30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

nihalll hadii hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

sağol canım ya hepinizin yardımlarıyla. öpüyorum ben şimdi hepinizi, bütün kk nın kızlarını hepinize dua edecem, şimdi ne konuştuğumu bile bilmiyorum. çok mutluyum.

9 ay boyunca öylşe oll alkisalkisalkisalkisalkisalkis:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

maşalhahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh süperrrrrrrrrrrrrrrrrr tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allahım sağ salim kucağına s nasip etsinn binkere maşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

o mutluluktan hiç uyanmaaaaaaaaaaaaaaaa:lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

zerdalimmmmmm bizide dua etttttttt..........mübarek günlerde Rabbim bizlerede versin kızlarrrr...

içim kıpır kıpır oldu yaaaaaaaa...ya sanki kendim hamileymişim gibi hissettim heeee...canım benim...alkisalkisalkis

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

sağolun kızalr, gelince hepsine okuyacam. eşim geldi kaçtım ben.

zerdalcım seni canı gönülden tebrik ediyorum canım allah sağlıkla kucağındada görmeyi nasip etsin. ve isteyen tm arkadaşlarımızı bu sevinçle güldürsün inşallah.

slm kızlarr
canlarım allahım isteyen herkese nasip
etsin mevlam hayırlı ve sağlıklı evlatlar
versin hepimizee
zerdal canım allahım kucağına almayı nasip etsin canım
sağlıkla ve mutlulukla
hamiş kalmak isteyen herkese nasip etsin

kızlar ve serpilciğim sağol canım, allah hepinize nasip etsin, şimdi eşim geleck, hastaneye gideceğim, kızlar yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.

ALLAH BU GÜZEL DUYGUYU HEPİMİZE YAŞATSIN DOSTLARIM...SEN BU MUTLULUĞU ÇOKTAN HAKETTİN ZERDALIM...:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Darısı başımıza hayriyeciğimmmmmmmmm canım arkadaşımmmmmmmopuyorumnanaktan

geshenkim ozlemcim leylam bir siz mi kaldınız..
zerdalım mutluluk sarhoşu,

benim duygular iyice hareketli buraya grdim mi gözlerim yaşarıyor, zerdal yaptı..hain zerdal:)))

yani aylin. tentoo öyle zamanlarda yoksunuzkiiiiii.. kızıyorum size... e hadi gelin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa................. esas sizin olacağınız yerde tam zamanında olmuyorsunuz... üzmeyin beni hadi gelin artık.

geshenk rüya mı gordun kıs, içine mi doğdu:)
renkli gözlü görmüşsün bir de tento da olabilir mi acaba:) inşallahhh

tento ve ayline özelden mesaj patlattım ben de haşladım:))
tentom teyzesini ugurlucaktı..aylin de işleri vardı ondandır.

geshenk rüya mı gordun kıs, içine mi doğdu:)
renkli gözlü görmüşsün bir de tento da olabilir mi acaba:) inşallahhh

sırada sen varsın ama... hani gözleri renkli sipariş verdim ya ben sana... :)))) valla dün gece rüya gördüm çılgınım eşime anlattım sabahleyin dedim bakalım kimden duyacam dedim mutlu uyandım yani bu sabah... bakalım senin içinde malum olmuş olsun ...
hem zerdalın günümü geçti testmi yapacak vallahi hiç haberim yoktu.
çılgınım ben zerdalı topicte daha yeniykende görmüştüm hatta tarif ettim sen böylemisin diye hemde gördüğüm gibi çıkmıştı :))))

tento ve ayline özelden mesaj patlattım ben de haşladım:))
tentom teyzesini ugurlucaktı..aylin de işleri vardı ondandır.

evet doğru ya.. inşallah akşama kadar gelirler zerdal çıkmadan.... ben şimdi hesap yapıyorum...

mayısın sonlarına doğru olacak değilmi doğum???? yoksa ortalarımı loveli nerde yaaa. hala int de sorunmu var acaba.. neşe de kıl payı kaçırdı haberi.. kurt kuş duydu bunlar hala yokkkk :))))))))

geshenk canım yarın oruçlar başlıyo ya ben doktor kontrolüne gidicem orucuç tutamam dimi?Doktor kontrolü olmadıgı günlerde tutsam zararı olurmu?Ya aşılamadan sonra tutabilirmiyim oruç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…