evet sıcaklarda cok zor valla..
kızlar ben de gidim progesteron iğnemi vurdurayım..yakında su içince fıskıye gibi olucamm
bebişim gelsin..deliklere morluklara razıyımm heheyttguclubacismile
daha yarın başlarım iğne vurmaya canım,ben anca regl oldum,ama illaki yazarım.
kolay gelsin sana.[/QUO
Yine hatlar karıştı bende, dra gidecek olan kimdi, 14. günü olan???
Ben bugün gittim, 2 yumurta gördü 1.2 ve 1.3 cm. Bakalım yarın yine gideceğim. Bu arada bir tane de geçen aydan kalmış o 2 cm oldu, inşallah sorun yaratmaz dedi dr. ama bilmiyorum, çok büyürse sorun olur dedi ama açıklamadı detayını. Ne olabilir bilen var mı kızlar???
hosbulduk leyla.. iyiim yimek yaptım iki dk bakiim dedim :) üüülüüüom açlıktan :)))
canım niyetlisin sanırım..ALLAH orucunu kabul etsin...ben bugün tutamadım doktor kontrolum vardı o yüzden...iftar ederken bizlerden dualarını eksik etme tentoşum...opuyorumnanaktan
kizlar yrin yumurlamam catliyor dönlencem allahin izninlen 8 dr.olcagiz.benim icin dua ettin cok heycanliyim.korku var icimde .yarin yazarim size.sizlre ulasamadim bügün kimseylen yazamadim cok üzüldüm heycanimi sizinle baylascaktim ,neyse kismet degilmis.aslima isim yarin sona eger insallah.
kizlar yrin yumurlamam catliyor dönlencem allahin izninlen 8 dr.olcagiz.benim icin dua ettin cok heycanliyim.korku var icimde .yarin yazarim size.sizlre ulasamadim bügün kimseylen yazamadim cok üzüldüm heycanimi sizinle baylascaktim ,neyse kismet degilmis.aslima isim yarin sona eger insallah.
kaderiyacım,türkiyede aşılama olmadan devlet desteği alınmıyo,orda nasıl bilmiyorum ama,sende benim gibidsin ya,dr un bana söylediğini söylim,bizde yumurta kalitesiz olabileceği için,aşılamayla,normal süreli ilişkinin bi farkı olmuyo,ancak tüpte kaliteli yumurtayı seçebiliyolar,benim kendi dr um,aşılama seni sadece oyalar,imkanın varsa direk tüp dedi,ama biz devlet baba ne derse onu yapmak durumundayız canım,hiç şansımız olmadığını bilsek bile,o ilaçları vucudumuza iki kerede devlet için yüklicez ki,içleri rahat etsin.Özlem64 senin yazdıklarınla Leylanınkileri karıştırdım gaiba ben dün, bugün 14. günü olan sen miydin? Aşılama mı yapacaksın? Benim dr. hiç aşılamadan bahsetmedi ya, ilaçlarla olmazsa tüp bebek diyor. Arkadaşlarım da olur mu tüp bebekten önce başka yöntemler var diyor, kafam karıştı ya... Sen hangi aşamalardan sonra aşılamaya geçtin canım?
canım,inş.tüm tahlillerin güzel çıkar.çok seviniyorum senin adına,bu arada 9,cüzü okundu yazmamışın ha.valla kızlar daha yeni olduğuna hamileyim değilmiyim farkında değilim, ama çok kötü açıkıyorum, bazene belim karnım ağrıyor, hemşire normal dedi, akşamları ayaklarımın altına yastık koyup uzatacakmışım, ayaklarımda şişlik olmaması için. Birazdan sağlık ocağına tekrar gideceğim, hemogram sonucum için. guatırlarda iyi çıkmış.
aşılamda,doğaldan daha düşük sansın olduğu için.Benim görünürde bir sorun yok canım ama bir kez döllenme oldu ama gelişmedi, düşük yaptım, 1 yıl oluyor. Klomen ve merional iğne kullanıyorum ben bu ay 4. ay olacak. Doktor 3 ay ilaçtan sonra istersen tüp bebek yapalım, istersen 3 ay daha deneyelim ilacı dedi, ben de ilaç kullanayım yine dedim. Dün 11. günümdü 2 yumurta oluşmuş, daha küçük ama, büyüyecekler inş. Tüp bebek yapamayız zaten maddi durumumuz iyi değil+ eşim istemiyor, olursa olur, olmazsa olmaz diyor. O nedenle aşılamayı sordum sana, niye benim dr. hiç sunmadı böyle bir seçeneği bilmiyorum....
