kızalr yan taraf karbuz yemeğe çağırıyor, haepiniz çok sağolun, sabah test yaptım, hemen hastane koştum, 3 saat orda bekledim aksilik işte, ama ben ısrarla hamiş olduğumu öğrendim, bi ara çift çizgiyi yayınlarım, çok mutluyum.
nerde bu düdük aylinn..listeye zerdalı eklesin hemen..
kesicem bunu,..
BUGÜNÜN EN GÜZEL HABERİNİ OKUYORUM ŞU AN.... ÇOOOOK MUTLUYUM ÇOOOOK.. VALLAHİ BANA MALUM OLDU.. yemin ederim zerdal biliyor bunu rüyamda gördüm sabah eşime anlattım.. zrdala da özelden yazdım ben gördüm onun bebişini.. zaten bu topicte biz daha yeniyken ben zerdalı rüyamda görmüştüm. bebişini de gördüm.. inşallah rüyamdakinden olur... masmavi gözleri vardı çoook tatlıydı.. renkli gözlü oluşuda çılgınıma mı delalet yoksa.. kız gibi bir his duyuyorum hatta ama belli değil diyorlar bana falan.... ayyyy bu sabahta dün gecede hep bugün güzel haberler alma ümidiyle diyerek dua ederek başladım yazmaya hiiiç aklıma gelmezdiki bu haberi alacağım... yaflum az mı bekledi yumurtasının başını onca iş güç arasında.. ne çok iş yaptın kısss bak olacağı varsa oluyor işte..
zerdalımında ilk hamileliği daha o da hiç kalamamıştı.. ayyyyyyy vallahi çok heyecanlandım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... nasıl ümit oldun hepimize var yaaaaaaaaaaaaaa.. sıra çılgınbımda çözülecek inşallah arkası...
arkadaşlar zerdalla konuştum az evvel.. ben ona ovülasyon testi yollamıştım ya hani.. kargo tel istiyor o zaman almıştım telini aradım eve gitmiş dinleniyormuş, sıcaktan pişmiş... muayene için doktor bulamamış devlet hastanesine gitmişler nöbette tatilde diye doktor bulamamışlar sadece sonucunu öğrenmiş.... sağlık ocağina gitmiş.. hani randevu almıştı ayın 17 sine o iyi bir doktordan randevu gününden önce ona da gidemiyormuş ( bakın tedavi için gidecekti şimdi gebelik takibi için gidecek)) evde dinlenecekmiş şimdi... iş yerindekiler coşmuş..... çok iyi karşılamışlar.. anneleri de çok mutlu olmuş.... kardeşinin askerliği mardine çıkmış ona üzülüyorken bu haberle sevinmişler... haa bide akşama kutlama yapacaklarmış anne ve baba adayları başbaşa :)))))) maşallah onlara..
hepsini anlattım sanırım... yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum diyor canım yaaa ayaklarım yere basmıyor diyor sesi hala çok heyacanlıydı...
geshenkk ben sana bundan sonra bıcırık demek istiyorum..:)
evet canım kavuştuk
allahım gurbetlik zor gerçekten gelince
daha iyi anlıyorum hele bide
şimdi daha hassasım
alıngan duygusal ve sinirli oldum bennnn
hormonlar sanırım kızlarrr
naber leylaa. anca gelebildim zamane mescslm kızlar...iyi akşamlar hepinize....
yaşasın tentoşum geri gelmiş zemuszemus hihoyyyt
Zerdalımm hamile miii?????????
naber leylaa. anca gelebildim zamane mesc
aclarına :)
kızlar bugün klomenim bitti..inşallah başka birşeye gerek kalmadan hamiş kalırım..sanki biraz yumurtalıklarım bugün hafif ağrıdı gibi oldu..niye oldu anlamadım.sempatiksalakcinni bu klomen yüzünden olurmu acaba..?
yok kıııssssssssssss kismeye kızmadım ben kendimden başaksempatiksalakcinnifıkramı beğenmedinmi.. banamı kısdın o zaman yoksam :gitme: mafoldumben senağlama :çok üzgünüm: :a015:
geldikkkkk di mi tentoooooşşşşşşşşşşşolumunekankayizsmiletento ve aylin niye böyle oldular elimizden bir şey gelmiyor bir şeyde yapamıyoruz.. eski muhabbetlerimizi özlüyorum kızlar gelin geceleri lütfeeennn... bizi bırakmayııınnn...
