30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Yarın canım kontrolüm.

en son 100 ml. verdin değilmi... canım çılgından sonrada sıra sende .. hadi bakalım.. ben demiştim bu kızlara bu sene herkes hamile kalacak burda diye 2010 da bütün topiğimiz inşallah... senden sonra da bizim gececilerden dilara var o inşallah... yaa bu hafta çok güsel oldu yurt dışından vardı bir arkadaş 3 düşük ölü doğum derken myomlar ... tam ameliyat için gün almıştı bir test yapmış gecikince bakmışki hamile... ona da çok sevindim...yaşıda 39.... öyle de ümitsizdiki.... ama sürekli de uğraş veriyordu.. tabi dualarımızında çoook etkisi var arkadaşlar...

İnşallah leylacım Allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.Çok güzel bi duygudur herhelde.Zerdal ın hamile haberini alınca içim kıpır kıpır oldu.
evet canım aynen sana katılıyorum...arkadaşlar karpızzzz kesmişşş...bir koşu yiyip geldim...isteyen varsa ikram edebilirim...naniknanikcokacimcoook

Bugün 7.ignemi yaptım canım 100ml.Allahım büyük canım inşallah hepimize nasip edicek anneligi .bize derken sende olabilirsin canım inşallah yumurtayı yakalamıştın dimi bu ay.Duaların tabiki çok etkisi var.Allahım görüyo bizi ne kadar istedigimizi içimizi biliyor ben inanıyorum isteyen herkese nasip edicek anneligi inşallah.

arkadaşlar zerdalla konuştum az evvel.. ben ona ovülasyon testi yollamıştım ya hani.. kargo tel istiyor o zaman almıştım telini aradım eve gitmiş dinleniyormuş, sıcaktan pişmiş... muayene için doktor bulamamış devlet hastanesine gitmişler nöbette tatilde diye doktor bulamamışlar sadece sonucunu öğrenmiş.... sağlık ocağina gitmiş.. hani randevu almıştı ayın 17 sine o iyi bir doktordan randevu gününden önce ona da gidemiyormuş ( bakın tedavi için gidecekti şimdi gebelik takibi için gidecek)) evde dinlenecekmiş şimdi... iş yerindekiler coşmuş..... çok iyi karşılamışlar.. anneleri de çok mutlu olmuş.... kardeşinin askerliği mardine çıkmış ona üzülüyorken bu haberle sevinmişler... haa bide akşama kutlama yapacaklarmış anne ve baba adayları başbaşa :)))))) maşallah onlara..

hepsini anlattım sanırım... yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum diyor canım yaaa ayaklarım yere basmıyor diyor sesi hala çok heyacanlıydı...

sempatiksalakcinni benimde çok müjdeli haber veresim var sempatiksalakcinni ama bu müjdeli haberin bebiş haberi olmasını istiyorum anlatabiliyomuyum sempatiksalakcinni eeeeeööööuu.. sempatiksalakcinni

kızlar herkese iyi akşamlar...ben çıkıyorum...hepinizi öpüyorum...akşam inşallah görüşürüz...hayriyecim zerdala selam et bizden...opuyorumnanaktan

Adamın biri askere gitmiş iki
çocuğu varmış,eve dönmüş bir
bakmış masada
3 çocuk!
Bağırıp çağırmaya başlamış:
-Aboo..Ula!Bu çocuk nerden çıkmıştır?
Bizim iki çocuğumuz vardı,
bu çocuk benim değildir !!!
diye...
Karısı gayet sakin :
-Eee sana baba mı diyir?
Oturmuş yoğurdunu yiyir!

Pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi.
Tam o anda kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş minibüse bindi birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı çocuklardan biri şoföre parayı uzattı
- Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın?

Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel yiine girecekken minibüs geldi.
Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp,
-'Bir Monte Carlo' dedim!
Adam birkaç saniye yüzüme bakıp,
- 'Abi bu Bakırköy'e gider'diye cevap verdi!
İşte o an benim ve şoförün bittiği andır.

Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili surcer;
- Musait bi yerde iner misiniz? Şöför :
- Niye sen mi kullancan

Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle taksim'e dogru gidiyoruz. Adamın biri
Besiktas dolaylarında gayet aceleci bir tavirla
- Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?? Bizim soför olaya hakim:
-Tabi abi ayıp ettin.al götür. senden kıymetli mi

Ankara'da, cok sıcak bir gunde, dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle
-"Şöfeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduu" demisti.
Pala bıyıklı şöfer amca teyzeyi bi sure suzdukten sonra, kapıyı acıp acıp kapatmaya basladı)

New York`tan Los Angeles`e giden ucakta cingoz bir avukat ile sarisin aptal gorunuslu bir hanim yanyana oturuyorlar. Avukat hem hanimla yakinlasmak hem de hosca vakit gecirmek icin bir oyun teklif ediyor. Kabul gorunce oyunu anlatiyor:

-Size bir soru soracagim, cevabi bilemezseniz bana 5 dolar vereceksiniz, sonra siz soracaksiniz bilemezsem ben size 50 dolar verecegim.

Ve ilk soruyu soruyor:

-Ay ile dunya arasindaki uzaklik ne kadardir?

Kadin tek soz soylemeden cantasindan 5 dolar cikarip adama uzatmis.

Soru sorma sirasi sarisina gelmis:

-Tepeye 3 ayakla tirmanip 4 ayakla asagi inen sey nedir?

Adam dakikalarca dusunmus... Yaniti bulamamis... Cuzdanindan 50 dolar cikarip kadina uzatmis. Kadin parayi kibarca alip cantasina koyarken avukat merakla sormus:

-Cevap ne?

Kadin tek kelime etmeden cantasini acmis ve 5 dolar cikarip adama uzatmis...

hamileyimmmmmmmmmmmmmm, inanamıyorum biri beni uyandırsın

canımmm zerdalım çoooooooooooooook sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin inşallah..senin yazdıklarını okuyunca hamile olduğumu öğrendiğim an geldi aklıma seni o kadar iyi hissedebiliyorum ki..inan o ayaklarının yerden kesilmiş hali hiç gitmeyecek..bambaşka bir duygu bu..topikteki bütün arkadaşlarımız yaşayacak inşallah..mübarek ramazan bereketi ile geldi..maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…