elevit içiyorum doktor, beyin sinir gelişimi açısından önemli dedi, içinde folik asitde varmış, aslında evde folik plus vardı, ikisi fazal olur diye sadece sabahları elevit içiyorum. Süt içiyorum. Kalb atışalrını ne zaman duyarım, biliyorsun doktorum yok, randevuda 27 ağustosta, o zamana kadar bekliyim mi, yoksa başka bi poliklinik varmış, özel, ordada ultrasyona girilebiliyormuş, oraya mı gitsem bi karar veremedim. pazarteside sağlım ocağında kan değerlerime bakılacak.
sende varsın sırada hayatım, sendende bekliyeceğim ben umudumu kaybetmedim. Duada ediyorum, gerçekten canım, o ovulasyonlar işe yaradı, tam zamnında yapmış olduk, geshenkçiğim iyikide alıp göndermişsin bana bide sana faydası olsa, ne sevinecem. Bu ay tutarsa seninki acaba nisan annesi olmaya yetişiyor mu, illa yapacam burakileri nisan annesi.
Kızlar bir biginin bir kelimenin anlamı büyük burdaki arkdaşlarımın bana desdeği büyük, hadisi şerifte bile demişler, 1 harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum diye, Arkadaşlıklarımızın kıymetini bilelim. Burdaki amaç birbirlerimize yardımcı olmak, alah razı olsun, ben arkdaşlarımın yardımlarını fazlasıyla gördüm, hepsine teşekkür ediyorum. Adım adım sizde gördüğünüz hamişliğimi, resmen hepimiz yumurtanın oluğu günden bu yana tepesindeydik. Allah büyük hepinizin olacak inşallah.
teşekkür ederim nesecim, gelirim o topiğe, senin topikler uğur getirdi bana. sağolun güzel dilekleriniz için.valla nese mecburen dedim, ailemin burdakilerin haberi var, ağzım kulaklarımda herkes yüzümden anlıyor, doktora gittim bide sordular haliyle ne zamandırda bekliyom inşallah bişey olmaz, şimdi daha çok korkuyom.Alllaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tam da kutlamaya denk gelmişim , Zerdal canım çok ama ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk sevindim. Hadi darısı diğer canlarımın başına....Allah yardımcın olsun, kimselere eme canım, kalp atışlarını duyana kadar sabret. Çok şükür şu mabarek günlerde ne güel haber bu. Kızlar hepinizin haberlerini böye bir bir alıcaz inşallah..Çok öpüyorum seni ve bebişini canım....30lu yaşlarda ilk hamileliğini yaşayanlar topiğine bekliyorum....
evet ya terfi ettik, sizide bekliyoz.kıs zerdal bak kıs üst topiğe transfer oldun maşallahh:))
nesem nasılsı yaa, oğluşun nasıl?
27. ağustosta erdinç beye gideceğim, sürekli o olacak doktorum, inşallah o tarihe kadar bi sıkıntı çıkmaz, yoksa kadın doğumun aciline giderim, kanma falan olmasın diye dua ediyorum, lekelenmem yada kanamam yok şimdilik. burnın en iyi doktoruymuş, o zaman bekliyim. tam 7. hafta olacağım gideceğim zaman. tam 2 hafta var.7.haftada görünür kalp atışı .öncesinde kese görünürrr ben 7.haftada gördüm kap atışını
27 ağustosta kaç haftalık oluyorsun zerdaal
o zamana bekle bence kalp atışını göremeyebilirsin öncesinde gerilme hemen bir dr bulmalısın kendine
daha bebişini büyüteceğiz senin kızın olacak içime öyle doğduuu
geshenk sen bana yardım edersen ben de okurum..
Alllaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tam da kutlamaya denk gelmişim , Zerdal canım çok ama ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk sevindim. Hadi darısı diğer canlarımın başına....Allah yardımcın olsun, kimselere eme canım, kalp atışlarını duyana kadar sabret. Çok şükür şu mabarek günlerde ne güel haber bu. Kızlar hepinizin haberlerini böye bir bir alıcaz inşallah..Çok öpüyorum seni ve bebişini canım....30lu yaşlarda ilk hamileliğini yaşayanlar topiğine bekliyorum....
burdaki kızlar çin takvimine baktılar erkek dediler, hayırlıs artık, bana çizelge yaparmısın canım. yeşil olsun. 8 temmuz, doğumda 14 nisan.
hemeeeeeennnnnnnnopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
burdaki kızlar çin takvimine baktılar erkek dediler, hayırlıs artık, bana çizelge yaparmısın canım. yeşil olsun. 8 temmuz, doğumda 14 nisan.
sende varsın sırada hayatım, sendende bekliyeceğim ben umudumu kaybetmedim. Duada ediyorum, gerçekten canım, o ovulasyonlar işe yaradı, tam zamnında yapmış olduk, geshenkçiğim iyikide alıp göndermişsin bana bide sana faydası olsa, ne sevinecem. Bu ay tutarsa seninki acaba nisan annesi olmaya yetişiyor mu, illa yapacam burakileri nisan annesi.
Kızlar bir biginin bir kelimenin anlamı büyük burdaki arkdaşlarımın bana desdeği büyük, hadisi şerifte bile demişler, 1 harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum diye, Arkadaşlıklarımızın kıymetini bilelim. Burdaki amaç birbirlerimize yardımcı olmak, alah razı olsun, ben arkdaşlarımın yardımlarını fazlasıyla gördüm, hepsine teşekkür ediyorum. Adım adım sizde gördüğünüz hamişliğimi, resmen hepimiz yumurtanın oluğu günden bu yana tepesindeydik. Allah büyük hepinizin olacak inşallah.
bebeğin nasıl olsun oyuncaklı mı olsun yumurta içinde mi olacak
sağol canım, senin, geshenkin ve çılgının sayesinde, yardımlarınız büyük, hep bahsettim geçmiştede, bu ay arısütü bal polen yemiştim, ovulasyon testi, çılgının yorumları, derken hamiş işte.
slm kızlarrr sezen canım ilk dozu olacam 20-24 haftada il doz oluyomuş
24-28 haftada ikinci doz
loveli çılgın geshenk aylin özlem leyla zerdal neşe tenta
nasılsınız kızlar ben çıkıcan birazdan
kendinize iyi bakın öpüldünüz kocaman
lovelimm canım tatlım benim, Allah razı olsun senden, insallah dualarımız kabul olurr Allah'ım tarafından
lovelim canım 34.günde kan tahlilim 901 çıktı, ona göre bi bak canım.
kızlaaaaaaaaaaaar
sonunda ben de resim ekledim profilime..hamiş halim de var
ben biliyorum okumayı ama ya okuyamazsam bitiremezsem..? söz altına girip de yapamamaktan tırstım
geshenk canım, ben kuranı kerime tam hakim değilim, çat pat okuyorum, sevgili hocam bana en iyi yasini öğretti, bide sürekli okumayınca diğer tarafları yavaş yavaş okuyorum. 30 cüz var, bende 1 tane okuyabilirim. ama aramızda kuranı kerime hakim olan biri var mı, yada ben listeyi yaparım, 30 tane okuyacak kişi lazım. ben burdan birkaç arkadaşa daha söylerim, benim için okurlar. Sizlerde okuyacak kişiler bulursanız. 30 cüzü dağıtalım. Sonra okumayan olursa ona göre tetbir alalım. Şimdi kızlar bugün firkirlerinizi yazın. Yarında cüz paylaşımı yapılsın. Sıradan gidelim, arkalarda kaldıkça, baştan okuyanlar bir daha okusun. benim fikrim. En sonunda secde edilmesi lazım bildiğim kadarıyla kardelen mukabalye gidiyor o nasıl yapılacağını bi öğrenir, duasını yaparız. Güzel olur. okuyacak olanlar, okuyabilirim desinler ona göre dağıtalım cüzleri.
zerdalım nasıl gidiyor hamişlik..
daha iyiyim bugun..ama aklım laboratuvardan gelecek haberde..