çılgınım kısım nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnbeni de bıraktılar :umursamaz:
lovelinin de internet yok..
hiç ya şurda iki muhabbetin belini kırıyodukk..senağlama
hadi hayırlı olsuuuunnnnn :)vurduk kızlarrr..gelmiş geçmiş olsun..sağ bacaktan şişlendim:)))
hg canım aramızahamile kalmanin hicte filmler oldugu gibi kolay olmadigini soyluyor benim doktorum, tavsiyelerinden biride dogum kontrol hapi kullanip birakmak, birakilan ilk ay dogurganlik yuksek oluyormus, bi de bazi programlar var , adet donemlerini yaziyorsun en cok dogurgan oldugun gunleri yaziyor, o gunlerde yogun calismalar yapmakta fayda var :))
hg canımm, neden daha önce katılmadın muhabbetegünaydın.
arada okuyorum topiğinizi artık aile gibisiniz.
şakalar muhabbet harika.
burada çok kaliteli sohbetler var.
bende katılmak istiyorum fırsat buldukça.
hem bilgi hem eğlence hem paylaşım hepsi var.maşallah size.
melankolikimmmmm leyloşumm ge bi çamlıca patlatim sana aklinialirimsmileslmmmmm...o kadar insan saymışsında bir leylayı saymamışsın..bizi hatırlayan yok...teessüfffff ederimmmmm....
leyloşum burda hepimiz pek bi iyiyizdir övünmek gibi olsun, bilerek yapmaz kimse oke mi fıstıkolumunekankayizsmileayrıca akşamları bile girsem genelde hep herkesi soruyorum..kimsede ya bu akşam leyla yok nerde acaba demedi...gerçi demek zorundada değil.dün sadece zerdal söyledi yoğunsun sanırım diye...sorun yok..soranda saolsun sormayanda...topicte kimin ismini görsem hemen hg diyorum...bazı kişiler hb deme zahmetine bile girmiyorlar...sıkıntı yok...neyse yaaaa...sallaaaa...ben herkesle ilgilendiğim herkese sevdiğim için biraz alınganlık yapıyorum sanırım..:kedi:
neşecimmmm benim, napim ben de tatile gerisayım yapayomsengözlerimebaksanabAylintim herşey yolunda şükür hiç merak etme. Sen neler yapıyorsn?
.
ahan da sopalık bi hatunherkese selam kızlar ben dün dr. gittim dönüşte de moral bozukluğundan hasta oldum sıcaklar da bir yandan mahvetti beni bu arada ben başka topikten geldim aranıza burdada tanıdığım vardı aranızda burda herkesin problemi farklı ve daha güzel iletişm kuruluyorkaydirigubbakcemile5 dr bana bir sürü hormon testi yaptırdı akşama kadar bekledim ne arayan oldu ne soran şu anda hiç bir şey bilmiyorum hala amane yumurta vardı ne de başka birşey bomboştu içim ben umudumu kaybettim kızlar sağlık olsun napalım derdi veren ALLAH umudumu her yerde aradım olmayınca olmuyor napalım kısmet :sinifsinif:
yakaladım ve gazoza boğdum ben onu, kafası güzeldir şimdi:jeyyar:Ahanda karamsar bir böcük buldum burda ben. Yakalayın kızlar....Kuzecim şimdi hasta olduğun için karamsar olman normal ama lütfen çabuk atlat bu durumu...Hadi umutlu bir topik burası sana da bulaşsın...
:lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytsositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositokızalr beta hcgem çıktı hamileyim 901 elim ayağım titriyor
sositosositosositosositosositosositohihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythamileyimmmmmmmmmmmmmm, inanamıyorum biri beni uyandırsın
:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:off yaa hiçbişiciği yokmus benim gül yüzlü arkadaşımın..zamanını bekliyormus kerata..ovulasyon testi istermiş bak sen zibidiyee..
kızlar neredesiniz yaa..
olumunekankayizsmile
gayet güsel yavrımmmmmmmmmmmmmmm maşallahhhhhhhhhhben heran çıkabilirim, 2.5 doktora gideceğim, sonucu almaya, şimdi internetden öğrendim. 901 iyi dimi arkdaşalr
:)))))))))))))) homini gırtlak halaaaaa :))))))))))kızalr yan taraf karbuz yemeğe çağırıyor, haepiniz çok sağolun, sabah test yaptım, hemen hastane koştum, 3 saat orda bekledim aksilik işte, ama ben ısrarla hamiş olduğumu öğrendim, bi ara çift çizgiyi yayınlarım, çok mutluyum.
