30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canımcım,iğne yumurtanın sadece çatlaması için değil,istenilen zamanda çatlayıp,saati tutturabilkmek içinmiş,kendiliğinden çatlamasını istemiyo drlar,bende tüp bebek kitapcığı var,,orda öyle yazmışlar.bu bir,ikincisi sen iğneyi ertesi güne sakın bırakma,dr un ne dediyse onu yap,sakın değiştirme.
inşlh ramazan burdaki kızlara hayırlı gelir. bereketiyle gelir :) dularımız sizinle. her aklıma geldiğide aklımdan sizleri geçiriyorum.

amin canım,şimdiden amin yapılan tüm dualara,sizlerde benim hep aklımdan geçiyosunuz dualarımda.
bu arada tayinin nere çıktı,belli olmuş galiba,inş.hayırlı olur,ramazanı şerifte ev taşımak kadar kötüsü olamaz,gerçi şirkete verirsin galiba.

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için :) Ben de aşılamanın çok az şansı olduğunu duymuştum, demek ki doğruymuş. O nedenle benim dr. hiç aşılamadan bahsetmedi.

aşılamanın şansı,erkekte hareketlilikte problem olduğu veya kadının rahim salgısı spermlerin geçişini engellediği zaman çok yüksekmiş,ama bizde problem bu olmadığı için,normal beraberlikteki şansımız %20 yse,aşılamada 13 müş.

İnşallah canım, dualarım seninle ve isteyen herkesle. Menagon ben de kullandım, çok ağrı veriyordu sonrasında, şimdi merional kullanıyorum, etkisi içeriği aynı ama ağrıtmıyor. opuyorumnanaktan Sizde dr. yapmıyor mu çatlatmaiğnesini? Benim herşeyi dr. yapıyor, her gün ordayım vallazemuszemus

leylaaa leylaaa.. rafetin bööle bi şarkısı vard :)
uyumadım biraz daha oturup sahur niyetine atıştırıp yatmayı düşünüyorum

dha evvel ev taşımadım hiç. neyle karşılacağımı bilmediğimden hafif bi cahil cesareti ya da alıklığı var şu an üzerimde :)sempatiksalakcinni
büyükçekmeceye gidiyorum. ailemden arkadaşlarımdan epey uzaklaşmış olacm. bi anlamda hayatım resetlenio gibi :bbo:
umarım hayırlı olur

Evet canım iğnenin amacı o. Bana da yapıyor dr. kaç aydır. iğneden sonra 36 saat içinde çatlıyor yumurta ama ben iğneyi yaptırdığım zaman başlıyorum çalışmalara, kaç aydır işe yaramadı ama olsun... Bu arada bişey sorayım yine; bu ay adet günümden bir gün önce test yapmıştım, 2. çizgi çok silik vardı heyecanlandım ama ertesi gün regl oldum, dra gösterdim ama anlamsızdır dedi. Sizce kimyasal hamilelik mi yaşadım acaba?

bi defa dr yaptı,diğerlerinde sen yapabilirsin dedi,tarif etti,bende üç defa yaptım,şimdi dördüncüyü yapacam Allahın izniye bi kaçgün sonra.o kadar cesaretlendim ki,normal iğneleri bile yapabilirim gibi geliyo.

canım,hayırlısı olsun,inş.güzel günler seni bekliyodur,istnbulun baya ötesi ama hayırlısı olsun.
ev taşımak öyle zor bişey ki,hele benim gibiysen,yok şunu ellemişlerdir,yok şunu şuraya değdirdiler,yıkayım,silim dersen,bir ayda yerleşemessin.bende ömrümde bi defa taşındım,tabe şimdilik,daha ne kadan taşıncam bilemem.inş.bundan sonraki taşınmam kendi evime olur.gözümde büyüyo çünkü taşınmak.bide benimki öyle sıcak bi güne denke gelmişt ki,dilim damağıma yapıştı,iftar olunca iki litre suyu bi içmeye içtiydim,belkide ondan korku kaldı içimde.

oladabilir ama idrar testlerinin yanılma payıda olduğu için,olmayadabilir,bişey diyemem.

yok yau. o kadar steril bi insam degilem :)
beni de sıcaklarda taşınmak beklio.. eylüle kadar ist böle

ii geceler kızlar ben de çıkıyorum

geshenkim gelmiş olumunekankayizsmile
elfidacım beklemiş beklemiş kimse gelmemiş..opuyorumnanaktan
iyi geceler kıslar..ben de sızayımmm
hııı...
sorma cılgıncım ya..
şimdi geldim yine muhabbet kaynamış,durulmuş hatta bitmiş ööle gelmişim ((
ALLAH yardımcın olsun arkidişim....
haberini güzelinden bekliyoruz yarına inş.

büyükçekmece mi...
amaannninn... ordaki okula mı cıktı tayinin yoksa?
sen anadolu tarafında diilmiydin... nedden karşı tarafında okadar uzagına taşınmak zorundasın be tento anlamadı benn CADIARZU
yok yau. o kadar steril bi insam degilem :)
beni de sıcaklarda taşınmak beklio.. eylüle kadar ist böle

ii geceler kızlar ben de çıkıyorum

iii geceler...
bende cıkayım bari...,
tek başıma napiim yalnız kuşlar kibin ((

selamlar elfida,sanada venüs,nasılsınız kılar.

iyiyim canım.evde değildim bugün.davet vardı.geç geldik.bi girip bakayım dedim.ben çookkk heyecanlıyım yaaa...bugün test yaptım gaza gelip negatif çıktı.daha 7 gün var.ayın 10 unda çatladı sanırım yumurtam.ogünde çalıştım ve bıraktım çalışmaları.hiç canım istemiyooo ve kocam çok bozuluyooo... (((

aklinialirimsmile bozulur tabi adam...
resmen onları kullanır gibi olduk bebek için...
hadi bugun, şimdi olmaz yarın catlıyo yumurta, sperm kalitesi azalmasın...vs...
bugun canım istemiyo ama yarın ovulasyon testi koyu gözükürse canıum istiycek....
...ALLAH eşleirmize de yardım etsin valla...
diycek bişey bulamıyom ki sana... haklısın, insanda istek falan kalmıyor ki bebek bebek diye

aynen yaa.eşim atrık kendimi araç gibi hisediyorum falan diyor bazen.:1no2: ama napimm yaa.bugün yemeğe gittik herkesin kucağında bir bebek.çok özendim.seve seve bi kaldım çocukları.insan üzülüyo yaaa..ve çocuk yapcaz diye hayatımızın en güzel en genç günleri geçip gidiyor iştee...keşke hemen olsa..

qaynennn katılıyorum sana elfidacım,tıpkı böyle yapıyossss.

Ayy kardelenncim sıcakları hiç sorma..
misafirim var 2 gündür bu ne ya.. dayanamıycam erken gitcem diyor...

o kadar fena yani... terlesek iyi.. terimiz yapışıyor ve nefes aldırmıyor...
o kadar yani...

arac kibin mi hissediyo.... kaydirigubbakcemile3
kız nası bi tabi o.... cok güldüm gece gece :))) sırnaşık şey sırnaşık şey

olacak olacak olacak....
er ya da gec olacak ALLAH ın izniyle....
olumlu düşünelim,bol dua edelim olsun dimi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…