aylincim hormon kontrolu. yimirtalar toplanacak artik.
keske esimle gelseymisim. canim s
kıslar çokkkkk ayıppp günah ama ben daha postgazoz oturuyom yaa, bi duş alim
Merhabalar kızlar neler var neler yok? Son havadisler nasıl? Dualara devam dimi? Ramazan'a az kaldı. herkes tatilden dönecek artık dualarımıza hız verelim. Bu sene hatime başlıyor muyuz? Bşlıyorsak eğer bana da cuz verin. Yasinden de 5 tane ekleyin inşallah. Biz iyiyiz işallah hep size dua ediyoruz teyzeleri..Evde ufak tefek hazırlıklar yapıyoruz malum herşeyi kendimiz yapıcaz. Yani sürprizler var mı? Bakalım bu sene yine ramazan sonu patlaması yaşayacak mıyız?
Kızlar fena halde başım dönüyor. Kapatmak zorundayım. Hepinizi öpüyorum...
ayh kıslar bir türk filmi var tv de, esas kıza tecavüz etti esas oğlan hem de deniz kenarında dalgalar yani tuzlu sular gazozla karışa karışa, kız hamile!!! akannehir
hep bu filmlerin yüzünden zaten!! pırt diye olmuyo diye sıyırdıksempatiksalakcinni
ben geldim gene..
çarşamba toplanıyor benimkilerr..dua edinn
fikriyeeeee çabuk söyle kaç kilosun???? Allahım anlatırken bile acıkıyor yaaa.... kısım bak adını değiştirecem en sonunda tosuniye falan koyacam heee
kıslar ben size kızar mıyım, zerdalım da ona kızdım sanmış, yardım etmeye çalışıyosunuz, hepinizi çokkk seviyorum.. ama yoruldum sadece, kendime kızdım yeter düşünme artık diye...
çılgınımın şu günlerinde yanında olmak istiyorum, mümkün olduğunca gelirim inşallah ama zaten bu hafta zor gelirim, ev temizlicem gitmeden, alışveriş yapıcaz bi gün, çamaşır ütü, bi yandan işler... sonra da yola çıkarız. belki ordayken nispet yapmaya gelirimlaelaelaelaelae
çılgınımmm bebişini kucagında cok cok cok emerken düşün bu süreçte olur mu :)
benim de çatlatma iğnem var yaw.
ben bugun hem çatlatmama vurdum, 12 de de çatlatma vurucamm..vay bee..
geshenk yaw göğüsler acıyor..östrojen cok yükseldi diye mi?
hee şirin babamız kim die sormayın..
bencamin o... kliavuzumuz önderimiz :)))
nasıl batıyor sonlara doğru var ya hele transferden sonra şişiyor var ya Pamela Anderson gibi geziyorsun resmen. hormonlar dalga dalga... bide beni sivilce basmıştı sanki ergenlik sivilceleri gibi... geçti artık şaftım kaymıştı benim sende varmı şekil bozuklukları :)
tento geceleri gelirdi gelmiyor:çok üzgünüm:
hee aşılamada bana da olmuştu ğöğüs ağrısı.. ilaçtan o :)
biliom ki geshenk buna yanıt vermiştir ama olsun ben de yanıtliciim işteeeee....prof olmasak da bizim de bilgimi var bikerem laelaelaelaelaeÇok üzgünüm çoook:dilcikar::dilcikar:
Zerdalımm hamile miii?????????
kızalr beta hcgem çıktı hamileyim 901 elim ayağım titriyor
zerdalllll biz ne yaptık gülüm yaa..
ellerin titremez mi ben bile nasıl oldum ..
su testleri çerçevelet gözünü seveyim, nesemeseye de demiştim..
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?