30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

tatlıyla meşgulüm iftar için sonra uğrayacam

tentoşum özledim seni naber tatlım.. sarışın afetim benim nasıl oldun iyisin imi görüşmeyeli??
geçmişi okuyayım bir ara ..

kimseler ugramamış bu aksam..
toplanacak bu ekip gene, olur boyle vakalar..ramazanda herkes yemek sonrası şekerleri yükleyip sızıyor bence..
kaydirigubbakcemile3

geshenkim gelmiş olumunekankayizsmile
elfidacım beklemiş beklemiş kimse gelmemiş..opuyorumnanaktan
iyi geceler kıslar..ben de sızayımmm

kizlar yrin yumurlamam catliyor dönlencem allahin izninlen 8 dr.olcagiz.benim icin dua ettin cok heycanliyim.korku var icimde .yarin yazarim size.sizlre ulasamadim bügün kimseylen yazamadim cok üzüldüm heycanimi sizinle baylascaktim ,neyse kismet degilmis.aslima isim yarin sona eger insallah.

Tüp bebek mi canım? Hayırlı olsun, inşallah herşey istediğin gibi olur....:ecrin_bebek:

hayırlısı olsun. yarın bi çok kişi döllencek inşil sen özlem . :)

naber kaderiya

çılgın o morluklar inşlh göbeende düz çizgiye döner :))

kaderiyacım,türkiyede aşılama olmadan devlet desteği alınmıyo,orda nasıl bilmiyorum ama,sende benim gibidsin ya,dr un bana söylediğini söylim,bizde yumurta kalitesiz olabileceği için,aşılamayla,normal süreli ilişkinin bi farkı olmuyo,ancak tüpte kaliteli yumurtayı seçebiliyolar,benim kendi dr um,aşılama seni sadece oyalar,imkanın varsa direk tüp dedi,ama biz devlet baba ne derse onu yapmak durumundayız canım,hiç şansımız olmadığını bilsek bile,o ilaçları vucudumuza iki kerede devlet için yüklicez ki,içleri rahat etsin.
canım,inş.tüm tahlillerin güzel çıkar.çok seviniyorum senin adına,bu arada 9,cüzü okundu yazmamışın ha.
aşılamda,doğaldan daha düşük sansın olduğu için.

cilgin benim yumurtalarim 16 santim oldu bügün 18 cm oldu jupi allaha sükür ya
maşallah,inş.bu sefer dr da kaçırmaz yumurtalarıda,herşey istediğin gibi gelişir.
saol çılgınım...yarın akşam iğneyi yaptırmaya çalışcam...opuyorumnanaktan

kuzum,iğne olunca çatlıcak zaten,çift çizgiyide o zaman görcen,sen çift çizgiyi görünce,iğne yaptırmana gerek kalmıcak ki,ayrıca,göbeğinin hemen dört parmak ötesine,ellerinle göbeğini tutup,kendinde yapabilirsin iğneyi,o kadar minnacık ucu varki,hissetmiyosun bile.
genel olarak dr lar,iğnenin gününü söyledikten sonra,36 saat sonra ilişki derler,senin dr biraz daha garantici olmak adına,öncesindede ilişki önermişki,mutlaka yakalansın diye,yani bu gece bişey olmasada hala şansınız var,kendini strese sokma.
gerçi çılgında açıklamışta,bende tekrardan söylemek istedim,bu konuda uzman olaraktan,dört defa başımdan geçti bu işlemler,beşincide yolda görünüyo.
tatlıyla meşgulüm iftar için sonra uğrayacam

tentoşum özledim seni naber tatlım.. sarışın afetim benim nasıl oldun iyisin imi görüşmeyeli??
geçmişi okuyayım bir ara ..

kız,sen nerelerdesin,görüşemez olduk artık.

kızlar,bir haberde benden,bende bugün dr a gittim ve tekrardan iğneye başladım,bu defa menagon kullanıyorum,75 le başladık,inş.güzel sonuçlar alırım,dualarınızı bekliyorum,sizi seviyorum,özledim ama ramazanı şerif münasebetiyle görüşemez olduk,ama biliyorum ki,dualarda görüşüyoruz hepimiz.olumunekankayizsmile

valla kardelencim...ben daha ilk defa iğne kullancam..acemiyim..yarın akşam çalışma sonrasındada iğnemi yaptırcam...iğneyi doktor kalçadan yaptır dedi göbekten değil..çift çizgi mevzusundada belki kendiliğinde çatlar yumurtlama olur diye test yaptım..yani onun için baktım iğneyi belki bir gün ilerisi tarihe alırım diye.inşallah herşey yolunda gider bu sefer tutar ne diyim..verdiğin bilgiler için teşekkürler canım...opuyorumnanaktan

inşlh ramazan burdaki kızlara hayırlı gelir. bereketiyle gelir :) dularımız sizinle. her aklıma geldiğide aklımdan sizleri geçiriyorum.

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için :) Ben de aşılamanın çok az şansı olduğunu duymuştum, demek ki doğruymuş. O nedenle benim dr. hiç aşılamadan bahsetmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…