30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

neşeeee
:1hug::1hug:

e ben diotum ya, nuri alçpnun ceketine öaput baüliciim deyü.. bişi bilioz da diozzz kızıımmm:roflol:

ben biliodum kiiii. aylin kızmaz kiiiii...

hem bu topiğn bu günlerde öfkeli ve kızgın şirini benim.. kimseye vermem bu hakkımıkötükedihüso

sen gazozcu şirin ol.. :)

benim de çatlatma iğnem var yaw.
ben bugun hem çatlatmama vurdum, 12 de de çatlatma vurucamm..vay bee..
geshenk yaw göğüsler acıyor..östrojen cok yükseldi diye mi?

hee aşılamada bana da olmuştu ğöğüs ağrısı.. ilaçtan o :)

biliom ki geshenk buna yanıt vermiştir ama olsun ben de yanıtliciim işteeeee....prof olmasak da bizim de bilgimi var bikerem laelaelaelaelaeÇok üzgünüm çoook:dilcikar::dilcikar:

dimedim mii dimedimm miiii...,aşılamada benim bi de karnım şişmiştiii de göbecik atmalık olmuştum

yaflum sende yard. prof sun anam... geç cevap verebildiğin için heee eksik bilgin olduğundan değil vallah.. bizi de sollarsın sen canım tentoşum... Şeniz sengözlerimebaksanab

YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:lepi:delikafadulden:teytey::teytey::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:

zerdalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nası sevindim kısssssssssssssssss maşallah, Allah sağlıkla tamamına erdirsin canımmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm a.s.
zerdalım yaaaaaaaaaaa bak dr randevun gerçekten de gebelik takibine dönüştüüüüüü, kalbimiz temizmiş yavrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Şeniz

zerdalllll biz ne yaptık gülüm yaa..
ellerin titremez mi ben bile nasıl oldum ..
su testleri çerçevelet gözünü seveyim, nesemeseye de demiştim..
:)

evet evet fotosunu çek de görelimm.. kızlarr topigın bir geleneeni dogurtuyorumm. hamiş olan gebelik testini fotosunu koycek. oldu mu?
oldu dienler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…