeeeeeeeeeeee zerdalım hamileeeeeeeeeeeeeeeeee ZERDALIM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :teytey:

zerdal 901 süpper güzel bir değer..maşallahhh maşallahh..
Allah nazarlardan korusun..
bak şimdi kendine çok iyi bakacaksın..
kalp atışları görünene kadar dikkat edeceksin kendine..
sıcak suyla banyo yapmak yok.
çay, kahve kesiliyor.. bol su içeceksin.
tamam mııııı..

kızalr yan taraf karbuz yemeğe çağırıyor, haepiniz çok sağolun, sabah test yaptım, hemen hastane koştum, 3 saat orda bekledim aksilik işte, ama ben ısrarla hamiş olduğumu öğrendim, bi ara çift çizgiyi yayınlarım, çok mutluyum.

ben heran çıkabilirim, 2.5 doktora gideceğim, sonucu almaya, şimdi internetden öğrendim. 901 iyi dimi arkdaşalr

BUGÜNÜN EN GÜZEL HABERİNİ OKUYORUM ŞU AN.... ÇOOOOK MUTLUYUM ÇOOOOK.. VALLAHİ BANA MALUM OLDU.. yemin ederim zerdal biliyor bunu rüyamda gördüm sabah eşime anlattım.. zrdala da özelden yazdım ben gördüm onun bebişini.. zaten bu topicte biz daha yeniyken ben zerdalı rüyamda görmüştüm. bebişini de gördüm.. inşallah rüyamdakinden olur... masmavi gözleri vardı çoook tatlıydı.. renkli gözlü oluşuda çılgınıma mı delalet yoksa.. kız gibi bir his duyuyorum hatta ama belli değil diyorlar bana falan.... ayyyy bu sabahta dün gecede hep bugün güzel haberler alma ümidiyle diyerek dua ederek başladım yazmaya hiiiç aklıma gelmezdiki bu haberi alacağım... yaflum az mı bekledi yumurtasının başını onca iş güç arasında.. ne çok iş yaptın kısss bak olacağı varsa oluyor işte..

zerdalımında ilk hamileliği daha o da hiç kalamamıştı.. ayyyyyyy vallahi çok heyecanlandım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... nasıl ümit oldun hepimize var yaaaaaaaaaaaaaa.. sıra çılgınbımda çözülecek inşallah arkası...

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
GESHENK, fatosozel, ozlem64, serpil02507+, zeytin1007+, Feliss, leylamecnun+

bak kalabalığız zerdal.... süpersin sen süperrrrrrrrrr.................... canım zerdalım... kısss ramazan arifesi ne harika bişi yaptın sen öyle.....

kızlar herkeze slmmmmmm

zerdalcımmmm çok sevindim çokoçokçokçok mutlu oldum canım allah sağlıkla nasip etsin canım çok mubarek bir günde bu haber ne iyi geldi çok heyecanlandım inan herzamanki gibi sanada 41 tane nazarlık benden

kızlar ve serpilciğim sağol canım, allah hepinize nasip etsin, şimdi eşim geleck, hastaneye gideceğim, kızlar yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.

şimdi bana karbuz yedirdiler, şimdide üzüm yediriyorlar, bakacağız sana diyorlar. benim adam şimdi kızacak, hepinizi okuyacağım, inan aklım yerinde değil, allah hepinize yaşatsın, ağzım kulaklarımda beni bi görmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…