sempatiksalakcinni benimde çok müjdeli haber veresim var sempatiksalakcinni ama bu müjdeli haberin bebiş haberi olmasını istiyorum anlatabiliyomuyum sempatiksalakcinni eeeeeööööuu.. sempatiksalakcinni
kızlar herkese iyi akşamlar...ben çıkıyorum...hepinizi öpüyorum...akşam inşallah görüşürüz...hayriyecim zerdala selam et bizden...opuyorumnanaktan
arkadaşlar zerdalla konuştum az evvel.. ben ona ovülasyon testi yollamıştım ya hani.. kargo tel istiyor o zaman almıştım telini aradım eve gitmiş dinleniyormuş, sıcaktan pişmiş... muayene için doktor bulamamış devlet hastanesine gitmişler nöbette tatilde diye doktor bulamamışlar sadece sonucunu öğrenmiş.... sağlık ocağina gitmiş.. hani randevu almıştı ayın 17 sine o iyi bir doktordan randevu gününden önce ona da gidemiyormuş ( bakın tedavi için gidecekti şimdi gebelik takibi için gidecek)) evde dinlenecekmiş şimdi... iş yerindekiler coşmuş..... çok iyi karşılamışlar.. anneleri de çok mutlu olmuş.... kardeşinin askerliği mardine çıkmış ona üzülüyorken bu haberle sevinmişler... haa bide akşama kutlama yapacaklarmış anne ve baba adayları başbaşa :)))))) maşallah onlara..
hepsini anlattım sanırım... yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum diyor canım yaaa ayaklarım yere basmıyor diyor sesi hala çok heyacanlıydı...
ay çok duygulandım.Allah mutluluklarını bozmasın.
geshenkk ben sana bundan sonra bıcırık demek istiyorum..:)
kızalr beta hcgem çıktı hamileyim 901 elim ayağım titriyor
selam kıslar
nasılsınız?
ben dün istanbuldayım, gece de yolda! perişan olduk sıcaktan, yorgunluktan ve bilhassa nemden! istanbuldakiler, anacım siz nasıl yaşıyonuz orda yapış yapış!! gözünü seveyim ankaranın kavurucu fekat kuru sıcağınınkafamçokkarıştı
yeni kalktım, bi duş alıp kendime gelmeliyim...
yeni geldim teyzemden kızlar. açar açmaz da bu haberi gördümm :))
kislarrrr naber,
tahlillerimi bekliyom. oturdum bi kafeyee. napiyonuz
Ay canım benim geçmiş olsun. Zorda kalmayınca çıkmamak lazım.
çılgınım canım, seni merak etmiştim. nasılsın.
Kızlar bende dün eşimle ormana pikniğe gittik, çok güzel geçti, ilk defa ikimiz pikniğe gittik, mangal yaktık, ormanda dağ havaı, serin o kadar hoşumuza gittiki, şimdiye kadar gitmediğimize pişman olduk. Hep aillelerle gidiyorduk, kayınvalideler köydeydi, bu sefer kendimiz gittik. eşime diyorum ki, ilerde çoluk çocuk olursa mangal yapmayı örenelim diyorum. bayada güzel yaptık yedik içtik, kendimize sessiz sakın güzel bi yer bulduk, biz biraz yukarlara çıktık, aşağı taraflar kalabalıktı. Çok güzeldi. Akşamda evimize geldik. vakit nasıl geçti anlamadık, yürüyüş yaptık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?