30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

7.haftada görünür kalp atışı .öncesinde kese görünürrr ben 7.haftada gördüm kap atışını
27 ağustosta kaç haftalık oluyorsun zerdaal
o zamana bekle bence kalp atışını göremeyebilirsin öncesinde gerilme hemen bir dr bulmalısın kendine

daha bebişini büyüteceğiz senin kızın olacak içime öyle doğduuu

teşekkür ederim nesecim, gelirim o topiğe, senin topikler uğur getirdi bana. sağolun güzel dilekleriniz için.valla nese mecburen dedim, ailemin burdakilerin haberi var, ağzım kulaklarımda herkes yüzümden anlıyor, doktora gittim bide sordular haliyle ne zamandırda bekliyom inşallah bişey olmaz, şimdi daha çok korkuyom.
kıs zerdal bak kıs üst topiğe transfer oldun maşallahh:))
nesem nasılsı yaa, oğluşun nasıl?
evet ya terfi ettik, sizide bekliyoz.
27. ağustosta erdinç beye gideceğim, sürekli o olacak doktorum, inşallah o tarihe kadar bi sıkıntı çıkmaz, yoksa kadın doğumun aciline giderim, kanma falan olmasın diye dua ediyorum, lekelenmem yada kanamam yok şimdilik. burnın en iyi doktoruymuş, o zaman bekliyim. tam 7. hafta olacağım gideceğim zaman. tam 2 hafta var.

geshenk sen bana yardım edersen ben de okurum..

etmezmiyim kıss... seve seve canım olumunekankayizsmile hallederiz sen merak etme.

neşeeee bisde transfer istiyossss :1rolleyes: açtınmı sen bu topiği? bisde misafir oluruz ne yapalım fisfisfis

burdaki kızlar çin takvimine baktılar erkek dediler, hayırlıs artık, bana çizelge yaparmısın canım. yeşil olsun. 8 temmuz, doğumda 14 nisan.

zerdalın ikizleri olacak he he he sırnaşık şey
hem benim rüyamda tek bebek vardı ama kız hissi var ama kız değil gibi bişi deniyor rüyalar uçuk olur ya acık net olmaz.. orda da bir belirsizlik vardı işte.. o yüzden ikiz olacak bir kız bir erkek.. kızma zerdal birine bakan öbürünede bakar... bi dahada uğraşmazsın işte sırnaşık şey ama obur galiba altına feci doldurmuştu hee temizlendiğini hatırlıyorumdaaa :roflol: çokmu yiyecek nedir sırnaşık şey

ben de geshenkimden umudu hiç kaybetmedim..kaybetmicem de..
hep beraber cıkıcaz üst topiğe..kimimizin kolay kimimizin zor ama olacak ..
biz de sana teşekkür ediyoruz tatlı kıss..sen de az tatlı değilsin ki.. :1hug:

Maşallah Zerdalıma, çok dua et canım diğer kızlar da yaşasınlar bu güzel duyguları inşallah. Şimdi sırayla endişeler gelecek senin de, hepimizde olduğu gibi. Lütfen telaş yapma, vakti geldikçe herşey yoluna girecek. Kalp atışları için daha erken olabilir. Sakin sakin bekle desem de sen duramayacaksın biliyorum çünkü hepimiz aynı telaşlarla koşuşturmuştur doktordan doktora:))..Çok ama çok tebrik ediyorum canım...Hepsi güzl telaş bunlar..

Canım nasılgidiyor hamişlik? Neden 30lu yaşlarda ilk hamişliği yaayanlar topiğine uğramıyon bakim? İfadeni alayım senin :))

lovelimm canım tatlım benim, Allah razı olsun senden, insallah dualarımız kabul olurr Allah'ım tarafından

Canım inşallah en hayırı zamanda en hayırlı şekilde meğine sen de kavuşacaksın, dualara sarıl sımsıkı..

lovelim canım 34.günde kan tahlilim 901 çıktı, ona göre bi bak canım.

maşallah canım, çok güzel değerin...

kızlaaaaaaaaaaaar
sonunda ben de resim ekledim profilime..hamiş halim de var

hemen bakmak istiyorum ben de merak ettim ..

ben biliyorum okumayı ama ya okuyamazsam bitiremezsem..? söz altına girip de yapamamaktan tırstım

Tentationum okuyamazsan birileri tamamla sen rahat ol, yeterki yoluna gir. Bir ucundan başla...Ne kadar çok ağızla bu işe başlarsak kabul olma şansı o kadar yükselir diye düşünüyorum inşallah...

Canım hepbirlikte hepini yaparız inşallah...Önce bir başlayalım elbirliği ile, görün bakın hatim bile biter kolayca..Ben 1. cuzu okudum şükür kızlar, sradaki 5. cuzu da alıyorum. Okuyan birer daha alır böyle devam ederiz inşallah. Hadi bu Ramazan gene hamiş patlaması olacak inşallah içimden bir ses öyle diyor...

Bismillahirrahmanirrahim.
1.cüz.....nesemese (okundu)
2.cüz.....geshenk
3.cüz.....kuze
4.cüz.....kardelen
5.cuz....nesemese

zerdalım nasıl gidiyor hamişlik..
daha iyiyim bugun..ama aklım laboratuvardan gelecek haberde..
çalışıp dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum işte.

Canım inşallah hayırlı güzel haberler alırsın, hemen bize bildir...

Amin canım, hepsini yaşayacağız yavaş yavaş, sabırla, geldiğimiz yeri unutmadan..

Canım bizim diğer topiğe d ebekleriz orada heimiz tanıdık:)) 30lu yaşlarda ilk hamilelik hyecanını yaşayanlar olarak bizler devam ediyoruz...