çalışıp dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum işte.
Çılgın canım, ben hergün 1 tane fetih okuyorum. 40 a tamamlıyacağım. Hepimizin adına okuyorum, geçtiğimiz günlerdede bahsettim üzerinde pek durulmadı. Eğer imkanın varsa okuyabilirsen hergün 1 tane 40 tamamlayana kadar oku, eğer okuyamazsan hasta falan olursan başkasına okut. ben hepimiz için okuyorum ama, 40 fetih süresine başladığımda hamile kaldım, önce ihlas okuyup, başlıyorsun okumaya. 5 dk.da okursun, bazen yanında yasinde okuyorum ben. gücümün yettiğince.
Kızlar okumak isteyen olursa okusun, okuyunca olacak diye bişey yok ama, allah büyük okuduğumuz duaların suyu yüzü hürmetine kabul eder duamızı. Hiçbir şeyin garantisi yok, bende şimdi duamın şekli değişti, allahım diyorum sağlıcakla kucağıma alayım diyorum, yani allah bize bu hüsümetleri vererek bi şekilde kendini unutturmuyor, ve ona sığınmamızı sağlıyor. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
2011 nisan annelerine girdim, sende şimdi tüp yapıyorsun ya, senide görmek istedim, burdaki arkadaşlardan tanıdıklar olsun istedim, biraz yalnız hissettim kendimi orda, hadi kızlar bekliyom sizi, nisan annesi olmaya, mayıs olsa bile komşu takılırız artık, hepiminizi hayal ettim ve görmek istedim.
11 e doğru ararlar :))
bahar anneleri:CüvCüv: :ecrin_bebek:
Allah kabul etsin ben bunu söylemiştim ama yasinimiz bitmedi daha.. cüzlerde var.. zerdl bir liste yapabilirmisin cüzler için 1. yi neşe aldı 2 yi ben... 3 kuze sanırım.. kardelen de istemişti... almak isteyen varsa daha böülştürelim bir liste yapalım.. neşe okuyordur.. bende bugün kısmetse başlayacam okumaya...
l
çok şükür canım yok gayet iyiyim korkuyu da atlattım..dün akşam yine doktrordaydık herşey yolunda bin şükür.ama sabaha karşı deprem oldu 5.20 civarı ona kortum merkez balıkesirmiş 4.8 miş..aman bu hafta bi geçse hayırlısı ile..
lalehancım teşekkür ederim seni gördüğüme çok sevindim.iyi olmuş testler yaptırmışsın hepsi iyi çıkacak inşallah..
ne demek canım asla..sen benim biricik çılgınımsın..benim de eklım yumurtalarda..hadi inşallahhh..
canım çok sağol..amin ALLAH kimseye göstermesin kaza bela..
zeytinim sağol canım..sen nasılsın? tetanoz için erken değil mi benim 24. ve 28. haftalarda olacak..
geliyor bir boğa burcu hadi hadi inşallahh
neşe gelmiş hıh iyi oldu.. canım cüzlerle ilgili sorular vardı sende yardımcı olabilirmisin.. biz biraz oluşturduk listeyi... nasılsın bugün??
zerdalın ikizleri olacak he he he sırnaşık şey
hem benim rüyamda tek bebek vardı ama kız hissi var ama kız değil gibi bişi deniyor rüyalar uçuk olur ya acık net olmaz.. orda da bir belirsizlik vardı işte.. o yüzden ikiz olacak bir kız bir erkek.. kızma zerdal birine bakan öbürünede bakar... bi dahada uğraşmazsın işte sırnaşık şey ama obur galiba altına feci doldurmuştu hee temizlendiğini hatırlıyorumdaaa :roflol: çokmu yiyecek nedir sırnaşık şey
kız var ya eşimede dedim, kızlar ikizden şüpeleniyor diye, oda dediki aklımdan geçmedi değil, ikisi birden çıkar diye bi dönem siredim dedi, ben tek isityorum ama, allahım nasıl takdir görürse, ikisini birden emzir, ikisinin altını temizle, annemde uzakta, biraz zor olur benim için, annemlere yakın olsam hiç düşünmemde, meylam neylerse güzel eyler.:Saruboceq:zerdalın ikizleri olacak he he he sırnaşık şey
hem benim rüyamda tek bebek vardı ama kız hissi var ama kız değil gibi bişi deniyor rüyalar uçuk olur ya acık net olmaz.. orda da bir belirsizlik vardı işte.. o yüzden ikiz olacak bir kız bir erkek.. kızma zerdal birine bakan öbürünede bakar... bi dahada uğraşmazsın işte sırnaşık şey ama obur galiba altına feci doldurmuştu hee temizlendiğini hatırlıyorumdaaa :roflol: çokmu yiyecek nedir sırnaşık şey
ben de geshenkimden umudu hiç kaybetmedim..kaybetmicem de..
