30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

cilgin iyne yok bitti.dört günlük iyne verdi.bende abtal 1 gün cok iyne yapmisim yanlisliklan.yani 3 gün iyne yapmis oldum oooooooooo deliyim ben.neyse bakalim yarin dr.ne diycek

Aa yavlucum dikkat et, doz onemli, haber ver bakalim ne dicek senin doktor, yakalasin artik su yumurtalari

slm kızlar bugün nasılsınız ya zaman geçmek bilmiyo bişeyi beklediğin zaman duruyo saat ilerlemiyo

günaydın canlarım nasılsınız bizler iyiyiz
çılgınım transferin olmuş canım
allahım hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin
canım dua ediyorum herzaman
hatunlar geçmişi fazla okuyamadım nasılsınız
güzel haberler var mı

slm kızlar bugün nasılsınız ya zaman geçmek bilmiyo bişeyi beklediğin zaman duruyo saat ilerlemiyo

selam kızlar nasılsınız???? Bende misafir bitmedi bugün, giremedim bir türlü, belki akşama yazışırız...

herkeslere selam.
bi haber yok kimselerden zeytin.. en önemli haberimiz çılgın. onu bekliyoruz helecanla :)
sen nasılsın bakalaım.

Kizlarrr transferim oldu bugun. Sabah cagirdilar, zibidimle bulustuk. Insallah SIMSIKI tutunucaz birbirimize... Bana dua eden, dusunen, merak eden hepinize sevgilerimi yolluyorum. Dinleniyorum simdi. Girerim gene

Canım hayırlı olsun. inşallah hamile haberinide alıcaz.Dinlen bol bol.

günaydın kızlar
hafta sonu yine yazlıktaydık ve yine yüzdük booolca muhteşemdi deniz..
geçmişe bakamadım işteyim ama güzel haberlerle dolu olmasını ümit ediyorummm

günaydın kızlar

günaydın kızlar nasılsınız varmı güzel haberler:)

Günaydın kızlar.Çılgının transferi yapıldı yakında alıcaz inşallah güzel haberi.Leylacım sanada günaydın nasılsın?

Kizlarrr transferim oldu bugun. Sabah cagirdilar, zibidimle bulustuk. Insallah SIMSIKI tutunucaz birbirimize... Bana dua eden, dusunen, merak eden hepinize sevgilerimi yolluyorum. Dinleniyorum simdi. Girerim gene
canım hayırlı olsun...hafta sonu giremedim..yeni okudum yazdıklarınızı...inşallah bebişinide görürüz...opuyorumnanaktan

güzellerim bir bakayım dedim sizee
başım boğazım ağrıyor valllaaa
geçmiş olsun lovelim..aman hasta olma heee opuyorumnanaktan

günaydın zeytincim..

Günaydın herkese diycektim ama kimse yokmuş bi tentation varmış.Günaydın tentation nasılsın canım.
günaydın özlemcim...

günaydın kızlar
günaydın sezencim..

günaydın kızlar nasılsınız varmı güzel haberler:)
günaydın kumsalcım...

Günaydın kızlar.Çılgının transferi yapıldı yakında alıcaz inşallah güzel haberi.Leylacım sanada günaydın nasılsın?

günaydın özlemcim..iyiyim canım..geçmişe dalmışım...kızlar epey kaynatmış..ancak çıkabildim geçmişten...bende iyiyim..yarını bekliyorum...yarın kontrolum var...hayırlısıyla inşallah prolaktinim filan düşmüştür inşallah...bakalım hayırlı haberlerle gelirim inşallah..yumoşlarıma bakılacak :kedi:

özlemcim sen nasılsın canım?zemuszemus bugün yumurtalıklarım sanki biraz ağrıyor...yumurtlamamı başlıyor nedir anlamadım yani..bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…