30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

burasıda çok sıcak,evler gene iyide,dfışarıda kavruluyo insan,rabbim yardımcısı olsun dışarda çalışanların.

burasıda çok sıcak,evler gene iyide,dfışarıda kavruluyo insan,rabbim yardımcısı olsun dışarda çalışanların.

evet yaa...
ALLAH yardım etsin ...
eşime kıyamıyorum ben valla hiç... ben içerde çalışıyorum o dışarda diye cok üzülüyorum, özellikle bu sıcaklarda...bide dün uyanamamışım ac ac oruc tuttu benim yüzümden (
ALLAH affetsin artık beni.... (

ben kaçar...
hayırlı geceelr kızlar...
ben artık ne zaman ugrar bilinmez...
güzel haberler okumaya geleyim bi kaç gğün sonra inşALLAH...

ayyyy,bugün ben oruçlu olmadığım halde,dışarı çıkıp,geri geldim diye,içmediğim su kalmadı,akşamda oruçlu kadar su içtim gene,çok kötü olmuştur eşin için,bende korkuyorum,oturuyom bazen sahura kadar.

tamam kardelencim..bugün yaptırcam akşam önce çalışma gece 24 ten önce mutlaka yaptırcam Allahın izniyle...inşallah hayırlı olur...beni aydınlattığın için tşk ederim canım...opuyorumnanaktan

evet kaderiya bugünü atlatsaydım hayırlısıyla rahatlayacaktım da...çalışma olsada olmasada bugün mutlaka yaptırcam iğnemi inşallah...durmak yok sende :hulya: çalışmalarına devam et...aralarda sürpriz olabilir inşallah canım..yerimseniben

günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün olsun inşallahhhhh

günaydın herkese...

zerdalım bugün yok nerede acaba...zerdalcım ben 11.ci cüzü bitirdim...Rabbim kabul eylesin..yeni cüz istiyorum canım..kaydirigubbakcemile5

canım elfidacım nasılsın ya...uzun zamandır seninle karşılaşamadık...özledim valla senle muhabbeti..opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar, nasılsınız. benim değerlerimde normal çıktı, hemşire normal bi hamilelik süreci yaşayacaksın gibi görünüyor dedi, yalnız haftaya kadar nasıl bekliyecem, heycanlı ve meraklıyım.
Venuscuğum yapmışsın testi ama biraz daha bekle canım, bi şansımızı denedik bakalım.
Leylacık gitmişsin doktora, iğne konusunda benim çok bilgim yok, arkdaşların sana dediklerini yaparsın. yeni cüz yazacam sana.
Çılgınım nasıl bugün.

Bismillahirrahmanirrahim.
1.cüz.....nese
2.cüz.....geshenk
3.cüz.....kuze
4.cüz.....zerdal
5.cüz.....nese
6.cüz....çılgın (istediğin zaman okursun canım) kadir gecesine kadar tamamlayacağız)
7.cüz....tentoş
8.cüz....kardelen
9.cüz....kardelen
10.cüz....Zerdal (Bi arkadaşa verdim.
11.cüz....leyla
12.cüz....geshenk (yazdım canım)
13.cüz....nese
14.cüz....leyla

Kızlar buraya yazdığım cüzleri okundu kabul ediyoruz.
Okuyanlar, biraz daha okumamız lazım.
kızlar cüz okuyanlar ve okumak isteyenler, yeni cüz verebiliriz. bana bildirin.

senin adına sevindim canım...tamam 14.cüz yazmışsın saol canım..iğneyi bugün yaptırcam zerdalcım..

günaydın kıslarr..

dualarım seninle dillaracıımm.. korkma güzelim hersey yolund gidecekk..
haber ver..
hayırlısı olsun. yarın bi çok kişi döllencek inşil sen özlem . :)

naber kaderiya

çılgın o morluklar inşlh göbeende düz çizgiye döner :))

kaydirigubbakcemile3 aynından sana da olsun delüüü..

kardelencim hayırlı olsun, bebişine sebep olsun canımm...

inşlh ramazan burdaki kızlara hayırlı gelir. bereketiyle gelir :) dularımız sizinle. her aklıma geldiğide aklımdan sizleri geçiriyorum.

ben de ben de

değişiklik iyi gelecek..dikkatin dağılacak, çünküü ev taşımak çoook zorr kaydirigubbakcemile3
ama olsun sen herşeyin üstesinden gelirsin evelallahh güçlü kadın tentooo guclubacismile

ben kaçar...
hayırlı geceelr kızlar...
ben artık ne zaman ugrar bilinmez...
güzel haberler okumaya geleyim bi kaç gğün sonra inşALLAH...

amiiinnn ..ben de o güzel haberlerden biri oliim di mi? zemuszemus

amannn daa benim tatlı hamişime maşallahhh, maşallahhh
ben hep düzenli beslenmenin önemine inanırım bak zerdoşum da bunun faydasını gördü şükür..ben de kabız olmadım ona seviniyom..biz zerdoşumla besinleri severiz di mi kıss :kedi:
ben iyiyim, çekirdeğim de iyiyse dünyada benden mutlusu olamazzzz..ama anlamıyorum iyi mi diyee

leylam doktor tam 24 dediyse o saatte yaptır cunku 36 saat sonrası 12:00 a denk gelecek..
o aksam da calısma yapacaksınız yaa vakit kalsın yumurtayı yakalamak için

çılgınımmmmmm gece 23;00 te yaptırsam iğneyi çatlama ne zaman gerçekleşir ya..ertesi akşam çalışma yapın demişti doktor... o zamana çatlarmıkı...şimdide kafam ona takıldı he..kafayı yiycem bu gidişle...

leylam doktor tam 24 dediyse o saatte yaptır cunku 36 saat sonrası 12:00 a denk gelecek..
o aksam da calısma yapacaksınız yaa vakit kalsın yumurtayı yakalamak için

dün doktor dediki bu akşam çalışma yarında iğneni yaptır saat vermedi bana o yüzden endişe ediyorum yakalayamam diye yani çılgınım...

bugün yaptırsammı öğlen acaba çalışma yapmadan ne yapayım bak gene kafam uçtu yaa...valla ağlamaklı oluyorum çılgınım yaa...deli olacam..mafoldumben

günaydın herkese
zerdalcım canım dün akşam yazacaktım ama vakit bulamadım malum ramazan telaşesi açamıyorum pek burayı.. ben dün 12. cüzü okudum + 2 kenzül-arş+ 1 meryem okudum buraya niyetle.
dün 17 ağustos olduğu için 11 yıl evvel çok fazla kayıp verdik bu tarihte yakınlarımız da vardı içlerinde onlara da yasin tebareke falan okudum yoksa burası için yasin fetih daha okuyacaktım ama vaktim kalmadı.. bana yeni cüz verebilirsin canım....
bu arada arkadaşlar mümkünse son zamana sıkıştırmayalım biraz hızlandırabilirsek cüzleri yetiştirelim kadir gecesine ramazanın 27. gecesi hatırlatayım ben size.. okunanları işaretlesen zerdalcım nasıl anlıyorsun kimin neyi okuduğunu kaç cüz bitti hım??

geshenkkkkk canımm gelmiş..
leylammm iğneyi vurdurduğundan tam 36 saat sonra çatlıcak yumurtan..çatlayınca da 20 saat kadar yaşıyor güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…