30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ben cüzümü okuyamadım ama okuyacam artık..eğilmeyeyim diye abdest filan almadım korkumdan..çekirdeğin kıymetine bakınız:)

bu arada depremin acısını gene içimizde hissettik..tam 11 sene olmuşş..unutulacak gibi değil..Allah rahmet eylesin tekrar tekrarr..

hafta hafta gebelik var, ordan ne yapacaklarımı takip ediyorum, beslenmeme dikkat ediyorum. Ama acıkma hissim çok fazla, sen perşembe öğreneceksin, ben cuma gidecem doktora, ikimizde sabırla bekleyeceğiz. Arkadaşlar diyorki her ay başka bi heycan başka bi sabır diyorlar. mevlam güzel eylesin, hergün dularımı okuyorum. inşallah senin güzel haberini alacağız canım.

canım geshenk nabersin, neler yapıyorsun, dün başsağlığı dilemeyi unuttum, eşim o gece hatırlatmıştı, 17 ağustos depremi diye, sevdiklerini kaybedenlere allah sabır versin, ölenlerin mekanı cennet olsun. Dualarını eklerim canım. Geshenk buraya yazdığım cüzleri okundu sayıyorum, yani cüz alan okuyacak, eğer okuyamazsa bize bildirsin ona göre başkasına veririz, bu şekilde takibi kolay oluyor yazıyorum sana cüz.

geshenkkkkk canımm gelmiş..
leylammm iğneyi vurdurduğundan tam 36 saat sonra çatlıcak yumurtan..çatlayınca da 20 saat kadar yaşıyor güzelim

evet bitanem geldim.. dün akşam bir girdim tento vardı onu çok özlediğimi yazıp tatlı yapmaya koştum tekrar.. seni de çok özledim nasıl gidiyor çılgın bebişin tatlı çılgın annesi???

Bismillahirrahmanirrahim.
1.cüz.....nese
2.cüz.....geshenk
3.cüz.....kuze
4.cüz.....zerdal
5.cüz.....nese
6.cüz....çılgın (istediğin zaman okursun canım) kadir gecesine kadar tamamlayacağız)
7.cüz....tentoş
8.cüz....kardelen
9.cüz....kardelen
10.cüz....Zerdal (Bi arkadaşa verdim.
11.cüz....leyla
12.cüz....geshenk (yazdım canım)
13.cüz....nese
14.cüz....leyla
15.cüz....geshenk

Kızlar buraya yazdığım cüzleri okundu kabul ediyoruz.
Okuyanlar, biraz daha okumamız lazım.
kızlar cüz okuyanlar ve okumak isteyenler, yeni cüz verebiliriz. bana bildirin.

ben cüzümü okuyamadım ama okuyacam artık..eğilmeyeyim diye abdest filan almadım korkumdan..çekirdeğin kıymetine bakınız:)

çılgın canım olsun, kadir gecesine kadar yolu var, bende daha kendiminkinden 3 sayfa okuyabildim. Biraz arapçam zayıf, eğer kendin okuyamazsan kendi adına annene tanıdığın birinede okutabilirsin, daha olmazsa bi arkadaşa veririz, kalbinde iman varya canım, o da yeter bize. Dularımız seninle.:Saruboceq:

evet bitanem geldim.. dün akşam bir girdim tento vardı onu çok özlediğimi yazıp tatlı yapmaya koştum tekrar.. seni de çok özledim nasıl gidiyor çılgın bebişin tatlı çılgın annesi???

seni becerikli seniii..ben de özledim çok seni..
telefonumu kapalı tutuyorum geshenkim, iş için çok arayan oluyor, her birine açıklama yapmak istemiyorum şimdi.
ben iyiyim şükür geshenkim..ananas suyu içiyorum, kabak çekirdeği yiyorum.
yarın artık faal iş hayatıma dönücem

ben okumak istiyorum zerdalım da ondan..

kızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim[/COLOR]

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.loveli.............................................. 19 ekim
2.neşemeşe...................................... 19 ekim
3.sezen10...........................................7 aralık
4.zeytin1007......................................31 aralık
5.tilsim2..............................................6 ocak
6.ahsen_81........................................11 ocak
7.zerdal.............................................14 nisan

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

kardelen5233 ................................... 15 ağustos

tentation........................................... 18/19 ağustos

aylint............................................ ... 22 ağustos

enterasan...........................................29 ağustos

dillara............................................. ...31 ağustos

ozlem64..............................................2 Eylül

kaderiya...............................................3 eylül

venus...............................................24 Ağustos

çılgınkız......................................... . 26 ağustos

ani…………...........……………….......?

Blackberry.......................................?

bbaran............................................ ?

librarian ..........................................?

edut.............................................. . ?

duygu7979......................................?

Esmeraldaa......................................?

masal0663.......................................?

kardelen.......................................... .?

kumsal..............................................?

lizbeth80......................................... .?

gizem79............................................?

deniko............................................ ..?

belenay..........................................?

exporter...........................................?

hpt_honey........................................?

kahvelokum......................................?

GESHENK.......................................?

ozdage.............................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZEE

Son düzenleme:

oh çok sevindim zerdalım maşallah sen yine de dikkat et kendine..

