kızlar herkeze slmmmmmm
zerdalcımmmm çok sevindim çokoçokçokçok mutlu oldum canım allah sağlıkla nasip etsin canım çok mubarek bir günde bu haber ne iyi geldi çok heyecanlandım inan herzamanki gibi sanada 41 tane nazarlık benden
BUGÜNÜN EN GÜZEL HABERİNİ OKUYORUM ŞU AN.... ÇOOOOK MUTLUYUM ÇOOOOK.. VALLAHİ BANA MALUM OLDU.. yemin ederim zerdal biliyor bunu rüyamda gördüm sabah eşime anlattım.. zrdala da özelden yazdım ben gördüm onun bebişini.. zaten bu topicte biz daha yeniyken ben zerdalı rüyamda görmüştüm. bebişini de gördüm.. inşallah rüyamdakinden olur... masmavi gözleri vardı çoook tatlıydı.. renkli gözlü oluşuda çılgınıma mı delalet yoksa.. kız gibi bir his duyuyorum hatta ama belli değil diyorlar bana falan.... ayyyy bu sabahta dün gecede hep bugün güzel haberler alma ümidiyle diyerek dua ederek başladım yazmaya hiiiç aklıma gelmezdiki bu haberi alacağım... yaflum az mı bekledi yumurtasının başını onca iş güç arasında.. ne çok iş yaptın kısss bak olacağı varsa oluyor işte..
zerdalımında ilk hamileliği daha o da hiç kalamamıştı.. ayyyyyyy vallahi çok heyecanlandım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... nasıl ümit oldun hepimize var yaaaaaaaaaaaaaa.. sıra çılgınbımda çözülecek inşallah arkası...
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:nihalll hadii hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
şimdi bana karbuz yedirdiler, şimdide üzüm yediriyorlar, bakacağız sana diyorlar. benim adam şimdi kızacak, hepinizi okuyacağım, inan aklım yerinde değil, allah hepinize yaşatsın, ağzım kulaklarımda beni bi görmelisiniz.
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
maşalhahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh süperrrrrrrrrrrrrrrrrr tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allahım sağ salim kucağına s nasip etsinn binkere maşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
o mutluluktan hiç uyanmaaaaaaaaaaaaaaaa:lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
zerdalimmmmmm bizide dua etttttttt..........mübarek günlerde Rabbim bizlerede versin kızlarrrr...
kızlar herkeze slmmmmmm
zerdalcımmmm çok sevindim çokoçokçokçok mutlu oldum canım allah sağlıkla nasip etsin canım çok mubarek bir günde bu haber ne iyi geldi çok heyecanlandım inan herzamanki gibi sanada 41 tane nazarlık benden
içim kıpır kıpır oldu yaaaaaaaa...ya sanki kendim hamileymişim gibi hissettim heeee...canım benim...alkisalkisalkis
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
zerdalcım seni canı gönülden tebrik ediyorum canım allah sağlıkla kucağındada görmeyi nasip etsin. ve isteyen tm arkadaşlarımızı bu sevinçle güldürsün inşallah.şimdi bana karbuz yedirdiler, şimdide üzüm yediriyorlar, bakacağız sana diyorlar. benim adam şimdi kızacak, hepinizi okuyacağım, inan aklım yerinde değil, allah hepinize yaşatsın, ağzım kulaklarımda beni bi görmelisiniz.
kızlar ve serpilciğim sağol canım, allah hepinize nasip etsin, şimdi eşim geleck, hastaneye gideceğim, kızlar yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.
şimdi bana karbuz yedirdiler, şimdide üzüm yediriyorlar, bakacağız sana diyorlar. benim adam şimdi kızacak, hepinizi okuyacağım, inan aklım yerinde değil, allah hepinize yaşatsın, ağzım kulaklarımda beni bi görmelisiniz.
geshenk rüya mı gordun kıs, içine mi doğdu:)
renkli gözlü görmüşsün bir de tento da olabilir mi acaba:) inşallahhh
tento ve ayline özelden mesaj patlattım ben de haşladım:))
tentom teyzesini ugurlucaktı..aylin de işleri vardı ondandır.
Yarın canım kontrolüm.
inşallah herşey yolunda gider özlemcim...benimde 17 sinde...bizde zerdal gibi mutlu oluruz inşallah...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?