- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
burasıda çok sıcak,evler gene iyide,dfışarıda kavruluyo insan,rabbim yardımcısı olsun dışarda çalışanların.
evet yaa...
ALLAH yardım etsin ...
eşime kıyamıyorum ben valla hiç... ben içerde çalışıyorum o dışarda diye cok üzülüyorum, özellikle bu sıcaklarda...bide dün uyanamamışım ac ac oruc tuttu benim yüzümden(
ALLAH affetsin artık beni....(
tamam kardelencim..bugün yaptırcam akşam önce çalışma gece 24 ten önce mutlaka yaptırcam Allahın izniyle...inşallah hayırlı olur...beni aydınlattığın için tşk ederim canım...opuyorumnanaktancanımcım,iğne yumurtanın sadece çatlaması için değil,istenilen zamanda çatlayıp,saati tutturabilkmek içinmiş,kendiliğinden çatlamasını istemiyo drlar,bende tüp bebek kitapcığı var,,orda öyle yazmışlar.bu bir,ikincisi sen iğneyi ertesi güne sakın bırakma,dr un ne dediyse onu yap,sakın değiştirme.
amin canım,şimdiden amin yapılan tüm dualara,sizlerde benim hep aklımdan geçiyosunuz dualarımda.
bu arada tayinin nere çıktı,belli olmuş galiba,inş.hayırlı olur,ramazanı şerifte ev taşımak kadar kötüsü olamaz,gerçi şirkete verirsin galiba.
evet kaderiya bugünü atlatsaydım hayırlısıyla rahatlayacaktım da...çalışma olsada olmasada bugün mutlaka yaptırcam iğnemi inşallah...durmak yok sende :hulya: çalışmalarına devam et...aralarda sürpriz olabilir inşallah canım..yerimsenibenEvet canım iğnenin amacı o. Bana da yapıyor dr. kaç aydır. iğneden sonra 36 saat içinde çatlıyor yumurta ama ben iğneyi yaptırdığım zaman başlıyorum çalışmalara, kaç aydır işe yaramadı ama olsun...Bu arada bişey sorayım yine; bu ay adet günümden bir gün önce test yapmıştım, 2. çizgi çok silik vardı heyecanlandım ama ertesi gün regl oldum, dra gösterdim ama anlamsızdır dedi. Sizce kimyasal hamilelik mi yaşadım acaba?
günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün olsun inşallahhhhh
evet yaa...
ALLAH yardım etsin ...
eşime kıyamıyorum ben valla hiç... ben içerde çalışıyorum o dışarda diye cok üzülüyorum, özellikle bu sıcaklarda...bide dün uyanamamışım ac ac oruc tuttu benim yüzümden(
ALLAH affetsin artık beni....(
senin adına sevindim canım...tamam 14.cüz yazmışsın saol canım..iğneyi bugün yaptırcam zerdalcım..Günaydın kızlar, nasılsınız. benim değerlerimde normal çıktı, hemşire normal bi hamilelik süreci yaşayacaksın gibi görünüyor dedi, yalnız haftaya kadar nasıl bekliyecem, heycanlı ve meraklıyım.
Venuscuğum yapmışsın testi ama biraz daha bekle canım, bi şansımızı denedik bakalım.
Leylacık gitmişsin doktora, iğne konusunda benim çok bilgim yok, arkdaşların sana dediklerini yaparsın. yeni cüz yazacam sana.
Çılgınım nasıl bugün.
kizlar yrin yumurlamam catliyor dönlencem allahin izninlen 8 dr.olcagiz.benim icin dua ettin cok heycanliyim.korku var icimde .yarin yazarim size.sizlre ulasamadim bügün kimseylen yazamadim cok üzüldüm heycanimi sizinle baylascaktim ,neyse kismet degilmis.aslima isim yarin sona eger insallah.
hayırlısı olsun. yarın bi çok kişi döllencek inşil sen özlem . :)
naber kaderiya
çılgın o morluklar inşlh göbeende düz çizgiye döner :))
kızlar,bir haberde benden,bende bugün dr a gittim ve tekrardan iğneye başladım,bu defa menagon kullanıyorum,75 le başladık,inş.güzel sonuçlar alırım,dualarınızı bekliyorum,sizi seviyorum,özledim ama ramazanı şerif münasebetiyle görüşemez olduk,ama biliyorum ki,dualarda görüşüyoruz hepimiz.olumunekankayizsmile
inşlh ramazan burdaki kızlara hayırlı gelir. bereketiyle gelir :) dularımız sizinle. her aklıma geldiğide aklımdan sizleri geçiriyorum.
leylaaa leylaaa.. rafetin bööle bi şarkısı vard :)
uyumadım biraz daha oturup sahur niyetine atıştırıp yatmayı düşünüyorum
dha evvel ev taşımadım hiç. neyle karşılacağımı bilmediğimden hafif bi cahil cesareti ya da alıklığı var şu an üzerimde :)sempatiksalakcinni
büyükçekmeceye gidiyorum. ailemden arkadaşlarımdan epey uzaklaşmış olacm. bi anlamda hayatım resetlenio gibi :bbo:
umarım hayırlı olur
ben kaçar...
hayırlı geceelr kızlar...
ben artık ne zaman ugrar bilinmez...
güzel haberler okumaya geleyim bi kaç gğün sonra inşALLAH...
amannn daa benim tatlı hamişime maşallahhh, maşallahhhGünaydın kızlar, nasılsınız. benim değerlerimde normal çıktı, hemşire normal bi hamilelik süreci yaşayacaksın gibi görünüyor dedi, yalnız haftaya kadar nasıl bekliyecem, heycanlı ve meraklıyım.
Venuscuğum yapmışsın testi ama biraz daha bekle canım, bi şansımızı denedik bakalım.
Leylacık gitmişsin doktora, iğne konusunda benim çok bilgim yok, arkdaşların sana dediklerini yaparsın. yeni cüz yazacam sana.
Çılgınım nasıl bugün.
leylacım da burdaymıs günaydın canım, az rahatladın mı? gece iğneyi unutmaaa
leylam doktor tam 24 dediyse o saatte yaptır cunku 36 saat sonrası 12:00 a denk gelecek..
o aksam da calısma yapacaksınız yaa vakit kalsın yumurtayı yakalamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?