hep beraber cıkıcaz üst topiğe..kimimizin kolay kimimizin zor ama olacak ..
biz de sana teşekkür ediyoruz tatlı kıss..sen de az tatlı değilsin ki.. :1hug:
ben de geshenkimden umudu hiç kaybetmedim..kaybetmicem de..
hep beraber cıkıcaz üst topiğe..kimimizin kolay kimimizin zor ama olacak ..
biz de sana teşekkür ediyoruz tatlı kıss..sen de az tatlı değilsin ki.. :1hug:
7.haftada görünür kalp atışı .öncesinde kese görünürrr ben 7.haftada gördüm kap atışını
27 ağustosta kaç haftalık oluyorsun zerdaal
o zamana bekle bence kalp atışını göremeyebilirsin öncesinde gerilme hemen bir dr bulmalısın kendine
daha bebişini büyüteceğiz senin kızın olacak içime öyle doğduuu
teşekkür ederim nesecim, gelirim o topiğe, senin topikler uğur getirdi bana. sağolun güzel dilekleriniz için.valla nese mecburen dedim, ailemin burdakilerin haberi var, ağzım kulaklarımda herkes yüzümden anlıyor, doktora gittim bide sordular haliyle ne zamandırda bekliyom inşallah bişey olmaz, şimdi daha çok korkuyom.
evet ya terfi ettik, sizide bekliyoz.
27. ağustosta erdinç beye gideceğim, sürekli o olacak doktorum, inşallah o tarihe kadar bi sıkıntı çıkmaz, yoksa kadın doğumun aciline giderim, kanma falan olmasın diye dua ediyorum, lekelenmem yada kanamam yok şimdilik. burnın en iyi doktoruymuş, o zaman bekliyim. tam 7. hafta olacağım gideceğim zaman. tam 2 hafta var.
etmezmiyim kıss... seve seve canım olumunekankayizsmile hallederiz sen merak etme.
neşeeee bisde transfer istiyossss :1rolleyes: açtınmı sen bu topiği? bisde misafir oluruz ne yapalım fisfisfis
kıs zerdal bak kıs üst topiğe transfer oldun maşallahh:))
nesem nasılsı yaa, oğluşun nasıl?
hehehe zerdala çekerse evvett..
:roflol::roflol:
gelsin karpuzlar, gitsin kekler, börekler..
kaydirigubbakcemile3
nesecim sağol güzel dileklerin için, ben cüzleri oluşturmaya başladım, birkaç arkdaşımada diyeceğim, aynı senin yaptığın gibi cüz okuyanlar, sonradan bidaha alsın, böylelikle bitiririz. takibinide ben yaprım. okuanlar ve almak isteyenler bana söylesin karşına ismini yazarım.
zerdal senin hamile haberini almadan onceki gece dua ettim ismen gene..
hamile kalacaklar ve hamiş olanlarımız için.
sonra sabah senin haberin geldi..sanki duam kabul olmus gibi hissettim..
geshenkim de rüya gormus yaa..
hep güzel şeyler olsun inşallahh.
transferimi bilmiyorum ki..bakalım ne olacak benim ufaklıklar:)
aramadılar hala..aramıcaklar mı? ben mi arasam. cok da heyecanlanıyorum..normalde boyle heyecanlanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?