Allah kabu etsin Geshenkcim, okuyorum ben de, hep birlite okuyacağız inşallah...

Sezenim biz seninle yakınız o zaman, deprem sabah burda oldu. Tam da tuvalette yakandım, az daha popom açıkta kalacaktı kızlar, çok korktuk.Hele üst katlardakiler hep çığlık atarak koşturdular, iyicetırstık. Rabbim hepimizi korusun...

neşe gelmiş hıh iyi oldu.. canım cüzlerle ilgili sorular vardı sende yardımcı olabilirmisin.. biz biraz oluşturduk listeyi... nasılsın bugün??

Canım sorun yok ya, sırayla herkes 1 cuzu alır, okuamayan olursa geriden toparlarız inşallah ama sanmıyorum pek yarım kalmaz, genelde bitiyor. Herkes 1 cuz aldımı yavaş yavaş yoluna girer. Secde kolay, onu diyanetin sayfasında falan da buluuz, bilmeyenler için. Duasını da hepbirlikte toplarız, önemli olaniçimizden geldiği gibi dua etmek değil mi zaten? Rabbim heimizin niyetini biliyor, birbirini tanımayan bir topluluk bir araya gelmiş, kardeşleri için hayırlı bir dilekte bulunuyor, ne güzel bir manzara düşünüce..Hele bu kadar kirlenen bu zamanda...Maşallah bizlere...

hehehe zerdala çekerse evvett..
:roflol::roflol:
gelsin karpuzlar, gitsin kekler, börekler..
kaydirigubbakcemile3

kız var ya eşimede dedim, kızlar ikizden şüpeleniyor diye, oda dediki aklımdan geçmedi değil, ikisi birden çıkar diye bi dönem siredim dedi, ben tek isityorum ama, allahım nasıl takdir görürse, ikisini birden emzir, ikisinin altını temizle, annemde uzakta, biraz zor olur benim için, annemlere yakın olsam hiç düşünmemde, meylam neylerse güzel eyler.:Saruboceq:

ah canım ya hiç kıyamaz bana, sende çok tatlısın, çok pozitifmişsin öyle duydum, güzel arkdaşım benim, seviyorum seni. transfer ne zaman. bende sana yasin okuyacağım.

zerdalım çılgınım sizde çoook tatlısınız.. güzel insanlarsınız siz... teşekküre gerek yok zerdalım sen mutlu sonu gördün ya ben bundan çok mutlu oldum vesile olabildiysem de ekstradan mutlu olurum duble :))) bu bana yeter de artar bile varsın ben olmauım bundan güzel duygumu var opuyorumnanaktan Şeniz :1hug:

nesecim sağol güzel dileklerin için, ben cüzleri oluşturmaya başladım, birkaç arkdaşımada diyeceğim, aynı senin yaptığın gibi cüz okuyanlar, sonradan bidaha alsın, böylelikle bitiririz. takibinide ben yaprım. okuanlar ve almak isteyenler bana söylesin karşına ismini yazarım.

zerdal senin hamile haberini almadan onceki gece dua ettim ismen gene..
hamile kalacaklar ve hamiş olanlarımız için.
sonra sabah senin haberin geldi..sanki duam kabul olmus gibi hissettim..
geshenkim de rüya gormus yaa..
hep güzel şeyler olsun inşallahh.

transferimi bilmiyorum ki..bakalım ne olacak benim ufaklıklar:)
aramadılar hala..aramıcaklar mı? ben mi arasam. cok da heyecanlanıyorum..normalde boyle heyecanlanmam

Maşalah nasıl hatırlıyorsun herşeyi canım ya? Ben pekçoğunu unttum bile...Eren beyler nasıl annesi?

daha bebişini büyüteceğiz senin kızın olacak içime öyle doğduuu

Bence erkek olacak)))

Kokular başladı demek:)) canı erken gidersen benim gibi, dr göremez sonra stres olursun, daha kötü olur dr güven ne zaman derse o zaman git...

etmezmiyim kıss... seve seve canım olumunekankayizsmile hallederiz sen merak etme.

neşeeee bisde transfer istiyossss :1rolleyes: açtınmı sen bu topiği? bisde misafir oluruz ne yapalım fisfisfis

evet canım hezaman bekleriz size sonuna kadar açık topiğimiz hamiş olun yada olmayın zaten birgün hepinizin yolu oraya düşecek inşallah...

kıs zerdal bak kıs üst topiğe transfer oldun maşallahh:))
nesem nasılsı yaa, oğluşun nasıl?

iyiyim çılgınım, oğluş da iyi sanırım, sabah tırstık biraz şimdi babamızı bekliyoruz evde...

hehehe zerdala çekerse evvett..
:roflol::roflol:
gelsin karpuzlar, gitsin kekler, börekler..
kaydirigubbakcemile3

çılgınım hiç de öyle olmuyor, ya mide bulantısı kusmalar yedirmiyor yada şeker bilmem ne çıkıyor gene yiyemiyorsun...Ben başladığım kilodan 6 kilo verdim hala -2 kilodayım...Hiçbirşey canım istemiyor. Halbuki karpuzu, keki ne çok severdim, 1 yudum alsam kendimi lavaboda buluyorum...Hiç heveslenemyim hamiş kalınca istediğimizi yicez diye, şimdi bol bol yiyin nasıl olsa yakında topikte hamiş olmayan kalmayacak inşallah...Hehe:))

kaderiya naber?? dün gece geç oldu muhabbetimizin başında yarım bırakmak zorunda kaldık.. hadi bugün devam edelim yerimseniben

Tamam canım, şimdilik 5cuz gitti bile, bence bu sene bu hatim biter inşallah...

Canım hiç endişlenme, biliyorsun vakti geldiyse mutlaka olacaktır, gelmediyse sabır bitanem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…