ALLAH kabul etsin canım ne mutlu sana duaların kabul olsun inşallah Amin.

boşver alma da zaten.. sen okuma bu sefer. ben okurum seninkinide yeterki senin içinde bedeninde kafanda rahat olsun bize yeğenimizi sağ salim kucağına alma haberiyle noktala şu olayı canım benim başka da bişi gerekmez. siz kendinize dikkat edin biz başka şey istemeyiz sizden tamammı tatlı anne ile minik embiriyosu :)) opuyorumnanaktan

ben kaçar...
hayırlı geceelr kızlar...
ben artık ne zaman ugrar bilinmez...
güzel haberler okumaya geleyim bi kaç gğün sonra inşALLAH...

neden bir kaç gün sonraaa :çok üzgünüm:

değerlerin iyiymiş ooohh çok şükür.. içim rahatladı bu güzel haberlede aman hep güzel geçsin hamileliğin.. rahat geçsin inşallah... ne güzel....

tentoşum bu arada demek büyükçekmeceye gidiyorsun.. hayırlı olsun canım... yakınlarından uzaklaşmak acık kötü olmuş ama zaten çalışıyorsun hafta sonları ziyaretlerine gidersin sende.. belki okuldaki ortamın çok güzel olurda hiç aramazsın eski mekanlarını bellimi olur... taşınmak çok zor be güzelim bilirim ben.. şimdi taşınma şirketleri epey kolaylaştırıyor bu yükü bir konuşun isterseniz bu tür yerlerle onlar alıp götürüyor güzelce sana bir tek yerleştirmesi kalıyor.... Allah kolaylık versin tabi yinede toparlanmak yerleşmek yorucu... belkim yeni ev +yeni okul + bebişşşş ... :ecrin_bebek: hadi inşallah burada anne olursun canım tentoşum opuyorumnanaktan

ben okumak istiyorum zerdalım da ondan..
Tamam canım anlaştık o zaman ne zaman okursan. iyi kızlar yarıya geldik sayılır. kaldı 15 cüzümüz. hep birlikte hatim yapacağız. Allah kabul etsin.
oh çok sevindim zerdalım maşallah sen yine de dikkat et kendine..

ediyorum canım, yalnız kalkarken otururken kasık ağrım oluyor, bide uykudan uyandığımda, vücüdüm gögüslerim çok acayip oluyor. insanın resmen vücüdü değişiyor.

günaydın kızlar.
geshenk tekrardan başınız sagolsun. allah rahnet eylein yakınlarınıza. bilionuz di mi kaza deprem vs gibi ölen kiişilerin kalpkeinde iman varsa hükmen şehit sayılıolar. allah rahmetini esirgemesin..

çılgınım noktacığım günaydın sana da.

zerdal homini gırtlagım.. degerlerinin ii olmasına sevindim. rahat bi hamilelik geçircen gibi.. :)

kızlar hepinize günaydın tekrarkaydirigubbakcemile3

Evet geshenk iyi çıktı, çılgınımın dediği sağlıklı beslenmeye borçluyum, yemek pek seçmem ne bulursam yerim, Bi pazarcı amcamız var, o köylü kendi üretiyor, her hafta sebzeyi taze ondan alırız, bol bol semizotu yeriz. yeşillik evimden hiç eksik olmaz. meyvede yeriz akşamları, yalnız ne zaman böyle konuşsam iştahım kesiliyor. ben şimdi size hiçbişey yazmadım dimi:roflol::roflol:

aferin :))) bak sözde dinlermişşşş Şeniz

bugün acayip midem bulanıyor yaaa..stres mideme vurdu resmen...mafoldumben

stres yooookkkk lmaz: baş düşman stres düriye hanııımmm zemuszemus böle ol işte hihoyyyt rahatla bakalım hemen a.s

ne güzel değişiklikler yaaaa... değişsin anacım biz istemiyormuyuz bunu zaten isterse sekize dönelim düzeliriz gene.. yeterki gelsin veletler :1hug: :CüvCüv:

sanada günaydın tento, yeni okul, yeni ortam iyi olacak senin için. Değişiklikler alışma sürecinden sonra iyi gelir her zaman.

Kızlar lavaboya gidiyorum ben, wc de biraz uzakta.

bebiş işini kaldırdım rafa. bu şartlar altında istemiyorum ben..
hayatım epey bi değişçek.. hayırlısı olsun.. gelen gün ne gösterecek kim bilir..

hati hati şikayet yok rockyy kaydirigubbakcemile3

IIIIImmm ben duymadım bişimi dedin janem

ne güzel değişiklikler yaaaa... değişsin anacım biz istemiyormuyuz bunu zaten isterse sekize dönelim düzeliriz gene.. yeterki gelsin veletler :1hug: :CüvCüv:

evet canım ya, asıl vucüdumda bişey hissetmezsem rahatsız oluyorum, karnımın, belimi ağrıması normalmiş, bazen ağrıması hoşuma bile gidiyor diyebilir.:roflol::roflol: bakın nelere şükrediyoz dimi. güldüm valla:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…