30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kıslar zerdalımın beklenmeyen gününe daha 5 gün varmış, ben bişe mi kaçırdım, neden erken yaptı testi?? iyiki yapmış ama heeeeeeeeeeeeeeeee hihoyyyt

geshenkk.. senin "burada hazır yapılmışları var" yımırtalarına sıla hasreti çektirdiğin yetmez mi???

teyzemi yolculadık bugün. bi başına döncek evcaazına
dün gece eli başında" keşke vaktinde çaresine bakaydım, hayat hep böyle gitcek sanıoduk" die üzülüodu...

kızım geshenkimmm senin elinde dananın kuyruğu var. münasip bi yeri beklio işteee :))) ihmal etmeaaaaklava:

sezonu kapama. comıing ssoonn plsssss

:roflol::roflol::roflol::roflol:hahaaaaaaaaaa kıs delüü koptum burdaaaa
he tentoşum 7. 7 numeroyu boş bırakmıştık ama ondan sonra da kayıplar yaşadıkya, dedim patıl bunlar, zerdalımaaaa hayırlı uğurlu gelecekk inşallahhhhh
onu sordun demi?
merhaba kızlar bende ovulasyon testi yapmak istiyorum ilk defa yapacam biraz bilgi verirmisiniz bu test hakkında
canım ben hiç kullanmadım, kıslar yardım ederler sana ama, kullanan çok burda

ben kullanmadım kullanmicimmm ulennnn laelaelaelaelaelaelaelaelaelae :))))))))))))

kız sen çok yaşa emi valla gülmekten öldüm burda heee :roflol: :roflol: :roflol:

merhaba kızlar bende ovulasyon testi yapmak istiyorum ilk defa yapacam biraz bilgi verirmisiniz bu test hakkında
yetkili merci geshenkkkkkkkk....bayanssulusmile

inşallah geshengim ya:Saruboceq:...şimdiden ALLAH kabul etsin canım...

kıslar zerdalımın beklenmeyen gününe daha 5 gün varmış, ben bişe mi kaçırdım, neden erken yaptı testi?? iyiki yapmış ama heeeeeeeeeeeeeeeee hihoyyyt

canım ovülasyon testinden sonra 14 gün bitiminde adet ya yani bugün 16 gün bitti diyor test sonrası... yani tam zamanında çalışmış.. valla ona yolladım diye bende bu ay denedim testlerden bende yakaladım aslında ama bakalım.. benimki inatçı döllenmişi durmadı da CADIARZU

çubuk şeklinde bizimkiler farklı tipleri var aslınsa... idrarını en az 4 saat fazla sıvı almamak şartıyla tutuyorsun sonra deniyorsun baktınki çift çizgi o gece ve sonraki iki gece daha çalışma yapacaksın.. bu kadar..

ben de anlamadım.. nier erken yaptı.. bişi de demedi di mi?
ama onun düzensizdi ya belkim ondan?

hoşgelmişsen

adım 1: bu testi yapman için sahip olman lazım. nerden bulcan.? aman ha. eczaneleri arayıp da admların erro vermesine sebep olma. bulamazsın. netten sipariş verorsun.
paket fiyatları va içindeki sayıdeğişiyor..marakaya göer.. ama işlev aynı. ilk etapta içinde çok olan ve ucuz olanı tavsiye ederim.. uzun süreli takip gerektirebilir

adım 2. adetin bittikten bi iki gün sonra başlaman lazım. her güm aynı saate yap. idrarını tutabilirsen 4 saat tutman lazım saglıklı sonuç için.. ( ben beceremiom mesela. çünkü 15 dk da bi wc deyim :))) )

adım 3 her gün sonucunu buraya yaz :) ikinci çizgin görüldü mü, belirsiz mi hayalet mi?
burdaki proflar yorumlayacaklardır..

ben kim miyim?
danışma
:roflol:

adetten hemen sonramı yapacam ben şimdi regliyim ne zaman başlayacağım

heeee annadımmm :) hadi darısı başına yavrımmmmmm

geshenkkkkk özele bak canım...ben birazdan çıkacam namaz kılacam...kocişim gelcek ...bekliyorum heee geshenkk..sempatiksalakcinni meraktan çatlayverecem...

7 numero an onu kastetmiştim :) canın sagolsun :)

bi de bunu dizisi vardı. ne güzeldi di mi acep recepppp

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: danışma..

uçtuuuu kıss bozdun iyice betA HCG ile :roflol:

ovulasyon testi diyemi geçiyor adı

evet

geshenkkkkk özele bak canım...ben birazdan çıkacam namaz kılacam...kocişim gelcek ...bekliyorum heee geshenkk..sempatiksalakcinni meraktan çatlayverecem...

dur yettim hemen bakıyorum

hahahaaaaaaaaaaaaaaaaa danışmaa ge gazoz içircem sanaaa bendensinnnn
kıs leyloş ne sordun bakem öööle kulaktan kulağa haa???
7 numero an onu kastetmiştim :) canın sagolsun :)

bi de bunu dizisi vardı. ne güzeldi di mi acep recepppp
hea
ben de damladım..aman da aman kimler de varmış..
gazozz düşkünümmm yarın yumuşları toplicekler hee :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…