:)))))))))))))))))))yaw var ya bence zerdal bu yemeklerin faydası dokundu sana..karpuz yemeye git hadi koşşş:)))))))))))))))))))
sensin düdük lemmm laelaelaelaelae anammmmm listeyi unuttummmmm du ben ekleyimnerde bu düdük aylinn..listeye zerdalı eklesin hemen..
kesicem bunu,..
ayyyy eveeeeet aminnzerdalımında ilk hamileliği daha o da hiç kalamamıştı.. ayyyyyyy vallahi çok heyecanlandım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... nasıl ümit oldun hepimize var yaaaaaaaaaaaaaa.. sıra çılgınbımda çözülecek inşallah arkası...
şimdi bana karbuz yedirdiler, şimdide üzüm yediriyorlar, bakacağız sana diyorlar. benim adam şimdi kızacak, hepinizi okuyacağım, inan aklım yerinde değil, allah hepinize yaşatsın, ağzım kulaklarımda beni bi görmelisiniz.
:lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyytyani aylin. tentoo öyle zamanlarda yoksunuzkiiiiii.. kızıyorum size... e hadi gelin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa................. esas sizin olacağınız yerde tam zamanında olmuyorsunuz... üzmeyin beni hadi gelin artık.
heee haşladı bu cadı da koştum hemenn :))))))tento ve ayline özelden mesaj patlattım ben de haşladım:))
tentom teyzesini ugurlucaktı..aylin de işleri vardı ondandır.
sinoooşşşşş Şenizevet canım kavuştuk
allahım gurbetlik zor gerçekten gelince
daha iyi anlıyorum hele bide
şimdi daha hassasım
alıngan duygusal ve sinirli oldum bennnn
hormonlar sanırım kızlarrr
tentoşum az kaldıydı benim de heeeeeeeeevrim geçirdik gıı bizz. kulaklarımın arkasında solungaçlar başladı.. bi de dün farketiim ayak barnaklarım perdelenmeyee baslamış:roflol::roflol::roflol:
:))))))))))):kedi::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çatlaaakak koptum burda yaaaa
postgazoz he :))))))))
e ben niye gazoz içirip duruyom, nuri alço gazozu kısım bunlarrr, belki hikmet gazozdadır deyuuuuue ben diotum ya, nuri alçpnun ceketine öaput baüliciim deyü.. bişi bilioz da diozzz kızıımmm:roflol:
gazooooooozzzcuuuuuuuuuuuuuuuuaklinialirimsmileben biliodum kiiii. aylin kızmaz kiiiii...
hem bu topiğn bu günlerde öfkeli ve kızgın şirini benim.. kimseye vermem bu hakkımıkötükedihüso
sen gazozcu şirin ol.. :)
:))))))))))hee şirin babamız kim die sormayın..
bencamin o... kliavuzumuz önderimiz :)))
hahahaaaaaaaaaaaaaaaa :)))klavuzu karga olanın burnu b.. tan çıkmazmış sempatiksalakcinni
olduuuuuu benden tam destekkkkkkkkkkkevet evet fotosunu çek de görelimm.. kızlarr topigın bir geleneeni dogurtuyorumm. hamiş olan gebelik testini fotosunu koycek. oldu mu?
oldu dienler :)
:)))))))))))))))) valla yaaaaa:roflolpuyorumnanaktan allahım yaaa .koptum durdaaa.. hatun hamile ama hala bogaz aynı bogaz.. ee hamileyim ama daaa ehemmitli mevzu var yan taraf karpuz yemeee çaarıomuş :))))
allah seni iyi etsin e mi zerdal..
daaa karpuz kesçaadııkk :)))))
yerimm senin ivitleriniiiiiiiiiŞenizivviiit ivviitttttt :teytey:
leyloooşşşşşşşş :)iyilik tentoşum yaa..biraz yorgunum sadece..akşam işten gelirken biraz ramazan alışverişi yaptım yorulmuşum...sıcaklarda öldürüyor insanı heee...
aylinim sende hg...opuyorumnanaktan
inşallah canım, ivet klomenden olayo..kızlar bugün klomenim bitti..inşallah başka birşeye gerek kalmadan hamiş kalırım..sanki biraz yumurtalıklarım bugün hafif ağrıdı gibi oldu..niye oldu anlamadım.sempatiksalakcinni bu klomen yüzünden olurmu acaba..?
he yav anca çıktım sempatiksalakcinniayl,nnn geçmişe mi daldım kuzum :)
ay evet yarın ramazan.. nasıl geccek bilmiom yau..
