30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

çok normal... ararlar canım benim az sonra ararlar bak güzel haberler verecekler ben ne heyecan yapmıştım sanki hamilesin dedi embriyolog aradığında nasıl sevinmiştim döllenme haberine bile :) her şey yolunda gidecek bitanem.

inşallah canım yaaa.. dediğin gibi olsun inşallah...

Senin duanı biliyorum, başkası için edilen dua daha mahbuldur, çılgınım dualarımız kabul olmuşsa, hepimiz kalcağız demektir, çünkü aynı şekilde bende sizler için dua ettim. inşallah meyvelerini alacağız.

kaderiya naber?? dün gece geç oldu muhabbetimizin başında yarım bırakmak zorunda kaldık.. hadi bugün devam edelim yerimseniben

iyiyim canım senden naber? Evet geç girince nete öyle oluyor.. :)
Bugün de bir bakayım dedim takip edemiyorum ya ne çok şey yazılmışşşşşşş

tento hoşgeldin..

çılgınınm sende Türkçe yazılı Kur-anı Kerim varmı???

özlem kaçıncı günün oldu senin???

biras çenemis düşük :kedi:
sen araya girmeye çalış mutlaka cevap gelir sakın bekleme ortalık sakinleşecek diye biz bir başladıkmı susamıyoruz :))

Bismillahirrahmanirrahim.
1.cüz.....nese
2.cüz.....geshenk
3.cüz.....kuze
4.cüz.....kardelen
5.cüz.....nese

ben akşam arkadaşlarımla görüşeyim öyle alacam, haftasonu okurum inşallah.

nasılsın canım, yazılarını okumaya çalışıyorum öncelikle hoşgeldin, sürekli gir, unutturma kendini, kuran okuyacağız. cüz almak istermesin.

benim bi tane nikini görünce aklıma kahve gelen arkadaşım vardı, jakops o da sanırım cüz almak istiyordu, girerse topinge hatılatırsınız arkadaşlar.

ben geldim. yaptım yemeklerimi.. regl oldum ya.. birazdan dırası cıkacam işlerimi halletcem.. yemeeemi yapim aradan çıksın dedim..

madem eyle ben 7. cüzü alem.. inşşh bititirim.. fekat haftaya baslayabilirim okumaya..

çılgın senin haberini bekliyorum heyecanla :)

nesem gelmiş hoşgelmiş..

ben geldim. yaptım yemeklerimi.. regl oldum ya.. birazdan dırası cıkacam işlerimi halletcem.. yemeeemi yapim aradan çıksın dedim..

madem eyle ben 7. cüzü alem.. inşşh bititirim.. fekat haftaya baslayabilirim okumaya..

çılgın senin haberini bekliyorum heyecanla :)

nesem gelmiş hoşgelmiş..

var geshenkimmm..nasıl yapıcam soyle sen bana.

bak canım Kur-anı Kerimi açtığunda sayfaların başlarında hep cüzleri yazar zaten sana 6 yı verelim istersen 6. cüz diye yazan sayfadan başlayıp okuyacaksın işte bitene kadar o kısmı sadece.. baştan niyetlenirsin..
bunu okuyabilirsin başlamadan mesela.. en son duasında namazında dileklerimizi de dileriz duamızı yaparız...

Rahman Rahim olan Allah'ın ismiyle...

Ey Allahım, Onu (Kur'an-ı Kerim'i) hak ile indirdin ve o hak ile indi.

Ey Allahım, Ona (Kur'an-ı Kerim'e) rağbetimi artır.

Onu gözüme nur eyle.

Göğsüme şifa eyle.

Ey Allahım, lisanımı onunla süsle.

Yüzümü onunla güzelleştir.

Cesedimi onunla kuvvetlendir.

Gece gündüz onu okumayı ve sana itaat üzere bulunmayı nasib eyle.

Ve beni Peygamber Efendimiz(sav) ile ve hayır sahipleriyle beraber haşreyle.

- Rahman'ın rızası için,

- Ehl-i imanın kabirlerinin aydınlanması için,

- Peygamberlerin efendisi, güneşi, Resullerin ay'ı Efendimiz Muhammed (asm)

üzerine Rahman'ın salavatı olması için,

- Şeytanın kovulması için,

- Günahların düşmesi için,

- Tevbenin kabulü için,

- Derecelerin yükselmesi için,

- Ateşlerden kurtulmak için,

- İmanın bekası için,

- Rahman'a kavuşmak için,

KUR'AN OKUMAYA NİYET ETTİM.

Rahmetinle, ey merhametlilerinn en merhametlisi...

Hamd alemlerin Rabbine mahsustur.

Peygamberimiz Efendimiz (S.a.V):
"Kim bu duayı Kuran'a başlamadan okursa ve Kur'an'a başlarsa her harf başına 50000 sevap yazılır." buyurmuştur.

geshenkim dediğin gibi oldu sanki hamile haberi almıs gibi oldum.. telefonu kapadım bir müddet ağladım..sonra eşimi aradım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…