zerdal senin hamile haberini almadan onceki gece dua ettim ismen gene..
hamile kalacaklar ve hamiş olanlarımız için.
sonra sabah senin haberin geldi..sanki duam kabul olmus gibi hissettim..
geshenkim de rüya gormus yaa..
hep güzel şeyler olsun inşallahh.
transferimi bilmiyorum ki..bakalım ne olacak benim ufaklıklar:)
aramadılar hala..aramıcaklar mı? ben mi arasam. cok da heyecanlanıyorum..normalde boyle heyecanlanmam
Maşalah nasıl hatırlıyorsun herşeyi canım ya? Ben pekçoğunu unttum bile...Eren beyler nasıl annesi?
Bence erkek olacak)))
Kokular başladı demek:)) canı erken gidersen benim gibi, dr göremez sonra stres olursun, daha kötü olur dr güven ne zaman derse o zaman git...
evet canım hezaman bekleriz size sonuna kadar açık topiğimiz hamiş olun yada olmayın zaten birgün hepinizin yolu oraya düşecek inşallah...
iyiyim çılgınım, oğluş da iyi sanırım, sabah tırstık biraz şimdi babamızı bekliyoruz evde...
çılgınım hiç de öyle olmuyor, ya mide bulantısı kusmalar yedirmiyor yada şeker bilmem ne çıkıyor gene yiyemiyorsun...Ben başladığım kilodan 6 kilo verdim hala -2 kilodayım...Hiçbirşey canım istemiyor. Halbuki karpuzu, keki ne çok severdim, 1 yudum alsam kendimi lavaboda buluyorum...Hiç heveslenemyim hamiş kalınca istediğimizi yicez diye, şimdi bol bol yiyin nasıl olsa yakında topikte hamiş olmayan kalmayacak inşallah...Hehe:))
zerdal senin hamile haberini almadan onceki gece dua ettim ismen gene..
hamile kalacaklar ve hamiş olanlarımız için.
sonra sabah senin haberin geldi..sanki duam kabul olmus gibi hissettim..
geshenkim de rüya gormus yaa..
hep güzel şeyler olsun inşallahh.
transferimi bilmiyorum ki..bakalım ne olacak benim ufaklıklar:)
aramadılar hala..aramıcaklar mı? ben mi arasam. cok da heyecanlanıyorum..normalde boyle heyecanlanmam
kaderiya naber?? dün gece geç oldu muhabbetimizin başında yarım bırakmak zorunda kaldık.. hadi bugün devam edelim yerimseniben
iyiyim canım senden naber? Evet geç girince nete öyle oluyor.. :)
Bugün de bir bakayım dedim takip edemiyorum ya ne çok şey yazılmışşşşşşş
iyiyim canım senden naber? Evet geç girince nete öyle oluyor.. :)
Bugün de bir bakayım dedim takip edemiyorum ya ne çok şey yazılmışşşşşşş
var geshenkimmm..nasıl yapıcam soyle sen bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?