cilgin iyne yok bitti.dört günlük iyne verdi.bende abtal 1 gün cok iyne yapmisim yanlisliklan.yani 3 gün iyne yapmis oldum oooooooooo deliyim ben.neyse bakalim yarin dr.ne diycek
Aa yavlucum dikkat et, doz onemli, haber ver bakalim ne dicek senin doktor, yakalasin artik su yumurtalari
Gule gule dilaraa..yemek yidimm ben dee
slm kızlar bugün nasılsınız ya zaman geçmek bilmiyo bişeyi beklediğin zaman duruyo saat ilerlemiyo
selam kızlar nasılsınız???? Bende misafir bitmedi bugün, giremedim bir türlü, belki akşama yazışırız...
günaydın canlarım nasılsınız bizler iyiyiz
çılgınım transferin olmuş canım
allahım hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin
canım dua ediyorum herzaman
hatunlar geçmişi fazla okuyamadım nasılsınız
güzel haberler var mı
Kizlarrr transferim oldu bugun. Sabah cagirdilar, zibidimle bulustuk. Insallah SIMSIKI tutunucaz birbirimize... Bana dua eden, dusunen, merak eden hepinize sevgilerimi yolluyorum. Dinleniyorum simdi. Girerim gene
Günaydın herkese diycektim ama kimse yokmuş bi tentation varmış.Günaydın tentation nasılsın canım.
nöbetçi danışma olarak selam veryim :kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kimseler yok. :)
sen nasılsın
günaydın kızlar
hafta sonu yine yazlıktaydık ve yine yüzdük booolca muhteşemdi deniz..
geçmişe bakamadım işteyim ama güzel haberlerle dolu olmasını ümit ediyorummm
günaydın kızlar nasılsınız varmı güzel haberler:)
canım hayırlı olsun...hafta sonu giremedim..yeni okudum yazdıklarınızı...inşallah bebişinide görürüz...opuyorumnanaktanKizlarrr transferim oldu bugun. Sabah cagirdilar, zibidimle bulustuk. Insallah SIMSIKI tutunucaz birbirimize... Bana dua eden, dusunen, merak eden hepinize sevgilerimi yolluyorum. Dinleniyorum simdi. Girerim gene
geçmiş olsun lovelim..aman hasta olma heee opuyorumnanaktangüzellerim bir bakayım dedim sizee
başım boğazım ağrıyor valllaaa
günaydın zeytincim..günaydın canlarım nasılsınız bizler iyiyiz
çılgınım transferin olmuş canım
allahım hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin
canım dua ediyorum herzaman
hatunlar geçmişi fazla okuyamadım nasılsınız
güzel haberler var mı
günaydın özlemcim...Günaydın herkese diycektim ama kimse yokmuş bi tentation varmış.Günaydın tentation nasılsın canım.
günaydın sezencim..günaydın kızlar
hafta sonu yine yazlıktaydık ve yine yüzdük booolca muhteşemdi deniz..
geçmişe bakamadım işteyim ama güzel haberlerle dolu olmasını ümit ediyorummm
günaydın kumsalcım...günaydın kızlar nasılsınız varmı güzel haberler:)
Günaydın kızlar.Çılgının transferi yapıldı yakında alıcaz inşallah güzel haberi.Leylacım sanada günaydın nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?