bugün kuzenim eşi dogum yaptı.. görmeye gidemedim daha.. belkim yarın giderim :)
klomenden.. tontiş olorrlar çünküm ymırtalar
heheheeeeeeeeeeeeeaylinimmm destan yazmışın heee...döktürmüşün tatlişimmm...sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
yok kıııssssssssssss kismeye kızmadım ben kendimden başaksempatiksalakcinni
geldikkkkk di mi tentoooooşşşşşşşşşşşolumunekankayizsmile
çılgınım kısım nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn
hadi hayırlı olsuuuunnnnn :)
hg canım aramıza
hg canımm, neden daha önce katılmadın muhabbete
tişikür ederiz bu arada, şımarırız heee zemuszemus
melankolikimmmmm leyloşumm ge bi çamlıca patlatim sana aklinialirimsmile
leyloşum burda hepimiz pek bi iyiyizdir övünmek gibi olsun, bilerek yapmaz kimse oke mi fıstıkolumunekankayizsmile
neşecimmmm benim, napim ben de tatile gerisayım yapayomsengözlerimebaksanab
ahan da sopalık bi hatunklava: kuzecimm olu mu öle şey, bazı kadınlar geç yımırtlar, nerden çıkarıyon kıs
yakaladım ve gazoza boğdum ben onu, kafası güzeldir şimdi:jeyyar:
:lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytsositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
sositosositosositosositosositosositohihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
gayet güsel yavrımmmmmmmmmmmmmmm maşallahhhhhhhhhh
:)))))))))))))) homini gırtlak halaaaaa :))))))))))
:)))))))))))))))))))
sensin düdük lemmm laelaelaelaelae anammmmm listeyi unuttummmmm du ben ekleyim
ayyyy eveeeeet aminn
:lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt
heee haşladı bu cadı da koştum hemenn :))))))
sinoooşşşşş Şeniz
tentoşum az kaldıydı benim de heeeeeeee
:))))))))))):kedi:
e ben niye gazoz içirip duruyom, nuri alço gazozu kısım bunlarrr, belki hikmet gazozdadır deyuuuuu
bak zerdalımda işe yaradıııı
yok mu gazoz isteyennnnnnnnnnnnn:jeyyar:
gazooooooozzzcuuuuuuuuuuuuuuuuaklinialirimsmile
:))))))))))
hahahaaaaaaaaaaaaaaaa :)))
olduuuuuu benden tam destekkkkkkkkkkk
:)))))))))))))))) valla yaaaaa
yerimm senin ivitleriniiiiiiiiiŞeniz
leyloooşşşşşşşş :)
inşallah canım, ivet klomenden olayo..
he yav anca çıktım sempatiksalakcinni
bu arada Allah analı babalı büyütsün maşallah
evet evet fotosunu çek de görelimm.. kızlarr topigın bir geleneeni dogurtuyorumm. hamiş olan gebelik testini fotosunu koycek. oldu mu?
oldu dienler :)
:roflolpuyorumnanaktan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: allahım yaaa .koptum durdaaa.. hatun hamile ama hala bogaz aynı bogaz.. ee hamileyim ama daaa ehemmitli mevzu var yan taraf karpuz yemeee çaarıomuş :))))
allah seni iyi etsin e mi zerdal..
daaa karpuz kesçaadııkk :)))))
ivit ivittt..
tatlı dillim benim :) kalbin temizimiş ama ben içine dogdugunu sanırım bi iki sayfa evvel söölemedim mi sana :)))
evet zerdal umut oldun.. hadi sür sür ayaaanıı... geçen ay gecikmiştin ya hani.. rahim bbek aroorrmuş demek :)
geshenk bana röya yok midurr??* :))))
rüya diyruumm gör diyruummm.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
koskoca geshenke?? hem de bıcırık?? hem de ispanyamsı geshekne??
:)))))
anam ben krizantem olmuşum :)
iyilik tentoşum yaa..biraz yorgunum sadece..akşam işten gelirken biraz ramazan alışverişi yaptım yorulmuşum...sıcaklarda öldürüyor insanı heee...
aylinim sende hg...opuyorumnanaktan
kızlar bugün klomenim bitti..inşallah başka birşeye gerek kalmadan hamiş kalırım..sanki biraz yumurtalıklarım bugün hafif ağrıdı gibi oldu..niye oldu anlamadım.sempatiksalakcinni bu klomen yüzünden olurmu acaba..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?