hafta hafta gebelik var, ordan ne yapacaklarımı takip ediyorum, beslenmeme dikkat ediyorum. Ama acıkma hissim çok fazla, sen perşembe öğreneceksin, ben cuma gidecem doktora, ikimizde sabırla bekleyeceğiz. Arkadaşlar diyorki her ay başka bi heycan başka bi sabır diyorlar. mevlam güzel eylesin, hergün dularımı okuyorum. inşallah senin güzel haberini alacağız canım.amannn daa benim tatlı hamişime maşallahhh, maşallahhh
ben hep düzenli beslenmenin önemine inanırım bak zerdoşum da bunun faydasını gördü şükür..ben de kabız olmadım ona seviniyom..biz zerdoşumla besinleri severiz di mi kıss :kedi:
ben iyiyim, çekirdeğim de iyiyse dünyada benden mutlusu olamazzzz..ama anlamıyorum iyi mi diyee
günaydın herkese
zerdalcım canım dün akşam yazacaktım ama vakit bulamadım malum ramazan telaşesi açamıyorum pek burayı.. ben dün 12. cüzü okudum + 2 kenzül-arş+ 1 meryem okudum buraya niyetle.
dün 17 ağustos olduğu için 11 yıl evvel çok fazla kayıp verdik bu tarihte yakınlarımız da vardı içlerinde onlara da yasin tebareke falan okudum yoksa burası için yasin fetih daha okuyacaktım ama vaktim kalmadı.. bana yeni cüz verebilirsin canım....
bu arada arkadaşlar mümkünse son zamana sıkıştırmayalım biraz hızlandırabilirsek cüzleri yetiştirelim kadir gecesine ramazanın 27. gecesi hatırlatayım ben size.. okunanları işaretlesen zerdalcım nasıl anlıyorsun kimin neyi okuduğunu kaç cüz bitti hım??
geshenkkkkk canımm gelmiş..
leylammm iğneyi vurdurduğundan tam 36 saat sonra çatlıcak yumurtan..çatlayınca da 20 saat kadar yaşıyor güzelim
ben cüzümü okuyamadım ama okuyacam artık..eğilmeyeyim diye abdest filan almadım korkumdan..çekirdeğin kıymetine bakınız:)
evet bitanem geldim.. dün akşam bir girdim tento vardı onu çok özlediğimi yazıp tatlı yapmaya koştum tekrar.. seni de çok özledim nasıl gidiyor çılgın bebişin tatlı çılgın annesi???
çılgın canım olsun, kadir gecesine kadar yolu var, bende daha kendiminkinden 3 sayfa okuyabildim. Biraz arapçam zayıf, eğer kendin okuyamazsan kendi adına annene tanıdığın birinede okutabilirsin, daha olmazsa bi arkadaşa veririz, kalbinde iman varya canım, o da yeter bize. Dularımız seninle.:Saruboceq:
Günaydın kızlar, nasılsınız. benim değerlerimde normal çıktı, hemşire normal bi hamilelik süreci yaşayacaksın gibi görünüyor dedi, yalnız haftaya kadar nasıl bekliyecem, heycanlı ve meraklıyım.
Venuscuğum yapmışsın testi ama biraz daha bekle canım, bi şansımızı denedik bakalım.
Leylacık gitmişsin doktora, iğne konusunda benim çok bilgim yok, arkdaşların sana dediklerini yaparsın. yeni cüz yazacam sana.
Çılgınım nasıl bugün.
günaydın herkese
zerdalcım canım dün akşam yazacaktım ama vakit bulamadım malum ramazan telaşesi açamıyorum pek burayı.. ben dün 12. cüzü okudum + 2 kenzül-arş+ 1 meryem okudum buraya niyetle.
dün 17 ağustos olduğu için 11 yıl evvel çok fazla kayıp verdik bu tarihte yakınlarımız da vardı içlerinde onlara da yasin tebareke falan okudum yoksa burası için yasin fetih daha okuyacaktım ama vaktim kalmadı.. bana yeni cüz verebilirsin canım....
bu arada arkadaşlar mümkünse son zamana sıkıştırmayalım biraz hızlandırabilirsek cüzleri yetiştirelim kadir gecesine ramazanın 27. gecesi hatırlatayım ben size.. okunanları işaretlesen zerdalcım nasıl anlıyorsun kimin neyi okuduğunu kaç cüz bitti hım??
ben cüzümü okuyamadım ama okuyacam artık..eğilmeyeyim diye abdest filan almadım korkumdan..çekirdeğin kıymetine bakınız:)
ben kaçar...
hayırlı geceelr kızlar...
ben artık ne zaman ugrar bilinmez...
güzel haberler okumaya geleyim bi kaç gğün sonra inşALLAH...
Günaydın kızlar, nasılsınız. benim değerlerimde normal çıktı, hemşire normal bi hamilelik süreci yaşayacaksın gibi görünüyor dedi, yalnız haftaya kadar nasıl bekliyecem, heycanlı ve meraklıyım.