maşallah,inş.bu sefer dr da kaçırmaz yumurtalarıda,herşey istediğin gibi gelişir.cilgin benim yumurtalarim 16 santim oldu bügün 18 cm oldu jupi allaha sükür ya
saol çılgınım...yarın akşam iğneyi yaptırmaya çalışcam...opuyorumnanaktan
kuzum,iğne olunca çatlıcak zaten,çift çizgiyide o zaman görcen,sen çift çizgiyi görünce,iğne yaptırmana gerek kalmıcak ki,ayrıca,göbeğinin hemen dört parmak ötesine,ellerinle göbeğini tutup,kendinde yapabilirsin iğneyi,o kadar minnacık ucu varki,hissetmiyosun bile.saol bitanem sen bugün bana çok moral verdin...Rabbimde senin gönlünün muradını versin...az evvel ovulasyon testi yaptım henüz yumurtlama yok..tek çizgi çıktı..yarında yaparım..gene tek çizgi çıkarsa iğneyi ertesi gün yaptırırım...sabah erkenden hemen...hayırlısı be gülüm...dediğin gibi olacağı varsa olur...ne edeyim...kendimi öldürsemde faydası yok.bir şeyin oluru olmayınca olmuyor işte..senağlama
tatlıyla meşgulüm iftar için sonra uğrayacam
tentoşum özledim seni naber tatlım.. sarışın afetim benim nasıl oldun iyisin imi görüşmeyeli??
geçmişi okuyayım bir ara ..
kaderiyacım,türkiyede aşılama olmadan devlet desteği alınmıyo,orda nasıl bilmiyorum ama,sende benim gibidsin ya,dr un bana söylediğini söylim,bizde yumurta kalitesiz olabileceği için,aşılamayla,normal süreli ilişkinin bi farkı olmuyo,ancak tüpte kaliteli yumurtayı seçebiliyolar,benim kendi dr um,aşılama seni sadece oyalar,imkanın varsa direk tüp dedi,ama biz devlet baba ne derse onu yapmak durumundayız canım,hiç şansımız olmadığını bilsek bile,o ilaçları vucudumuza iki kerede devlet için yüklicez ki,içleri rahat etsin.
canım,inş.tüm tahlillerin güzel çıkar.çok seviniyorum senin adına,bu arada 9,cüzü okundu yazmamışın ha.
aşılamda,doğaldan daha düşük sansın olduğu için.
maşallah,inş.bu sefer dr da kaçırmaz yumurtalarıda,herşey istediğin gibi gelişir.
kuzum,iğne olunca çatlıcak zaten,çift çizgiyide o zaman görcen,sen çift çizgiyi görünce,iğne yaptırmana gerek kalmıcak ki,ayrıca,göbeğinin hemen dört parmak ötesine,ellerinle göbeğini tutup,kendinde yapabilirsin iğneyi,o kadar minnacık ucu varki,hissetmiyosun bile.
genel olarak dr lar,iğnenin gününü söyledikten sonra,36 saat sonra ilişki derler,senin dr biraz daha garantici olmak adına,öncesindede ilişki önermişki,mutlaka yakalansın diye,yani bu gece bişey olmasada hala şansınız var,kendini strese sokma.
gerçi çılgında açıklamışta,bende tekrardan söylemek istedim,bu konuda uzman olaraktan,dört defa başımdan geçti bu işlemler,beşincide yolda görünüyo.
kız,sen nerelerdesin,görüşemez olduk artık.
kızlar,bir haberde benden,bende bugün dr a gittim ve tekrardan iğneye başladım,bu defa menagon kullanıyorum,75 le başladık,inş.güzel sonuçlar alırım,dualarınızı bekliyorum,sizi seviyorum,özledim ama ramazanı şerif münasebetiyle görüşemez olduk,ama biliyorum ki,dualarda görüşüyoruz hepimiz.olumunekankayizsmile
kaderiyacım,türkiyede aşılama olmadan devlet desteği alınmıyo,orda nasıl bilmiyorum ama,sende benim gibidsin ya,dr un bana söylediğini söylim,bizde yumurta kalitesiz olabileceği için,aşılamayla,normal süreli ilişkinin bi farkı olmuyo,ancak tüpte kaliteli yumurtayı seçebiliyolar,benim kendi dr um,aşılama seni sadece oyalar,imkanın varsa direk tüp dedi,ama biz devlet baba ne derse onu yapmak durumundayız canım,hiç şansımız olmadığını bilsek bile,o ilaçları vucudumuza iki kerede devlet için yüklicez ki,içleri rahat etsin
canım,inş.tüm tahlillerin güzel çıkar.çok seviniyorum senin adına,bu arada 9,cüzü okundu yazmamışın ha.
aşılamda,doğaldan daha düşük sansın olduğu için.
kuzum,iğne olunca çatlıcak zaten,çift çizgiyide o zaman görcen,sen çift çizgiyi görünce,iğne yaptırmana gerek kalmıcak ki,ayrıca,göbeğinin hemen dört parmak ötesine,ellerinle göbeğini tutup,kendinde yapabilirsin iğneyi,o kadar minnacık ucu varki,hissetmiyosun bile.
genel olarak dr lar,iğnenin gününü söyledikten sonra,36 saat sonra ilişki derler,senin dr biraz daha garantici olmak adına,öncesindede ilişki önermişki,mutlaka yakalansın diye,yani bu gece bişey olmasada hala şansınız var,kendini strese sokma.
gerçi çılgında açıklamışta,bende tekrardan söylemek istedim,bu konuda uzman olaraktan,dört defa başımdan geçti bu işlemler,beşincide yolda görünüyo.
kız,sen nerelerdesin,görüşemez olduk artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?