Venuscuğum yapmışsın testi ama biraz daha bekle canım, bi şansımızı denedik bakalım.
Leylacık gitmişsin doktora, iğne konusunda benim çok bilgim yok, arkdaşların sana dediklerini yaparsın. yeni cüz yazacam sana.
Çılgınım nasıl bugün.
Tamam canım anlaştık o zaman ne zaman okursan. iyi kızlar yarıya geldik sayılır. kaldı 15 cüzümüz. hep birlikte hatim yapacağız. Allah kabul etsin.ben okumak istiyorum zerdalım da ondan..
oh çok sevindim zerdalım maşallah sen yine de dikkat et kendine..
seni becerikli seniii..ben de özledim çok seni..
telefonumu kapalı tutuyorum geshenkim, iş için çok arayan oluyor, her birine açıklama yapmak istemiyorum şimdi.
ben iyiyim şükür geshenkim..ananas suyu içiyorum, kabak çekirdeği yiyorum.
yarın artık faal iş hayatıma dönücem
bugün acayip midem bulanıyor yaaa..stres mideme vurdu resmen...mafoldumben
Tamam canım anlaştık o zaman ne zaman okursan. iyi kızlar yarıya geldik sayılır. kaldı 15 cüzümüz. hep birlikte hatim yapacağız. Allah kabul etsin.
ediyorum canım, yalnız kalkarken otururken kasık ağrım oluyor, bide uykudan uyandığımda, vücüdüm gögüslerim çok acayip oluyor. insanın resmen vücüdü değişiyor.
günaydın kızlar.
geshenk tekrardan başınız sagolsun. allah rahnet eylein yakınlarınıza. bilionuz di mi kaza deprem vs gibi ölen kiişilerin kalpkeinde iman varsa hükmen şehit sayılıolar. allah rahmetini esirgemesin..
çılgınım noktacığım günaydın sana da.
zerdal homini gırtlagım.. degerlerinin ii olmasına sevindim. rahat bi hamilelik geçircen gibi.. :)
kızlar hepinize günaydın tekrarkaydirigubbakcemile3
boşver alma da zaten.. sen okuma bu sefer. ben okurum seninkinide yeterki senin içinde bedeninde kafanda rahat olsun bize yeğenimizi sağ salim kucağına alma haberiyle noktala şu olayı canım benim başka da bişi gerekmez. siz kendinize dikkat edin biz başka şey istemeyiz sizden tamammı tatlı anne ile minik embiriyosu :)) opuyorumnanaktan
neden bir kaç gün sonraaa :çok üzgünüm:
değerlerin iyiymiş ooohh çok şükür.. içim rahatladı bu güzel haberlede aman hep güzel geçsin hamileliğin.. rahat geçsin inşallah... ne güzel....
tentoşum bu arada demek büyükçekmeceye gidiyorsun.. hayırlı olsun canım... yakınlarından uzaklaşmak acık kötü olmuş ama zaten çalışıyorsun hafta sonları ziyaretlerine gidersin sende.. belki okuldaki ortamın çok güzel olurda hiç aramazsın eski mekanlarını bellimi olur... taşınmak çok zor be güzelim bilirim ben.. şimdi taşınma şirketleri epey kolaylaştırıyor bu yükü bir konuşun isterseniz bu tür yerlerle onlar alıp götürüyor güzelce sana bir tek yerleştirmesi kalıyor.... Allah kolaylık versin tabi yinede toparlanmak yerleşmek yorucu... belkim yeni ev +yeni okul + bebişşşş ... :ecrin_bebek: hadi inşallah burada anne olursun canım tentoşum opuyorumnanaktan
Tamam canım anlaştık o zaman ne zaman okursan. iyi kızlar yarıya geldik sayılır. kaldı 15 cüzümüz. hep birlikte hatim yapacağız. Allah kabul etsin.
ediyorum canım, yalnız kalkarken otururken kasık ağrım oluyor, bide uykudan uyandığımda, vücüdüm gögüslerim çok acayip oluyor. insanın resmen vücüdü değişiyor.
Evet geshenk iyi çıktı, çılgınımın dediği sağlıklı beslenmeye borçluyum, yemek pek seçmem ne bulursam yerim, Bi pazarcı amcamız var, o köylü kendi üretiyor, her hafta sebzeyi taze ondan alırız, bol bol semizotu yeriz. yeşillik evimden hiç eksik olmaz. meyvede yeriz akşamları, yalnız ne zaman böyle konuşsam iştahım kesiliyor. ben şimdi size hiçbişey yazmadım dimi:roflol::roflol:
ne güzel değişiklikler yaaaa... değişsin anacım biz istemiyormuyuz bunu zaten isterse sekize dönelim düzeliriz gene.. yeterki gelsin veletler :1hug: :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?